Új privát üzeneted érkezett!

évi!Kép

KösziKép

És Neked is gratulálok és szorítok hogy minden rendben menjenKép

Mea
mea

Lamika!

Sajnálom, de a köv. hónap reméljük sikerrel jár, nagyon kívánom Neked!Kép

Mea
mea

Sziasztok!
Mea Kép
Nagyon szép a babád Kép

Mókuci Kép
Nagyon drukkolok az inszemhez. Mindjárt itt a hónap vége Kép

Éva Kép
Pocid hogy van? Nem fájdogál?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mea Kép
Az uh a klinikán volt? Ki csinálta?
Mikor mész legközelebb?
Én ma reggel voltam vérvételen és megyek pénteken is.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Éjszaka arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl, vettem be egy magnézium tablettát, de sokáig nem tudtam elaludni annyira megijedtem. Most is fáj tompán (egész lent jobb oldalon, néha meg mintha meg akarna jönni... remélem ez nem gáz. Annyira nagyon nem görcsöl, mint egy erős menzinél és szerencsére nem is vérzek. Kíváncsi vagyok mit fognak látni holnap. Nagyon izgulok.

Babások! Nektek is voltak ilyen tünetek?

Éva
évi79

Tündi Kép
Van valami infód Stelláról?
Remélem jól vannak Kép
Most már csak várakoztok Ti is vagy ma még akcóztok?

Annácska

annácska

Annácska!Kép

Köszi, a II.nőire járok, nekem minden alkalommal más csinálja. De nem adnak fotót soha, csak ezt az egyet csinálták.

Te is oda jársz?

Mea
mea

Évi!Kép

Nekem is görcsölgetett egészen kb. a 9-10.hétig.
Ha nme erősen görcsöl akkor szerintem ok, de ha nagyon akkor mindenképpen kérdezd meg a dokit, nekem annak idején Utrogestant írt fel és azt használtam egészen a múlt hétig.

Mert mondtam, hogy görcsölget és felírta.
Ő azt mondta nem jó, de szerintem eltúlozta, mert a legtöbb kismamának van görcsölés elején.

Te hanyadik héten vagy?

Mea
mea

Mea!
Te mikor voltál először uh-n és akkor mit láttak?
Én is a klinikára megyek holnap....
hogy-hogy nem adnak fotót? Ez furi. Kép
Éva
évi79

Mea! Igazából nem tudom, mert nem félidőben fogant, kb 4. hét lehet meg pár nap. Nekem azt mondta a doki, mikor megvizsgált, hogy lehet h méhen kívűli a baba, ezért megyek holnap, hátha már látják. Annyira félek és izgulok.
A görcs alapba olyan, mintha meg akarna jönni, sztem nem erős. Csak ma éjszaka volt egyszer Kép
Ki a dokid?

Éva
évi79

Évi!Kép

Én kb. 5 hetesen voltam először, de szikhólyagot látták már és jó helyen volt azt is.

Ne izgulj minden rendben lesz én nagyon szorítok NekedKép

Én Paulinhoz járok, de UH-t mindig más csinál, nem ő.

Neked ki a dokid?

Drukkolok nagyon!Kép

Mea
mea

MeaKép
Én Várbíróhoz járok.
Aranyos vagy, h így drukkolsz. Nagyon parázok.
Éva
évi79

Sziasztok Jányok!
Egész mostanáig nem volt jó a Babanet, de úgy látszik csak nálam, mert látom Ti írtatok!

Évi!
Nagyon drukkolok és izgulok Érted, küldöm az összes energiámatKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++!Húúúúúúúúú, de elfáradtamKép!

Mea!
De jó, mostantól akkor megint velünk leszel!!!Babád nagyon jól látszik, milyen aranyosKép!

Ezvicc!
Csak 2 kilót híztál eddig?Miért kezdted plusz 15 kilóval?

Mókuci!
Akkor március végén majd drukkolok NekedKép!

Babus!
Hol vagy?Ma még nem jelentkeztél!Kristóf?Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Mea
Örülök hogy újra itt vagy! És hogy jól vagy, a baba pedig nagyon édi a képen Kép Vigyázz magadra!

Mokuci
Hát én is azt hittem múltkor hogy na majd most, de már nem hiszek semmit, csak telnek a napok... Sajnálom hogy neked sem sikerült, majd drukkolok az inszemhez! Azért csak próbálkozzatok! Kép

Judyt
Köszi a drukkot Kép

Wish
Akkor mennek a menzihozók, és bízzunk benne hogy a stressz nem tolja el a dolgot! Próbálj nem stresszelni, vagy minél kevesebbet, sokat árthat Kép Hidd el, nem bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű...

Lamika
Sajnálom hogy megjött, és nem jutottál el az izgalmas tesztig! Szedd össze magad gyorsan, új célkitűzés kell erre a hónapra Kép Pl. hőmérőzől?
Bár én is csak a 3. sikertelen hónapnál tartanék...

Kép
Valinak még mindig nem jött meg a menzije, bár elkezdett barnázni tegnap. Hétfőn volt dokinál, tegnap vérvétel, jövő héten lesz eredmény. Elkezdi majd inni a cickafarkos teakeveréket. Jövő pénteken jön haza és szombaton tud majd netezni. Most hétfőn nem volt rá ideje mert sok a munkája, reméljük jövő hét végén tud majd egy kis időt szánni ránk!
Nem lesz kint netük mert havi 20 ezer lenne, nagyon rosszul érzi magát egész nap egyedül, és hiányzunk neki. Mindenkit puszil és drukkokat küld!
Évinek külön gratulál! Kép

Móni
Mi újság? Hogy vagy?

Pilis
Olyan régen jelentkeztél! Te hogy vagy?

Jófi
Érted is megy a drukk ám!

Kinga
Nálam sem ment a babanet. Remélem haamrosan befejeződik a szerverátállás.

Annácska
Stelláról nincs újabb hír, de hát miért is lenne, fekszik, pihen és minden rendben! Kép Úgyis jelentkezik ha valami van, de inkább ne legyen, csak annyi, hogy még mindig minden oké, és ezt 14 nap múlva Kép

Tündi
Vendég

Annácska
Ezt elfelejtettm, már nem akciózunk, kipihenjük a múlt heti fáradalmakat Kép A hőm már fent van, úgyhogy nincs is értelme tovább Kép

Mea
Jut eszembe, mintha csak mostanság olvastam volna hogy 25. napon pozitivat teszteltél Kép, aztán már 12 hetes vagy... Mi pedig rendre minden hónapban megmásszuk a táblát, mint egy bevehetetlen várerődöt... Kép

Tündi
Vendég

Mea Kép
Gyönyörű babád van Kép

Lamika Kép
Sajnálom Kép Akkor legyen a következő hónap a tiéd (is). Jó? Kép

Tündi Kép
Már nem streszelek, de az elmúlt két hét nagyon gáz volt. Amióta megtudtam hogy indulhat a lombik, elhajintottam a sarokba a kötelességtudatomat és nem dolgozom csak 8 órát.
Bár négy projektem fut egyszerre, amiből kettőben én vagyok a projektvezető is, igyekszem mindent áttenni a többiekre, azzal vígasztalom őket, hogy úgyis már csak egy hónapig vagyok Kép Mostantól nem dolgozom többet 12 órákat. Kép

wish

Kinga!Tündi!Wish!Kép

Köszi, ari Tőletek, hogy így dicséritek, pedig ilyenkor UH-n mind egyforma még szinte, persze a valóságban nem, csak azt nem látniKép

Tündi!Kép

Igen, szerintem is nagyon gyorsan elment ez a 3 hónap, szinte fel sem fogom még, és lassan szülökKép

Viszont Neked most már nagyon szorítok, mert már annyira kívánom Neked is a babót!!!Kép

Szerintem sikerülni fog 1-2 hónapon belül, figyeld megKép

Mindenki másnak is sok szerencsét a babagyártáshoz!

Amikor nem gondoltok már rá, akkor fog összejönni, nálam bevált.
Cisztától rettegtem, és baba lett belőleKép

Fel a fejjel Csajok, mindenkinek lesz babója előbb-utóbb!!!

Mea
mea

Tündi!Kép

A lombik már biztos? Kicsit lemaradtam, elnézést.

Mea
mea

Mea
Milyen lombik? Kép
Én nem egészen úgy emlékszem hoyg te már nem gondoltál rá és akkor jött össze Kép Agyon aggódtad magad a nagy hezitálásba hogy most akkor szilveszterkor lehet inni vagy nem Kép Mert hát a teszt korainak tűnt, de neked kimutatta tényleg ilyen korán Kép

Wish
Nagyon örülök, hogy így sikerült lecsökkentened a stresszt és átszervezni a munkádat! Ennek meglesz a jótékony hatása, nem biztos hogy érezni fogod, de az tuti, hogy sokat számít. Én is tavaly már kezdtem belerokkanni a fene nagy kötelességtudatba, kimerültség, kiborulások, eredmény: magas prolaktin. Ma pedig már az az elvem, hogy a munkám megvár, senki sem végzi el helyettem, úgyhogy csak nyugiba, ráérősen Kép És érdekes, valahogy így is minden elkészül Kép Fene gondolta volna Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Végre működik ez a fránya!

Nekem ma megjött Kép , csak szivatott egy kicsit, hogy reménykedjek. Judyt légyszíves javíts: 1cn.

Mea Kép
Nagyon édes a babód. Úgy szeretnék már én is!
Na, mos jól elkezdtem bőgni.

Évi Kép
Biztos minden rendben és holnap megnyugtató híreket hallasz. Holnap mikor mész dokihoz?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi! SajnálomKép
Bárcsak úgy lenne, hogy megnyugtat a doki és látszik majd a babó a legjobb helyen. 11-re megyek holnap. Olyan jó lenne már előrébb lenni, de ahogy magamat ismerem, ez az aggodalmaskodás soha nem fog végetérni, mindíg lesz vmi.

Wish! igazad van a munkát illetően.
évi79

Majcsi
Sajnálom Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Azért már elég jól összeszedtem magam, férjecském megvigasztalt tegnap este, meg ma is küldött szerelmetes emileket:-). Hőmérőzést még nem próbáltam, csak a PG/53-at.

Wish
Benne vagyok és szivesen osztozkodom a következő hónapon minden babára vágyóval:-) :-) :-)

Mea
Köszönöm szépen a jókívánságodat, remélem teljesül:-)

Kép
Kép
lamika

Majcsi!

Sajnálom én isKép de fel a fejjel és meglátod sikerülni fog.

Tündi!Kép

Jaj nem a végére gondoltam a ciklusomnak, hanem amikor megfoganhatott.
Tudod, akkor úgy nézett ki, hogy túl nagyra sikeredett a tüszőm(37 mm) és mondták, hogy lehet, hogy ciszta lesz és akkor azon aggódtam végig ne az legyen, és szerintem ekkor fogant is meg.
Ezért írtam, hogy mikor legkevésbé gondolná az ember hogy sikerülhet, akkor jön a csoda.

Nálam így volt.

Utána már persze izgultam, hogy azért hátha és valamiért megcsináltam a tesztet olyan korán-poénból- és + lett.

Hamar kimutatta nagyon, akkor már sejtettem h baba lesz, de még féltem elhinni....

Mea
mea

Judyt!KépBabus!KóborKép

Merre vagytok?

Hiányoztok!

Mea
mea

Sziasztok!
Jujj, nagyon régóta nem jártam itt.
De az igazat megvallva, egyik fórum sem olyan jó, mint ez! De komolyan! A fórumok folyamatosan leragadnak!!! Szóval - ha nem zavarok - akkor még maradok itt egy kicsit.
Na, most megpróbálom megnézni, mi történt a ca. két hónap alatt....
pilis

Vettem egy hőmérőt. Most már kíváncsi vagyok, hogy hogyan is működök. Remélem túl tudom tenni magam minden reggel a lustaságomon. Kép

A tervem a babót illetően: Most márciusban a szülinapomon legyártjuk, a húsvéti nyuszi meghozza a jó hír, és mikulásra meg is születik. Na jól hangzik? Kép
É ennek az esélye Kép : 1% ha, ha, ha (legalábbis így érzem)

Majcsi

Majcsi
majcsi

Helló Csajok,
ismét beugrom hozzátok. Velünk minden ok, már több mint 4 hetes terhes vagyok, és iszonyúan szenvedek a hányingertől. Jövő pénteken lesz a 6 hetes ultrahangom amin megmondják hogy végül is hány babóm van. Tisztára betegnek érzem magam de ennek állítólag örülnek az orvosok mert ez a magas progiszint jele. Ja, és undorodom minden kajától. És még két hónapot kell így átvészelnem. Na de nem akarok panaszkodni, mert igazándiból mi vagyunk a világon a legboldogabbak hogy első lombikra sikerült a picur. Wish, olvasom hogy nálatok is ez lesz. Látod hogy összejöhet, csak közben ne görcsösen a gyerekre hanem magadra koncentrálj! Sikerülni fog. Stellának nagyon szorítok, ő is nagyon megérdemli már azt a picurt.
Tündi, nagyon visszaolvasni nem tudtam, de veled mi van? Hát nem segít a Bromó? Akkor továbbléptek?
Ha jól tudom Te pécsi vagy, úgyhogy persze nem akarok tolakodó lenni, de tiszta szívemből ajánlom a pote nőklinika lombikbébi rendelését. Az egész országból (még igen messziről is pl alföld) járnak ide párok, és nagyon nagy a sikerarány! Mindenkinek babásodást kívánok! Aki most ráhajt még belefér hogy 2005-ös babója legyen! Sziasztok,
Tim
tim74

Tim Kép
Jaj, de jó! Aztán írd meg, hogy hány babó csücsül a pocidban!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tim
Lombikbébi rendelés... Mea is tőlem kérdezte ma hogy biztos-e a lombik... ti tudtok valamit amit én még nem? Ezek nem jól hangzanak velem kapcsolatban, rossz érzésem lett tőle. Bocsi. Miért jut eszetekbe a lombik rólam? Szóba sem jött még, persze még jöhet, de...

Na asszem mára ennyi, kezdek depis lenni, ez a mai nem az én napom.

Tündi
Vendég

Tündi
A "bevehetetlen várerőd" jó hasonlat. De basszus annyi ember van a földön, ha másnak sikerült akkor nekünk is fog, csak egyenlőre olyan hihetetlennek tűnik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi

Biztos azért jut eszébe másoknak, mert rég jártak erre, hallottak valami vizsgálatról meg gyógyszerről. Nem lesz itt semmiféle lombik. Jön az a baba magától is. Kép

Nálunk, a férjem kérdezgeti bőszen az ismerőseit meg a rokonokat, hogy kinek mennyi idő alatt jött össze. És nagyon sokan mondták, hogy minden "rásegítés" nélkül 8, 10 vagy 12 hónap.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Az annyi emberből a földön rengeteg az annyi amennyi nem is akarja Kép És még sokáig hihetetlen lesz, még akkor is amikor már a pocinkban lesz, csak még nem látszik, nem érezzük, és semmi tünet nem lesz. Csendben leszünk boldogok, és csendben fogunk félni is. Basszus, ez így van rendjén... Most legyen elég nekünk hogy tudjuk, LESZ! Ez az egyetlen dolog amiből táplálkozni lehet. A tudat, hogy LESZ babánk, és közben elkerüljük a buta és értelmetlen kérdéseket, mint pl. MIKOR és HOGYAN.
Elég ha ő tudja. Addig mi számoljuk a napokat, vesszük az újabb doboz tamponokat és higyjük tovább hogy NEKÜNK IS LESZ!

Tündi
Vendég

Mea Kép
Nem tudom, ki hogy van vele, de én gyönyörűnek látom, mert elképzelem, ahogy a képernyőn látszik és hogy majd megszületik. Ez egy CSODA. És csodák gyönyörűek Kép

Tündi Kép
Azért jut eszébe mindenkinek a lombik, mert örülünk, hogy te tutira elkerülöd! Kép Fel a fejjel, tudod... a babák a boldog mamákat szeretik Kép

Majcsi Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép DE! Lamikával (és reméljük velem is Kép) lehet osztozni a márciusi zebrákon. Még rengeteg szabad van Kép

Tim Kép
Kár, hogy rosszul vagy, de ez legyen a legnagyobb gond, ugye? Kép Bár gondolom, elég vacak lehet Kép.
Szeretném követni a jó pédát az első lombikkal Kép

Egyébként minden könnyeden vett kötelsesség ellenére, az a gáz a munkámmal, hogy ha nincsenek kész időben a projektek, akkor nem fizet az ügyfél, és akkor a főnökeim rugdossák a hátsómat, ami nem éppen stresszmentes (bár remélem, most elnézőbbek lesznek). Szóval csak annyira vehetem könyebben, hogy azért még ne csúszunk sokat. De egyelőre megy a dolog Kép

wish

Tündi Kép

Mindig olyan szépeket tudsz írni. Tényleg.
Néha elkap az a fránya pesszimizmus, de igyekszem tőle hamar megszabadulni.
Pont azon gondolkoztam, hogy mire a ciklus végén izgatottan várom, hogy most mi lesz, és megpróbálom magamat a jól ismert tünetek ellenére becsapni, addigra már rég eldőlt, hogy van-e baba a pociban vagy nincs.

Most viszont megyek haza és holnapra jókedvű leszek, mert igenis LESZ babánk!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Judit

A BMC-ben mondta a dokim, hogy PCO-m van. Ebből arra következtetett, hogy az UH-n a petefészek keresztmetszetében a szokásos 2-3 tüsző helyett 10-12 volt. Amikor rákérdeztem, hogyhogy PCO, mert még eddig ezt senki nem mondta nekem, akkor ideges lett, és azt mondta higgyem el ő már annyi esetet látott, hogy szinte sosem téved.
Mindezek ellenére azt mondta, hogy van peteérésem. Gondoltam magamban, ha van peteérésem, a petevezetők átjárhatóak, párom eredményei jók, akkor valaminek még lennie kell.
Az egyik ismerősöm nyugtatott meg, hogy örüljek, hogy csak ennyit tudott mondani, és eredményeim összességében jók, mert így nagyobb a valószínűsége a spontán babának.

Kinga

Köszi a drukkot, én is drukkolok neked, remélem mihamarabb a babások táborát gyarapítod te is, én is és itt mindenki.
mokuci28

Hali!

Ma voltam uh-n, és minden oké!Kép A babóca 5,85cm hosszú a fejétől a fenekéig, és 2cm átmérőjű a feje, a szíve is ver rendesen.Kép Sajnos én nem kaptam képet, de nem baj, ez is nagyon nagy élmény volt.Kép

Tündi,
ne légy depis! Érdekes, én mindig azt gondoltam, hogy mi majd együtt esünk teherbe, és azóta is minden hónapban meg vagyok győződve, hogy ez a ti hónapotok lesz, szóval én nagyon bízom bennetek!Kép

Stelláéknak továbbra is mennek a drukkok!

Wish,
örülök, hogy így haladnak a dolgok!Kép

Tim,
nagyon örülök!KépKépKép

Majcsi,
sajnálom, hogy megjött!Kép

Lamika,
sajnálom, hogy neked is megjött!Kép

Évi,
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hogy jó helyen lapuljon egy icipici babuci! Nekem is voltak görcsök, és barnáztam is, amikor meg kellett volna jönnie, aztán mégsem jött.Kép

Mea,
én is híztam két kilót, és nekem is óriási lufim van a gázoktól.Kép

Mókuci,
inszemhez mennek majd a drukkok!

Annácska, Tündi, Kinga,
nagyon szorítsátok egymás kezét, és remélhetőleg tényleg megérkeznek már azok a zebracsordák!

Mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is! Bocsi, ha ritkán jövök, de a lányom egyre több figyelmet igényel.Kép

Kóbor
kóbor

Sziasztok Jányok!

Kóbor!
Gratulálok a babódhoz, gondolom, hogy óriási élmény lehetett!

Tündi!
Már tegnap néztem, hogy valaki a lombikot kérdezte Tőled, nem is értettem, de kérlek ne haragudj ezért, biztosan nem rossz szándékkal írták, csak Ők ritkábban jönnek és szerintem összekevertek talán Stellával!Ne legyen ezért rossz kedved, hisz a legjobb helyen vagy a HármasfogatbanKép!!!!!!

Mókuci!
Igaza van az ismerősödnek, örülj neki, hogy "amúgy" minden más rendben van, sokan PCO-ok voltak, mielőtt babájuk lett!Ahogy olvastam az írásod, azt éreztem, hogy nem bízol meg az orvosodban, másnál nem voltál?

Babus!
Mi van Veletek?Miért nem írsz?Bocs az önzőségemért,biztos van jobb dolgod is, de úgy szeretlek olvasniKép!

Majcsi!
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de már el is kezdődött egy új hónap, amiben reménykedni lehet és már a 2 napon vagyKép!!!

Pilis!
Örülök, hogy jelentkeztél, de magatokról nem írtál semmit!!!Mi újság Veletek?Kép

Évi!
11 órakor minden energiámat Feléd irányítom, bár már napok óta izgulok Érted, de még hagytam egy kis tartalékotKép!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép!

Én tegnap este telefonáltam a hormonvizsgálat eredményéért, de még csak az egyik vérvétel jött meg, így nem mondtak semmit, jövő héten kell érdeklődnöm, pedig már olyan kiváncsi voltam!

Mindenkinek szép napot kívánok, mindjárt itt a hétvége!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok Lányok!

Ezt olvastam reggel a neten, ajánlom mindenkinek:
"Kedden megérkezett az első gólya Magyarországra. A magyar gólyák többsége március közepe után érkezik haza, két költés között 20-30 ezert kilométert repülnek."

Reméljük ez a gólya már hozta valakinek a csemetéjét. És a többiek is jönnek nemsokára Kép

Éva
évi79

Sziasztok!

Megint eltüntem rendesen...De ennek sajnos szomoru oka volt...Vasárnap lesz két hete, hogy az anyukám meghalt.Kép

Nem akarok erről részletesebben írni, most csak azt kérem, azon drukkoljatok, hogy megjöjjön, mert muszáj volt nyugtatót szednem. Igaz, ebben a hónapban így csak egyetlen egyszer voltunk együtt, mivel a párom nagyon későig dolgozott, aztán meg ugye anyu meghalt. Aznap éjjel is egyedül voltam, mikor apu telefonált, hogy anyu meghalt, mert a párom dolgozott.Kép

Szóval nagyon remélem, hogy megjön, a jövő hét elejére várom. Aztán fogalmam sincs a hogyan továbbról, egy kicsit most megállt az élet.Kép

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de mindenkinek drukkolok továbbra is.

Timi
szabotimi

Timi!
Nem is tudom mit lehetne erre írni Kép
Őszinte részvétem

Éva
évi79

Mea!
Nagyon édi a picurod.Kép

Tim!
Gratulálok.KépVigyázz magatokra!!!Kép

Kóbor!
Az a lényeg, hogy minden okés veletek.Kép

Timi!
Nagyon sajnálom.KépRészvétem.
Drukkolok, hogy megjöjjön.

Évi!
Ez jó hír.Már ideje, hogy megérkezzen a gólyák.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Timi!Kép

Sajnálom nagyon, őszite részvétemKép

Mea
mea

Judyt!Kép

Köszi.Kép

Ti jól vagytok? Már nem dolgozol, ugye?
Te tornázol?
Hány kg-ot híztál eddig?

Mea
mea

Kinga! Nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Remélem minden rendben lesz:

Kóbór! Neked is köszönöm a bíztatást.

Jófi! Merre vagy, mi van Veled?

Éva
évi79

Sziasztok!
Éva Kép
Hogy vagy ma reggel?

Annácska

annácska

Mea!
Köszike, jól vagyunk.Kép
Hát tornára sajnos nem járhatokKép, a dokim nem javasolta, mert most fog csak igazán beiindulni a pocinövekedés.KépDe hát minent a fiúkért.Kép
Lehet elmegyek jógára, de még addig sem jutottam el, hogy megkérdezzem mikor van.
Mostanáig (22 hét) kb. 8 kg híztam, de szerencsére csak pocira és cicire (a párom szerint is).
Nem tudom, hogy ez normális-e, de gondolom 2 babánál igen.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Annácska! Köszi, egész jól. Csak picit görcsölget a hasam. Reggel jobban, de rájöttem, h talán azért mert már nagyon kellett wc-re mennem.
Éva
évi79

Annácska!
Írtam emailt.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

[color=#119911]
Minden rendben van Stelláékkal,unja már a fekvést, de kibírja Kép
Mindenkit puszil!

Jófi Kép
Kérdezte Stella hoyg mi van veled, de nem tudtam neki jó hírt írni. Pedig nagyon szeretnék! Kép

Évi
Én is nagyn drukkolok neked 11-re, minden rendben lesz!!!!!
Örülök a gólyáknak, hátha a babahozók beindulnak ha látják hogy hazatértek honfitársaik Kép

Timi
Részvétem, nagyon sajnálom! Kép

Kinga
Nem haragszok, csak rossz érzés fogott el a lombik és én gondolatra Kép Majd kiheverem.

Pilis
Már kerestelek tegnap Kép Mesélj hogy vagy?

Kóbor
Örülök, hogy jól vagy és minden oké veletek!!!! Kép

Wish
Mértékkel a melóval akkor is, jóból is megárt a sok, hát még a rosszból Kép Jó fejek voltak a főnökeid eddig is, most is azok biztos Kép

Tim
Amúgy nagyon örülök hogy rendben vagy és jobbulást kívánok! A bromo használt, már nem kell szednem, most csak várakozunk.

Majcsi
A mi baráti körünkben sem nagyon jött össze a baba 1-2 hónapban Kép Úgy látszik ez lesz a trendi, 8-10-12 hónap Kép

Mea
A nagy tüsződre már nem emlékeztem, de így hogy írtad tényleg a ciszta volt a képben inkább. Szerencsére nem az lett.

Judit
Én még mindig nagyon náthás vagyok, remélem hoyg hétfőig teljesen meggyógyulok...
Ti jöttök mindenképpen, ugye? Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?