Sziasztok!
Minikém! Már dicshimnuszt zengtem neked a műveid láttán de most itt a közösbe is "bevállalombrádőr" hogy nagyon szupereket csináltál ismét! A citromosak nagyon tutik, meg a Hollóházi készleted is gyönyörűséges!
De ahogy most újra megszemléltem a műveket rá kellett jönnöm, hogy a cicnyákok is nagyon tutik, főleg az a különleges zöld keret nagyon tetszik, bár a sziennás sem semmi...ja és hát persze a kancsók!!!
Annaa! Mackótestvérem
Nagyon édik lettek a macikás képek és szép nagyok is! Az árvácskás kép szintén gyönyörű, de mivel az olivás a gyengém ezért az tetszik a legjobban. Mondjuk a boros kép is nagyon ott van!Gratulálok!
Jaj a virágtündit majdnem kihagytam...az is szépséges!
Sztigris! Az őszi macis keretet krétáztam, én nem tudok rendesen pacsmagolni abban a Jubi a profi!
Köszi a dicséretet 1ébként neked is és a többieknek is...melengettel lelkecskémet eme zimankós időben!
Adnilem!
Krimocica! Még szép hogy örülök, főleg így, hogy ilyen gyönyörűségeket alkottál!
-na jó 1ébként is!
Az öntőformámat lehet hogy én is kidobom, mert minike is ezt javasolta ám...kimostam ám rendesen, olajoztam, olaj nélkül is próbáltam és semmi...lehet csak azért meghagyom, hátha valaki csakazértis ilyen régies kerettel akar képet....
A tatyókád nagyon tuti! Kérdezni is akartam, hogy honnan az anyag de mára már kiderült! Nagyon gyönyörű, nem is tudtam, hogy iparművész is van közöttünk!
A kukoricás kép nekem is nagyon bejön és persze a ládikád is! De a többi sem semmi mégha nem is Te csináltad! Gratula a kis kezeknek is!
Stucikám! Küldtem neked mailt....
1ébként meg imádlak amikor utálsz!
És jó lenne már ha befejeznéd! Képes vagy mégeccer itt idegesíteni minket a citronyos műveiddel?! Ezért büntetésben részesítelek az 1iket -bármelyiket!
-elkobzom tőled!
A tündikéből meg már választottam is, bár igencsak nehéz volt...gyönyörűek...és hát türelmed meg idegrendstered az van rendesen!
Miből van a keret? És mivel festetted? Gyönyörűek lettek tényleg, de gondolom ezt te is tudod!
Ánizs! sajna nem tudok segíteni....
Csajok tud valaki kalapos, dínós szaliról vagy szép nyomtatható képről? Az légyszi jelezzen nekem...nagyon jó lenne...megrendelésre kellene belőle kép.-aszongya a csajszi, szépek a macis képek-vett is belőle-de a kisfiának kellene valami állatos kép...gondoltam itt a sok pacis, kutyás, cicás stb. azali-erre a nőci valami dínós...na mondom szuper!
Mea! Ha nem találtál volna ide akkor úgyis megkerestünk volna mi téged!
Jubikám! kész vagyok...nagyon tuti minden! Miből van a levendulás kerete? A sünis nagyon bájos lett! A köcsögöd meg a szokásos!
Óvónénik már kitették a képeket és nagyon tetszett nekik, hogy még "témája" is van a dolognak...gyerek 4 évszak...bár az alapötlet ugye Stucitól van!.) Köszi is rendesen!
drEri! Nekem ugye a katika a gyengepontom de a szakácsos éa a kv-s képek nagyon klasszak lettek! Gratula neked is!
Most 1ébként félkopaszsággal be is érném...már fodrász kellene de erősen!
természetesen bejelentkeztem már 1 hete erre a hitesem közli, hogy akkor vidéken lesz és nemigen ér haza időben...hát most akkor mit tegyek?!...ez az én formám....
Krimo! A táblácskára simán filctollal írtam rá a szöveget, de az kicsit elmosódott ezért alkoholossal fogom megpróbálni, a sziát pedig simán üvegfestékkel tettem rá és még csak nem is konturral-mert persze azt nem találtam meg....én is randán írok de így valahogy megy...talán mert inkább nem is írom ezeket a betűket hanem rajzolom?!
Innen vannak klónozott képeim:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=296152&index=13 ...bár van olyan amit még nem csináltam, mondjuk az antik rószás.
Aztán jön 1-2 kaspó-de a kép nem túl jó. A végén pedig két pici cserép amit gyöngyházra kentem le, majd arannyal maszatoltam össze...elég aranyosak lettek, de élőben jobban mutatnak, sajna a képek elég gyatrák!
No jók legyetek! Alkossatok szépeket!
abby-aki már nem olyan kopasz...jaj el ne kiabáljam, remélem el tudom küldeni!