Új privát üzeneted érkezett!

Kép
afonya
 
 


Es utolag is boldog elso szulinapot Bogi Lilijenek!

Kép
afonya
 
 


Sziasztok!
Lefeküdt a legkisebb,így ilyenkor van időm netezni. Remélem ma is csak éjfél után kel fel eszegetni.Bár néha elkezdi a végetnemérő szopi-büfi-szopi-kaki-szopi-csuklás-szopi kört,ami 3-ig tart és újra kicsit éhes lesz.de nem panaszkodom ,amíg a két "nagy" is keltett 2-3 X múlt héten/vki mindig éhes volt,vagy félt stb./ahhoz képest ez sétagalopp. A 3. babánál már aludni szeretnék,bár ő messze a legnyugisabb gyerekünk.Ma elvittem útlevelet csináltani,orvoshoz stb. anélkül,hogy felébredt volna.miért kell egy újszülöttnek fénykép????
2 hét múlva már teljesen másmilyen! Fióna 2 hetesen 3750g /3220g született/.Elég sokat ehet, de én direkt nem méricskélem gyakran.
Ellenben a köldökével van gondom,mert még mindig nem esett le és eléggé váladékos.dokinéni nem tudja lekezelni addig lápisszal.Ördögi kör.Akkor mitől fog meggyógyulni?? Ha vkinek volt ilyen/gomba/ segítsen!!Mivel kezeljem?
Lilinek Boldog születésnapot!Kép
Sziasztok:
Judit
fanniflóra
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi szépen!

Kriszti!
Én is így voltam vele. Aztán mikor Lili még nem volt 8 hónapos, nekem meg a kezemben volt a pozitív teszt, hát rendesen kétségbe estem.

Sajnos az életem nagyon zűrös mostanában. Sokminden kiderült a házasságomról, és most fontolgatjuk a válást. Sajnos már nem maradt más választás, jobb nem lesz. Annyira hülyék voltunk, hogy minden lehetőséget elpackáztunk a dolgok javítására, és most persze bánjuk, de nem tudunk túllépni a problémákon. Megpróbáljuk külön-külön.
Még adtunk magunknak egy hetet, de azt hiszem nem változtat semmin, akkor sem, ha a férjem egész héten itthon lesz velünk. Már késő. Olyan dolgot tett (megint), ami felett nem tudok már szemet húnyni, és az ő szemében nekem is olyan hibáim vannak, amiken ugyan tudnék változtatni, de nem nagyon sikerült eddig.

Egyet mondhatok. Ha gondotok van a szex kérdéssel a terhesség vagy a szülés miatt, vagy utána, és látjátok a férjeteken, hogy feszült, kérdezzetek rá. És akár fogat összeszorítva is, de bújjatok össze. Nálunk ez volt az utolsó csepp a pohárban. Pedig előtte ezzel nem volt gond. A férjem átmeneti megoldást keresett, amíg én nem vagyok rá képes, de nem jól sült el. Egy, hogy kiderült, kettő, hogy a feszültség ugyan csökkent benne, de a lelkiismerete annál rosszabbakat művelt. Depressziós lett, és fizikai betegségekben (derékfájás) nyilvánult meg.
Szóval mindenképpen el kell kerülni az ilyen dolgokat. És tudom, hogy nem csak nálunk van ilyen gond, és a férfiak nagy százaléka azt a nézetet vallja, hogy képes az érzelem nélküli szexre, de nem szabad megadni nekik az esélyt, hogy gyakorolják is.

Na nem javítom tovább a kedélyeket!

Remélem mindenki jól van.

Piros!
Sajnálnám, ha nem találkoznánk már, mikor ideköltöztök. Nagy felelősség van a nyakamon, hogy milyen döntést hozunk, hiszen egy gyerekről és egy magzatról kell döntenem. Annak viszont nem vagyok híve, hogy a "gyerek miatt maradjunk együtt" döntést hozzuk, mert az senkinek nem jó.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!

Nem is tudom,igazán mit mondjak erre.Talán csak sok kitartást kívánok az elkövetkező időszakra!
Ha mégis lenne kedved így ismeretlenül beszélgetni róla,írj!Mi is átmentünk hasonlón ( legalábbis amit írtál,abból ez derült ki).Mi együtt maradtunk és ma már azt gondolom,igenis megérte a sok vita,beszélgetés,sírás és fájdalom.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Farkasbogi!
Amikor elolvastam a vallomásodat majdnem elbőgtem magam. Nagyon komoly dolog az amit írtál, de még inkább az amit fontolgattok.
Nézd meg a profilomat majd a mail listádat mert írtam neked.
ráhel
 
 


Jaj, Bogi!

Nem akarnám elveszteni a legkedvesebb szomszédomat!
Nagyon eltökéltnek tűnsz és biztosan megkínlódtad már ezt a döntést, ha le tudtad írni. Megtisztelsz minket, hogy megosztod velünk az életed. Nem is tudom mit kívánjak Neked és nem is tudhatja senki kívülálló, hogy neked/nektek mi mire lesz jó, mi fér bele.
Talán csak azt lenne érdemes kipróbálni (ha még ugyan nem tetted), hogy a mindennapoktól függetlenítve, kicsit kilépve, távolról rátekintve a dolgokra egy-két nyílt őszinte beszélgetéssel mit tanulhattok a történtekből. Mindenképpen profitálhattok belőle. Akár együtt, akár a következő kapcsolatokban. Az életrehívott gyermekeitek már örökre összekötnek benneteket, így fontos, hogy az egymásnak okozott fájdalmakon túllépve képesek legyetek tárgyilagos viszonyt fenntartani. Az ő érdekükben. Ha jól értettem nem kell kapkodni a válással. Próbáljátok ki kicsit a különélést.
Abban mindenképpen egyetértek, hogy nem szabad elhanyagolni a férj-feleség viszonyt az apa-anya reláció miatt. nem tudom, hogy ez csak a szex-e. Nálunk leginkább abból adódtak a feszültebb időszakok, ha nem tudtuk kibeszélgetni magunkat. Érdekes módon a szex inkább nekem kellett ahhoz, hogy eléggé biztonságban, eléggé szeretve érezzem magam. Érdekes lenne meghallgatni a férfiak véleményét erről, de nekem úgy tűnik, hogy iszonyatos trauma számukra a gyerekvállalás. Nehezen kezelik az ezzel járó kötelezettségvállalást, kötöttségeket, a családi status quo megváltozását. Valahogy nem csak az idősebb tesvér esik vissza a fejlődésben figyelemfelkeltési céllal a kistesó születésekor, hanem a férjek is. Nálunk nagyon bevált, hogy mindig nyaralunk kettesben, legalább évente egyszer egy hetet. Még a szoptatási időszakot is ehhez szabtam és inkább elapasztottam a tejem, de éreztem, hogy látványos bizonyítékát kell adnom már, hogy még mindig ő a legfontosabb.

Drukkolok, hogy épp lélekkel kerülj ki a dologból és tudj örülni, vidítson az érkező kis csoda és a meglévő napsugarad.

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseteket.
Igen, nagyon nehéz. Főleg, mert nem ez volt az első eset, de ez sokáig tartott. Igaz a férjem állítása szerint meglepődnék ha tudnám, hogy ahhoz képest milyen keveset találkoztak. Állítólag kéthavonta-havonta találkoztak, lefeküdtek és ennyi. A hölgy is házas, neki is ilyen problémája van a férjével (a férje undorodik a szextől), és ezért kénytelen így megoldani a dolgot. De náluk van egy megállapodás, hogy ő megteheti. Nálunk viszont nincs, nem is volt soha, és szerintem ép lelkületű nő nem is megy bele ilyesmibe, főleg, ha szereti a férjét.
A férjem sajnos beteg. Szenvedélybeteg.
Megmutatta a levelezésüket is, valóban nem túl sok érzelmet lehet felfedezni benne, egyszerűen csak a kölcsönös szimpátia, és persze a szex volt, ami miatt létrejött köztük ez a dolog. Minden alkalommal a férjem azonnal közölte is, hogy ennyi volt, ő ezt átmeneti megoldásnak szánta, amíg én ilyen téren helyre jövök. Nem is akarta, hogy megtudjam, de iszonyú lelki gyötrelmeket okozott neki a bűntudat.
Ezért az első gyanakvásomnál kipakolt, mert nem bírta tovább.

Az én részemről is vannak persze hibák. A férjem szerint (és igazat adok neki ebben), nem adok magamra. Nincsenek csinos ruháim, nem vagyok elég ápolt, stb.
Nem védekezem, gondolom tudjátok miről beszélek. Nincs időm naponta borotválni a lábam, itthon nem rohangálok ünneplő ruhában, sőt, ha Lili összeken, nem rohanok azonnal lecserélni a nadrágom, stb. Valóban az alapvető tisztálkodásra, és minimális külsőségekre szorítkozom, de ez nem biztos, hogy csak a gyerek miatt van.
Nem tökéletes az alakom (és most enyhén fogalmaztam a túlsúlyomról), ami bennem kisebbségi érzést kelt. Próbáltam már lefogyni, röhej, de a terhesség alatt sikerült is 16 kilót leadni a diéta miatt, és utána csodálatosnak éreztem magam. Sajnos egyszercsak jöttek vissza a kilók, majd terhes lettem újból.
A szex valóban nem ment, lelki, és fizikai okok miatt sem, de próbáltam másképp "kielégíteni" férjem ilyen vágyait, sajnos nem volt elég.
Mivel már nem először csináltuk ezt végig, úgy éreztem, hogy nem megy tovább.
A férjem azt kérte, hogy ha akarok válni, ne most tegyem meg. Nincs is hova mennem, max. az anyás-csecsemő otthon maradna megoldásként, nem hiszem, hogy az lenne a legjobb hely. Másrészt ő sincs olyan helyzetbe, hogy úgy tudna támogatni, ahogy szeretné. És ami a legfontosabb, ő nem akar válni, rám bízta a döntést. Tisztában van a tetteinek súlyával. (Bár szerintem nem eléggé, mert azt hiszi játszok, amikor a váláshoz ragaszkodom, hogy ő ne csináljon több hülyeséget. Azt mondja, hogy belerokkanna, ha elveszítene minket, ugyanakkor nem tud parancsolni a vágyainak. Megpróbálta, tény, hogy nekem is szörnyű volt, annyira rossz kedve volt, depressziós lett. Viszont a választott megoldás sem enyhítette a dolgot, csak ideig óráig.)

A probléma ott van, hogy úgy éreztem, nem tudok hozzá érni, lassan az undor kerülget. Arról nem beszélve, hogy a gondolataimnak nem tudok parancsolni, és az állandó összehasonlítgatás a szeretővel is kiborítana.
És erre mit tettem tegnap éjjel?

Egy nagy beszélgetés, elhatározás stb. után higgadtabbak voltunk, és kérte, hogy bújjak oda hozzá egy kicsit. Hát több lett belőle persze. Amíg tartott, nem gondolkoztam. Sőt, már nagyon rég voltunk így együtt (években számolható), de ami utána tört rám, az maga volt a pokol.
Bűntudatom volt, hogy a férjemmel voltam.
Értitek ezt?
Úgy érzem túl mély nyomot hagyott bennem ez most. Túlcsordult a pohár, a maradék 0,00000001% bizalmam is elillant.

Szóval nem tudom, nagyon nagyon nagyon nem tudom, hogy mit tegyek.

Mondhatjátok, hogy hülye vagyok, mert tudom. Bonyolítom a helyzetemet.

Remélem azért Ti jól vagytok mindannyian.

Puszi

Ráhel
Olvastam a leveledet, válaszolok mindenképp.

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


bogi,
nagyon sz@r helyzet, az teny. foleg mert a problema ott van, hogy a ferjed gyakorlatilag azt keri, legalizald a kapcsolatat a szeretojevel. apuka is akar lenni, hazias feleseget is akar (aki ahelyett, hogy ruhavasarlassal, fitnesz-szalon latogatassal, kozmetikusnal ucsorgessel foglalkozna, kepes az idejet a gyerekre pazarolni, meg a haztartasra...), meg szeretot is akar hogy a ferfiassagat bizonyithassa, mert a felesegenek keptelen megadni azt, amire azert lenne szuksege, hogy ferfikent is igenyelje a tarsasagat. hmmmm.... tenyleg nehez helyzet, mert ha a fentire rabolintasz, akkor minden megy tovabb, mint eddig, csak mar nyiltan a szemed elott, ha meg nem, akkor anyagilag kerulsz borzalmas helyzetbe. En szemely szerint azt gondolom, hogy valoban tarthatatlan a helyzet, es a dontest most kell meghozni, de lepni csak 2-3 ev mulva lehet, ha vissza tudsz menni dolgozni. Addig meg probalj meg olyan kompromisszumot kotni, amit el tudsz viselni, amire azt mondod, az anyagi biztosnagert most ennyit atmenetileg meg tudsz tenni. nagyon-nagyon sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel, es azt is, hogy nem is tudok semmi olyat irni, ami ilyen helyzetben egy ferj mentsege volna. szamomra nincs nagyobb vetseg, mint egy terhes feleseget igy cserbenhagyni, es ilyen megalazo helyzetbe hozni, raadasul lelkiismeret-furdalasnak hangoztatva a helyzet legalizalasat kerni. sajnalom, Bogi, nagyon-nagyon sajnalom :-(((((
holly
 
 


ja, es a kilokon nem mulik semmi, mert vegul mindannyian rancosan, oregen, es ifjukori formankat elvesztve maradunk majd kettesben a parunkkal. ha belul nem latja mar benned azt a szepseget, amiert elvett, akkor ugysem lehet ra szamitani mar ha idosek lesztek, majd mindig a fiatal szoknyak ala nezeget. inkabb arra kellene torekednie, jol erezhesd magad a borodben, mert attol egy no nagyon tud ragyogni, es ki tudja, lehet hogy meg azt is erezned, hogy szeretnel neki jobban tetszeni - de nem miatta, hanem magadert. nehany plusz kilo? a ferfiak 90 szazaleka 35 felett olyan pocakot ereszt, hogy ihaj, a labuk meg lassan pipaszarra valik 45 felett - de ki nezi ezt a ferjen?

szerintem az en paromnak meg jol is all a kis pocak ;-)
holly
 
 


Bogica!

Tessék kicsit önzőnek lenni! Ha jólesik az összebújás, akkor utána nézz a tükörbe és mondd ki hangosan magadnak, hogy elvetted amire szükséged volt, mert ez jár neked. Ne engedd, hogy bűntudatod legyen. Most kicsit Te használtad őt, mondjuk dilibogyó helyett feszültségoldónak és kész.

Tudatosan védd meg a lelkedet, a belső harmóniádat, mert most az a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a hitedet magadban és ne fogadd el, hogy ami történt az a Te hibád. Minél jobban gyötör az élet, a sorsod, neked annál jobban kell kényeztetned magad. Nem tudom mit szeretsz, de most add meg magadnak. Kérj segítséget és teremts magadnak egy kis szabadidőt egy jó mozira vagy csillagászati könyv olvasgatására. Ha úgy érzed túlzás, akkor gondolj a benned növekvő babára és ha nem a magad, hát az ő kedvéért.

Tudom, hogy könnyű a pálya széléről okoskodni, de én inkább őt csomagolnám össze és küldeném haza anyucihoz gondolkodni arról, hogy egy bizonyos kor után az embernek nem csak vágyai és jogai, hanem kötelezettségei is vannak. Javaslom a kecske jóllakásáról és a káposzta megmaradásáról szóló mesét szíves tanulmányozásra.

ha gondolod, hogy Lili elég rugalmas hozzá, akkor egy-egy délelőttre szívesen bevállalom Dávid mellé.Csak szólj. Vagy kezdetnek elmehetünk négyesben vásárolgatni vagy kirándulni, hogy szokjon minket. Már van saját autóm, könnyebben mozgok. Pl. szerdán délelőtt lesz baba-mama klub Újbaráton. Menjünk?

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


egy kis szívmelengető...csak, hogy enyém lehessen az 1111. hozzászólás :-)



PirosKép

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Holly!
Én dolgozom most is, teljes időben, tehát rendes fizetésem van. Talán ez nem lenne akadály, de ebből nem tudnám eltartani magunkat ez tény.

A férjem nem kérte egy szóval sem, hogy legalizáljuk a helyzetet. Azonnal azt mondta, hogy a hallgatólagos megállapodásukat arról, hogy többet nem találkoznak, most már biztossá tette. Egyébként hülyén hangzik, de a nő azt írta, hogy drukkol nekünk, reméli, még helyre tudjuk hozni. (Édes nem?) Kép

Piros!
Nagyon aranyos vagy! Jó lenne, ha már itt laknátok. Mikor költöztök?
Baba-mama klubba egyenlőre nem tudom, hogy tudok-e menni. Szomszédasszonyommal is régóta tervezzük, a védőnő is mindig mondja, de még nem jutottunk el odáig. Az a helyzet, hogy párszor láttuk a társaságot, de még nem vonzott annyira. Lili meg fél a gyerekektől. A nagyobbaktól nem (1,5 évtől felfelé), de a kisebbektől valamiért fél. Remélem hamar kinövi. Kép

Most kicsit jobban vagyok. Amúgy a terhességben is kezdődnek a gondok. 20 hetes vagyok, és 2000-es a méhszájam. Azt mondta a doki, hogy még nem olyan vészes, de vigyázzak magamra.
Na ez annak köszönhető, hogy ügyeskedtem itthon, és a franciaágyat átforgattam. Ezzel is apát akartam kicsit feldobni, kizökkenteni a depresszióból.

Néha annyira szeretnék kibújni a bőrömből. Vagy csak egyszerűen elmenni világgá Lilivel. Kép

Na puszi, és kösz mindent.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


(de babat varsz, es utana darabig nem dolgozhatsz. a helyzet legalizalasat nem szoszerint ertettem. de a sajat lelkiismeretevel mindenkinek maganak kell megbirkoznia, nem szabadulhat meg tole azzal, h elmondta, mas nyakaba varrta. lehet, h nem sokan osztjak velem azt a nezetet, hogy ilyet sohasem szabad bevallani, foleg nem aprolekos reszletesseggel, hanem az ember vallalja a felelosseget es cipelje a lelkiismeretet egyedul elete vegeig, esetleg tetteivel probalja maga elott is tisztara mosni - az a legnehezebb. a legegyszerubb a terhet mas vallara atdobni.) de ezeket csak zarojelben emlitem, mert mar nagyon elvi dolgok ezek.
holly
 
 


Bogi!

Nagyon nehéz helyzetben vagy.Nem is tudom,hogy lehet-e ilyenkor bármit mondani.
Én úgy érzem az általad leírtakból,hogy még mindig szereted a férjedet.Akkor pedig ne vállj el!Ez csak papír egy adott helyzetről.Várj!Nem kell úgy élned,mint eddig.Hiszen az csak kettőtök között kötött megállapodáson múlik.
Az lenne a jó,ha nem élnél úgy,mint eddig!!!Ha tudnál nem úgy élni!!!
Benned szerintem semmi önzés nincsen,még a minimális se!Próbáld meg elhinni,hogy nem lesz boldogabb se a férjed,se Lili,ha teljesen feláldozod nekik magadat.Egy icipicit jutalmazd meg magad is!Olyan sokat érdemelsz,annyi rosszat kaptál már és csendben türted!
Ha egy pici jóval megjutalmazod magad,te is boldogabb leszel.Ezt pedig a párod is észreveszi majd!Előbb-utóbb rájönne,hogy jó veled egy szobába lenni,aztán majd beszélgetni ... És így tovább.Lehet,hogy évek alatt visszatalálnátok egymáshoz!
Azt mondod,hogy nincs esélyed arra,hogy külön menjetek.Meg szerintem te érzelmileg sem állsz rá készen.Akkor egyenlőre próbáld meg jól érezni magad a bbőrödben!Ha megy,akkor esetleg jól érezni magad vele!Ha esetleg mindez sikerül,akkor az ő betegségére is lehet gyógymódot találni!
Bogi!
Ha szereted,küzdj érte!De ne úgy,hogy észrevegye!

Persze én a tanácsaim mellé feltételezem,hogy a férjed partner a házasság fenntartásában,mivel te ezt írtad!De ne azt érezze,hogy kapaszkodsz belé!Sokkal vonzóbb leszel,ha azt érzi,megállsz a lábadon!

Sok-sok kitartást!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok! 32. hétben lévő győri kismamaként találtam rátok, kicsit visszaolvasgattam, hogy képben legyek. Sok információt megtudtam főleg a kórházról, azt hiszem ez a legjobb, így közvetlenül tudakozódni.
Ez a baba egy májusi vetélés után két hónappal fogant, az elejét végigaggódtam a babavárásnak, most már alig várom, hogy megszülessen.
Remélem itt mindig tudok majd babás programokat is találni majd (Győrben valahogy a reklámozás nem nagyon megy, inkább szájhagyomány útján terjednek tapasztalataim szerint a dolgok), meg szükség esetén tanácsokat.
Beköszönőül ennyit!
Topstar
topstar
 
 


Hello Topstar!

Üdv itt, én imádtam a kórházban, ha elolvastad az élményeimet, csak jót találtál benne. Ki a dokid?

Íme a lányom, Száva, az alvóson egy hetes, a párnán asszem kettő. Most meg 23 napos. Frissebb most nincs.

KrisztinaKépKép
marengo
 
 


Üdv Topstar!

Marengo!
Mint egy kishölgy!És ez a hajszerkezet!Zselézed neki?!Igazán édes!
Neked hogy vált be ez a típusú szopis párna?Ikrek mellé ajánlanád?Vagy a másik típusú kényelmesebb?Terveim szerint akár kettőt egyszerre is szoptatnék,ha az igény úgy hozza.Csak nem tudom,milyen formájú szopis párnát vegyek.
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Bogi!

Csak szólj, ha van kedved valamit közösen csinálni. Költözés szerintem nyár előtt nem lesz, bár mostanában elég látványos dolgok történnek a házban. Pl. elkészült a lépcső váza és mellvédje. Meg a gipszkartonozás is megvan és glettelgetik a falakat, amitől világosak és nagyok a szobák. Sajnos már kiderült, hogy a garázs kicsi lett, pedig az is óriásiak tűnik. Most a csövezések folynak és utána már a burkolás jön, ha az idő és a falak nedvességtartalma engedi.

Üdv, Topstar! Minden jót a babához. Itt a fórumon csupa szép baba született eddig, így a gyermeked érdekében is a legjobbat tetted, hogy csatlakoztál hozzánk! Kérdezz bátran.

Marengo!

Nagyon tetszik ez az értelmes, érdeklődő pillantás Szávától! Kezdjetek gyűjteni hozományra, tudod a fiamnak nem lehet elég korán kezdenem a partikeresést...

Sajnos megint kehesek vagyunk és a gyerekorvos meg a gyermekkórházak telítettségéről szóló hírek nem könynítik meg a dolgomat. Órákon át hallgattam, hogy ez most hurutus köhögés vagy ugatós.

Remélem Ti jól vagytok!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Bogi!
Kétszer küldtem neked mailt mind a kétszer visszautasította. Mérges vagyok ,nem tudom mi van.
Azért próbálkozom, nem adom fel hiszen múltkor is sikerült.
Puszi
ráhel
 
 


Sziasztok!

Az az igazság, hogy mindegyikőtöknek igaza van!

Jaj de buta vagyok!

Szia Topstar!
Mi is reméljük, hogy jól fogod érezni magad velünk (leszámítva a panszkodásomat, szuper társaság gyűlt itt össze).

Szóval.
Nagyon rapszodikus az egész. Most csütörtök este óta sokkal jobb volt, mint eddig bármikor Lilivel való terhességem óta a hangulat.
Csakhogy az én agyam kattog, és nem hagynak nyugodni gondolatok. És kérdezek. Ő meg válaszol őszintén, amit akar, elhallgat. Mint kiderült, nem is egy nőről van szó ráadásul, hanem háromról. Ebből kettővel volt valami, az egyik tartós, a másik futó volt, a harmadik meg tiszteletben tartja a családot, és nem hajlandó, csakhogy ő meg közben barát lett. És ami a vicces, hogy ők ismernek engem, de nekem gőzöm sincs, hogy ők kicsodák. Jó mi?
És az én drága férjem őket védi, nem az a fontos neki, hogy én napirendre térjek a dolog felett, és feldolgozzam, hanem, hogy ne tudjam meg a személyüket (merthogy valamennyire én is tudnám kik ők).

Ennél betegebb helyzetet el nem tudok képzelni. Nem tudok 'harcolni' 'láthatatlan' 'ellenséggel'.

Ráadásul tegnap este jött rám az agybaj, a férjemet is jól felhúztam. Szóval nem tudom, hogy akarok-e harcolni érte. Nem tudom, hogy szeretem-e, mert most kimondottan úgy érzem, hogy NEM.

Normális dolog-e részemről, hogy nem szeretném, ha titkos barátai lennének. Vagy tudjak róla, vagy fejezze be a dolgot.
Mindenképpen azt hiszem itt vége van valaminek, de nagyon.

Puszi nektek, azt hiszem, hogy most egy darabig nem jövök. Vagy csak olvasgatni. Nagyon rossz társaság vagyok ezekben a napokban. Amíg nem tudok mást, csak panaszkodni, addig inkább nem írok.

Puszi, legyetek jók: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Köszönöm a fogadtatást!

Száva gyönyörű pici lány, ha minden igaz, nekem is lányom lesz. De akkor ahogy írtátok egy biztos, hogy gyönyörű lesz. Ahogy láttam elég vegyesek az élmények a kórházi napokkal kapcsolatban, azt hiszem ez leginkább egyéni érzékenységtől és helyzettől függ. Azért bizakodom, bár - főleg az új látogatási rend miatt - kicsit szorongok az ottléttől. Utálok és nem is tudok idegen helyen aludni, ha nem jöhetnek be hozzám, csak a folyosóra, akkor minek jöjjenek, főleg, ha éppen nem tudok kimenni, akár a baba, akár magam miatt... akkor meg ki segít?? Szerdán megyünk szülőszobalátogatásra, majd ott jól megkérdezem.

Bogi! Olvastam a helyzeted, csak az nem derül ki, hogy a férjed mit akar és mit tenne az ügy érdekében. Azt biztos, hogy itt tényleg nagyon összetört minden. na újként nem pofázok bele, de együttérzek veled.
topstar
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma a Vaskakasban, a Hofeherke es a het torpe babeloadason. Premierre ne menjetek, rengetegen voltak! Ettol eltekintve egesz jo volt, bar allitolag nem ez volt a legjobb eloadas a rutinos latogatok szerint. Nekem egyedul az nem tetszett, hogy a "felvonasok" kozott sotet volt, ami eleg sok gyerkocot megrikatott.

Topstar,
udv itt, gratulalok! Lassan Te is a celegyenesbe fordulsz, hasznald ki az aktiv idoszakotKép

Csajok,
akik mar uj rendszerben szultek: most is olyan huzatos a folyoso, vagy igy, hogy lezartak, mar jobb a helyzet?

Bogi,
szoritok, hogy ugy alakuljanak a dolgok, ahogy Neked es a piciknek a legjobb. Bar bevallom, szamomra nem egyertelmu, hogy mit is szeretnel igazanKép Kivulallokent inkabb csak okoskodni tudnek, nem is ragozom tovabb, de a lenyeg: szivesen meghallgatunk, ugyhogy ha panaszkodni szeretnel, kibeszelni magadbol a banatod, akkor gyere!

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!
Bogi! Nagyon-nagyon sajnálom a helyzetedet,nem lehet könnyű.Tanácsokat én nem szeretnék osztogatni,szerintem pár hét kell amíg "távolabbról" is rá tudsz látni a dolgokra. Én csak akkor hoznék döntéseket, tiszta fejjel.Vigyázz mert a harag és a megbántottság rossz tanácsadó. Pirosnak igaza van Neked több jár, próbáld meg kényezetetni magad! Apát meg fogdd be jobban a házimunkába/ úgyis veszélyezetett terhes voltál-és ha jól emlékszem mindent Te csináltál otthon!/ Legalább nem lesz annyi ideje elkószálni,Te meg addig pl.eljárhatnál terhestornára.
Remélem megoldódik a helyzet!!!!!!!!
Áfonya! A nagyobik lányom is ot volt a vaskakasban vasárnap, ismerősök vitték magukkal.Ha legközelebb mentek előtte írj hátha arra kódorgunk.
A picikénk jól viseli a sétákat,néha órákig kint van.3 hetes és 4200 g.Asszem ez egy picit sok!'1 kg-t hízott!Látszik is mert a kisasszony rendesen ki van gömbölyödve.
Üdv. az újaknak,remélem tudunk eben-
abban segíteni!
Valaki kérdezte a huzatot! A folyósón mindig nagy a huzat,én nem is vittem nagyon ki a babát,csak 1-1 percre.
Képzeljétek éjjel 1/2 3-kor keltem etetni,és valami puha volt a földön,hát a Flóra aludt édesen a padlón az ágyam mellett/ 2 1/2 éves/,nem tudom mióta kucoroghatott ott! Ő így fejezi ki,hogy hiányzom Neki.
Sziasztok: Judit
fanniflóra
 
 


Sziasztok!

Fanniflora,
Kicsilany jol belehuzott a hizasbaKép
Szegeny Flora! Aranyos a sztori, csak ugy tudom sajnalni oket ilyenkorKép
Tenyleg, Te nem vagy ugy vele, hogy hirtelen olyan "nagy" lett a nagyobb a szemedben? En ugy sulykolom magamba, hogy Reka még kicsi, ne varjak el tole tul sokat. Csak azert, mert most Mate a kicsi, Reka nem lett nagy, csak nagyobb. Kicsit zavaros, de talan ertedKép

Szombaton lesz a Petz suliban egy gyerekfarsang allitolag. A marcalvarosi jatszohaz berelt ott ki egy termet, lesz tanc, tombola, jelmez, ropi, ahogy illikKép "Idegenek" is mehetnek, mi is ugy megyunk, még sose voltunk magan a foglalkozasokon. Nem jon valaki?

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok,
vagyok am, csak meg mindig itt a hatorankenti fejes, ejjeli etetes, uh nem alszom sokat, faradok. Szerintetek mikorra megy le ez az influenza hullam? Lassan le akarom epiteni a fejest, de amig itt a nem-jarvany, addig nem merem. Remelem, nem vagytok betegek.
Udv
h
holly
 
 


Kedves fórumozók!

Nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:
www.sammm.fw.hu
Családon belüli megszólításokról készítek felmérést, magyar-norvég viszonylatban.
Segítségeteket előre is köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat.
sadrien
 
 


Tombol az influenza kis családunkban. A párom kedd reggel óta gyakorlatilag nem kelt ki az ágyból, 40 fok körüli láza van. A középsőt még múlt szerdán küldték haza lázasaan a bölcsiből és azóta nem emnt még vissza. A nagylány vasárnap lázasodott be és egész éjjel epét hányt. Szerencsére a legkisebb "csak" köhög és folyik az orra, de nem lázas. A múlt szerdán engem is leterített a láz, de két óra után felkeltem, emrt összezuhant volna a család, ha én is beteg vagyok. Így a nagyik segítségével (a nagylány anyóséknál, anyám naponta jött kajával és egy-egy óra alvást biztosítva nekem)valahogy még bírjuk, de úgy várom a sulit és a bölcsit, mint a messiást. remélem hétfőre visszaáll a napirendünk...

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros,
jobbulast nektek! Nem lehet most konnyu.

Egyebkent a nyarakat hogyan oldjatok meg, amikor nincs suli-ovi?
holly
 
 


Piros,
hogy vagytok, gyogyultok mar? Jobbulast! Multkor mi is mindketten lazasak voltunk a ferjemmel, hat az valami katasztrofa, mikor igy kell a 2 gyereket ellatni. Mi is a nagyikra tamaszkodtunk, kimentunk hozzajuk ebedre, utana ok elbabazgattak, mi meg vendegseg ide, vendegseg oda, aludtunk egyetKép

Tobbiek? Mindenkit belepett a ho?

Dirtha,
ha olvasol minket: elkezdtem a 90 napos dietatKép

Kép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést. Lassan-lassan visszatér belénk az élet. Ma visszakértem vidéki vendégszerepléséből a legnagyobb lányomat is, mert nagyon le fog maradni a suliban. Végülis mindkét lány láztalan már, bár mindenki nagyon köhög még mindig. Elég makacs ez a getha.

Viszont ma már a párom is egészséges korát idézően balhézott velem, mert megkérdőjeleztem valamit a szent építkezéssel kapcsolatban. Komolyan mondom nem vagyunk teljesen normálisak! Van/volt egy jó kis párkapcsolatunk és mesterségesen gyártjuk a konfliktusforrásokat hozzá, hátha teljesen rámegyünk. Ez az építkezés és a harmadik gyerek lehet, hogy kicsit sok nekünk. Ráadásul a csimoták miatt még a kedvenc nyugtatónkhoz sem nagyon jutunk hozzá. Nem mondom van némi sajátos romantikája a kamaszkorunkat idéző bujkálós, "jaj, csak ránk ne nyissanak" gyors zwickiknek, de azért így harminc(öt) felett már nem biztos, hogy minden tekintetben kielégítő. Egyik szombaton is Anna benyitott és közölte az apján heverésző anyjával: "csak csináljátok, de ugye nézhetek mesét a tévében?!"...Csak tudnám mit fogunk csinálni a hárommal, hogy kicsit magunkban lehessünk. A nagyikra sem lehet mindig számítani, mert kezd sok lenni nekik a gyerekek és saját éveik száma. Na mindegy. Még két röpke év és a legkisebb is bölcsis lesz és akkor mienk a délelőtt. Éljenek a gyermekintézmények.

Nyáron nekünk nagyon jó dolgunk van. Édesanyáméknak van egy kis házuk a Balcsin és eddig oda költöztek le a lányok: édesanyám, Anna ,Sára és én. Hoztuk az ebédet az oviból, illetve egy vendéglőből, így nem kellett főzni és beosztva, hogy mikor ki az ügyeletes felvigyázó, hogy a másik aludhasson/pihenhessen, ketten jól elboldogultunk a két kölökkel is. Még dolgozni is tudtam a teleház meg a mobil/notebook segítségével. Heti egyszer felmentem tárgyalni Pestre és addig anyu vigyázott a gyerekre. A fiúk meg hétközben játszhatták a függetlent otthon (sportcsatorna hajnalig, szétdobált cuccok, hegybenálló mosatlan és pizzarendelés) és hétvégére lejöttek családozni. Hétvégeken amúgy is nagy arrafelé a vendégjárás, ami kellemes változatosságot adott.

Szerintem idén is így lesz. Már alig várom. Bár már a tavasszal is beérném, mert ebből a télből már elég volt nekem.

Ttikával mi újság? Jól látom, hogy kifogyunk a kismamákból?

Bogi, hihetetlen, hogy már a 22. héten vagy! Túl vagy a felén, pedig még csak most volt, hogy kiderült a nagy hír. Ezek a babák nagyon gyorsan öregszenek. Még szerencse, hogy mi mindig ilyen fiatalok maradunk! :-)) Szólj, ha aktuális a közös program vagy a baba-mama klub. Ha már iylen jól meggyógyultunk, nagyon szeretnék már kimozdulni itthonról.

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros, a kismamák nem fogytak el, sőt szerintem egyre többen vagyunk... Főleg most látom ezt, hogy elkezdődött a terhestanfolyamom. Két csoportra bontással, csoportonként kb. 20 kismamával, és ezek csak az első szülők, mert akinek otthon van már egy-kettő, nem hiszem, hogy eljár ilyen időrabló foglalkozásokra. Meg aki elsőszülő ugyan, de mégse jön el... Szóval most még lehet ilyen jó kis programokat csinálni, én személy szerint ki is élvezem nagyon...
Most vagyok a 30. hétben, és azt hiszem ez a legjobb időszak, még nem túl nagy a pocak, de már azért meglátszik, meg még azért van idő tervezgetni, álmodozni...
Szóval, kismamák előre! Anyukáknak pedig egy kis nosztalgia, visszaemlékezés.
Mondjuk, már alig várom, hogy a karomban tarthassam a picit, akiről még nem tudom, hogy ki lesz, és ez nagyon izgi érzés.
Mindenkinek jobbulást, meg végre sok napsütést kívánok, bírjátok ki, a jövő héten jön a tavasz állítólag!
Üdv.: Eszti
icet
 
 


Sziasztok!
Minket is elért a betegség első hulláma! Hál istennek enyhe,de most a három gyerekkel itthon.... Kicsit irigyeltem a férjem,hogy elmehet dolgozni! Rettentő rosszak ha betegek és egész nap ölik egymást,vagy a picikét..,vagy engem.Minden létező dolgon összevesznek a nagy visít és lökdös,a kisebb pedig pitbullokat megszégyenítően harap! mindig attól félek,nehogy fül vagy ujj legyen az áldozat!Szegény picikém még soha nem szopogathatott nyugodtan,mindig valaki bezavar.
Anyukám sokat segít, ha nem mosna ki néha már ruhánk sem lenne! Piros Te tudod! Napi 1 gépnyi szennyes van ,ha egy nap is kimarad ellep.
Jöhetne már egy kis jó idő,egy kis tavasz!!!!
Sziasztok:
Judit
fanniflóra
 
 


Sziasztok!

A helyzet nálunk is hasonló.
Örömködtem,hogy milyen strapa csaj vagyok.Végigugráltam a fiam és apa betegségét.Tudjátok,férfiak!Egész nap ( sőt a gyerek miatt sokszor éjjel is) "parancsra készen" álltam.Lestem minden óhajuk.Na persze közben kicsit cikiztem őket,hogy lám az erős férfiak rögtön kidölnek pár bacitól!
Most meg én küzdök a "egy halom baci" támadásaival.Hál istennek,láz eddig még nincsen,csak nátha meg köhögés.De így is épp elég levegőt venni,mert az egyik kisember rendesen fent fekszik a bordáim között.Most meg még a maradék helyen sem szuperál tökéletesen a tüdőm.
Amúgy a picurok jól vannak és már elmúltak 24 hetesek!!!
Jöjjön egy kis száraz,meleg levegő sok-sok napsütéssel!!!

Minden lábadozónak jobbulást kívánok!!!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Hahó,

Ttika febr. 19-én megszült: Júlia, csak ennyit tudok, a másik fórumon olvastam.

Retimama,Icet, Edit, Bogi(esetleg van még kisamamánk?)nektek ki a dokitok? Barátnőm keres, és kérte, hogy többről szerezzek infót.
marengo
 
 


Sziasztok!
Talán még emlékeztek rám, én vagyok az aki pár hete siránkoztam nektek, hogy nem jön az a két csík. Most szeretném nektek elmondani a boldogságomat, hogy sikerült, megfogant a baba! Egy hete csináltam tesztet, akkor még nagyon halványka vonal volt még csak. Azóta már többször teszteltem, és egyre egyértelműbb az eredmény. Lehet, hogy nem kellene világgá kürtölnöm, de olyan nagy az örömöm, hogy nem tudom magamban tartani. Nagyon köszönöm, hogy akkor vigasztaltatok, sokat segített, úgy gondolom még nagyon sok okos tanácsra lesz szükségem tőletek. /ezt a levelet, már megírtam egy hete, csak küldés közben eltünt, és akkor nem volt időm másikat írni/
Üdv: Orsi!
sika
 
 


hali!

Mindenkinek jobbulást!

Afonya, hajrá, hajrá diéta! Én minden hétfőn újrakezdem, és keddig tart. Kép

Most egy két hetes tisztítókúrára készülök, elég volt a sok nassolásból, sajna a tél és a depi hangulat nálam ezzel (is) jár. Utána kezdem a kilencvennaposat. Hogy bírod? Gyümölcsnap? A gyümölcsnap utáni víznap egy hónapban egyszer...Kétszer csináltam meg, többször nem ment.

A kisfiam két hete mondja, hogy ANYA! Olyan édes, ahogy reggel felébred, feláll a kiságyban és elkezdi valami tüneményes hanglejtéssel: anya, anya (ami néha összefolyva nyanya lesz... Kép) Apósom azóta nyanyának hív. Kép
És anya-anya éjjel-nappal, szüntelenül, egész nap. (tényleg a fenekemben van, mindig is nehezen volt el egyedül, de most katasztrófa, még kezet sem moshatok nélküle) És anya-anya akkor is, amikor este és reggel produkál a bilibe. (már hetek óta eggyel kevesebb pelust használunk ennek következtében).

Gyógyuljatok meg, és én is azt hallottam, hogy hamarosan itt a tavasz (bár az első márciusi éjszakán mínusz 19 fok azért durva...)

Ttikának gratula!!!!!!

Pá,
*Dirtha
dirtha
 
 


Orsi, Neked is gratulálok! Milyen érzés? Hülye kérdés, mi?

Áfonya, olyan jó, hogy a táblázatban csak a kisfiam "öregszik"! Köszönöm! Kép
dirtha
 
 


Sziasztok!

Sika!
Még nem mondok semmit, csak drukkolok!
Voltál már orvosnál? Szerintem az is tök jó, amikor Zsákos Frodinának kiáltják ki az embert. (Magyarul, amikor az UH-n azt mondják, hogy egy szabályos petezsák látható Kép )

Marengo

Az én dokim Likár Zsolt, és nagyon jó doki.
A többieké is jó doki. Nekem még a Hilier Balázs szimpi, ő van a felkészítőn az egyik csoportnak.

Piros!
A közeljövőben valamikor találkozhatunk. Majd egyeztetünk.
A héten még itthon van a férjem. A múlt héten sokminden kiderült, az őszinteség a részéről egyenlőre működik. Még adtunk magunknak egy esélyt.
Majd meglátjuk a többit.

Ttika!
Gratulálunk! Remélhetőleg hamarosan képeket is kapunk Julcsiról.

Eszti!
Te tudod, hogy mi lesz a pocaklakó?
Én reménykedem, hogy három lábú lesz Kép

Dirtha!
Több kitartást a diétához. Én is készülök lélekben a cukorterhelés utáni diétára Kép Talán a 24. hetinél már nem úszom meg. Hülyeség, de reménykedek is benne, hogy rá leszek kényszertíve. Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Orsi (Sika)!
Gratulálok és nagyon szorítok nektek!Írj,mi volt a dokinál!

Marengo!
Az én dokim a Papp Zsolt.Csak jót tudok róla mondani!De ez személyiség kérdése,hogy kinél melyik jön be.Van valami szempont,ami alapján a barátnőd orvost keres?

Dirtha!
Gratula!Ettől kezdve be se álljon a szája!Ezek a hetek-hónapok felejthetetlenek lesznek.Mindig vannak édes el/beszólások,amiket évtizedekig emleget a család.

Bogi!
Örülök,hogy itt vagy.Szorítok,hogy minden jól menjen.Kitartás,sok-sok év kell hozzá.Bízom benne,hogy a párod is komolyan gondolja.Menni fog,csak ne add fel!
Írj bátran,ha van valami amiben segíthetünk!


Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

De jó! Megnyugodtam, hogy van még kismama és hogy olvastok is még minket, él a fórum. Azt hiszem a tábla vezetett félre, mert abban csupa megszületett baba van már. Gondolom van Áfonyának más baja is, főleg ha a betegség miatt Réka sincs bölcsiben (mert nincs ugye?)Lehet, hogy lassan két tábla (és két táblafelelős ) kellene a várandósoknak és a kisbabásoknak. Úgyhogy ha tart még az energia, Icet...

Egyébként egyetértek, használjátok ki ezt a csodás állapotot, amikor már van is baba, de még nem akadályoz semmiben. Sőt nekem legalábbis terhesen extra energiám is akadtak, pörögtem ezerrel. Egészen az utolsó hónapig, amikor hirtelen nagyon lelassultam.

Sika! Nagy-nagy gratula! Éljen!

Bogi! Tudósíts a neméről mindenképp. Szurkolok nektek a pároddal. Márcsak a szomszédság okán is :-) Esetleg 9-én baba-mama klub?

Most hív a kényúr!

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
Marengo, az én dokim a Bödecs Péter, a barátnőmnek bejött, ezért ajánlotta, meg ugye ultrahangos orvos is, és akkor rendel be, amikor ő van, így nem kell várnom annyit. Hallottam róla rosszakat is, de egyéne válogatja, velem rendes meg figyelmes.

Bogi, még nem tudom a pici nemét, talán majd a 32. heti UH-n megmondják. Ha meg nem látszik, az se baj. (azért jó lenne, ha kislány lenne)

Orsi, gratulálok a gyors eredményhez, kívánok szép sima babavárást, meg minden...

Puszi mindenkinek.
Még egy hónapig levelezhetek veletek, aztán már nem leszek internetközelben (csak a munkahelyemen van, és úgy tervezem, hogy az áprilist átlébecolom otthon)
icet
 
 


Sziasztok!
Még új vagyok, bár január óta olvasgatlak benneteket, eddig babonából nem mertem írni.... Volt már egy elhalt terhességem, ezért óvatos vagyok. Most 13+1-nél tartok, remélem rendben lesz minden.
Bár ahogy nézem itt szinte mindenki már babázik, vagy idősebb a pocaklakó a hasában, remélem azért befogadtok.
Biztos nagyon sok dologban tudtok majd segíteni, elűzitek a kétségeimet, a félelmeimet, amiken ti már túl vagytok..
Nagyon jó kis társaság verődött össze, gratulálok nektek.
Évi
popoka
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok.
Évi, én ahogy számolom még csak a 6. hétnél tartok, és még nem voltam orvosnál, de csak azért mert amikor felhívtam azt mondta, hogy 2 hét múlva jelentkezzek. Nagyon érdekes, hogy szinte semmiféle terhességi tüneteket nem észlelek magamon , csak az utóbbi napokban egy kis mellfeszülést. Pedig nagyon figyelek minden kis jelre, szeretném már ha a doki is rendben találna mindent. Jó lehet amikor már érzed is a babát, bár én már azt a pici pöttyöt is nagyon szeretem. Ha valami konkrétabbat tudok, majd elmondom nektek./egyébként is mindíg ez a témám/
Üdv
sika
 
 


Sziasztok!

Évi!
Üdv köztünk. A 13+1 az már nagyon szuper. Gondolj arra, hogy innen már minden oké lesz. Nekem is volt egy missed ab-m, Lilivel végig aggódtam a terhességet, most, a másodiknál meg időm sincs gondolni rá. Ti ezt (első babások) fel sem tudjátok fogni. Persze tök jó, hogy mocorog, meg érzem, hogy itt van velünk, de már nem ugyanaz egy 1 éves mellett terhesnek lenni.

Sika!
Ne keress magadon tüneteket. Nekem mindegyikkel a 9-10. hét után jöttek. És nagyon sokaknak egyáltalán semmi tünete nincs.
Ha meg lesz, azt fogod kívánni, hogy kihagytad volna Kép

Piros!
Még nem tudom a jövő hetet. Remélem jó idő lesz.
Akartam kérdezni, hogy Ti, mint nagycsaládosok, hogy vagytok autó dolgában?
Mi most le akarjuk cserélni a Polo Classicunkat egy Opel Zafirára. Persze használtra, de az tetszik. Gondolkoztunk az Astra Caravánon is, de mindenképpen egy családi autót szeretnénk, és árban meg ott van mindegyik.
A másik a két autó, mert ide elkelne a gyerekek miatt is.

Edit!
Aranyos vagy, hogy bíztatsz. A bizalom sajnos már az örök vadászmezőkön nyugszik.
Néha én is nehezen viselem a saját bizalmatlanságom Kép

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Áfonya!
Tegnap azt hiszem ti voltatok előttünk Móváron a gyógytornásznál, amikor elmentetek, akkor állt össze a kép, hogy Máté a kisfiad, meg hogy van egy lányod is...

A dokikról!
Sajnos elég problémás volt a terhességem és sokáig bent voltam a terhespatológián, így volt alkalmam megismerni a dokikat. Én a Bödecshez jártam, de jókat nem tudok róla mondani. Tudta, hogy bent vagyok a kórházban, de ha hetente egyszer bejött megnézni, akkor sokat mondok. Tehát, ha gond van a terhességgel, akkor ő nem a megfelelő orvos, döntésképtelen. 2 hét után aztán a Vajdához mentem (ő a főorvos a pat.-án), akiről viszont csak jókat tudok mondani, nagyon emberséges, még hétvégén is bement a kórházba, hogy megnézze a betegeit.
Jó doki még a Krekó Imre, a Nagy Sándor, a Likár Zsolt, a Parányi János, a Dúcz René, a Hillier. Legalábbis emberileg mindegyik normális.
lilla77
 
 


Sziasztok!

Irtam egy litaniat az elobb, aztan elszallt, ugyhogy ezt megusztatok. Estig, mert akkor ujrairomKép

Lilla,
ha az elottetek levo szerencsetlenkedett a cumisuveggel, akkor igen, az en voltamKép Sikerult vegul a homeos cuccot megvennetek?

Uj kismamaknak gratula, kellemes, boldog babavarast kivanok!

Csajok,
en szivesen csinalok babas tablat is kulon am, csak az ujak nem jelentkeztek hozza, en meg anelkul nem emelem be oket, hatha babonasak vagy titkoljak a korukat plKép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlést.
Sika!
Nekem is a 7-8. héten jött csak az émelygés! Addig az volt a baj,hogy nincs tünet, utána meg, hogy van.
Kezdem az aggódásaimat, előre is bocs érte!
Normális, hogy még szinte semmit nem nőtt a hasam?
Tudom, hogy az elején normálisak a görcsök, de én még mindig úgy érzem sokszor, mintha meg akarna jönni a mensi. Főleg, mióta leálltam az utróval. Volt valakinél hasonló? Szerencsére barnázgatás nincs!
Áfonya!
Akkor szeretnélek megkérni, csinálj nekünk is egy táblát! Légyszi, légyszi, légyszi!!!
és Köszi, köszi, köszi!!
Persze, csak ha a többiek is akarják. Egyedül elég hülyén néznék ki rajta.....
Bogi!
Remélem nem haragszol, de belekukkoltam a honlapodba. Nagyon szuper! Gratulálok hozzá!!!%!

Láttam a terhesgondozóban egy plakátot, hogy a Hotel Konferenciában van vízi torna kismamáknak!
Jár valaki ilyenre?
És Kismama jóga van valahol Győrben?
Na elárasztottalak benneteket a kérdéseimmel!

Évi
popoka
 
 


A kismama jogarol kerdezd Dirthat! ;-))))
holly
 
 


Dirtha!

Akkor téged kérdezlek:
hol van? mikor? mennyibe kerül? megéri? sokan vannak? vinni kell valamit? hányadik héttől érdmes? Érdemes egyáltalán?
Bocs, hogy lerohantalak
Évi
popoka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?