Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panka!
Köszönjük a köszöntést!
Akkor tovább borzolom a kedélyedetKép! A barátnőm rögeszméje az volt, hogy koraszülése lesz. Már 30 hetesen a fejébe vette, hogy bármikor beindulhat és folyamatosan rettegett. Ráadásul a lepénye is gyorsabban öregedett. Az előzményhez tartozik, hogy pár évvel előtte a sógornőjének kb. ilyen idős babája született és mivel nem tudott hozzá bejárni a sógornő, Ő ment minden nap és órákat volt a kicsivel. Na, ezek után a 42. betöltött héten be kellett Neki indítani.

Lányok!
Én meg nem tornázok semmit. Tisztára elszégyelltem magam. Itt állnak halomban a kazetták, de valahogy nem megy. Soha nincs időmKép! Talán inkább el kellene járni valahova. Na, majd később...Kép! Viszont tegnap háromszor vacsoráztam. Másodszorra muszáj volt, az a kis tejbegríz gyorsan lecsurgott előtte, így ettem még egy sonkás zsemlét. Aztán később észrevettem a hűtőben a császárszalonnát, olyan szép volt, nem tudtam ellenállni... Pedig most már vigyázni kellene, Gerda egyre kevesebbet szopik.

Matyi már egész jól van, ma szinte egyáltalán nem volt láza, csak csúnyán köhög. Gerda orrát viszont szívnom kellett többször is. Rosszul alszik. De legalább Neki nincs láza. Én is biztos elkaptam, egész délelőtt fájt a fejem (a bevett Algopyrin ellenére) és hányingerem volt. Ráadásul délután tartottuk a Matyi névnapját. Gábor ugyan el akarta halasztani az egészet, de Matyi annyira várta. Nem volt szívem eltolni az időpontot. Van két órája, meg kellett rajta mutatnom, mikor jönnek a vendégek, utána egész nap azokat nézegette. Szerintem ettől lett jobban.

Ma nagyon szómenésem van, be is fejezem.

Jó éjszakát!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Matyinak utólag is boldog névnapot kívánok! Kép
Remélem, hogy megúszod és nem kapod el a betegséget! Én mára már dögrováson vagyok. Kép
Ez az aggódás nekem teljesen ismeretlen a terhesség körül, vagy azért mert teljesen tudatlan voltam (na jó, azért nem teljesen), vagy mert baromi nyugis ember vagyok (ne de ez sem valószínű), de egy percig sem aggódtam.
Még mikor a doki azt mondta, hogy baj van, akkor is meg voltam győződve, hogy minden rendben van.

Gyöngyöske!
Otthoni torna nekem nem vállt be, nem volt aki nyaggasson, de most van személyi edzőm (igaz kicsit drága, de megéri, mert amit magadtól csinálsz, nem biztos, hogy jó). Én első alkalommal elmentem az edzőterembe, és másfél órán keresztül mint az állat hajtottam magam, estére majd meghaltam az izomláztól, és kiderült, hogy az egész fölösleges volt, mert ha egy bizonyos pulzusszám felett dolgozol, akkor nem zsírt, hanem cukrot égetsz el, ezzel pedig csak az izomtömeg növekszik (kvázi hízol), és a zsí nem apad.
Így most néhány órán keresztül szakemberrel dolgozom, amíg meg nem tanulom, hogy kell jól csinálni a dolgokat.

Emese

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

Nekem annyit vacakol a net, hogy nem is igaz!

BettiKép
Nektek sem tudtam boldog névnapot kívánniKép És nagyon sajnállak a betegség miatt.....Remélem hamar túl lesztek rajta.

PankaKép
Remélem jól vagy te isKép
A konyhádat mikor láthatjuk?

Vasárnap mi megyünkKép Remélem sokan el tudtok jönniKép

Kicsi betegeknak mihamarabbi gyógyulást!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

BettiKép
Matyinak boldog névnapot! (még bőven benne a 8 napban!)
Kép
Veronika is az óramutatót bámulta 5 percenként, mert a múlt vasárnap mutatták be a minimaxon az új Barbie-s mesét, és már reggel óta csupa izgalom volt!
Torna: na, nekem semmilyen kazettám nincs, itthon nem is tudom rávenni magam, viszont hetente egyszer eljárok tornára. Bár szerintem ez édes kevés, viszont kikapcsolódásnak nagyon jó, rengeteget nevetünk!Kép
Javulgassatok!

KodaKép
Ha minden jól megy, mi is megyünk holnap! Én is remélem, hogy sokan eljöttök!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

A vasárnapi talira viszek valami rágcsálni valót,és egy kis fasírtot a sok salátához.Jó lesz?

Hanna baba nagyon gyönyörű,jó egészséget,és sok tejecskét kívánunk!

A betegeknek gyors gyógyulást,hogy jöhessenek a talira!

A név és szülinaposoknak sok boldogságot!

Szerdán Matyival jót csavarogtunk Pesten,illetve Pilisszentivánon.A férjemék beszerző útra mentek,mi pedig elmentünk onnan a barátnőmhöz és a kislányához egy hiper szuper vonattal.Máté nagyon élvezte,oda és vissza be nem állt a szája,állandóan azt kérdezte"az mi?".Ádi sajnos kimaradt a jóból ő oviba ment.

Anita
/ezt már 3 napja próbálom elküldeni/
kacajka

Emese!

Sajnos egyelöre nem tudok rendszert csinálni ebböl a kényeztetésböl. De vettem szauna bérletet így legalább még 9 alkalommal garantáltan el kell menjek.Kép
Amit a tornáról írtál nagyon érdekes és szívesen meghallgatnám a részleteket. Hová, kihez, anyagiak stb. Nem tudom meddig leszel, talán még lesz rá alkalom.
neva

SZiasztok!

Betti: Matyinak boldog névnapot, meg jobbulást is. nekem az nagyon szép nap. 9 éve azon a napon ismertem meg a férjemet és akkor volt az eljegyzésünk is. Kép

Panka: nekem is azt mondta a doki, csak 35. hétig bírjam ki. A 42. héten meg is született Alka. Bár sztem ha előttevaló nap nem közlik, hogy Pockot műteni kell, akkor még maradt volna egy darabig.
Tali: sajna mi sem tudunk menni. Kép nem baci, hanem családi okok. Bocsi. Kép Pedig szerettem volna végre talizni Veletek.
pamacs

Sziasztok

Két napig suliba voltam, Beni Anyukámnál, rettentően hiányzott, főleg mindig rá gondoltam az én beteg kis manócskámra. Ma a férjem alszik Benivel, hogy legalább egy éjszaka tudjak pihenni, ez borzasztóan rendes volt Tőle. Én keddtől vissazmegyek dolgozni, egy kicsit így még ritkábban tudok jönni, mert a vizsgáimra is már készülnöm kell, három hét múlva egy stratégiai tervet kell készítenem és még hozzá sem fogtam. Amúgy jól vagyok, csak izületi gyulladásom van, amire a reumán kezeléseket kaptam, gyógyszert és fájdalomcsillapítót. Amíg mozogtam,tornáztam terhesség előtt semmilyen ilyen jellegű problémám nem volt. Lehet hogy nekem is tornázni kellene? De m,ár nem tudom mikor.

A talira nem tudunk menni, nagyon készültünk pedig, de Beni nem javul rettenetesen hörög, köhög, folyik az orra, hétfőn viszem vissza a dokihoz.

Érezzétek jól Mgataokat és várom a képes beszámolókat.

Jó éjszakát

Zsuzsa

Panka
Voltatok babauszin? Milyen volt?
nzsuzsa

Neva!
Kép

Talisok!
Érezzétek jól magatokat, és ha lehet, még ma este rakjatok fel képeket, hogy meg tudjam őket kukkolni! Kép

Emese

mse173

Sziasztok!

Sajnos Hangának ma reggelre elkezdett folyni az orra, így a mai talit sajnos le kell mondanom.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Lányok!
Mindenkinek köszönjük a köszöntést!
Sajnálom, hogy nem tudunk menni. Kicsit reménykedtem benne, hogy hipp-hopp meggyógyulnak a gyerekek. Szerencsére Matyi már csak néha köhint egyet-egyet, Gerda pedig a rettentő taknyosságánál kívül mást nem produkál. Azért elmenni nem merünk.
Kép
Jó szórakozást kívánokKép!

Emese!
Csatlakozom Nevához, engem is érdekelnének a részletek! Elküldöd nekem is? Vagy majd úgyis találkozunk keddenként!

Panka!
A keddről jut eszembe! Megmondanád Krisztának, hogy nem biztos, hogy megyünk Gerda betegsége miatt! KösziKép!

Pamacs!
Az ijesztgetés majdnem bejött Gerdánál is. Csak hamarabb kellett volna, a lepénynek már túl késő volt, nem bírta.

Lányok, el is felejtettem írni a gyerekek betegsége miatt. Pár napos gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy elköltözünk. Nem messzire, csak három buszmegállóval odébb. Most, hogy Gábor kilépett, megint kevesebb az érv a maradás mellett. Sőt, racionális érv már nincs is, csak sajnos maradt egy csomó érzelmi indok, így elég nehéz meggyőznöm magam, hogy jobb lesz...

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Emese!

Köszi KépEgyszer kipróbálom.
neva

SziasztokKép
Itthon is vagyunk.
Megpróbálom nemsokára felrakni azt a pár képeket, amit sikerült készíteni. Remélem másnak több sikerültKép

Marci egy cseppet sem fáradt, ott játszikKép Mondjuk ő nem is szaladgált annyitKép

KrisztaKép
Mégegyszer köszönjük a megszervezést! nagyon jól éreztük magunkatKép

MagdiKép
Azért csak sikerült Lilit hazavinniKép

AnitaKép
Tudod mi volt Gábor első szava, mikor hazaértünk?: "Egy kis fasírtot nem hoztál véletlenül? Úgy megkívántam" KépKép Az éhenkórász......

DittaKép
A sütidből sincs már sokKép

PankaKép
Itt a recept:
- 30 dkg háztartási kekszpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 10 dkg porcukor
- 1 evőkanál rum (én kb. fél decit is belerakok, vagy még többet isKép )
- 10-15 dkg darált dió
Ezeket összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól összeálló masszánk legyen. Kis golyókat formázunk, megforgatjuk kókuszreszelékben.Kép

Megyek Marcit kimosdatom a koszbólKép

Puszi: Koda

Óóóóó.... Most írja a gép, hogy nem lehet az albumot használni a szerverváltás miattKép Meddig nem fog működni??

Koda

Kép

Kép
koda

Betti!
Mail ment!

Panka!
Kedden még mi sem fogunk tudni menni az MM-re.
Ádi már javulgat, de én lettem most lázas.

Koda!
Képek Kép, pedig nagyon szerettem volna megnézni őket!

Emese

mse173

Mse!
Jobbulást nektek!!!! Ha mást nem, jövő héten ha jól vagytok, átjösztökKép És nézünk képeket isKép

Koda

Kép

Kép
koda

Ditta!

Én nem is láttam a sütidet!

Lilit nem volt egyszerű haza csábítani, de végül mivel már sötét volt Ő kérte hogy siessünk.

Nagyon jól éreztük magunkat!
Akit Lili lefárasztott azoktól pedig elnézést!

JÓ PIHENÉST!

MAgdi+Lili
lilien_csenge

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkatKép

EmeseKép
Gyorsan feltöltöttem a képeket, hátha megtudod még nézni.Kép Itt találhatók.
Küldök neked egy mailt a chellos címedre, remélem még eltudod olvasni.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Úgy látom, jó hangulatú volt a tali. A gyerekek nagyon sokat nőttek mióta nem láttam őket.

Panka!
Köszi a képeket, és válasz ment!

Emese

mse173

Sziasztok!
Mindjárt fölrakom a képeket!

Anita
petipapa

MagdiKép
Engem bizony nem fárasztott, ha rám is gondoltálKép
Én nagyon jól elszórakoztam vele. Máskor is bevállalomKép
2 remek képet készítettem Liliről! Szinte csak róla tudtam jó képet csinálni, a többi gyerkőc álandóan futkosott előlemKép

PankaKép
Úgy látom a g-prtálra raktad a képeket. Én is megróbálom az oldalamra felrakniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SZiasztok!

Látom a tali jó hangulatban telt. Kép

Emese! Kép
Jobbulást!
Írnál nekem is hogy hol van ez a hely, árakról, Te milyen gyakorlatokat végzel, stb.
Net. Kép Hozzánk jöhetsz netezni, délutánonként itthon vagyunk, úgyis a minitali valami miatt mindig elmaradt. De lassan már játszóterezni is lehet, ha végre jön a tavasz.

Koda!
Hogy vagy?

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

GyöngyöskeKép
Köszönöm az érdeklődést, úgy-ahogy jól vagyok. Azért sokkal többet vagyok jól, mint rosszul. Hála a gyógyszereknekKép
És mi lett a könyvvel? Vártam, hogy keress. Sikerült valami mást készíteni?

Koda

Kép

Kép
koda

Helló!
A talit sajnálhatom: Kép

Emese!
Szerintem tedd közkinccsé ezt az értékes információt, engem is érdekel.Eredmény?

Melinda
adnilem

Ezt még délelőtt írtam, azóta próbálom feltenni:
Sziasztok!

Látom jól sikerült a taliKép! A gyerekek nagyon megnőttek, annyira, hogy nem is nagyon ismertem meg Őket. A felnőttek szerencsére nem sokat változtak, így a hozzájuk kapcsolt gyermeket úgy-ahogy sikerült beazonosítanomKép! Feltételezve, hogy nem kerültek idegen kézbeKép!

Panka, Emese!
Kép
(Emese, gondoltam, hátha még megkapod, még február van!)

Koda!
Én elképzeltem, ahogy a gyerekek után futkosol a fényképezővel abban a nagy teremben, és minduntalan elillannakKép!

Betti

(Remélem nem tart már sokáig ez az akadozás a babaneten!)

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok miskolci Anyukák, Kismamák, és nemsokára Kismamák!

Segítségeteket szeretném kérni egy, internettel nem rendelkező, miskolci barátnőm számára! Nőgyógyász kerestetik! A jobb fajtából Kép
Kórkép: 1 éve próbálkoznak kistesóval, eredménytelenül. Elment a dokijához, aki felírta neki a clostybelgit gyógyszert (nem tudom mire, mivel nem volt előzetesen se vérvétel se UH, sima vizsgálatból meg tudtommal nem lehet megállapítani hogy valakinek van-e peteérése vagy nincs). Második "baklövése" a dokinak az, hogy vérvétel után felírta neki a bromocriptint (magas prolaktinra). Meg se mutatta a leletet a csajnak, mégis mennyire magas az a prolaktin? És nem mondta el neki, hogy kell szedni a bromocriptint, hisz ez elég erős gyógyszer, és ha nem megfelelően szedi valaki, komoly rosszulléteket okozhat, stb. Hát a barátnőm meg is járta vele.
Szóval mondtam neki hogy keressen új dokit, de szeretnék neki konkrét segítséggel szolgálni, ezért nagyon számítok Rátok!
Kérlek írjátok meg ha tudtok ajánlani valakit (valakiket), felelősségteljes nőgyógyászra gondolok! Név, telefonszám, esetleg mikor érhető el, magán vagy kórházi rendelés, és légyszi pár szóban jellemezzétek az illetőt!

Mindenkinek minden jót kívánok továbbra is!
Szépek a babáitok, én is ilyenekre hajtok Kép

Előre is hálás köszönettel:

Tündi Pécsről
Vendég

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!

KodaKép
Örülök, hogy fincsi volt a süti! Marci nagyon helyes kis kölyök!!Kép Teljesen levett a lábamról!
Akárcsak Lilien! Olyan édes, barátságos volt mindenkivel!

MagdiKép
Te ott sem voltál, amikor a kislányod megkért, hogy meséljem el neki Franklint!Kép És a sütimet sajnálhatod!Kép

PankaKép
Jól "elbeszélgettem" Benivel is, mindig magyarázott valamit!Kép És az az édesség!Kép

AnitaKép
Veronika még este is Ádámot emlegette!Kép

KrisztaKép
Neked köszöntük ezt a szép helyet, szerintem gyerekeknek ideális!

MarikaKép
Kár, hogy olyan hamar leléptetek! Na, de majd legközelebb!

A fotóalbumba még mindig nem lehet a képeket feltölteni? Még várok 1-2 napot, ha nem, akkor a topicomba felteszem!

Sziasztok!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Betti Matyija!

Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!!

Nagyon kellene a segítségetek és ha valaki tud segítsen még az este folyamán.

Beninek ráment a fülére a nátha, beutaltak a fülészetre, de én jobban szeretném egy olyan gyermek orr-fül-gégészhez vinni, akit esetleg már ismertek.

SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!
NÉZEM PERCENKÉNT A NETET!!

Zsuzsa
nzsuzsa

ZSuzsa!

Dr. Kispál Erzsébet:422-139. Nyugodtan hívd fel akár most is!

MAgdi
lilien_csenge

Dr Kispál Erzsébet:422-139
lilien_csenge

Na?
claire

Sziasztok!

Útálom,hogy ennyi ideig döglődik a Babanet!Pedig már úgy raknám föl a képeket!

Már készítjük a kamerás felvételt,csak még ugye kísérletezünk,tanulgatunk rajta,ha kész lesz azt is felrakjuk,vagy elküldjük !

Máté egész vasárnap este és ha a felvételt látta azt hajtogatta,hogy Bence és Libi-gondolom Lili.Kép

Ditta!
Akkor ezek szerint Ádi lett a Herceg?KépÁdi is nagyon jól érezte magát,jól el is fáradt a szaladgálásba,reggel alig bírtam felkelteni,hogy menjünk oviba.Hétfőn tízóraira nagyon finom volt a sütid!Kép

Próbálok valahová képeket rakni!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Gerda estére belázasodott, ma reggel is 38,5 voltKép.

Zsuzsa!
Ti hogy vagytok? Sikerült elérni az orvost?

Tündi!
Én tudom ajánlani az orvosomat, a táblázatban megvan a neve, és a kórház, ahol dolgozik.
De ez egy nyilvános fórum, ide nem írok sem mobilszámot, sem jellemzést!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti
Akkor kérhetem hogy e-mailben elküldd nekem? Cím a profilomban.
Köszönöm szépen! Kép

Többiektől ajánlás? Kép

Szép napot!

Tündi
Vendég

Sziasztok

Magdi
Ezer köszönet a telcsi számért. Elvittük hozzá, nagyon-nagyon rendes volt, bármikot bárkinrk tudnám ajánlani.

Betti
Köszönöm kérdésed, már jobban vagyunk. Jól megijesztett az orvos, azt mondta, hogy fel fogják szúrni a fülét, készüljünk fel rá és az orrát is felszúrják lehet(??????). Na én ettől teljesen kiborultam, hogy egy ilyen kis gyerekkel mit fognak csinálni, azért is írtam Nektek rögtön, hogy segítsetek.

A gyereknek nincs semmi baja. A biztonsági fültörlőt el kell felejteni. Parafinolajjal kell a gyerek fülét tisztítani. Ezt Ti tudtátok?

Na puszi, még jövök

Zsuzsa
nzsuzsa

Szia Tündi!
Én is tudom javasolni a dokimat. Hasonló gondjaink voltak, csak nekem volt UH, vérvétel stb. Ha gondolod írok priviben részleteket.

Lányok: sajnálom a talit. Kép következőn remélem ottlehetünk.
Kriszta
pamacs

Kriszta
Megköszönném, ha te is megírnád a dokid elérhetőségét és a részleteket! Nagy segítség lenne!
Köszike!

Tündi
Vendég

TündiKép

Nekem is, Bettinek is uaz az orvosunk, és már épp ajánlani akartam, de Betti beelőzött.Kép
Szóval én is csak ajánlani tudom, főleg hogy meddőség kezelésben is jártas!

AnitaKép
Hát ezzel én is így vagyok, utálom, hogy mostanában vacakol a bn, már én is raknám a képeket! Felrakjam a "hátsósat" is?KépKép

ZsuzsaKép
Jobbulást Beninek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Zsuzsa!

Megnyugodtam.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük mi is magunkat a talin, csak, kár, hogy olyan korán le kellett lépni. A srác már a kapuban vártKép

Ditta!
Ha az enyém, akkor inkább neKép

Betti!
Megkésve bár, de nagyon Boldog Névnapot Matyinak
Kép

Magdi!
Emilt még váromKép

Puszika, Marika

marika

Marika!

Mailt elküldtem rögtön hogy beszéltünk.

Puszi MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok

Ditta
Ne haragudj, de én is itt a forgatagban lemaradtam Matyi köszöntésével, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép
nzsuzsa

Na már megint belekavarodtam, szóval Ditta Attilája (akit elneveztem tévesen Matyinak, elnézést mégegyszer) helyett most Betti Matyijának szól a köszöntés! Bocsika
nzsuzsa

Ditta
Köszi szépen neked is! Kép

Kriszta, Betti
Még nem érkeztek meg az ajánlásos levelek Kép Tudnátok küldeni? (tundi30@freemail.hu)
Köszi!

Üdv

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsa!
Rá se rántsKép! Velem is megesett már. Köszönöm, hogy egyáltalán eszedbe jutottKép, tudom milyen, mikor az ember feje a Kicsi betegségével van tele. (Az enyém is beteg.)

Ditta!
Én azt javasoltam Tündinek, kérje ki a Te véleményedet is. Biztos, hogy tudsz olyat írni, amit én nem.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

MarikaKép
Nem, nem a tiéd!Kép (AnitáéKép)
Még mindig nem lehet képet feltölteni? Pedig már úgy mutatnám! Mit vacakolnak vele ennyit?
Már épp kérdezni akartam, hogy mi van szegény tanítvánnyal...

TündiKép
Majd írok mélt!

ZsuzsaKép
Nem baj, néha én is bekavarodok, kinek ki a gyereke, mi a neve stb... De azért köszi!Kép

Képzeljétek, már 2x voltam a párommal vezetni...
Na, ez erős kifejezés, inkább csak döcögtem 20-30-al...
Háát, nem tudom...
Kb. ilyen volt: jaj, egy biciklis! Jaj, egy kocsi!O) Nem tudom, ez a félelem mikor múlik el!
De még nem vagyok lemaradva semmiről, mert a kresz vizsga csak márc. 19-én lesz, és ha az megvan (remélem!) akkor jön a hivatalos vezetés.

Na, pá, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Köszi szépen!
Sok sikert a vezetéshez! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a szives fogadtatás. Megirtam a szülés történetemet, megpróbálom feltenni.
Hanna baba jó kislány, sokat alszik. Néha csavarodik a pocija. Szopizni is jól szopizik, de valahogy a jobb cicim nem az igazi. Abból csak 40gmot eszik, mig a másikból 100at is. Nem bukós.
Mit csináljak hogy legyen tejcsi a jobban is? Amikor fejem akkor is csak cseppekben jön, mig a másikból 5 ágból dől a tej. Naponta 2dl megy a fagyóba, de 80%a a balból. Sokat masszirozom, de az elektromos fejővel sem tudom fejni. Kézzel sokkal jobban sikerül. Szoptassam két ciciből? MErt egyből kellene 20percig, hogy a hátsó tejhez is hozzájusson. AMikor hazajöttünk a kórházból 3850g volt csütkön, vasárnap reggel meg 3970g. Ugyhogy hizik, de szeretném ha rendbejonne a jobb mellem is.
Van valakinek valamilyen tanácsa?
<!--attachment: Sz_l_sem_t_rt_nete-195104.doc*mime_msword.gif*application/msword*22.5**Sz%fcl%e9sem+t%f6rt%e9nete%2edoc --><center><pre>
Kép
Szülésem története.doc (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

KépKép
búzaszem

Szia Davailla!
Örülök, hogy találkozunk itt a neten. Remélem jól vagytok. Mi újság veletek? Baba nem lesz még? KEresztúrban dolgozol még? Gabival mi van? Ezer éve nem hallottam senkiról.
Puszilom Miklóst!
Timi

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Búzaszem!
A szoptatás topicban éppen ez a téma. Julienek volt ilyen problémája (igaz Neki 6 hónapos a babája), Ő leírta, hogy miket próbált, azokat szerintem Neked is érdemes lenne.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?