Sziasztok miskolci Anyukák, Kismamák, és nemsokára Kismamák!
Segítségeteket szeretném kérni egy, internettel nem rendelkező, miskolci barátnőm számára! Nőgyógyász kerestetik! A jobb fajtából
Kórkép: 1 éve próbálkoznak kistesóval, eredménytelenül. Elment a dokijához, aki felírta neki a clostybelgit gyógyszert (nem tudom mire, mivel nem volt előzetesen se vérvétel se UH, sima vizsgálatból meg tudtommal nem lehet megállapítani hogy valakinek van-e peteérése vagy nincs). Második "baklövése" a dokinak az, hogy vérvétel után felírta neki a bromocriptint (magas prolaktinra). Meg se mutatta a leletet a csajnak, mégis mennyire magas az a prolaktin? És nem mondta el neki, hogy kell szedni a bromocriptint, hisz ez elég erős gyógyszer, és ha nem megfelelően szedi valaki, komoly rosszulléteket okozhat, stb. Hát a barátnőm meg is járta vele.
Szóval mondtam neki hogy keressen új dokit, de szeretnék neki konkrét segítséggel szolgálni, ezért nagyon számítok Rátok!
Kérlek írjátok meg ha tudtok ajánlani valakit (valakiket), felelősségteljes nőgyógyászra gondolok! Név, telefonszám, esetleg mikor érhető el, magán vagy kórházi rendelés, és légyszi pár szóban jellemezzétek az illetőt!
Mindenkinek minden jót kívánok továbbra is!
Szépek a babáitok, én is ilyenekre hajtok
Előre is hálás köszönettel:
Tündi Pécsről