MJ_Moni!
Szerencsére nem olyan tragikus ez a folyás dolog, mint amilyennek külső szemlélőként tűnhet!
Egyes orvosi vélemények szerint egy egészséges(nagykönyv szerinti) nőnek egy cseppnek sem lenne szabad lennie!
Nos szerintem, ez egy hülyeség főként azokból az okokból amit azt hiszem Rokica írt!Szerintem az én folyásom nem kóros, nem színes, nem szagos, csak egyszerűen több mint az átlagé, középidő tájt gyakran napi 2 tiszasági betét bánja,(nem beszélve arról ami WC-n ücsörgés közben távozik, bocsi)
Voltam ezzel dokinál, de mivel minden lelet többnyire negatív volt, nem kezelték ki!
A Gynevac-ról meg csak azóta tudok, hogy létezik, amióta aktívan elkezdtünk a babaprojekttel foglalkozni(2004 ősz)
De azért köszi a tippet, szerintem ha kérek is majd ilyet, akkor is csak a babó születése után jóval!
Popoka!Baba76
Szió, Isten hozott benneteket!
Popoka!
Képzeld, majdnem ugyanazok az eredményeink, nekem is 11+4-en volt uh-m és 53 mm volt a babóm!És ugyanúgy ficánkolt mint a tiétek
Nyaki redőt nem nézett a dokim, azt mondta, ő azt a 13. ban szereti csinálni.
De szerintem ne izgulj, látod valakinem már a 10.-től figyelgetik, valakinek csak később csinálják, ez dokifüggő, úgy látszik!
És szerintem már úgy sem változik akkorát az érték,vagy tévedek???
Pocakpanci!
Hát ez egy zabálnivaló, dögönyöznivaló kis dög
Lányok!
Megjártam a védőnénit!(Velem egy idős lány, mivel az enyém beteg, ő helyettesített)
Megkérdeztem a pregnavitot, azt mondta abból napi 2 szem kell, egyébként ugyanugy jó, mint az elevit!
Mindegy!Én már maradok az Elevitnél, különösen mert most vettem egy jó adagot!
Bibibibibibibi, van terheskiskönyvem
Mosmár igazi kismami vagyok
:
Bibibibibi
Egyébként a hasam nekem sem nőtt, dühöngök is miatta, legalább egy picit látszodhatna, hogy babát várok, a méhemet se tudom mindig kitapintani, nagyon kis szégynlős a pindurka!!!
Uxi!
Látod, ez már nagyon jó jel, semmi vérzés!
Így kell ezt csinálni!
Nagyon szorítok!
Azért a biztonság kedvéért én legalább egy kis "jobboldali munkaundoritisszel" kiíratnám magam hétfőig a háziorvossal(ha már a nőgyogyi nem írt ki), azon a pár napon már nem múlik a világ dicsősége a melóhelyen, nem???
Vagy most szándékoztad megváltani a világot, ezen a héten???
Na látod, szerintem fontold meg a betegszabit!
Dolgozni ráérsz még, ha esetleg nem jól alakulnak a dolgok, de nem így lesz
Megann 12+2