Sziasztok!
En 14 hetes vagyok most. Mzille, meneztem a kepeket. nagyon aranyosak a gyerkőcök!
Szóval főorvos lesz? Ez enyleg nem semmi, ezútn is gratulalok neki, es biztos vagyok benne, hogy hasznára lesz a kórháznak. En is bizom benne, hogy mielobb vegeter a tortura, azert ilyen meghurcoltatasok utan/alatt nem lehet egyszeru megorizni a nyugalmat.
Mzille, Te leirtad valahol, hogy mi hogyan törtenik a szulesnel a sofiben--illetve egeszen pontosan Herczegh doktorral? Többek tapasztalatat olvastam, de ezek nagy resze szerinem nemcsak kórház-, es nemcsak orvosfüggő, haenem mindkettő. Olyan dolgokra lennek kivancsi, hogy pl. kötelező-e a beontes, borotvalas, van-e gatvedelem, a picit rögön mellre teheted-e? Mi van, ha esetleg csaszi lesz, akkor is veled maradhat, vagy apukaval, vagy esetleg akkor elviszik, es csak orakkal kesobb kapod meg? Nekem ezek is nagyon fontosak, annyira, mint a nyugis szoba, ahol velem lehet a pici, es akkor szoptatom meg, amikor csak ker.
Tudom, hogy ezek a masik korhazban abszolut ok-k voltak. Ha itt a korhaz "szemlelete" mas, akkor is lehet ilyen a szüles, ha az orvos támogatja ezt a hozzáállást, meg lehet ezeket tenni? hat ennyi
legyetek jók, kösz a valaszokat.
Udv,
M