Sziasztok lányok!
az az igazság,hogy nagyon sokszor próbáltam írni,de nem engedett a rendszer és tökre kiborúltam,de azért olvastalak titeket.
Pgsuska,
a szivem megszakad miattad,annyira sajnálom ami veled történt,fel a fejjel és ne felejts el minket.pihizz sokat,most kell elutazni világot látni,romantikázni,és minden rendben lesz úgyis,mindenki sokat gondol rád
én is nagyon megszerettelek téged....azért küldöm a CSOKIS-SÜTI RECEPTEMET:
200gr ét tortabavonó(Katica a tuti)
100gr cukor+1 zacsi vaniliás cukor
50gr liszt(lehet több is,70-80gr)
125gr margarin(Ráma)
4tojás
-
csokit vízgőz felett,vajat tűz felett megolvasztjuk.tojásokat szétválasztjuk,fehérjét habbá verjük(nem kell kőkeményre).egy keverőtálba öntjük a cukrokat,rá az olvasztott vajat,habosra keverjük,rá a tojássárgáját,sszintén habosra keverjük,rá a csokit,keverjük,rá a lisztet,már nehezen keverjük
,majd a fehérje habot is beledolgozzuk.az egészet kivajazott tepsibe öntjük és zuty be az előmelegített sütőbe,légkeverésesben 130 fokon 50 perc alatt megsütöm.mi forrón,simán szeretjük,a tetejét kötelező beszórni sima vagy vaniliás
porcukorral.de lehet durvára aprított magokat beleszórni,100gr kell bele,de akkor 50gr liszt legyen,a fenyőmag a legjobb,ez van az eredeti receptben is!
gyors,egyszerű,mennyei!!!
nyomás sütni zabagépek!
Tmarie,neked is már régóta próbálok írni,de az a ro.......rendszer
na szóval,képzeld el,hogy az én párom és nővére a te dokidnál született(nem ma volt),a lány még most is hozzá jár,és én is hozzá mentem volna,ha az én dokimról nem jó infókat kapunk,de szerencsére menő az én dokim is és ezt többek között a te dokid erősítette meg.jópofa,mi?
amúgy a kórházi dolgokról nagyon nem tudok még semmit,mert a védőnő csak 14-én fogad,az se tuti,mert lehet munkaszüneti nap lesz,de majd a héten hívom és rákérdezek a programokra és lehet én is megyek 7.én és akkor talizunk,de késöbb biztos látjuk egymást
jó érzés,hogy megtudjuk majd beszélni a korházi dolgokat
egyébként velünk minden rendben,leszámítva egy kis hányingert,hisztit,de nem zavaró szerintem...a párom nem ezt mondaná
,az étvágyam remek,túlontúl kifogástalan
!
jövő héten már megyünk Amszterdamba repcsivel-JUT ESZEMBE!az az utazó harisnya kellene nekem is?-már nagyon várom,főleg a márc.22.-ét várom,akkor leszünk 12hetesek,megyek dokihoz.aki megállapítja,hogy minden renben van
és jöhet a szétkürtölés,ami szabadságérzetet ad némi feloldozással,mert így egy kicsit rossz.
a telet nagyon unom,a tavaszt nagyon várom,nagyon-nagyon!
én elkezdtem derékban vastagodni(jól nézek ki a nulla csípőmmel),három cipzár bukta eddig a dolgot,mondjuk azért is mert türelmetlen lettem és ha elsőre nem sikerül felhúzni elkezdem rángatni és .....,na mindegy.
ami tényleg rosszul érint engem és a környezetemet az az,hogy csupa rosszat álmodom,olyan rémséges babás-mamás álmokat,véres,nyomaszto,sírásrafakasztóakat.na ezek után csoda,hogy reggelente mufurc vagyok?múltkor azt álmodttam,hogy apárom elvette tőlem a gyereket,nagy harcok voltak meg minden és én egyedül maradttam teljesen.....szegény nem értette miért haragszom rá egész délelött,amíg fel nem dolgoztam,hogy ez csak álom és lesznek ennél még különbek is
ti hogy vagytok az álmokkal?
üdvözlök minden új kismamát,arik mennyit izgulnak,mint én amikor idecsöppentem,
végre tudok írni
szép napot
Nyúlné,9+0