Sziasztok!
Vojőr, köszi szépen. Ezek szerint mindegy mikor nézték a prolactint, ha magas, akkor magas, nincs mit tenni. Csak azért kérdeztem, mert rendszertelen a ciklusom. De a magas prolactin okozhat alacsony progeszteron szintet, ugye?
Indigo, én este szültem, akkor sem volt bent orvostanhallgató. Nem tudom mit szólnék hozzá, ha bejönnének. Mondjuk az igazat megvallva, ott és akkor, felőlem aztán egy egész évfolyam bent lehetett volna, annyira nem érzékeltem a külvilágot. Így is ugye ott volt a férjem, a dokim, Várbíró doki, Margit és egy nénike, aki ott sertepertélt (ő pakolászta el a használt cuccokat), plusz egy fiatal doki is benézett. Tapasztalatot és gyakorlatot ők is csak IRL tudnak szerezni. Gondolom azért előtte megkérdezik a kismamát, hogy nem zavarja-e.
Zsombi ovija 8000 Ft/hét, ez Gödöllőn van, és nagyon elégedett vagyok, mert látom, hogy Zsombi boldogan megy reggel és nagyon jól érzi magát ott. Veresen is van 2 ilyen családi napközi, azok 10-12e Ft/hét és nem házi kosztot kapnak, mint Zsombiék, a pesti árakat nem tudom.
Ági, jó végre Téged is látni itt
Az építkezést akkor kezdjük, ha már eladtuk a mostani házat. Éppen a héten készülök csinálni egy weboldalt a háznak, egy ingyenes tárhelyen, ahova fotókat teszek fel. Így a hirdetéskor csak megadom a linket és szépen meg tudják nézni, akit érdekel.
Annamari, nagyon édes lehet Balázs
a tavaszi talira, mert nagyon remélem lesz, igazán eljöhetnétek, olyan régen nem láttunk már Benneteket.
Maszat, gratula a költözéshez
Biztosan nagyon jó lesz majd az új házban!
Orsoly, nem semmi Boti micsoda méretekkel rendelkezik
Megnéztem, Zsombi kb. 8 hónaposan tudott ilyen paramétereket produkálni
Ugye Ti is jöttök majd talizni, ha lesz?
Na, megyek kicsit bepótolom a munkámat. 2-re megyek dokihoz, utána jövök beszámolni.
Puszi: Pirus