Új privát üzeneted érkezett!

Bodza!
Most olvastam vissza az írásokat, és láttm, hogy Te is az Istvánba jársz, + én is szept 15-re vagyok kiírva!


Nem emléxem ki ajánlotta a Cocculine-t de nekem bejött. Azóta tudok enni, és megmarad bennem minden amit eszem!Kép Köszi a segítséget még 1x.
gviki
 
 


Csillám!

Inkább küldök 2 adag káposztát, csak képeket ne kérjél!
Tudod nem vagyunk valami nagy fotósok, ami a férjemnek még elnézhető de nekem már nem nagyon!Kép
Ezért kb összesen 8 db fénykép készült a 2. és fél hét alatt!Kép
Egyébként hidd el, a káposztával jobban jársz, sós is savanyú is,benne van vagy egy kiló füstölt husi-kolbi, már alig várom hogy készen legyen, direkt ezért ma még egy pohár kakaón kívül nem ittam semmit!KépKépKépKép

Nedinap!
Ne tudd meg, milyen illatok terjengenek a lakásbanKépKép
Ki vagyok!Kép Teljesen!!!!!KépKépKép

Egyébként orovos ügyileg bajban vagyok!
Dr. Tibarol alig van anyagom, mindenki Csapónál, Sztakónál szült az Uzsokiban, illetve volt egy nagyon negatív vélemény a noklapja.hu-n Tibáról!
Nekem is elvarázsoltnak tűnik a pali, biztos azért mert vezető főorvos, így lehet hogy kevesebb ideje, energiája jut egy egy kismamára!
Nagyon gondolkozom, hogy megkeresek valami Istvános dokit!Ott Siklóst dícsérik nagyon, ti tudok ott mást is ajánlani???
Nagyon fontos lenne, mert az idő szorít, félek, hogy nagyobb terhesen már nem szívesen állnak velem szóba!
Nagyon számítok rátok!KépKépKép

Cserébe mindenki kap a székelykápibólKépKépKép

Kép

Kép
megann
 
 


Nedinabp!
Borszaküzletetek van? Kép
Mert akkor fincsi borokat tudtok inni Kép
Én csak az édes Tokaji borokat szeretem, hiába mondja a férjem, hogy a száraz vörös az igazi… Kép

Hari!
Én még most sem szedek elevitet!

Lányok mit tudtok az elevitről??? Egészséges az? Vagy csak a cég kilobbizta, hogy az orvosok, az ő vitaminjukat írják fel…

Bodza!
Köszi, akkor azt el fogom intézni, bár csomó pénzt már „kidobtunk” biztosításra.
E111, ugye?
Nekem hányingerem volt egy kicsi, de egyszer sem hánytam (nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy sem Kép )
A magnéziumot azért mondta, mert nagyon fájt a hasim és a méhem is más irányba van, mint kéne. De hát én előtte is és ezután is szedem ezeket a vitaminokat.

Kismama!
Én is szeretnék apás szülést, de nem tudom, hogy fogja birni a férjem, mivel már a vér láttán is el szokott ájulni Kép

Csillám!
De szép kép Kép

Rokica!
Szerintem nem rughatnak ki, ha valaki később mondja el!


MIÉRT NEM FESZÜL MÁR A MELLEM??? Kép
Tudja ezt valaki?
Ugye, emiatt nincs semmi baj a babucinak?
De már nem is nagyon érzek hányingert Kép

Tmarie 9+5
tmarie
 
 

 
 

Tmarie!

Nyugi, nekem sem feszült soha, most sem!
Csak fájt baromira az első hetekben!Kép

Megann 11+5

És most megyek és jól bekajálokKépKépKépKép

Kép

Kép
megann
 
 


Súlygyarapodás:

Már megint csak mint érdekességet tenném közre, hogy mennyire mást mondanak az angol nyelvű források és a magyar nyelvű források a terhesség alatti súlygyarapodásról.

Például, itt nem egyszer olvastam hogy valakinek a dokija azt tanácsolta neki, hogy az ideális súlygyarapodás terhesség alatt 8 vagy valami hasonlóan kevés kiló.

Namost az angol nyelvű What To Expect When You're Expecting (magyar fantáziadús cime azt hiszem Az a 9 hónap) szerint RÉGEN volt az divat, hogy a terhes nőknek azt mondták, minél kevesebbet legyenek szivesek hizni, illetve lehetőleg SEMMIT (ez reális, ugye? :P). Utána jött az a divat, hogy a kismama kettő helyett egyen. Ez már biztos jobban tetszett a kismamáknak, de a jóból is megárt a sok. Időközben rájöttek arra, hogy aki túl keveset hizik, annak nagyobb az esélye a koraszülésre, aki túl sokat hizik annak (érdekes módon) problémái lehetnek a szoptatással.

E szerint a könyv szerint (de hogy miért pont ez lenne a mérvadó az összes többi közül...) az ideális súlygyarapodás terhesség alatt 10-15 kg. Lehet kicsit több ha nagyon vékonyan kezdtük, és lehet kicsit kevesebb, ha ducin kezdtük.

Kinek mit mondott a dokija? Engem semmi ilyen tényszerűvel nem fárasztott az enyém, meg se mért, se ő se a védőnő, mindenesetre azt a lelkemre kötötte az orvos, hogy eszembe ne jusson kettő helyett enni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Én mára fincsi zöldséglevest és töltött káposztát rendeltem.
Korábban nem szerettem a káposztát, de most annyira kivánom Kép
tmarie
 
 


MegannKép


Írígy kutya vagy Kép

Na jó, kiengesztelhetsz 2 adag káposztávalKép

Istvános dokiban ,sajnos nem tudok segíteniKép


Várom a káposztátKép
csillam
 
 


Rokica,
nekem a dokim 10 kg-ot engedélyezett. Mivel az elsö alkalommal 15 jött rám (58-ról 73-ra), és most 60-nal indultam. (igaz 1 kg-ot fogytam a rosszullétes idöszakban, és azóta semmi változás). Nagyon oda akarok figyelni, mert ha meg lesz a pöttöm tutira nem fogok tudni sem fogyózni, sem tornázni. (nem csak a szoptatás miatt, hanem idö, pénz és babysitter- hiány miatt sem).
Vendég
 


Zsuzska,
Fogsz járni a Bajcsyba ilyen szüléselőkészítő tanfolyamra vagy terhestornára?
Kati
Vendég
 


Sziasztok!

Milyenek azok a korai méhösszehúzódások, amire a Magne B6-ot javasolják?
Olyan, mint egy hasgörcs?

Bodza, te hova jársz dokihoz? A kerületbe, vagy máshova?

Rókica!
Én is titkolózom a munkahelyen. Nemsoká lejár a határozott idejű szerződésem, elvileg van esély hosszabbításra, vagy kinevezésre,hacsak ki nem derül a baba...

Ha nem sikerül eltitkolni, és elbocsátanak, menj táppénzre, majd munkanélkülire. Így biztosított leszel a szülés idején. Én ezt terveltem ki, ha nem maradhatok. Azt mondta egy szakértő, hogy akkor a TGYÁSt a 2004-es jövedelem alapján számolják, a GYEDet meg a 2005-ös alapján. Ennél azonban a minimálbér kétszerese lesz az alap, mert ebben az évben nincs meg a 180 nap (ahhoz június 30-ig kellene dolgozni). De ez alig kevesebb, mit a max. GYED.

Egyébként úgy látom ugyanaz a szakmánk.Kép
A szakképzést csinálod? Vagy már van szakvizsgád?

Szép délutánt mindenkinek!
Jön a hétvége:-)!!!

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Jééé, sikerült mosolyjelet csinálnom! Pedig most akartam megkérdezni, hogy kell:-).

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Most olvastam egy még okosabbat, hogy mindenkinek az ideális súlygyarapodása eredeti súlyának 15%-a.

A Barátnőim a terhességről (Girlfriends' Guide to Pregnancy) szerint viszont mindenkinek a szervezete egy bizonyos súlygyarapodásra van beállva, és ha megfeszülsz akkor se tudsz rajta változtatni. Ez szerintem nem igaz, mert én 12 éves voltam mikor anyukám terhes volt a húgommal, és 16 mikor terhes volt az öcsémmel, és jól emlékszem rá, hogy az öcsémmel sokkal többet hizott, pedig a húgommal feküdnie is kellett, mert veszélyeztetett volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok,
na látom ismét működik a babanet, tiszta ideg voltam, amikor végre lett volna időm, nem ment, most meg persze olvashatom vissza az archívokat.

Addig is a tábla legújabb verziója, benne a legfrissebb pocakunkkal, PpannávalKép Aki be akar kerülni (pl UxiKép) ne habozzon, dosap@freemail.hu -ra jöhet a mail az adatokkal, és a következőben benne lesz!
(Uxi, orr nélkül csinálj arcot, akkor megjelenik a kép.Ja, és : és nagy O együtt: Kép )
Visszaolvasok kicsit, aztán (ha még mindig alszik a kölk) jövök.
üdv
Penna

<!--attachment: 2005__szi_bab_k1-193556.unk*attachment_icon.gif*application/x-msexcel*18.4**2005+%f5szi+bab%e1k1%2exls --><center><pre>
Kép
2005 őszi babák1.xls (18.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
penna
 
 


Rokica
Jól értetted amit írtam.Sajna ez van. Akkor vagy kismamaként védve ha már rendes munkaszerződésed van. Másrészről természetes, hogy a munkáltató is védeni akarja magát a félrevezetésekkel szemben.Persze sajnos álltalában a munkavállalók járnak rosszul.Kép
Nem ijesztegetni akartalak, csak szerintem jó ha tudod. Tégy belátásod szerint.Itt mindenki úgy is csak tanácsot tud adni.Mérlegelsz és majd eldöntöd.Mindenesetre szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!

Egyébként ha már gyesről meg gyedrő van szó, idézek nektek a veszprémi naplóból.Szinte hihetetlen amit írtak és felháborító!
"A gyermekgondozási díj (gyed)jogviszonyhoz kötött, tehát csak biztosított anya veheti igénybe.Akinek a szülést megelőzően kevesebb mint hathavi a munkaviszonya, annak a MINDENKORI MINIMÁLBÉR KÉTSZERESÉNEK ÖSSZEGÉBŐL számítják ki a gyermekgondozási díját. Aki egyáltalán nem volt biztosított, az alanyi jogon a gyermek hároméves koráig részelül a segélyben." Ezek szerint jobb lenne ha munkanélküli lettem volna? Nem mindegy ,hogy 54000 ft vagy 108000 ft után kapom a gyedet.
Szerintetek ez lehetséges vagy valamit elírtak?

Én vagyok többek között az a "szerencsés" akinek 8 kg szabadna híznom ebből 4 v 5már meg vanKép.Most már próbálom nem idegesíteni ezen magam.Elég nehézKép
Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


sziasztok!

Én új vagyok ebben a topikban, de remélem nem bánjátok, ha ide jövök, bár én a 2005.nyári babákhoz tartoznék, de ide járt-és remélem ha lesz netük akkor megint jön- egy barátnőm is.
ma volt nálam először a védőnő, kedves volt, jó, hogy vanKép!
én régebben nagymarosi voltam, az közel van Pesthez, sajnos most messze kerültem, békéscsabán élünk, de igyekszem sokat visszajárni, mert anyumék ott laknak.

15hetesek és két naposak vagyunk ma, és aki a pocija miatt izgul, ne aggódjon, ma a védőnőm megnyugtatott, hogy van akinek még ilyenkor sem látszik, ha még kicsi, az normális, majd a 16.hét után jól megnőKép!!!

én is kicsit parázós vagyok, még nem érzek semmit a babóból, tudom, első terhességnél még elvileg nem is kell, de én már úgy szeretnék, mert néha olyan rossz, hogy olyan , mintha ott se lenneKép remélem jól van. Szoktam hozzá beszélni,állítólag már hall, és egészséges kajákat küldök le nekiKép)
még egy zenélő plüssjátékot is vettem neki, amit a hasamon zenéltetek, hátha szeretni fogja, ha majd megszületikKép

mindenkinek szuper babavárástKép
az enyém néha nem könnyű, de általában jó.

üdv; Zsófi
15+2
zsófy
 
 


ha valaki meg akarna nézni, akkor Zsófy képei címen talál képeket a babanetes albumban
zsófy
 
 


Megann
Javasolhatom a veszprémi korházat nálunk tuti nem lesz orvosválasztási problémád!Kép
Egyébként sok sikert hozzá! Nekem nincsenek ilyen gondjaim.KépKép

A főzési szagokkal csak nekem vannak problémáim?Vagy más is ilyen szerencsés?

Csilla azt is lehet hallani, ha megmozdul a baba akkor már nem lesznek hányingerek.Lehet, hogy neked azt kell megvárnod.Kép

Jucc
a kinai szerint nekünk is lányunk lesz.Elsőre nekünk is tetszett a Réka név.Még most sincs teljesen elvetve.Egyébként a márc.2. az jó időpont, én is akkor születtem csak pár évvel korábbanKépKépKép
sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok,
na, visszaolvastam, de látom azért minden kérdésre megkapta mindenki a választ...Kép

Viki,
örülök, hogy bejött a homeobogyóKép

Rokica
Erről a mh-i félrevezetésről nem hallottam még, de ahogy értettem, szakértő mondta, akkor biztos igaza vanKép Ezt a szenyóságot!Kép
Én is versenysportoló voltam, és az előző dokim mindig valami futócsajjal példálózott, hogy 7 kg-ot szedett fel, én félidőben már 10-nél tartottam (20 lett a végeKép)De ez sztem is alkatfüggő, és hát nyáron a melegben sok-sok víz is bennmarad...Én a szlés után 12 kilóval lettem kevesebb (Kevin 3700 gr. volt) aminek nagy része víz volt csak. Legalábbis nem hinném, hogy 1 hét kórházi fekvés alatt leadtam volna a különbözetetKép

Kismama
Névválasztás még nálunk se került szóba, de elmesélem, hogy lett Kevin KevinKép
Ültünk a kádban kettecskén félidő környékén (jó nagy sarokkádKép) a férjem a lovasmagazinjával, én meg az utónévkönyvvel. Elkezdtem neki felolvasni az általam bejelölt neveket, a családi névvel együtt: D.Máté, D.Zsombor...és amikor azt mondtam: D.Kevin, felnézett az újságból, és azt mondta: Na, AZT NEM.
És ekkor kezdük Kevinnek hívni, ez volt a "projectneve"Kép amíg pocakban van, jó lesz ez a név, aztán majd meglátjuk. Aztán, miután 5 hónapig Kevineztük, közelgett a szülés, és előtte 1-2 héttel világossá vált: ő már Kevin marad. Kevinnek hívtuk mi, a nagyszülők, tesóim...Fura lett volna, ha kibújik, és más néven szólítjuk.
Soha nem hittem volna, hogy Kevin nevű fiam lesz, de most már nagyon szeretjük a nevét (isKép)Sokan kérdezik, külföldi-e az apuka (ált. németnek nézik, mert magas, szőke, szemüveges) de ahogy nő, egyre kevésbé fura a neve.
Én ha kislány lesz, Tamarát szeretnék, de ezért még meg kell küzdenem a férjem EmeséjévelKép Fiúnak nekem most a Vince tetszik nagyon, bár kicsit diliből kinéztem a Konor nevet is, mert az is Kelta eredetű, mint a Kevin.
Na, a lényeg: vigyázzatok, hogy szólítjátok a pocakot, mert rajta ragadhatKép

Jucc,
ugye te kérdezted, hogy van-e tesóm? 2 hugim van, 2,5 és 8 évvel fiatalabbak. A nagyobbikkal együtt nőttünk fel, bár a kisebbel is nagyon jó tesók vagyunk, az azért más viszony. Ezért határoztam el, hogy 2-2,5 évet szeretnék köztük, mert nekem nagyon bejött. A 2 év három hónap pont jóKép

A magne B6 asszem annyival tud többet mint a sima B6 hogy a magnézium segíti a B6 beépülését a szervezetbe.

Tmarie
Örülj, hogy nem feszül a melled. Az enyém nagyon, szinte egész nap, és nem túl kellemes.A tejcsihez ennek még semmi köze, nem kötelező, úgyhogy nyugiKép

Miután rá se bírok nézni a kávéra (3 hete, addig napi 2-3 csésze kapucsínó is lecsúszott) nekem is lejjebb ment a vérnyomim. Szerencsére rosszul nem vagyok.

Falina,
remélem hamar kiengednek a kórházból,hogy otthon gömbölyödhess továbbKép

Na, eldugultam
üdv
Penna
penna
 
 


Szilvi,

Nekem teljesen rendes munkaszerződésem van, határozatlan időre, de bele van foglalva, hogy az első három hónap az próbaidő, ami alatt bármelyik fél indok nélkül felbonthatja a szerződést.

Azt nehezen hiszem, hogy ha valaki későn (vagy egyáltalán nem) jelenti be a terhességét a munkahelyén, azt normál körülmények között kirúghatnák azért, hogy félrevezette a munkáltatót. Az én esetemben talán ezt rá lehet fogni, de itt sem egyértelmű, hogy én tudtam a terhességről mikor idejöttem, sőt az sem, hogy feltétlenül az első trimeszter végéig tudomást szerzek róla (mondjuk ez már ritka, belátom).

Tudomásom szerint nem köteles a kismama bejelenteni a terhességét. Csak illik. Meg hát észreveszik egy idő után. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Penna!

Szívesen bekerülnék a táblázatba, de inkább majd csak azután, ha már voltam orvosnál. (Jövő héten megyek, most még csak 5+2 vagyok.)

Majd elküldöm az adatokat.

Uxi
Kép Kép

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Rokica
kimondottan a próbaidőről beszélek én is, nem a normálról.Tehát engem pl nem rúghatnának ki ha nem mondanám el mert már rég nem vagyok probaidős.Nem vagy köteles elmondani, de téged így már elküldhetnének ha a próbaidő elmúltával mondod el, mert megtévesztetted a munkáltatót.
Sajna ez van.Bár az sem biztos hogy a munkáltató ezt teszi. Egyébként szerintem ezt nagyobb cégek nem csinálják, inkább csak a kisvállalkozók akiknek nem mindegy hány ember után fizetnek.És hát ha ezt nézzük őket is talán meg lehetne érteni, nekik sem lehet könnyű. Most jött meg a párom beleszólt a dologba!KépRemélem nem gond!Szerinte a nagycégek is megcsinálják.

Penna
nem szeretném ha csöppségen rajta maradna a mostani neve mert elég bugyutát adott neki az apukája.Ne nevessétek ki és ne ítéljétek el.(Csimcsók, Csimasz).Kép
Majd a két uh képet feltetetem vele a gépre aztán majd itt is bemutatom.Én egyenlőre még nem adtam becenevet neki.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!
Szilvi,
Mi ez a kínai dolog, amivel a gyerek nemét határozzátok meg?

Penna,
Az én mellem is annyira feszül, hogy ha itthon vagyok már melltartót sem bírok hordani. Úgy tünik mindet kinőttem... szörnyen undi, bár apa nagyon boldog tőle!

Rokica,
Én is úgy tudom, akkor mondod meg a munkáltatónak, amikor Neked tetszik! Nincs meghatározva, hogy eddig vagy addig az időpontig kötelező, tehát nem lehet félrevezetésről beszélni. A másik meg, a munkáltató sem hülye... tudja, hogy a saját érdekeidet védted! Bolond lennél nem ezt tenni!Kép

Uxi,
Tesztet csináltál már? Bocs, ha hülye a kérdés!Kép

Üdv mindenkinek,
Kati
Vendég
 


Ja igen, a nevek...
Ha fiú, úgy tünik meg tudunk egyezni. Rajmund áll az első helyen, tartalékban Hilár.
Viszont a lánnyal igen nagy bajban vagyunk. A Gréta tetszik, de nem vagyok róla meggyőződve Kép

Szivesen vennék ide vonatkozó javaslatokat KépKépKép
Mi illik a Nemes-hez. Valami különleges, de semmiképp sem Dzsenifer vagy Dzsesszika. KépKép
Vendég
 


Kati,
A név még nálunk is nyitott dolog. Nekem a Luca tetszik nagyon, Apát győzködöm, de egyenlőre nem puhul, de még van időm. Kép Fiú nevet nehezen tudok kitalálni, már olyan rég a Bálint tetszett, na de nem lehet Bálint2 Kép Kép
Amikor szültem volt aki a Chanel (jól írtam?) nevet adta a lányának. A Dzsenifert nem tudom elképzelni, pláne ezzel az írásmóddal.

Penna,
Mi Bálintot sokáig nyuszinak hívtuk, de még azután is, hogy megszületett, de olyan nehezen álltam rá a Bálintra. Kép

Tmarie,
Lehet, hogy furán hangzik, de én nem szeretem a bort, és a férjem sem. Kép Ha bort kell inni, akkor én is a Tokajit részesítem előnyben.

Rokica,
A sulygyarapodás szerintem alkat függő. Viszont én elég sokat híztam Bálinttal, kb 25kg-ot, viszont amikor haza jöttünk 2 hét után 15 kilóval voltam kevesebb. Kiment a sok víz a szervezetemből. Borzasztóan vizesedtem a vége felé, olyan volt a bokám, mint a térdem. Szóva nem lehet tudni mennyit híztam, és mennyi volt a víz. De szerintem szerencsénk van, mert jön a tavasz, nyár, a sok frissz zöldség és gyümi.

Szép estét!
Edina

nedinabp
 
 


Penna!
Bocsi, nem emlékeztem ki ajánlotta a homeobogyeszt.

Nálunk a fiú név már a megismeredésünkkor adott volt, mert a párom azt mondta ha neki egyszer fia lesz csakis Martin lehet a neve a második név viszont rám van bízva (kegyes mi?)én Zsoltra gondoltam.
Ha lány lesz akkor Zsanett Viktória.
gviki
 
 


Sziasztok!

Névügyben nem nagyon tudok még mit mondani, egyszer már elkezdtünk beszélgetni erről apával, de nagy röhögés és elégedetlenség lett a vége!
Viszont Penna beletrafált az én lánynevembe a Tamarával!Nekem nagyon tetszik/tetszett a Léna, de hülyén hangzik a családi nevünkkel!A Tamara viszont klappol, csakúgy mint a Patrícia mert van benne T-is,R-is!
Fiúba teljes a tanácstalanság!

Rokica, ki lesz az orvosod az Istvánba??
És neked Bodza???

Kép

Kép
megann
 
 


sziasztok!
látom, senki se kíváncsi rámKép azért teszek még egy próbát.

Nemesek,
szerintem jobb ha hordasz melltartót, én is már sok méretet vettem,75C-ről egyből 80Dre nőtt...ne most tedd próbára a tartószalagokat a cicidbenKép

Kismama,
a szagokkal nekem nagyon meggyűlt a bajom a konyhában!de a 12-13.héten kezdett múlni.
jaKép) én is március 2-án születtemKép

Milyen az a kínai módszer? Mea egyszer kiszámolta, hogy lányom lesz, de nem tudom ,hogyan.

MAGNE B6=> a magnézium arra jó, hogy oldja az izomgörcsöket, a méh izmaiét is, én is szedek, jó!

ciao Zsófy






Kép
zsófy
 
 


Szia Megann!

Megint én vagyok.Kép
Én az uzsokis rossz élmények után,a következő babával az Istvánba fogok menni,és nekem is mindenki Dr Siklós Pál-t ajánlotta.Nagyon jókat hallottam róla,de azért még kérdezősködj,mert sosem lehet tudni.Véleményem szerint ami az orvosválasztásnál is fontosabb,vagy ugyanolyan fontos,az a szülésznő választás.
Na nem okoskodom tovább...

Üdv: Orsi
orsi21
 
 


Szia Zsófy,
Üdv köztünk! KépKépKépKépKép
Ami a melltartót illeti, nem akarok normálisból nagyobbat venni, mert nem fogom kihasználni. Inkább majd veszek szoptatósat (2-3-at), és azok később is jók lesznek. Csak még nem jutottam el odáig.
Addig meg valahogy kibírom a kisebben.

Mindenkinek jó hétvégét
Kati
Vendég
 


Szia Nemesek!

Igen, én is sajnáltam kiadni a pénzt sima nagyobb melltartóraKép
ha szoptatósat veszel, vegyél Anita márkájút!!!
Nagyon jól tart és terhességi és szoptatós is egyben, lehet 60fokon is mosni és szépek is, van sok szín és csipkés is, nekem bejön, remélem neked is !
nekem még csak 1 van, de én is még szeretnék venni.

Jó éjt! Jó hétvégét!

Zsófi
+ egy babós kép Kép
zsófy
 
 


sziasztok
csak röviden:
ma hazajöttünk orvos tanácsára, szerinte itthon nyugisabb lesz feküdni, mint kórházban.
meghatódtam, hogy így aggódtatok értünk! köszönjük!
rezeg a léc alattam, de ez a baba meg fog születni egészségesen, időre!!! Kép
olvasni foglak benneteket, de írni nem igazán. szgéprt beforgattuk az ágyhoz, de írni extra gáz.
üdv,
falina
falina
 
 


Falina drága!

Csakhogy végre otthonKépKép
De jó hallani rólad!KépKép
Így van ne is írogass, ne is törödj semmivel, csak magaddal és a babávalKép
Igen ez a baba akkor is meg fog születni, szép lesz, aranyos lesz és egészséges!KépKép
Akkor most biztos jó sokáig ágynyugalomra lettél ítélve!Kép
Nembaj, kitartás, majd mi elszórakoztatunkKép

Orsi!
De jó hogy visszanéztél!Kép
Épp most ecseteltem a férjemnek hogy mire jutottam, ő ugye amilyen nagy szakértőKépKép láttam hogy csak a végeredményre kíváncsi.
Ő is azt mondta, hogy ha az Istvánt mondják a legjobbnak és Siklóst dícsérik, akkor oda kell menni, mégha többe is kerül!

Érdeklene mit tudsz még róla!
A vizitdíja ha jól tudom 8500/ alkalom.
Ezen kívül hálapénz ilyesmi???
Kérlek mondj el mindent, ezeek szerint te is hozzá mész??
Itt van a privátom: meggiesales@freemail.hu
Előre is köszi!

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok

Falina!
Jó, hogy újra jelentkeztél.Ez nekünk is egy kicsit megnyugvás! Fekügy sokat és csak ha nagyon szükséges akkor kelj fel, ahogy a doki mondta és minden rendben lesz!!!A végén egy egészséges és gyönyörű szép babócának fogsz életet adni!KépKépKép

Baba neme!
Január 23-nál találtam 2 db táblázatot.
Az egyiket Falina tette fel 13.35 órakor, ez a kínai.Pofon egyszerű.
A másikat Beatrix 13.45 órakor ez angolul van.
Nekünk mind a kettő lányt hozott ki.

Melltartó
Én sima melltartót is vettem, mert az majdnem az első perctől nagyobb (apa örömér).Pedig alapból sem volt szerintem pici.Nekem nagyon sokan mondták, hogy a cicim miatt le sem tagadhatom.Kép Nem örülök neki olyan nagyon.

Bor
mi is szeretjük a bort, de inkább a vöröset.Néha napján és is iszom egy pohárkával. Már pezsgővel is kínáltak, de azt nem is kívánom.Bár azt normál állapotomban is csak úgy ittam, ha kikevertem belőle a szénsavat.

Kati
excelben van nekem keresztnév gyüjteményem ha gondolod továbbítom neked.Biztosíthatlak hogy sok benne a különleges név. Kép Talán túlzottan is. Mondjuk én ennek ellenére megvettem az utónévkönyvet mert azt sokkal könnyebb böngészni.
Szisztok
Szilvi

ui.
Zsófy
Megnéztem a fényképalbumodat.Nem ilyennek képzeletelek el.Kép
Kb 1 hónappal ezelőtt voltunk GYulán, mert a páromnak Bcsabán volt munkája.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok csajok,

melltartókérdéshez: a lényeg, hogy ne merevítős legyen, amúgy jó bármilyen sima sportmelltartó is. (A merevítő elnyomhatja a tejcsatornákat.)
Nekem a szopis anno nem nagyon jött be, elmondom miért: általában felülről nyílnak, és tök macerás nyakig feltűrni a pulcsit, lekapcsolni, és nekem ált. a rés is túl kicsi volt, nem tudtam kényelmesen mellre tenni a babát.
Nekem a sima sport (vagy ha úgy tetszik, terhes) melltartó jött be, csak alulról "buggyantottam"Kép sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.
Én most csak sima melltartót veszek egy párat, merevítő nélkül, akármilyet. Na, persze, pamut vagy elasztán szálasat.
Na, megyünk a Tropicariumba, családilag. A gyerek mindjárt kettő, és még nem látott cápátKép
üdv
Penna
penna
 
 


sziasztok!

Kismama,
milyennek képzeltél? most hosszabb a hajam, dundibb az arcomKép de hát mindent a babáértKép
hát igen, a hasam is nagyobb. de egyszer majdcsak visszanyerem majd az kiinduló formám, ha egy év kell, hát egy év múlvaKép

Penna,
igazad van, nekem kényelmetlenek is lettek a merevítősök (melltartók) egy idő után.

üdv. Zsófi
zsófy
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam ultrahangon, és életem legborzalmasabb napját éltem át. Elhalt a terhességem. Sajnos nem hallott az orvos szív hangot, és már ez embrió is eltűnőben volt. Sajnos kromoszóma rendellenesség történt ezt mondta az orvos, genetikai rendellenesség. Ma reggel megkerestem egy másik orvost, ő is ugyanezt mondta. Tehát 100 százalék, hogy elment a baba. Csütörtökön kell befeküdnöm a kórházba és elvégzik az egészségügyi kaparást. Nagyon félek. Irjatok mindannyian akinek volt ilyen, mert iszonyatosan kivagyok borulva és kéne a lelki támasz.

LÁNYOK! Ezúton szeretném nektek megköszönni azt a sok levelet, hozzászólást, támogatást, amivel lelket öntöttetek belém a terhességem alatt. Nagyon a szivemhez nőtetek. Kívánok nektek egészséges kisbabát, és nagyon vigyázzatok magatokra.

Júniusban újra próbálkozom, úgyanis ez volt nekem az első terhességem 30 évesen. Köszönök nektek mindent lányok!

Üdv mindenkinek

Zsuzska
0

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska

Nem is tudom mit írjak neked
Majdnem elájultam ,amikor olvastam a leveled!
Most sem igszán látok a könnyeimtől!
Rettentően sajnálom!KépKépKépKépKép
EZ BORZASZTÓKép
De kérlek ,ne hagyd el magad!


Csilla
csillam
 
 


Zsuzska,
bocsáss meg, hogy így ismeretlenül válaszolok, de nem találtam a profilodban emilcímet, hátha megnyugtatlak egy kicsit: nekem 29-30 évesen volt két terhességem, sajnos mindkettő ugyanúgy végződött, mint neked! Most 31 vagyok és van egy gyönyörű majdnem 6 hónapos lányom. Tudom, hogy most borzasztóan érzed magad, de a baba valószínűleg nem volt egészséges, TE NEM TEHETSZ SEMMIRŐL, és meglátod, gyorsan jön a következő, és jövőre remélhetőleg már babázni fogsz! Nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked, és borzasztóan sajnálom!

Vera
kisün
 
 


Zsuzska

Az egészségügyi kaparástól nem kell félned.
Altatásban végzik-nem fáj.
Inkább lelkileg borzasztó.

De gondolj arra ,hogy a picuri nem lett volna egészséges.És ahogy Vera is írta -nem a te hibád!!!
Reméljük hamarosan újra boldogan újságolod,hogy kismama vagyKép
Az hogy 30-éves vagy ne szomorítson el!
Én 27-vagyok ,és 4 év után jött össze lombikkal a baba!
A következőnél már leszek vagy 30-31.És az is csak lombikkal lehetséges.

Tudom ez téged most nem vígasztal!

De -nagyon-nagyon kívánom neked ,hogy júniusban már sikerüljön is a tökéletesen egészséges babaKép

Légyszives írjál még hozzánk, el ne tűnj teljesen!! Hisz te is ide tartozolKép

Melyik kórházba kell befeküdnöd??


Puszi: Csilla
csillam
 
 


Zsuzska
nagyon-magyon sajnálom a veled történt.KépKép Nagyon elszomorodtam én isKép
Kívánok neked (és a párodnak) erőt és kitartást, amíg ismét kopogtat nálatok a gólya.Ha egymásba kapaszkodtok, biztos könnyebb.
üdv
Penna
penna
 
 


Elmondok ma egy imát a meg nem született babáért és Zsuzskáért! Minél előbbi vígasztalást, és újabb babásodást kívánok!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Egyébként most olvastalak vissza benneteket.

Uxi! Az Istvánban fogok szülni, nem a kerületben. És te?

Ez a GYED dolog akkor úgy van, hogy bármennyi idő óta is dolgozom, akkor is csak a minimálbér kétszeresét veszik alapul a GYED-nél, amennyiben idén nem húzom ki június 30-ig a munkahelyen? Ez tök nagy szemétség lenne!

Tud valaki jó melltartókat nem túl drágán valahol? köszi!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Zsuzska!
én együttérzek veled, egy nagyon jó barátnőmmel történt ugyanez, ikerterhessége volt és szakadt meg így. Talán vigasztal, hogy ő két hónapra arra, hogy elvégezték rajta az egészségügyi kaparást, teherbe esett egy ma már másfél éves gyönyörű és makkegészséges kisfiúval, levivel!!!

ne félj semmitől és légy erős!

én gondolok rád és drukkolok nektek így ismeretlenül is!

Zsófi
zsófy
 
 


zsuzska!
ahogy fent írták fájni nem fog, a lelki dolgokat feldolgozni sajnos viszont nehezebb. nekem is így végződött az első terhességem és a sorstól még azt a pofont megkaptam én is, h. nem ment el spontán, műszeresen kellett befejezni...
együttérzésem legnagyobb sajnálatomra most mit sem ér számodra. kitartás, hamarosan babázni fogsz!!! Kép
én azért a helyedben csináltatnék vizsgálatokat olyan orvossal, aki hajlandó erre. persze legtöbb esetben az első vetélés után egészséges terhesség lesz a 2. mindenféle vizsgálat, kezelés nélkül!!!

többiek!
akinek van fölös utrogestanja, szóljon, mert nekem 2 nap múlva elfogy és kell! párom elmenne érte.

falina
falina
 
 


Falina

Nekem megmaradt 1 doboz (30db)
Szívesen neked adom!
Ha neked jó, mi hétfön reggel 8-ra megyünk a Jahn Ferenc kórházba. Ott oda tudnám adni. Vagy a vérvétel után ,megbeszélni egy helyet ,hogy hol....
De ha nagyon sürgős ,el is jöhettek érte,bár 60km-re lakom Pest-től!
Írd majd meg ,hogy neked hogy jobbKép

Örülök ,ha segíthetekKép

Csilla
csillam
 
 


csilla

köszönöm, még várok picit egy bp-i ismerősre, hogy reagáljon a levelemre. ha nem, akkor mielőbb jelentkezem.

f.
falina
 
 


Zsuzska!

Most olvastam, sajnálom nagyon! Kép
Kívánok nektek nagyon nagy erőt, kitartást, és meglátod hamarosan babázni fogsz!

Edina

nedinabp
 
 


Falina

OK. Várom a jelentkezésed!
Még van egy másik variáció is.

Itt " vidéken,, mindig beletelt pár napba ,amíg beszerezte nekem a patika.
De a János kórház területén lévő patikában, mindíg lehetett kapni,azonnal.

Csilla
csillam
 
 


csilla,

nincs receptem és anélkül nem adtak ki még nekem...
azt hiszem a 60 km sok lenne, párom vállalta h. holnap elmegy ő feliratni. viszont ha ez nem jönne össze, akkor elmenne holnap este hozzátok érte. így ok neked? privatban mindenesetre megadom majd a telószámom később.

fntolgatom egyébként, h. ha pár nap múlva sem múlna a barna, visszamegyek a kórházba. sztem kevesen vannak ezzel úgy mint én, nekem a benti lét nyugtatóbb hatású volt. bár többet ugráltam, mert nem hivogattam mindennel a nővéreket.
most olvastam, hogy az én esetemben mindenképpen kórházi kezelés javasolt... (vérzés + mellső fali mélyen tapadó lepény).
falina
falina
 
 


sziasztok!

én is szedtem utrogestant, de csak egy dobozzal szedtem be,a 6.héttől. ha a doki nem írt fel többet,akkor nem kellett volna tovább szednem szerintetek sem ugye?

Falina,
jó ötlet, hogy kórházba mész szerintem, a biztonságod és a babó biztonsága a legfontosabb!!!remélem tudnak ott javítani a vérzésen, hogy elmúljon!

valakinek van a terhesség alatt folyása????
én mielőtt teherbe estem, azelőtt is direkt kivizsgáltattam magam, használtam gynoflort, hüvelykúpot amit a doki felírt, aztán a 11. hét után használtam CNS kúpot, azt is ő írta fel, attól 1-2 hétre elmúlt, de most kezd visszajönniKép KépKép nincs színe, szaga, semmi gázos, de van...és mindíg visszajönKép a doki szerint a folyás veszélyes a terhesség alattKép
nincs valakinek hasonló tapasztalata???
akinek van, az kéééérem segítsen valami tanáccsal!

ps: persze azért remélem nektek nincs ilyen problémátokKép


Kép


szép hétvégét!-amiből már alig vanKép

üdv, Zsófi
zsófy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?