Sziasztok,
na, visszaolvastam, de látom azért minden kérdésre megkapta mindenki a választ...
Viki,
örülök, hogy bejött a homeobogyó
Rokica
Erről a mh-i félrevezetésről nem hallottam még, de ahogy értettem, szakértő mondta, akkor biztos igaza van
Ezt a szenyóságot!
Én is versenysportoló voltam, és az előző dokim mindig valami futócsajjal példálózott, hogy 7 kg-ot szedett fel, én félidőben már 10-nél tartottam (20 lett a vége
)De ez sztem is alkatfüggő, és hát nyáron a melegben sok-sok víz is bennmarad...Én a szlés után 12 kilóval lettem kevesebb (Kevin 3700 gr. volt) aminek nagy része víz volt csak. Legalábbis nem hinném, hogy 1 hét kórházi fekvés alatt leadtam volna a különbözetet
Kismama
Névválasztás még nálunk se került szóba, de elmesélem, hogy lett Kevin Kevin
Ültünk a kádban kettecskén félidő környékén (jó nagy sarokkád
) a férjem a lovasmagazinjával, én meg az utónévkönyvvel. Elkezdtem neki felolvasni az általam bejelölt neveket, a családi névvel együtt: D.Máté, D.Zsombor...és amikor azt mondtam: D.Kevin, felnézett az újságból, és azt mondta: Na, AZT NEM.
És ekkor kezdük Kevinnek hívni, ez volt a "projectneve"
amíg pocakban van, jó lesz ez a név, aztán majd meglátjuk. Aztán, miután 5 hónapig Kevineztük, közelgett a szülés, és előtte 1-2 héttel világossá vált: ő már Kevin marad. Kevinnek hívtuk mi, a nagyszülők, tesóim...Fura lett volna, ha kibújik, és más néven szólítjuk.
Soha nem hittem volna, hogy Kevin nevű fiam lesz, de most már nagyon szeretjük a nevét (is
)Sokan kérdezik, külföldi-e az apuka (ált. németnek nézik, mert magas, szőke, szemüveges) de ahogy nő, egyre kevésbé fura a neve.
Én ha kislány lesz, Tamarát szeretnék, de ezért még meg kell küzdenem a férjem Emeséjével
Fiúnak nekem most a Vince tetszik nagyon, bár kicsit diliből kinéztem a Konor nevet is, mert az is Kelta eredetű, mint a Kevin.
Na, a lényeg: vigyázzatok, hogy szólítjátok a pocakot, mert rajta ragadhat
Jucc,
ugye te kérdezted, hogy van-e tesóm? 2 hugim van, 2,5 és 8 évvel fiatalabbak. A nagyobbikkal együtt nőttünk fel, bár a kisebbel is nagyon jó tesók vagyunk, az azért más viszony. Ezért határoztam el, hogy 2-2,5 évet szeretnék köztük, mert nekem nagyon bejött. A 2 év három hónap pont jó
A magne B6 asszem annyival tud többet mint a sima B6 hogy a magnézium segíti a B6 beépülését a szervezetbe.
Tmarie
Örülj, hogy nem feszül a melled. Az enyém nagyon, szinte egész nap, és nem túl kellemes.A tejcsihez ennek még semmi köze, nem kötelező, úgyhogy nyugi
Miután rá se bírok nézni a kávéra (3 hete, addig napi 2-3 csésze kapucsínó is lecsúszott) nekem is lejjebb ment a vérnyomim. Szerencsére rosszul nem vagyok.
Falina,
remélem hamar kiengednek a kórházból,hogy otthon gömbölyödhess tovább
Na, eldugultam
üdv
Penna