Na nekem se a kedvencem mostanság a babanet, már két napja nem bírom felrakni a hozzászólásom, ami kata Cerazettes kérdése után született...szóval képzeljétek oda:
Kata,
Cerazette-t én szedtem Zsebi születése után, nem volt vele semmi bajom. Amikor elkezdtem szedni, okozott kb egy 1 hetes vérzést, aztán semmi. Ja és Mesi nem a szedés alatt fogant
...ha ez megnyugtat
Mica,
hát azért lásd be, valamitől híznia is kell annak a kölöknek
Az én Mesim is 5x eszik olyan 150 körülieket, azért ennyire nem hasznosíthatják másképp a kaját
Betti,
az icq-ról már mástól is hallottam, klassz lehet, csak áruld el légyszi azt is, hogy időt hol lehet letölteni hozzá
Nekem ugyanis még egy hosszabb telefonbeszélgetés is úgy kb. havi egyszer fér a napi menetrendembe
Ja és nekem azért nincs ám ADSL-em itt a világ végén, úgy meg nem olyan buli
A Mildis kajákat én se csípem, viszont az alma-sütőtök C-vitaminnal még nekem is ízlett, így nem kellett fintorognom a gyerek előtt, amíg lenyalatta velem a kezéről
Mesi tegnap a sima sütőtökből bedobott egy fél üveggel
De sajna nem segített az emésztésén
Már megint napok óta kűzd a kakilással eredménytelenül...
Még mindíg magam alatt üldögélek, hétfő óta Zsebi hasmarsol, Mesi újfent evési sztrájkot folytat, én meg megint érzem azt a hülye spirált
Hócsukám tele a téllel és a bezártsággal, ezért is nem járok erre gyakran, nem rontom itt a hangulatot.
No akkor a mostani hsz:
Kata,
én is úúúútálom a sütőtököt, a gyerekeim mégis kedvelték eleinte...aztán csak megjött a józan eszük
Én is ilyen vasárnapot szeretnék
Mica,
duzzogó majmóca nagyon aranyos
Gyuszkó elmondta végül, miért nem akart bemenni így felöltözve?
Zoli baba jó kondiban van az én Mesim ropi hozzá képest.
Heppi,
a te fiaid is nagyon aranyos hurkás kislegények
Ne haragudj, hogy pénteken így leráztalak és azóta se telcsiztem, de anyámék voltak látogatóban Zsebi szülinapot ülni, és nagy volt a kavarodás
Pénteken nekem kellett értük menni a vasútállomásra, viszont már egy hónapja be voltam aznap délutánra jelentve a fodrászhoz, így nagyon ki volt számolva az időm, ráadásul a fodrászcsaj aznap kora délután szólt rám, hogy a megbeszéltnél 1/2 órával később menjek, mert el van csúszva
...alig voltam pipa, mert így anyámékat meg kellett kérnem, hogy jöjjenek egy későbbi vonattal, hogy ne az állomáson kelljen ücsörögniük. Hát röviden ezért voltam morci
Betti,
párod vizsgája
Rosszulléted tényleg amolyan igazi migrénre hasonlít erősen, anyukámnak voltak ilyen tünetei
More Milk tényleg jó, csak kár, hogy testsúlykilogramm arányosan kell bevenni, mert így nekem elég sok egy adag
Na most akkor elmondom, mire döbbentem rá ma délelőtt: az én Mesim valszeg a ritka kakilástól étvágytalan és bukik annyit
Eddig nem figyeltem annyira a jelekre, mert a szopitanácsadó is azt bizonygatta, hogy még a 10 naponta is normális. De ma elég ramaty volt a helyzet, mert a lyányba már több napja sárgabari és szilvakonzervet nyomok, reggel glicerines kúpoztam, és három minihurka volt az összes termés, közben már az erőlködés alatt is sírdogál és evés alatt meg gyakorlatilag rögtön jön is vissza a kaja, annyira tele a maca
Persze a babanetes jótanácsok nekünk nem műxenek, a kamillateát majd hülye lesz meginni a gyerek, narancslevet meg nem adhatok, mivel Mesi allergiára hajlamos. A masszírozás nem segít, a tornáztatás is hatástalan, vagy én csinálom rosszul
Kedden megyek amúgyis mázsálásra Mesivel, akkor majd kérek valami tuti megoldást a dokitól, mert rossz nézni szegény gyereket. Komolyan, olyan dühös vagyok, hogy ezt nekem kellett kideríteni, hogy a székrekedésre való hajlam örökölhető (anyám és én is ezzel szenvedünk) és erre már a néhány hónapos csak anyatejes babáknál is fel kell figyelni időben. Amikor fűnek-fának panaszkodtam, hogy keveset eszik és lassan hízik, no meg iszonyat sokat bukik a gyerek, akkor miért nem érdekelt ez a vonal senkit?
üdv
Momo