Sziasztok!
Juj, Indigó, emlékszem én is, hogy kint ebédeltünk egy asztalnál, milyen kicsi a világ!
Tényleg elhúzodott a kitolási szak Zsombinál. És valóban úgy beindult a tejem, hogy a folyosón lévő hűtőt teljesen megtöltöttem
Utána is egy tejcsárdához hasonlítottam, Zsombika meg nagyon szeretett cicizni.
Amúgy én is ott voltam azon a felkészítőn
Ne haragudj, most így utólag is, hogy megmosolyogtam párodat, és én említettem meg itt, nem Picus, elnézést kérek. Én meg ebből tanultam, hogy soha nem lehet tudni kibe botlik az ember. Szegényke, de azért jobban lett utána, ugye?
Úgy tudom, hogy májusban vannak a beiratások. Remélem hamarosan Te is babásodni fogsz, még talán újra élvezhetjük a gyerekágy vendégszeretetét együtt.
Nálunk is folyamatosan napirenden van a kistesó téma. Jövő héten meglesz az endokrín eredmény, utána egyből megyek a dokihoz és valszeg el is kezdjük a PÉ stimulálást. Sajnos minden bizonnyal újra alacsony a progim. A ciklusom katasztrófa, szóval nem lesz egyszerű menet.
Krizsi, akkor babára fel!!!
Nagyon édes lehet Panna és írtó ügyes, hogy így, télen már ilyen klasszul halad a szobatisztaság felé. Remélem nincs semmi komoly, amiért V-nél voltál. Én is szeretnék talizni Veletek újra!
Terika, én is remélem, hogy jól vagytok. És persze nagyon szívesen veszem a felajánlásodat, csak már tartanánk ott
Zsombi éppen betegségből lábadozik. Mandulagyulladása volt magas lázzal, de nem viselte meg nagyon, már meg is gyógyult, de sajnos az antibiotikum, amit szed, teljesen kikészítette a pocakját, megy a hasa és annyira csúnya a popója, hogy elmondhatatlan, nagyon fáj neki és egyszerűen nem tud gyógyulni, hiába kenem bármivel. Teljesen vörös és sebes, ami gyakran kifakad. Nem kell ecsetelnem, hogy mivel jár egy-egy pelusozás. Most délután már nem raktam rá pelust, levegőztettük.
Picus, én házilag nyírom Zsombi haját, de neki egyszerű, mert géppel csinálom, ollóval én sem mernék közelíteni feléje. Milyen lett Andika új frizkója?
A többieknek is nagy puszi, még ha csak olvasnak is!
Pirus