Na megjártam a Corát!
Jaj de jó, két visszajelzést is kaptam a kórházról meg a dokiról!
Vukkocska!
Ezeke szerint mi tényleg nagyon egyformák vagyunk!
Igen úgy gondoltam, ha már a sors az Uzsokiba vezetett, akkor kicsit körülszimatolok és ha minden ok, akkor maradok ott!
A dokim főorvos, úgyhogy gondolom nem rossz orvos, a kórházról már megtudtam, hogy lehet egyágyasat kérni ha akarok, lehet eda-val szülni ha akarok, és ha jól tudom van baba-rooming is!
Nekem egyenlőre ezek voltak a fontosak!
Pgsuska!
Jó fejnek tünik így a dokim, csak néha annyira lazának tűnik, mint aki a következő percben szét akarna esni a nagy lazaságtól
Ez nekem egy kicsit furi, de azért nem mondanám uniszimpi vonásnak!
Szorítok neked az uh-ra
És most a mai uh:
53 mm -es egészségesnek tűnő babókánk van
12 hetesnek megfelelő méretű
Hallottam a szívdobogását
És olyan édesen fickándozott hogy tisztára majdnem elbőgtem magam!
Csak úgy kalimpált a pirinyó kis kezecskéivel meg lábacskáival!Olyan picik még a végtagjai, szegénykém mennyit melózhat velük, ha vándorolni akar egyik helyről a másikra!
Poénból a doki megkérdezte az asziszensnőjét, hogy na Jucika, ez mi, fiú vagy lány?
Persze egyből felkuncogtam, meg az asszisztens is!
Elmesélték, hogy Jucika nagy jósnő ettéren
Tehát jövő héten ismét megyek, mert azt mondta, inkább akkor nézi meg a nyaki redőt!
De addig is elmentem terhesrendelésre, ahol kaptam egy rakat beutalót
+ utánajártam a védőnőnek, szóval nem fogok unatkozni az tuti!
Uxi!
Én nem tudom te mit hallottál, de a folsavat pont azért kell szedni, mert az Elevitben lévő 0,8 egység kevés!
És mivel az el nem hasznalt folsav simán vizelettel ürül a szervezetből, a felesleges mennyiség nem okoz gondot!
Sőt mi több, ha beteg vagy(pl nátha,) akkor a bacik imádják "felfalni" a szervezeted elől a folsavat semmint nem hagyva nektek, így betegség idején akár napi 2-3 szemet is lehet szedni, hogy a vírusok ne tudják felfalni az összeset a babód elől!
Ezt a nődokim így magyarázta, már le is írtam egyszer ide valahova, csak akkor Te még nem voltál velünk!
Én így tudom, lányok erősítsétek meg!
Meg valami olyat is tudok, hogyha a megfelelő folsavmennyiséget akarnád produkálni akkor kb 8 tányér spenótot kellene enned napjában, a 8-ban nem vagyok biztos, de hogy lehetetlen mennyiség arra határozottan emlékszem!
Bocsi, nem akarok tudálékoskodni, csak hátha hasznos, tudod, több fül és több szem többet lát és hall
Csillám!
Ez igen, a kis szemérmetlen fickó, még mutogatja is milye van
Hihetetlen hogy ilyen korán
A dokim ma azt mondta, hogy nemmeghatározás 30.hét
de gondolom csak viccelt, addig tuti megölne a kíváncsiság.
Gondolom arra gondolt, hogy addigra már elég biztosat tud mondani!
Falináért én is aggódom továbbra is, de megpróbálok arra gondolni, hogy a legjobb helyen van most!
Lányok!
Egy tipp,akiknek elszállt az irománya, amíg szarakodik a gép:
megírom elküldöm, ha meg kiírja a hülyeséget(karbantartás stb. akkor visszalépek egy műveletet a felső eszközsoron és kimásolom az irományomat a szerkeztőablakból és lementem Wold-be!Énrajtam aztán nem fog ki a nyavalyás karbantartó
Persze a küldést megelőzheti egy biztonsági mentés is!
És továbbra is gőzerővel keresek modern kismamaboltot!