Új privát üzeneted érkezett!

@maminti73

@bsophiana:

Elkényesztetett gyerek? Én? Úristen, lányok mit ártottam én nektek? Mi van veletek? Mi ez az egész? 

Igazatok van, nem a tulajdonom a topik, nem is írtam ilyet sohasem. De ha miattam ilyen a légkör.... 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@maminti73:@caroline4:@bsophiana:

Mi van itt Lányok? Ne csináljátok! Olyan jó kis csapat vagyunk. Mindenki elmondja a tapasztalatait, megosztja a véleményét! Ami néha rosszul eshet és néha meg éppen az ad löketet, hogy tovább harcoljunk az álmainkért!
Néha durván fogalmazunk, néha félreértjük, de egy célunk van. Mindenkinek van jobb és rosszabb vagy nagyon rossz napja. Nők vagyunk, én magamon is tudom, hogy egy nap leforgása altt is a teljes boldogságból, a letargiáig és a végeláthatlan hisztiig is el tudok jutni, megőrjítve a körülöttem lévőket :)
Ne hagyjuk, hogy egy erősebb vélemény, egy keményebb szó lezárja ezt a topikot.

Kérlek Mamanti ne hagyj itt bennünket! Izgulunk mindennap érted!
Caroline, kérlek, Te se menj! Tiszta szívből szorít Nektek is mindenki, hogy rendbe gyertek és eljöjjön végre a várva várt 4. baba!
Bsophiana, ritkábban jössz, amit meg is értek, nem semmi, amin Ti is keresztül mentek. Mint ahogy itt senkinek sem egyszerű. De kíváncsiak vagyunk minden "tag" véleményre, mert olyan információkat is hallhatunk, amiről máshonnan nem.

Én a héten csütörtökön megyek 21. napi vérvételre. És már csak 1 hét a dokiig. November végén tervezem megszülni az ikreket! Szorítsatok nekünk, hogy ehhez minden csillag együttálljon!

ecsibe

Jó reggelt Csajok!

Visszaolvastam az elmúlt nap eseményeit.
Elsőkörben én is azt kérem, amit ecsibe, hogy maradjon mindenki, mert ez tényleg egy nagyon jó csapat, személy szerint engem is tök sokszor átlendítettetek a mélyponton.

Másodszor, ha már név szerint belekeveredtem a kabátlopásba :)
Mindenféle bántás nélkül, hiszen ez a csapat nem ezért gyűlt itt össze, de sok mindenben igazat adok mamintinek. 
Személy szerint igen, nekem most ez az utolsó beszúrás, amikor a 2 naponkénti összebújásra rákérdeztem, az valóban nekem is szarul esett, de igyekeztem túllendülni rajta, és csak finoman lereagálni,nem mentem bele a vitába, hiszen tudom, hogy - ahogy ecsibe is írta - sokszor én is 1 nap alatt átélem a hullámhegy és a hullámvölgy összes fázisát :)

Caroline, maximálisan elhiszem azt, hogy mennyire bánt Téged az, illetve Titeket, hogy a férjednek jelen pillanatban lecsökkent mennyiségű a kisfickók száma. De legalább Nektek már kiderített ok van, ami irányba már lehet haladni.
Olyan sokszor írtam Neked, hogy teljesen megértem azt, hogy vágysz babára, hiszen Te ráadésul abban a szerencsés helyzetben is vagy, hogy már 3x is átélhetted az anyaság örömeit :)
De hidd el, sokan vagyunk itt, akiknek így 30-on túl (jelen esetben nekem már a 34n is túl) még sajnos nem adatott meg az, hogy anya lehessen, feltárt ok arra, hogy eddig miért nem jött össze, nincs is, csak a tapogatózás és a próbálkozás megy hónapról hónapra. És igen, ahogy fentebb írták, bennem van az a "görcs" is, hogy mi van, ha meg sem adatik az, hogy anya legyek? Ha amellett, hogy nekem nem adatik meg, a férjemet is megfosztom attól, hoyg APA lehessen?
Olyan téren Te szerencsés vagy, hogy van 3 csodaszép gyermeked, és egy férjed, aki társad mindenben.
És ez tök jó :)

Személy szerint nekem többször volt hullámvölgyem, és erről meséltem is párszor, amikor hol magamban kerestem a hibát, hogy nem jön össze a baba (ahogy TE fogalmaztad, szinte 100%, hogy nem a férjem miatt nem jön össze), sokszor már görcsösen akartam a szexet, ahogy maminti fogalmazott, egy "gyerekgyártás" volt a peteérés időszaka, és ez nem kevésszer a kapcsolatunkat is kikezdte már ez a "miért nem jön össze a baba, miért nincs már baba" , meg a "gyere már, mert idő van, és muszáj, MUSZÁJ összebújni" dolog.

Többször említettem azt, hogy bármennyire nehéz, muszáj megpróbálni elengedni a témát (nyilván ez 100%osan nem megy, hiszen ha menne, ez a topic sem lenne életképes).

Viszont, én annyira szívesen olvasom azt, hogy kivel mi van, hogy ki milyen praktikákat próbál ki, hogy elmondhatom azt, hogy milyen érzések vannak bennem, aminek a 286. ismétlésével a férjemet már nem akarom stresszelni :)
Imádom ezt a csoportot, az első napi dolgom az, amikor beérek, hogy megnyitom a netet, és elolvasom az eseményeket, ha épp telóról nem volt időm.
Ezért én kérlek Benneteket, hogy továbbra is mindenki írja, hogy kivel mi van, épp hogy áll, milyen új dolgot próbál ki, vagy éppen milyen érzések vannak benne.

@ecsibe,
teljesüljön szíved vágya, hogy novemberre meglegyenek az ikrek <3

Én ma vagyok a 16. napon a 10en voltam dokinál, látta a 16mm-es tüszőt, úgyhogy mi is többször összebújtunk az elmúlt napok alatt :)
(bár, néha azt gondoltam, hogy túl sokszor is :D)

Még nem jutottem el oda, hogy megrendeljem az inofolic helyett a másik terméket, mert bent a melóban is káosz van, de remélem, a héten odajutok.
Most addig esténként 1-1 szem folsavat veszek be, azt is javasolta a doki.
Aztán, ha most még is megjön, akkor jön a closty kúra....
Ha ez kell ahhoz, hogy baba legyen, hát jöjjön, csak haladjunk haladjunk :)
Ahhoz, hogy 35 előtt anya lehessek, van ez meg nagyon max a következő hónapom :)
Nem érünk rá :D:D:D:D

Visszatérve még egy gondolatra az első témákhoz....
nőből vagyunk mindannyian, és vágyunk valaki(k)re, aki(k) még váratnak magukra, ez azért feszültséget okoz bennünk.
Sokszor érzem 1-1 íráson, hogy az illető maga alatt van, és igyekszem legalább 1-1 kedves szóval bátorítani, vagy éppen kicsit felrángatni, de ha érzem, hogy csak kiírni jó neki magából, akkor azt is szívesen veszem, hogy ismeretlenül is megtisztel, megtiszteltek LÁnyok a bizalmatokkal, hiszem ezt az ember nem teregeti ki csak úgy úton útfélen :)
Úgyhogy én köszönöm Nektek azt a megtiszteltetést, hogy a bizalmatokba fogadtatok, ezúton :)

dinyus

@maminti73:

ugyan, ne viccelj, semmi probléma :)

Tudod, két oldala van annak, hogyha kiderül, hogy "ki az oka" a meddőségnek.

Igen, pokoli a tudat, hogy megvan a "bűnbak", nagyon csúnyán írva.

DE az érem másik oldala, hogy oké, megvan, és akkor abba az irányba lehet és kell elindulni, nemcsak a "vagdalkozások" vannak, hogy ez is lehet, az is, most nézzük meg ezt, most próbáljuk meg azt.

Sosem éreztette velem a férjem, hogy "én vagyok az oka", hogy nincs babánk, hiszen, nálam sem volt semmi kézzel fogható hiba, csak a találgatások. És neki hiába szuper az eredménye, ha az elmúlt évben olyan szintű lelki megterhelések voltak, amik ugyanúgy eredményezhették azt, hogy nem lett baba.
Pont ő szokta nekem mondogatni, hogy oké, hogy akko jó volt az eredménye, de mi van akkor, ha mostanra "elromlott"? :)
Mondtam neki, hogy ez nem így megy :)

most nagyon kíváncsian várom, hogy a korrekció hoz-e eredményt :)

De nagyon szépen megfogalmaztad... ez egy társas játék... és ha nem hullik az ölünkbe a baba, akkor az bizony próbára teszi a kapcsolatot is, és bizony, ott aztán megmutatkozik, hogy az a kapcsolat mennyire áll stabil lábakon, mennyire vagyunk társak egymásnak a bajban.

Van egy barátnőm...
lombikkal megfogant a baba a 2. próbálkozásra, már 5 hónapos terhes volt, amikor sajnos megbetegedett ő, és sajnos ennek az lett a vége, hogy meg kellett szülnie a babát.
Pokoli érzés lehetett, és pokoli kihívás, hogy feldolgozza.
A legpéldaértékűbb  kapcsolatuk volt,,, azt hittem.... de sajnos ezt a dolgot már nem élte túl a házasságuk...
Ez már túl nagy falat volt.

Úgyhogy csajok, értékeljük azt, amint van. Sóvárgunk dolgokért, közben pedig elveszítjük azt, amink van, azért, mert nem értékeljük eléggé.

"Mindig többre és többre vágyunk, közben pedig gyakran elveszítjük mindazt, ami már a miénk és ami a leginkább fontos az életben. Utána pedig már hiába tesszük fel a kérdést magunknak: megérte?"

Becsüljük meg a társunkat, a gyermekeinket (akiknek már van), és éljük meg a pillanatokat, amiket az élet ad, mert utána már csak visszanézve megkérdezzük magunktól, hogy én hol voltam, amikor ez történt? :)

dinyus

Sziasztok.
Kissé eltüntem, de vagyok, habár nem vagyok egy aktív hozzászólogató tag... Olvaslak titeket Folyamatosan.;-)

Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tapasztalt barátcserje kapszula szedése alatt bármilyen mellékhatást? És van vkinek infója arról hogy a yam-gyökér kivonatos fitoösztrogénes krémek jók -e vagy bullshit az egész?
Holnap bejelentkezünk a Bmc-be. Elkezdjük a folyamatot mi is. Kíváncsi leszek hogy mi lesz (inszem vagy lombik)... majd az andrológiai eredmény és a doki dönt.
Férjem most Folandrolt szed...attól várjuk a csodát :-)

Mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön amit szeretne. Csak pozitívan!
:-) ;-)

Lilypie Second Birthday tickers

kicsititi
Budapest

Sziasztok lanyok, helyzetjelentes nalam, egesz jol vagyok, de visszatert a regi puffadt onmagam, olyan szorszalakat vettem nehol eszre magamon, azt hittem elajulok... :( kezd elegem lenni a testembol, ennyire nőietlennek sosem ereztem magam, csutortokon kezdem a vizsgalatokat, mar alig varom. Most epp mensit varom, az allitolagos peteeresem ota szepen fent maradt a hom, ugyh tuti a letualisban vagyok, mar csak napok kerdese es jon a miki.
Boldog Valentin napot nektek es peace :)
7andrea7
Görögország

Nincs valaki teszteles kozelben mar elvonasi tuneteim vannak, izgulok ertetek :)
7andrea7
Görögország

Sziasztok Lányok!
Megjöttem két szuper jó hírrel. Legalábbis nekünk az. Tegnap voltam ultrahangon, olyan doki csinálta, akivel még nem találkoztam. Nem érti a pcos gyanújának felmerülését. Teljesen normálisnak talált mindent a 7. ciklusnapon. Mindkét oldalon vannak tüszők, összesen hét, 2 és 3 milliméteresek. Jövő héten kedden újra megyek. Már nagyon várom. Lehetséges, hogy a sok évi fogamzásgátló ilyen sokáig hatással van a dolgokra?
Férjem ma volt dokinál. Sok szép kiskatonánk van. A doki nem tartott egy értéket fontosnak, de a férjem rákérdezett, valószínűleg az kavart be, hogy nem olyan régen beteg volt. A biztonság kedvéért egy újabb mintát elküldenek tenyésztésre. A betegség tudatában a doki nem ragaszkodott az újabb mintához, de a férjem úgy van vele, hogy ha már elkezdte a vizsgálatokat, akkor már ezt is megcsináltatja a saját magunk megnyugtatására.

marcsika86

@maminti73:

Bizony, nagyon jó. Múlt héten nagyon lehangolt voltam, a környezetem is észrevettem, hiába próbáltam leplezni. Tegnaptól viszont a fellegekben járok, madarat lehetne velem fogatni. Pedig még nagyon az elején járunk. De hiszem abban, hogy a pozitív gondolatok pozitív eredményeket hoznak.

marcsika86

Maminti nem emlekszem, hogy kerdezted volna :) nincs sajnos lehetosegem, nincs felenk ilyen csoport, talan netrol tudnek nezni par gyakorlatot de az nem tudom mennyire lenne hatasos.
Marcsika nekem 8 orvosbol 6 azt mondta tuti pcos, a tiltakozo kettobol az egyik utolag rajott, a masiknak nem adtam masodik lehetoseget :) szuper amugy mikor novekvo petecskeket talalnak, de annal kiabranditobb, mikor megallnak a novekedesben :( szurkolok ezerrel
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Nem élem bele magam, hogy nincs pcos, de abban hiszek, hogy a pozitív gondolatok inkább visznek előre, mint hátra. Most bizakodó vagyok, de lehet, hogy jövő héten elkeseredek az eredmény miatt. Továbbra is iszom a gyógyteákat meg az Inofolic hasonmást , szedek vitaminokat, próbálok egészségesebben étkezni. Most már csak a mozgásra kellene magam rávenni, és akkor úgy érezném, hogy én minden tőlem telhető dolgot megtettem az ügy érdekében. Nyilván tisztábban fogunk látni, ha meglesznek a hormonvizsgálatok. De addig is próbálok pozitív lenni. Utána meg azért leszek pozitív, hogy ha rosszak is az eredmények, gyógyszerekkel szerintem majdnem minden kezelhető. A pozitív énem mára ennyi, további szép estét Mindenkinek!

marcsika86

@maminti73:
Pihenj sokat és gyógyulj meg hamar!
ecsibe

@maminti73:

jajj, hát nyomd a folyadékot és pihenj sokat!!

örülök, hogy elcsitultak a hullámok és remélem, hogy caroline, Te is visszajössz hamarosan, mert kár duzzogni, inkább segítsünk egymásnak továbbra is. Én se húztam el a csíkot, amikor a lombikról írtad azokat, amiket írtál, túllendültem rajta és még mindig itt vagyok. Szóval gyere szépen, béküljön ki mindenki :) és inkább meséld el mi a helyzet, hol tartotok most.
bikbok

@bikbok:

Te hogy vagy? Már csak pár nap :):):)
Nagyon drukkolok!

@maminti73:

Jobbulást, pihenj!!!

@ecsibe:

megvolt a vérvétel?

dinyus

@dinyus:

jajj ne is mondd
szerintem a napok újabban minimum48 órásak 24 helyett :)
bikbok

@bikbok:

Mikor tesztelsz? :)

dinyus

@dinyus:

20-án
bikbok

@bikbok:

nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!

dinyus

@dinyus:

köszönöm szépen! rámfér nagyon :D
bikbok

Maminti hat en nem is tudom :D szerintem ez nagyon foldonkivuli lenne, ugy tudom a kovetkezo mensivel urul ki, legalabbis a tudomanyos videoban a noi ciklusrol ezt mondjak, aztan lehet tevedek. :) gorogorszagban elek, a ferjem gorog.
Bikbok mar igazan rankferne egy pozi teszt, mindnyajunkra :) ugyh hajra
Nalam meg mindig nincs jele holeesesnek, mensi nuku...
58.cn elvileg 11.dpo
7andrea7
Görögország

Megvolt a vérvétel. Hétfőn konzultáció.
Kérdeztem a 3. Napit. Lettek eltérések, de mind határértéken. Eddig soha nem volt semmi. Vajon lehet az inszemek alatt kapott gyógyszerek miatt? Vagy most végre kiderül, hogy mi a baj?
ecsibe

Remélem, hogy belevághatunk!

Bibok: Ezerrel megy a drukkk. Régen volt már pozitív tesztünk!
ecsibe

Mamanti: nem tudom, gondolom az eredményeken, meg azt se tudom, hogy tb-en már lehet-e a kövi hónapban vagy magánban kell menni, és ha magánban megyünk akkor ott megcsinálják-e vagy keresnünk kell egy magán meddőségit. Szóval abszolút nem vagyok képben. Remélem a doki azt mondja, hogy náluk tb-en kövi hónapban mehetünk.
ecsibe

@maminti73: aranyos feltételezés! :lol: aztán szépen meg is válaszoltam magadnak, hogy nem lehet. Plusz infó, hogy a petesejt átmérője kb. 0,1-0,2mm, a spermiumok ennél sokkal kisebbek, a fej szélessége kb. 2-3 microm, azaz 0.002-0.003mm és még így is nagyon nehezen jutnak át a méhnyakon, pedig még mozogni is tudnak és úgy vannak kódolva, hogy lehetőleg minél messzebb jussanak.:-)
Egyébként, kár veszekedni,lányok! Persze tudom, hogy senkinek sem ez volt a célja, de mégis így alakult. Lehetne folytatni a végtelenségig, szerintem mindegyikünk tudna mondani legalább egy példát, amikor úgy érezte, hogy valaki megbántotta, vagy nem kapott elég figyelmet másokkal szemben, vagy csak nem olyan válaszra várt, amilyet kapott. Ha minden alkalommal valaki itt hagyná a csapatot, nem lenne kivel beszélgetni. Caroline, ne tűnj el! Ezt Te szoktad írni, Te szoktad maradásra bírni a tagokat! Aki ennek a kis csapatnak a tagja, alapból érzékenyebb a teherbeeséssel kapcsolatos kérdésekre, problematikára, mindenki próbál a sikeresség érdekében mindent elkövetni, magából a maximumot kihozni, de!!! Mindenkinél más a fontossági sorrend, ki erre, ki arra helyezi a hangsúlyt, ki itt, ki ott kezdi a kutakodást, vizsgálódást, stb. A cél viszont ugyanaz,és külső szemlélőként más megvilágítást kap a folyamat, mindenki azért, vagy legalábbis részben azért van itt, hogy meghallgassa a többiek tanácsait, meglátásait. Ezzel nem kell egyetérteni, még csak elgondolkodni sem kell rajta, ha úgy gondolod, hogy hülyeség. Engem pl. rendszerint válaszra se méltatnak, ha azt mondom, hogy IR nélkül nem beszélhetünk PCOS-ról, esetleg PCO-ról (mert nagy különbség egyébként, és első körben tisztázandó), én ezt már néhány embernek megírtam, egyelőre senki sem gondolta közülük így, legalábbis senki se ment el a vizsgálatra. :-D Én is tudom az igazam, meg ők is. Ezen nem kell vitázni, se megsértődni. Pedig lehet, hogy volt, akinek nem a legfinomabban találtam. :oops:
Légyszi, légyszi, maradj velünk, tudod, hogy mindenki épp úgy drukkol neked is, mint bárki másnak a csoportból, sőt, neked a már babás, régi tagok is! Felejtsd el ezt a 'kis összeszólalkozást', nem is kell tovább firtatni, csak lépjünk tovább, és maradj velünk!
Csajok, mindenkinek szorítok, Bikbok, most elsősorban neked megy a drukk! 20-ára várom a zebra csíkos tesztedet! ;-)
Maminti, hogy döntöttetek a házi tesztet illetően?
Ecsibe, szívből kívánom, hogy mihamarabb kezdhessetek!
Marcsika, szuper hírek! Milyen vizsgálatokra küldött tovább a doki? Már várom a fejleményeket! Amúgy barátcserjével próbálkoztál már? Lehet kicsit rövidítene a ciklusaidon. ;-)

sjucus13

Jó reggelt Csajok :)

Ma reggel pont azon gondolkodtam, hogy egyáltalán hányadik napon vagyok....
Végre rábeszéltem a férjemet, hogy menjünk el nyaralni :D Az elmúlt években mindig másra csoportosítottuk át a pénzt, főként ugye a házra, és tavaly azt mondtam, hogy netovább.
Úgyhogy, a hét elején lefoglaltuk a nyaralást.
EGyébként, azt Ti elhiszitek, hogy február elején már közölték velünk, hogy június végi és szeptember eleji utak már mind elkeltek? AZt hittem, hogy hanyattvágom magam.... De azért megoldottuk :)

Szóval most a látnivalók keresgetésével, fórumok olvasgatásával teltek a napok szabad kapacitásai, úgyhogy ma reggel, mikor készültem munkába, akkor jutott eszembe, hogy mennyire nem is foglalkozom azzal, hogy hol tartok most ebben a ciklusban :)

Jelentem, a 19. napon vagyok :D
ahogy néztem, ha megjön, kb jövő vasárnap kezd jelezni, és utána hétfőn kell megjönnie,
DE legmélyen annyira bízom benne, hogy nem :)

Viszont, most ez a nyár, meg szervezés, meg a ráhangolódás legalább kicsit eltereli a gondolataimat, és nem görcsölök mindig a jeleken. Sőt, emellett most kicsit komolyabban veszem az edzéseket, viszont a súlyzós programokat egyelőre hanyagolom, de napi 1 órát vagy ellipszisezek, vagy biciklizek, illetve heti egy alkalommal zumbázok (a nagyon ugrálós részeket azért kihagyom :D).
Ahogy a férjem mondta, a nyár nagy motiváció :D Azért csak fel kéne venni fürdőruhát :D:D:D:D:D

Sjucus, hogy vagy? :)
és Te Maminti, javulgatsz?
Ecsibe, eredmény mikor lesz? (lehet, hogy már írtad, akkor bocsi :))

Ja, tegnap megrendeltem az inofem-et, remélem, mielőbb megérkezik :)

Caroline,  VEled mi van? Ne tűnj el, ahogy a többiek is írják. :) Várjuk Rólad is a fejleményeket :)

dinyus

@maminti73:Igen én voltam :) Pont mielött meg kelett volna jönnie azelött pár nappal döltem le a lábamról.
Dokihoz is mentem,de direkt olyan gyógyszert kértem amit lehet terhesség alatt szedni,Így kaptam Meditonsint, ami amúgy nagyon jó volt!

Drukkkolok mindannyiotoknak!

Mi jól vagyunk,most kezdett nőni a pocim is.
A 18.heti ultrahangon nem tudták megállapítani a nemét, úgyhogy még mindig nem tudjuk.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Köszönöm, lányok, jól vagyunk! :-D A mi kisfiunk nem szégyenlős, most már három alkalommal is megmutatta, hogy milyen van, így nálunk már eldőlt, hogy Patrikunk lesz/van. :-) A héten voltunk a morfológiai uh-on, mindene a helyén van és úgy működik, ahogy kell, Bár biztos, ami biztos, még a szívecskéjét megnézzük 1-jén is, mert épp úgy feküdt, hogy nem lehetett tökéletesen látni. Jelenleg 310+/-45g-os a kis kincsünk. :oops: Néha el sem hiszem, hogy tényleg igaz...A legnagyobb csoda a világon! Jaj, csajok, nagyon szorítok mindenkinek! ;-)

sjucus13

Mármint, hogy MIJE van... :roll:

sjucus13

@maminti73: Igen, én is teljesen biztos voltam benne hogy kislány, de decemberi 4dn azt mondták nagy valószínüséggel kisfiú.
Nem merjük beleélni magunkat semmibe egyelőre.

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok :)
Nagy a csend, mi újság van? :)
Bikbok már csak 2-t kell aludni!  :P
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Lányok, eddig van 2 halvány, de erősödő pozitív tesztem. Tegnap csináltam egyet, meg csütörtökön. Holnap is lövök egyet, meg megyek reggel vérvételre is. Nagyon izgatott vagyok és nagyon drukkoljatok légyszi :)
bikbok

@bikbok: óóh, a kis drágák! Hát sikerült megtapadniuk! :-D Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, addig is bíztasd őket, hogy kapaszkodjanak erősen! ;-) Kapunk képet a tesztekről? :oops:

sjucus13

@bikbok:Nagy gratula! :) 

krystin
Budapest XXI. kerület

@bikbok:
Ó, ez nagyon-nagyon szuper hír! Úgy örülök Neked/Nektek! Szorítok holnapra! :-)
ecsibe

@ecsibe:

köszönöm Lányok, ránk fér :) magán vérvételre megyek, aznap megtudjuk az eredményt. Már most kivagyok :) a várakozást még mindig rosszul bírom.
bikbok

@maminti73:

Benu saját márkásat és ma nem, mert elvileg két naponta duplázódik a hcg szint és úgy látható némi erősödés. Holnap reggel kéne csinálnom, de nincs tesztem, úgyhogy elmegyek vérvételre meg max csinálok egyet kedd reggel, hogy lássam a változást.
bikbok

@maminti73:

hát a fotón nem látszik olyan jól, mint élőben, mert visszacsillan a kép. Az első a nemvárt előtt egy nappal, beültetés utáni 10. napon készült, a másik a nemvárt után egy nappal, tehát beültetést követő 12.nap készült.
bikbok

ennél előben sokkal szebb,láthatóbb :)
bikbok

@maminti73:

hát remélem lassan picit megnyugodhatok. Most 10 percenként változik a megérzésem :) A holnapi vérvétel azért nagy mérföldkő lesz, meg az első uh,ahol kiderül, hogy jó helyen vannak és hányan :)
bikbok

@bikbok:
Írj le mindent! Mit éreztél, voltak-e tünetek. Mit ettél, mit csináltál vagy éppen nem csináltál!
Nyugi, holnap minden rendben lesz. Mikor kell menned az első uh-ra?
ecsibe

@ecsibe:

mindent megírok, amint megjött a hcg eredmény és rendben van, Okés? Direkt jegyzeteltem szépen :)
bikbok

@bikbok: Gratulálok!!! Nagyon szépen erősödik, és nem is olyan extra halvány, a második nagyon jól, férfi szemmel látható! Szerintem az enyém halványabb volt. ;-)

sjucus13

A nemvárt után 1, 2 és 3 nappal. 10es érzékenységű. Neked 1 nappal a nemvárt után kb. olyan, mint nekem a 3 napon, amikor ugye nekem elvileg a duplája volt a Hcg, szóval az enyémhez viszonyítva megfelel az ikreknek! Persze mindenkinek más ütemben termelődik, de azért jó jelnek tekinthető.

:-D

sjucus13

@sjucus13:

de drága vagy, köszönöm hogy feltetted a képet. Holnap gondoljátok rám Lányok és írok, amint tudom a tutit.
bikbok

@bikbok:
Oké, várom a híreket! :-) De biztos vagyok vagyok benne, hogy csak örömhírt kaptok! :-)

Szorítsatok holnap nekünk is, hogy zöld utat kapjunk a lombikhoz és a kövi ciklusban kezdhessünk!
ecsibe

@ecsibe:

drukkolok holnap, biztos, hogy úgy alakul minden, ahogy szeretnétek! Írj Te is, ha túl vagytok rajta.

Maminti, szintén drukkolok ;) egy AMH királynőnél bármi előfordulhat ;)
bikbok

Hajrá, hajrá lányok! Úgy izgulok, remélem csupa jó hírekkel jelentkeztek! :-D
Maminti, Te mikorra nem várod?

sjucus13

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Kicsit csalódott vagyok. Várni kell még egy ciklust. De a gyógyszereket már kiváltottam.

Bibok, nálad mi újság?

Mamanti, lepd meg a dokit egy pozitív teszttel :-)
ecsibe

@ecsibe:

már ráléptetek az útra, ne légy csalódott. Minden jól halad.
Én sík ideg vagyok már, sehol az eredmény...
bikbok

@maminti73:
Köszönöm :-)
Még bármi lehet, hasfájás mást is jelenthet.

Bibok: kitartás! Nem mondták mikorra lesz meg?
ecsibe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?