Jó reggelt Csajok!
Visszaolvastam az elmúlt nap eseményeit.
Elsőkörben én is azt kérem, amit ecsibe, hogy maradjon mindenki, mert ez tényleg egy nagyon jó csapat, személy szerint engem is tök sokszor átlendítettetek a mélyponton.
Másodszor, ha már név szerint belekeveredtem a kabátlopásba
Mindenféle bántás nélkül, hiszen ez a csapat nem ezért gyűlt itt össze, de sok mindenben igazat adok mamintinek.
Személy szerint igen, nekem most ez az utolsó beszúrás, amikor a 2 naponkénti összebújásra rákérdeztem, az valóban nekem is szarul esett, de igyekeztem túllendülni rajta, és csak finoman lereagálni,nem mentem bele a vitába, hiszen tudom, hogy - ahogy ecsibe is írta - sokszor én is 1 nap alatt átélem a hullámhegy és a hullámvölgy összes fázisát
Caroline, maximálisan elhiszem azt, hogy mennyire bánt Téged az, illetve Titeket, hogy a férjednek jelen pillanatban lecsökkent mennyiségű a kisfickók száma. De legalább Nektek már kiderített ok van, ami irányba már lehet haladni.
Olyan sokszor írtam Neked, hogy teljesen megértem azt, hogy vágysz babára, hiszen Te ráadésul abban a szerencsés helyzetben is vagy, hogy már 3x is átélhetted az anyaság örömeit
De hidd el, sokan vagyunk itt, akiknek így 30-on túl (jelen esetben nekem már a 34n is túl) még sajnos nem adatott meg az, hogy anya lehessen, feltárt ok arra, hogy eddig miért nem jött össze, nincs is, csak a tapogatózás és a próbálkozás megy hónapról hónapra. És igen, ahogy fentebb írták, bennem van az a "görcs" is, hogy mi van, ha meg sem adatik az, hogy anya legyek? Ha amellett, hogy nekem nem adatik meg, a férjemet is megfosztom attól, hoyg APA lehessen?
Olyan téren Te szerencsés vagy, hogy van 3 csodaszép gyermeked, és egy férjed, aki társad mindenben.
És ez tök jó
Személy szerint nekem többször volt hullámvölgyem, és erről meséltem is párszor, amikor hol magamban kerestem a hibát, hogy nem jön össze a baba (ahogy TE fogalmaztad, szinte 100%, hogy nem a férjem miatt nem jön össze), sokszor már görcsösen akartam a szexet, ahogy maminti fogalmazott, egy "gyerekgyártás" volt a peteérés időszaka, és ez nem kevésszer a kapcsolatunkat is kikezdte már ez a "miért nem jön össze a baba, miért nincs már baba" , meg a "gyere már, mert idő van, és muszáj, MUSZÁJ összebújni" dolog.
Többször említettem azt, hogy bármennyire nehéz, muszáj megpróbálni elengedni a témát (nyilván ez 100%osan nem megy, hiszen ha menne, ez a topic sem lenne életképes).
Viszont, én annyira szívesen olvasom azt, hogy kivel mi van, hogy ki milyen praktikákat próbál ki, hogy elmondhatom azt, hogy milyen érzések vannak bennem, aminek a 286. ismétlésével a férjemet már nem akarom stresszelni
Imádom ezt a csoportot, az első napi dolgom az, amikor beérek, hogy megnyitom a netet, és elolvasom az eseményeket, ha épp telóról nem volt időm.
Ezért én kérlek Benneteket, hogy továbbra is mindenki írja, hogy kivel mi van, épp hogy áll, milyen új dolgot próbál ki, vagy éppen milyen érzések vannak benne.
@ecsibe,
teljesüljön szíved vágya, hogy novemberre meglegyenek az ikrek <3
Én ma vagyok a 16. napon a 10en voltam dokinál, látta a 16mm-es tüszőt, úgyhogy mi is többször összebújtunk az elmúlt napok alatt
(bár, néha azt gondoltam, hogy túl sokszor is
)
Még nem jutottem el oda, hogy megrendeljem az inofolic helyett a másik terméket, mert bent a melóban is káosz van, de remélem, a héten odajutok.
Most addig esténként 1-1 szem folsavat veszek be, azt is javasolta a doki.
Aztán, ha most még is megjön, akkor jön a closty kúra....
Ha ez kell ahhoz, hogy baba legyen, hát jöjjön, csak haladjunk haladjunk
Ahhoz, hogy 35 előtt anya lehessek, van ez meg nagyon max a következő hónapom
Nem érünk rá
:D:D:D
Visszatérve még egy gondolatra az első témákhoz....
nőből vagyunk mindannyian, és vágyunk valaki(k)re, aki(k) még váratnak magukra, ez azért feszültséget okoz bennünk.
Sokszor érzem 1-1 íráson, hogy az illető maga alatt van, és igyekszem legalább 1-1 kedves szóval bátorítani, vagy éppen kicsit felrángatni, de ha érzem, hogy csak kiírni jó neki magából, akkor azt is szívesen veszem, hogy ismeretlenül is megtisztel, megtiszteltek LÁnyok a bizalmatokkal, hiszem ezt az ember nem teregeti ki csak úgy úton útfélen
Úgyhogy én köszönöm Nektek azt a megtiszteltetést, hogy a bizalmatokba fogadtatok, ezúton