Sziasztok
Itt vagyunk
Megvagyunk
Jól vagyunk
Energiával feltöltődve
Éva
A Closty mindenképp szabályozni fogja a ciklusodat
Judit, Nicol
Nagyon szépek a babakocsik, és Vivien kiságya is
És a pocik is
Stella
Jó "párnanövesztést"
Tegnap délután átjött anyukám bébicsősznek
, mi pedig felkerekedtünk apucival egy nagy sétára
Nem voltam ugyan teljesen nyugodt, mert Kristófka már 2 órája ébren volt, nem akart elaludni. De anyukám meggyőzött, menjünk nyugodtan. Persze az izgalomtól nem bírtam sokáig, 10-15 perc múlva hazatelefonáltam és akkorra már édesdeden aludt
Hiába, a nagyi ért ehhez
Ekkor már teljesen megnyugodtam, tettünk egy nagy kört a városban, kirakatokat nézegettünk, elmentünk a Tesco-ba. Mikor hazajöttünk, még mindig aludt a kis drágám, utána jöttek apuci barátai vendégségbe. Ekkorra már kicsit besűrűsödtek a programok, Kristófka felébredt, fürdettük volna, meg szopiztattam volna már, de a vendégek csak nem akartak elmenni, pedig célozgattam rendesen a közelgő fürdésre. Szegény Kristófka min. 1 órát itt cumizott a kezemben, nagy pityergések közepette. Este fél 8-kor végre elmentek, akkor rohamban fürdetés, aztán míg mi szopiztunk, apuci csinált vacsit (illetve csak kisütötte a rántott májat +krumplit, amit délután anyukám előkészített nekünk), ezután egyik kezemmel Kristófot tartottam szopizni, másik kezemmel tömtem magamba a kaját, olyan éhes voltam már
Ez a tegnapi kiruccanás teljesen helyretett
Isteni volt a friss levegőn, emberek között lenni
Apuci csak nevetett rajtam, ahogy ott pörögtem, és ahogy fülig érő szájjal jártam-keltem a Tesco-ban. Ez már nagyon kellett nekem
Több mint 3 hete vagyok "bezárva" a lakásba, de hétvégétől, ha jó idő lesz, indulhat a babakocsizás
Úúúgy várom már, végigteperjük majd Kristófkával az egész várost
Ma újra vetettem apucival homeós bogyót, hátha segít egy kicsit, mert ismét továbbcsappant a tejcsimennyiségem, egyre többet kell pótolnom rá.
De mától bevezettem egy pár szigorítást is Mostantól éjszaka ugyan nem, de nappal max. 20-20 perc szopizás van mindkét oldalra engedélyezve, mer nem állapot az, hogy mi mindig másfél óráig eszünk, és mire befejezi, és kiderül, hogy kevés volt, melegítek neki a kölcsöntejcsiből, azt szép lassan megeszi, akkorra elmegy másfél-két óra is. Utána persze kidől, és alszik akár 4-5 órát is. Így pedig a hosszú evések és alvások miatt csúszik minden, és összesítve egy nap eszik max. 5-ször.
Mostantól a szopiidő be van határolva, és max. 3 és fél óra után ébresztem enni. Plussz még megy a homeós bogyó + Lactoherb tea, remélem lesz eredménye, mert nem adom ám fel!!!
Ja, és mától indul a kiságyba szoktatási program is
(ugyanis már túlságosan megszokta a járókáját, és nem volt eddig hajlandó a saját kis birodalmában a saját kis ágyikójában aludni, csak velünk a nappaliban, a járókájában) Ezekben a percekben is a szobácskájában durmol
Eleinte pityergett, de aztán körbepakoltam a megszokott játékaival, simiztem a hátikóját, felhúztam a zenélő forgókáját is és bealudt
Már vagy 2 órája ott alszik
Nagyon bátor kisfiú
Egyedül egy hatalmas ágyikóban és szobábam?! Ehhez azért nem semmi bátorság kell!
(álmában azért szorítja még a textilpelusát
)
Délután majd a járókájából áttesszük oda a légzésfigyelőt (addig is állandóan rohangálok be hozzá, nézni, hogy lélegzik-e), és éjszakára megyünk be mi is a szobácskájába aludni, legalábbis egy pár napig pedig utálok abban a szobában aludni, dehát mindent a kis törpéért
Egyelőre nem merném egyedül hagyni ott, így is attól félek, mi van ha nem hallom majd meg, ha sír éjszaka, vagy ha netalántán beriaszt a légzésfigyelő. Pedig nincs olyan messze egymástól a két szoba, de akkoris. Meghát Kristófka éjszaka nem is sírva ébred, hanem gügyörészik magában egyre hevesebben, és amikor már folyamatosan nyomatja, akkor szoktam kivenni szopizni
Na majd meglátjuk, hogy alakul
Babus