Sziasztok!
No már jó régen nem jártam erre, legalábbis nekem úgy tűnik...már kezdtetek hiányozni-de ne bízzátok el magatokat!
Először is Jucusnak és a babócájának, aki csodálatos nagyon nagy gratula! Sok boldogságot nektek!
Tikiti! Remélem nem volt semmi komoly és már minden rendben van veled, örülök, hogy itthon vagy! Pihenj sokat!
Mian! A vödör is nagyon szép és a dobozka is. Nekem most ez akis árvácskás szali az 1ik kedvencem, olyan kis aranyos. Nagyon jól kitaláltad a dobozkádra! Tetszik!
Timtim! Acicás és a pacis is nagyon szép, de nekünk tudod, hogy a katikás az etalon! Gratula, ügyes vagy tényleg jók lettek!
Adnilem! Küldtem neked mailt...megkaptad?!
Minike! Láttam az oldaladon az új csodákat! Téged is úúútálllakkk már mint a Stucingert!
Szépek lettek nagyon de nálam a citrongyosok a nyerők meg az összes kancsó...mindegy hogy tejes vagy boros!
A dobozos bulit meg köszönöm szépen a többiek nevében is! Nagy segítség vagy Te itt nekünk, úgy látom a Gondviselés még mindig működik! Azért nem mind1 mennyit fizetek érte és így legalább kimarad a kereskedő pajtás....köszi! A megrendelést már le is adtam!
Krimo! Fogom amit írtál és igazad van, minek nyivákoljunk itt...nem is mondok semmit csak azt, hogy nagyon örülök annak, hogy itt vagy újra velünk! Már nagyon hiányoztak a jó kis ötleteid!
...na jó Te is hiányoztál már!
A mostaniak meg őrült jók lettek! Én már ugyan nem szavazhatok, mert kicsúsztam a határidőből, de én is erre a verzióra szavaztam volna! Nagyon jók és a macis is szép lett! Akeretet nagyon jól összehoztad hozzá!
No menek alkotni....
majd még benézek!
Szép napot!
abby