Új privát üzeneted érkezett!

@bsophiana: Ez a lócitromos nagyon jó volt! :-D
Megerősítem a pihenéses tábort mi is a házassági évfordulónkkat ünnepeltük Pécsett, bár nem wellnessel, de mentünk mindenfele és sikerült is a baba!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@moncsika79:

és nálad mi volt a baj? Mitől ment el a baba? Nem az volt a baj, hogy a vizsgálat abban a ciklusban volt? Szóval nem beágyazódási gond?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

Csajok, az inofolicnak kinek milyen hatása volt a mensire meg a ciklusra?

dinyus

@dinyus:

Nekem semmi. 3 hónapig ittam, de pont olyan volt, mitha nem is ittam volna. Egyedül az étvágyam nőtt meg tőle. Viszont sokan dicsérik, hogy az segített nekik teherbe esni.
Szeretnéd kipróbálni? Caroline ivott helyette mást, aminek ugyanaz a hatóanyaga, csak jóval olcsóbb.
ecsibe

Ecsibe
Tegnap kaptam az első szurit, minden nap kell egyet szútni kb. ugyan abban az időpontban! Mást nem kell mellé szednem csak a vitaminokat!
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

Nekem kellett clostyt szednem 3-7. napig, és 3. naptól kétnaponta szuri! Gondolom akkor ez is nagyon egyénfüggő, hogy kinek mire és hogy van szüksége!
Amúgy én szerettem a szuris időszakot, akkor mindig úgy érzem, hogy nem csak tétlenül várom, hogy végre pocakos legyek :)
ecsibe

@ecsibe:

elkezdtem múlt hónapban inni, kb most tartok a felénél (nagyságrendileg).
Az előző ciklusomnál nem vettem észre semmit, de most....

mint már többször írtam, világéletemben a mensi napja előtt pecsételtem, barnáztam (ez sokszor komoly gondot okozott, pl az 1. nap meghatározásában...).
(kb) rendszeresen 28 naposak a ciklusaim, de a 24-25 nap körül már elkezdett sötétedni a folyásom, illetve a 26. napom már a pecsételés is fxen elkezdődött.

Most vagyok a 26. napon, és még a sötétedésnek/barnázásnak semmi jele nincs, ellenben pl az ovum is a 17. napon volt, holott az fixen mindig a 14. napon volt eddig.

Mintha valaki (talán pont Caroline) írta, hogy rendbe hozta a mensi előtti pecsételését, de gondoltam, megkérdezem, biztos, ami biztos :)
Mondjuk az, hogy az ovum is később volt...
nem tudom, hogy ez is köszönhető ennek?
Mindenesetre, ha megszüntetné a pecsételést, igazán boldog lennék, és nem azon kéne matekoznom, hogy melyik az első nap :D

dinyus

@dinyus:

Igen, Caroline írta, hogy megszüntette Neki a pecsételést! Szóval, gondolom akkor Nálad is lehet ilyen hatása.
Viszont...
Dinnyus, nagyon szorítok, hogy ne csak a pecsételést szüntesse meg, hanem mensi se legyen, mondjuk még úgy 8 hónapig :)
Mikor tervezel tesztelni?
ecsibe

@ecsibe:

:D:D:D
hát, megmondom őszintén, meglepődnék, mert akkor most mindössze 1 alkalom volt, amikor összejöhetett, a 15. napon :)
Eddig tök sokszor voltunk jókor, többször együtt....
behalnék, ha most 1 alkalom, 2 nappal előbb hozná meg az eredményt :D:D:D
Mindenesetre  ujjonganék, az tuti, de még nem merek rágodnolni :)

HA holnap sincs jele még pecsételésnek sem, akkor vasárnap, a 28. napon tesztelek, ami normálisan az 1. mensinapom lenne, aztán meglátjuk... :)

dinyus

Erre azt tudom mondani hogy mi is mindig együttvoltunk igyekeztünk mindent jól belőni, ovitrelle injekció meg ilyenek aztán 1X voltunk együtt azon a hétvégén szombat délután és hétfő esti ovuval sikerült.
El se hittem amúgy...

krystin
Budapest XXI. kerület

Lányok, nem lesz teszt holnap! Elkezdtem barnázni. Gondolom az utro miatt nem jött meg egyből. De már be se teszem a következő adagot.
Következik a pihis hónap!
ecsibe

@krystin:

oh.... na most aztán beindítottátok bennem a reményt csajok, metr ezidáig elhesegettem magamtól a remény sugarait is... :)
Mi hétfő késő este voltunk együtt, és szerda du még ++++ volt az LH, csüti du meg már -, szóval gondolom, valahol ott volt az ovu.

@ecsibe:

ne keseredj el, eljön a mi babánk is, látod, mennyi ++++ teszt volt most :)
Mi a következő körben vagyunk benne :):):)

dinyus

@dinyus:

Lehet éppen emiatt lesz most sikeres ez a hónap. Azt hiszed, hogy úgysem jön össze, mert nem volt jó az időzítés, aztán hopp, és jön ez pozi teszt :D

Nem modnom, hogy nem keseredtem el. De számítottam rá. Azért tudnék egy jó hosszút és nagyon sírni!
ecsibe

@ecsibe:

akkor tedd azt, add ki magadból, és hidd el, utána megkönnyebbülten indulsz neki a következő időszaknak :)
én is (mint itt sokan) maximálisan megértelek, amikor is hónapról hónapra ér minket a csalódás....
de nézd.... mennyi sok pozi teszt lett most :)
ne aggódj, a miénk is hamarosan megérkezik :)

Addig emg sírd ki magad, add át magadat a csalódottságnak, aztán rázd meg magadat, és hajrá, irány a kövi hónap :)

dinyus

@dinyus:

Jó is lenne síni. De szegény férjemet nem akarom bántani. Ha én sírok, Ő is. És ezt nem akarom.
Nem tudok már olyan pozitív lenni, mint az elején. Két inszem áll mögöttem (tudom, másnak ennél sokkal több), de egy halvány második csíkom sem volt még soha. Kövi hónap pihis lesz, mármint nyilván azon fogok kattogni, hogy hátha most természetes úton összejönn, úgyhogy alapvetően nem lesz az. De mindenesetre inszem nem lesz.
Azért szorítsatok, hogy decemberben még megcsinálják a 3-at. Utálom ezt a várakozást!

Bocsi lányok a depiért! Túl leszek rajta pár nap múlva.
Amúgy azt okoskodtam ki, hogy az hagyján, hogy az ember szomorú a sikertelenség miatt, de ilynkor mensi esetén nekem korábban is mindig pocsék kedvem volt, úgyhogy ez a kettő most összeadódik! :)
ecsibe

@ecsibe:

én is full depis vagyok a mensi előtt, még egy hülye reklámon is el tudom magam sírni :D:D:D:D

Nekem a legjobban az szokott segíteni, ha bevonulok a fürdőbe, és a zuhany alatt kisírom magam, halkan. :)
AKkor a férjuramat sem bántom meg, ő sem kerül maga alá a kelleténél jobban, és én is megkönnyebbülök :)

Vagy, igyál meg egy pohár bort, a magad csendességében :)

FEl a fejjel, én rettentően drukkolok Neked is :)

dinyus

@dinyus:

Köszönöm, aranyos vagy :D
Várom vasárnap a két csíkos tesztedet :D
ecsibe

@ecsibe:

:D
bár úgy lenne :D:D:D:D
beszámolok mindenképpen, hogy mi a szitu :)

dinyus

@ecsibe: meg is jött már? Még lehet nincs veszve minden. Littlebiscuitnak is volt anno egy icurka pecsétkéje közel a nemvárjáthoz. És még kb egymillió másik nőnek a várt vagy nem várt mensi körül, aztán mégis baba lett. Ez tök normális. De persze ha nincs más tüneted, vagy már meg is jött én is azt tudom tanácsolni mint mások. Add át magad az érzésnek, mert nem jó magadban tartani.

Én legutóbb elég dühös voltam, mérges és úgy éreztem tétlenül peregnek a hónapok ezért vettem a fejembe, hogy megcsináltatom az átjárhatóságit. És most sokkkkkal reménytelibb vagyok mint eddig voltam. Pedig aznap mikor megjött még annyira úgy éreztem, hogy most már nincs több ötletem, amit megtehetnénk az ügy érdekében. És mégis volt, és reményt ad. 

A munkahelyem szomszédságában van egy másik cég, akiknek a dolgozóival igen jóban vagyok. Meghallgatom őket, ők is engem. Az egyik nő rám nézett és azt mondja, te várandós leszel. Mondom tessék? Azt mondja látja az arcomon. Ránézett a hasamra, mondom, szültem már hármat meg ettem egy tányér levest, azért van kidomborodva (az amúgy testhezálló pulcsimban) a hasam. Azt mondja, mindegy, babád lesz. Kérte, hogy adjam oda a kezem, megnézte a tenyeremet és mondta hogy szép házasságban élek és hogy még két gyermekem lesz. Hú, mondom az durva, de nem bánnám :) És azt is mondta, hogy nagyobb pénz áll a házhoz. Mondja belekezdtem valamibe? mondom nem, de a férjemnek egy új álláslehetőség kecsegtet jóval több pénzzel, jövőhéten derül ki, hogy bejön-e. :) Hú de jó lenne. Nem jósoltattam még.... de ha ezek bejönnek. Nem semmi, igaz?

Szóval @ecsibe: ne szomorkodj te Drága! Tényleg jó, ha picit kiadod magadból, az is jó, ha idejössz és leírod nekünk, meg fogjuk érteni. És szeretnénk is segíteni ezekben a rossz napokban. Mert tudom nem egy napig tart, sajnos újra fel kell építeni magadban egy jó kis tervet, amiben majd elkezdhetsz kapaszkodni a következő ciklusban. Nekem is kell mindig valami, ami ad egy lökést, és újabb reményt.  @dinyus: én ittam a myo-inozitol+folsav-at és nekem már az első ciklusban lecsökkentette a 4 nap pecsételést 1-re, ekkor ittam napi két adagot. Aztán mikor nem ittam egyáltalán lett kettő nap pecsételésem, aztán megint ittam, de már csak napi egyszer, és maradt a kettő nap pecsételés. Szerintem jó erre. Az ovulációm soha sincs ugyanakkor, nekem általában a 12 és 23. nap között bármikor előfordulhat az ovulációm. Ez normális. De legtöbbször a 14-16 ciklusnapokon van.
A lényeg, hogy a mensinek az ovutól számítva 14 nappal kell megjönnie. Ez a nemvárt napja. Ha eddig mindig 28 napos volt a ciklusod és 14. nap volt ovud, akkor ha most a 16. napon volt ovud, akkor a mensidet sem a 28. napon kell várnod, hanem a 30. napon. És késést csak a 31. napon könyvelhetsz el. De ezt biztosan tudtad. Szorítok azért neked is. De jobb ha nem éled bele magd semmibe. Pici reménykedés viszont jó. 

10. cn

caroline4

Nem szoktam de valamelyik nap vettem egy üveg édes vörösbort. Szerintem ezen a hétvégén picit megkóstolam majd. Úgy tudom az orvosok is tudják ajánlani, mert picit serkenti a vérkeringést. 

A vérkeringés ha fokozódik, akkor a szervezet úgy gondolja, hogy több a véred, így a hormonok szintje is emelkedik. A hatás elmúltával viszont visszazuhannak az értékek, de ekkor már jó eséllyel nem a hibás értékekre, hanem a megfelelő szintre esnek a hormonok. Ezzel lehet picit segíteni a teherbeesést. Valahogy így segít az aviva által okozott vérbőség is. 

Úgyhogy borozgatásra fel! 

@ecsibe:

ha most megjön, és pihenős hónap jön, attól még próbálkoztok, csak nem inszemmel. Ugye? Vagy teljesen leálltok? 

caroline4

@caroline4:

Köszönöm, ez most nagyon kellett! <3 Tényleg köszönöm, lányok! Jó, hogy vagytok!

Még nem piros, de nem csak kicsi barnázás. Illetve igazából nem is tudom mit vártam, mert az utro miatt, hamár ott vagyok, minden este megvizsgáltam a méhszájam, és napok óta nyitottnak éreztem. Ha baba lenne a dologban, akkor nem szabadna, hogy nyitott legyen. Szóval sejtettem én, hogy én ez lesz. De ugye a remény hal meg utoljára :D

Igen, attól függetlenül, hogy nem lesz inszem azért még adunk esélyt a dolognak. Próbálok nem rágörcsölni, és laza hónapnak tekinteni, de ha mégis összejönne, azt se bánnám :D

Lehet holnap reggel én is ledöntök egy felest a fiúkkal cserepezés előtt! Az biztos ellazít! 

ecsibe

@caroline4: a borozgatást csak ajánlani tudom, én már nem is tudom mikor iszogattam utoljára, de most a welnesshétvégén pont volt borkostoló is meg amúgy is vacsikor is borozgaattam. Lehet nekem is besegített. :-D
Ecsibe, nagyon sajnálom, reméltem, hogy neked is ez lesz a szerencsés ciklus.
Dinyus neked drukkolok, várom a híreket!
Caroline, mindig csak csodálni tudom a pozitív hozzáállásodat, az ilyen jó energiákat biztosan megtalálja egy kis lélek, csak idő kérdése, hogy mikor jön. ;-)

sjucus13

caroline4:
Semmiképp nem élem bele magamat, hiszen jele sincs semmi, hogy valami más, mint eddig, a maszatolás hiányától eltekintve. :-)
Úgyhogy inkább a megjönre készítem magam :-)

Maminti73:
Köszi :-) én az előző hónapban kezdtem, ez az első teljes hónap. Napi 1x iszom, aztán majd rákérdezek a dokinál.

dinyus

@dinyus:
Én napi kettő inofolicot iszom, harmadik hónapja, illetve az első hónapban nem az elejétől. Nekem felboritotta a ciklust: Első hónapban kitolta majdnem egy héttel, második hónapban előbb volt 3 nappal(ez lett volna az ideális ciklushossz, ekkor avivaztam is minimalisat), harmadik hónapban ovu alapján várhatóan visszatérek az eredeti 35 napomhoz. De persze bizom benne, hogy ezt sose fogom megtudni, mert pozi teszt lesz. :)
Nagyon régen ittam finom vörösbort, de most meghoztátok a kedvem hozzá... :)
csopi8

Lányok!!! Segítsetek!! Kb. 10 napja késik, ma reggel csináltam egy tesztet. (Gabriellt) Reggel miután megcsináltam gyors megmostam a fogam, rápillantottam a tesztre utána, és negativnak láttam. De ott hagytam, gondoltam később ki dobom. Aztan ebéd után amikor újra arra jártam gondoltam kidobom. Erre ez a látvány fogadott. Ez száradási csík lehet? Még egyik tesztemen sem volt száradási csíkom így nem tudom az milyen. Tapasztalt már valaki ilyet a Gabriell teszttel?

mano900

mano900

@mano900: biztatóan néz ki! :-D Holnap ismételd meg! És amíg nem jár le az időkeret, le se vedd a szemed róla, hogy tudd, hogy időn belüli-e. Szorítok! ;-)

sjucus13

@sjucus13:

@maminti73:

Köszönöm a választ! Egyszerűen nem tudom mire gondoljak   Nem merek örülni.  Reggel tesztelek újra, és ott ülök mellete 10 percig az tuti 

mano900

@maminti73:

Mintha magamat olvasnám Én is iszonyatosan türelmetlen vagyok. Szerintem várj még pár napot, és utána tesztelj újra. Szorítok!! 

mano900

Mano! Ezen látni valamit. Nekem a száradási csík mindig de mindig kivètel nèlkül szürke szokott lenni. ha neked rózsaszín akkor jóesèllyel pozi.

Nem tudnál egy olyan kèpet felrakni, amin nincs benne a tokban? amúgy a legelső terhessègemet időn túl jelezte a teszt. Meg gondoljatok bele, rózsaszin, egyèrtelmű, fotózhatóan látható csík nem jelenik meg ha nincs hcg a vizeletben. Ha egy elmosódott paca lenne akkor azt mondom nem biztos. De így....

:-D :-D

caroline4

Èn tegnapnóta dögrováson vagyok. Elkaptam a kislányomtól. Folyamatos hányinger gyötör. Tegnap lázam is volt. Remèlem a virus okozza, nem az átjárhatósági.

caroline4

Dinyus teszteltél?
ecsibe

@ecsibe:

igen, sajnos (remélem, még :)) negatív :(

Egyelőre a mensinek semmi jele, sehol semmi barnázás, ahogy ilyenkor már régen szoktam.
Számolgattam, papírforma szerint ma kellett volna megjönnie (28. nap), 26. nap körül szoktam elkezdeni a barnázást, DE ugy most a 17. napon volt a PEm, ha meg ahhoz számolom, akkor most a 11.dpo-n vagyok.
És most néztem, hogy 15-ös volt a teszt.
Jelek egyértelműen egyelőre se pro, se kontra nincsen, leszámítva, néha egy egy hasgörcs, mindjárt megjön érzés, és ciciduzzanat, de ezek akár mensi jelei is lehetnek ugye....

Úgyhogy.... vagy a  természet szivat meg, és az inofolic eltolta a dolgokat, és a hét közepén fog megjönni, vagy, alakul valami, csak még korai és erős volt a teszt :)

Én a másodikban bízom egyértelműen, aztán majd kiderül :):):):)

dinyus

Csajok csináltam reggel 2 X-Epil tesztet. mindkettő negatív. Úgyhogy valószínűleg a tegnapi Gabriell csak száradási csík volt De akkor miért rózsaszín a csík? Na mindegy, nem is agyalok inkább rajta mert sírni tudnék. Nagyon nem tett ez most jót. Sikerült szépen beleélni magam.
Azért köszönöm a véleményeket!!! Továbbra is nagy drukk mindannyiunknak! 

mano900

@caroline4:

Tuti vírus okozza!! Ne aggódj! Az én környezetemben is sokan elkapták.

mano900

@dinyus:
Szorítok! Amíg nem jön meg, bármi lehet!

Mano, milyen érzékenységű teszt az xepiles?
ecsibe

Tudtommal 25-ös mind.
A Gabriel nem 10-es érzékenységű?
Ha nem jön meg tesztelj 2 nap múlva xepillel újra elvileg akkor már mutatnia kell!

krystin
Budapest XXI. kerület

Úgy tudom, hogy a Gabriel 20-as, az Xepil 25-ös. Én gondoltam arra egyébként hogy esetleg a Gabriel már nagyon halványan mutatja, de az Xepil még nem. De inkább nem élem bele magam. Viszont még mindig nem jött meg, és rendesen feszül néha az alhasam meg szurka is van.

mano900

@maminti73:
Orvos javaslatára ittál kettőt naponta? Vagy biztosamituti alapon? Nem vagyok nagy tudor a témában, de szerintem az összes ilyen készítmény bezavarhatja a ciklust. De utána elvileg rendbe is rakja. Én a cickafark teát iszom ilyen célból, és produkálok érdekes dolgokat :-)

mano900

@mano900:
Én vennék egy extra érzékeny tesztet, és azért tesztelnék! Megy a drukk!!!
ecsibe

@maminti73:

Szerintem helyre fogja hozni a dolgokat, csak idd szorgalmasan, ha a doki azt javasolta

mano900

@ecsibe:

Köszi! Most azon vagyok hogy ne éljem bele magam semmibe. De holnap veszek egy érzékenyebb tesztet.

mano900

Dinyus neked először van olyan h kèsőbb volt ovud? Nem biztos hogy az inofolic teszi. Nekem más egyèrtelmű hatása nem volt azon kívűl hogy lecsökkentette a pecsètelős napok számát.

Mano! Szorítok hogy holnap is kètcsíkot láss!

caroline4

@caroline4:
Ahogy visszaemlékszem, mióta tesztelek, 17. Napig sosem csúszott el az ovu, max 15. Napig.
Úgyhogy igen, ez az első ilyen alkalom.
Még mindig semmi jele nincs annak, hogy meg akarna jönni. Semmi pecsételés, semmi sötétedő folyás, sőt, kb folyásom is alig van, messzemenően nincs annyi, mint ilyenkor szokott.
Úgyhogy én most nem tudom, hogy mi van, de ha reggelig sincs jele a barnának, reggel ellövök egy 10es tesztet, találtam a 15ösök mellett 1db ilyet is :-)

dinyus

Mano letöltöttem a tesztfotódat, ránagyítottam, homályos de mèg így is jól látni az, hogy ez egy egyèrtelmű rózsaszin csík. Ha most mègsem vagy babás, akkor egyvalamit megtanulunk, azt hogy ilyen tesztet sose veszünk. Nagyon csodálkoznèk ha nega lenne a következő teszted.

caroline4

@dinyus:

A 12. napon leszel. Egy 10-es már mutathatja, ha halványan is. Bízzunk benne.

caroline4

@caroline4:
Én is bízom benne.
Ha negatív, akkor egyelőre türelmesen várok.
Azért ez most azért szenya dolog, mert ezt a hónapot teljesen elengedtem, mivel ugye most voltak a temetések, igazából a 15. Napon voltunk együtt.... Erre most az élet meg egy ilyet produkál, hogy mégis bizakodjak.... Hát kapja be XD
mindenképpen jelentkezem holnap, bármi is lesz :-)

dinyus

Sziasztok lányok!
Minden tesztelőnek sok sikert holnapra, meg persze a többieknek is megy a drukk! Mano, szerintem csak a teszt érzékenységével volt gond! ;-)
Rajtam kezd eluralkodni a pánik, néha egy-egy pillanatra sikerül meggyőznöm magam arról, hogy biztos minden rendben van, aztán jön a sok mi van, ha... és lehet, hogy... kezdetű gondolat, már nem is tudom, hány videót és képet néztem végig, hogy lássam kb. mekkora lehet a kis pöttyöm, pedig pontosan tudom, hogy kb. mekkora is lehet. Bárcsak már túl lennénk az ultrahangon, viszont ha csak rágondolok rosszul leszek. Lehet szerdáig megzizzenek. :roll: :oops: :-P

sjucus13

Na persze nem birtam ki, ahogy felkeltem megcsinaltam egy xepilt, az volt itthon. Negativ. De megyek es veszek erzekenyebbet. Viszont tegnap este nyilván nem tudtam aludni, és rájöttem, hogy ha most nincs is pocaklakóm, arra jo volt ez az egész hogy 1. A budos eletben tobbet nem veszek Gabriel tesztet. 2. Szépen nekiallok fogyozni. Mert radobbentem, hogy ha a mostani formammal terhes leszek akkor bizony a szuloszobara eleg lesz beguritani :-) plusz érzem hogy nem jo a kozerzetem sem ez miatt, es lehet hogy a ciklusom is valamelyest rendezodne normalis testsullyal.

mano900

Helló Csajok!
Gyors kérdés :-)
Éjjel 3kor sajnos fel kellett kelnem pisilni, nyilván akkor nem teszteltem.
Na most, van értelme most ellőni a 10est, vagy akkor màr inkább holnap, mert akàrmennyire eltelt azóta megint 4 óra, az nem első? :-)

dinyus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?