@ecsibe: meg is jött már? Még lehet nincs veszve minden. Littlebiscuitnak is volt anno egy icurka pecsétkéje közel a nemvárjáthoz. És még kb egymillió másik nőnek a várt vagy nem várt mensi körül, aztán mégis baba lett. Ez tök normális. De persze ha nincs más tüneted, vagy már meg is jött én is azt tudom tanácsolni mint mások. Add át magad az érzésnek, mert nem jó magadban tartani.
Én legutóbb elég dühös voltam, mérges és úgy éreztem tétlenül peregnek a hónapok ezért vettem a fejembe, hogy megcsináltatom az átjárhatóságit. És most sokkkkkal reménytelibb vagyok mint eddig voltam. Pedig aznap mikor megjött még annyira úgy éreztem, hogy most már nincs több ötletem, amit megtehetnénk az ügy érdekében. És mégis volt, és reményt ad.
A munkahelyem szomszédságában van egy másik cég, akiknek a dolgozóival igen jóban vagyok. Meghallgatom őket, ők is engem. Az egyik nő rám nézett és azt mondja, te várandós leszel. Mondom tessék? Azt mondja látja az arcomon. Ránézett a hasamra, mondom, szültem már hármat meg ettem egy tányér levest, azért van kidomborodva (az amúgy testhezálló pulcsimban) a hasam. Azt mondja, mindegy, babád lesz. Kérte, hogy adjam oda a kezem, megnézte a tenyeremet és mondta hogy szép házasságban élek és hogy még két gyermekem lesz. Hú, mondom az durva, de nem bánnám
És azt is mondta, hogy nagyobb pénz áll a házhoz. Mondja belekezdtem valamibe? mondom nem, de a férjemnek egy új álláslehetőség kecsegtet jóval több pénzzel, jövőhéten derül ki, hogy bejön-e.
Hú de jó lenne. Nem jósoltattam még.... de ha ezek bejönnek. Nem semmi, igaz?
Szóval @ecsibe: ne szomorkodj te Drága! Tényleg jó, ha picit kiadod magadból, az is jó, ha idejössz és leírod nekünk, meg fogjuk érteni. És szeretnénk is segíteni ezekben a rossz napokban. Mert tudom nem egy napig tart, sajnos újra fel kell építeni magadban egy jó kis tervet, amiben majd elkezdhetsz kapaszkodni a következő ciklusban. Nekem is kell mindig valami, ami ad egy lökést, és újabb reményt. @dinyus: én ittam a myo-inozitol+folsav-at és nekem már az első ciklusban lecsökkentette a 4 nap pecsételést 1-re, ekkor ittam napi két adagot. Aztán mikor nem ittam egyáltalán lett kettő nap pecsételésem, aztán megint ittam, de már csak napi egyszer, és maradt a kettő nap pecsételés. Szerintem jó erre. Az ovulációm soha sincs ugyanakkor, nekem általában a 12 és 23. nap között bármikor előfordulhat az ovulációm. Ez normális. De legtöbbször a 14-16 ciklusnapokon van.
A lényeg, hogy a mensinek az ovutól számítva 14 nappal kell megjönnie. Ez a nemvárt napja. Ha eddig mindig 28 napos volt a ciklusod és 14. nap volt ovud, akkor ha most a 16. napon volt ovud, akkor a mensidet sem a 28. napon kell várnod, hanem a 30. napon. És késést csak a 31. napon könyvelhetsz el. De ezt biztosan tudtad. Szorítok azért neked is. De jobb ha nem éled bele magd semmibe. Pici reménykedés viszont jó.
10. cn