Sziasztok!
Sparkie!
Nem tudom, én csak a Pálmát ismerem.
Dsaci!
Én annál a bizonyos szülésznőnél szültem (Cser Kati)
Minden igaz, kivéve amit leírok most, legalábbis nála:
- reflektort nem tudom, nem emlékszem, de én arra tippelnék, hogy volt, de nem kértem, hogy ne legyen, nem votl rá idő...
- EDA-val én nem sétálhattam, de igaz én nenmsétáló EDA-t kértem, lehet, hogy itt rontottam el, legközelebb figyelni akarok erre. (Egyébként a legközelebb júli 18, te sem jársz ettől messze, te júli eleje vagy? )
- ivás: nekem megengedte, d emondta, hogy addig amíg nincs itt a doki, mert ő nem nagyon szereti.
Igaz azt iskérte, hogy ne sokat, de ép eszű ember úgy sem akar sokat inni.
- nálunk nem votl zene, de lehet, de azt hiszem kell vinni magnót, mert lehet, hogy a bentit épp lefoglalta már valaki.
- beöntést és borotválást nem kaptam, igaz utóbbira nem is volt szükség.
- gátmetszésem nem volt.
- ha minden rendben volt a szülés alatt a babával akkor megvárják a lüktetés leállását, de ha pl. zöld volt amagzatvíz, akkor nem várnak semmit, vágnak.
- szoptatni egyből lehet, felöltözés után.
- a reggel 10-ig kérdésre nekem ellentétes tapasztalatom volt. Szerettem volna megkapni a babámat de nem adták, de azóta új csecsemős csapat van, tehát lehet, hogy más a rendszer.
- tápszert valóban nem adnak. max vizet, ha nagy meleg van.
Pipocska!
Nem olyan jó dolog a beöntés. Semmi nagyon extra, (én már kaptam műtét miatt), de azért szülés alatt , előtt nekem nem nagyon hiányozna, hogy a folyamatosan hasmenésem legyen egy darabig, ezáltal jól kidörzsöljem a nemesebbik felemet. Lehet, hogy a gát tűrőképességének sem tesz jót, de ez csak sáját ötlet.
Viszont ami meg kell, hogynyugtasson:
1. nem te leszel az első eset, sőt... Láttak már ilyet aszülésznők. Ők ezt észre sem veszik.
2. abban a pillanatban, amikor tolni kell, ez lesz az utolsó dolog, ami eszedbe jut. Ez lehet, hogy most úgy érzed zavar, de ott nem fog eszedbe jutni.
Panni