@caroline4: én is megkaptam a cuccost ma, már ittam is egy adaggal! Semmi íze nincs:( Ami furcsa viszont, hogy ajánlott adagnak egy tasakat írnak naponta...Nekem kettő rémlik, de már nem tudom honnan - talán itt itta valaki? Jajj, nagyon drukkolok, hogy tényleg megtegye az elvárt hatást!
@krystin: milyen volt? Gyere majd és mesélj!!!
Csak nem tudom elengedni ezt a magas FSH témát, úgyhogy ma kértem magamnak egy 3. napi teljes hormonsoros vérvételt a szokásos nődokimtól, aki volt olyan rendes, hogy még az AMH-t (amit mondtak a kivizsgáláskor is, hogy nézessem meg) is hozzácsapta a listához! Már igy ideje gondolkodtam ezen, hogy levetetem még egyszer, lehetőség szerint egy másik laborban, hátha megnyugszom egy kicsit! Meg igazság szerint nem kaptam meg a leleteket és így csomó mindent nem is tudok pontosan, pedig most már jól kiokosodtam a különféle hormonszintekből (haha, jobb lenne mit sem tudni ezekről):), így aztán még annyi mindent megnéznék rajta. Csakhogy az intézet most nyári szünetel, így tőlük elkérni nem tudom, meg aztán tényleg nem is árt egy második hormontükör:)