Új privát üzeneted érkezett!

@anniel: gyógyulgass, pihenj sokat!!! És igyál sokat, mert ilyen magas láznál extrán kell a folyadékpótlás!

@caroline4: én is megkaptam a cuccost ma, már ittam is egy adaggal! Semmi íze nincs:( Ami furcsa viszont, hogy ajánlott adagnak egy tasakat írnak naponta...Nekem kettő rémlik, de már nem tudom honnan - talán itt itta valaki? Jajj, nagyon drukkolok, hogy tényleg megtegye az elvárt hatást!

@krystin: milyen volt? Gyere majd és mesélj!!!

Csak nem tudom elengedni ezt a magas FSH témát, úgyhogy ma kértem magamnak egy 3. napi teljes hormonsoros vérvételt a szokásos nődokimtól, aki volt olyan rendes, hogy még az AMH-t  (amit mondtak a kivizsgáláskor is, hogy nézessem meg) is hozzácsapta a listához! Már igy ideje gondolkodtam ezen, hogy levetetem még egyszer, lehetőség szerint egy másik laborban, hátha megnyugszom egy kicsit! Meg igazság szerint nem kaptam meg a leleteket és így csomó mindent nem is tudok pontosan, pedig most már jól kiokosodtam a különféle hormonszintekből (haha, jobb lenne mit sem tudni ezekről):), így aztán még annyi mindent megnéznék rajta. Csakhogy az intézet most nyári szünetel, így tőlük elkérni nem tudom, meg aztán tényleg nem is árt egy második hormontükör:)

lilach
Budapest

@anniel:

Köszönöm, bízom benne hogy jó lesz. Már nagyon várom.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

Sziasztok!

Most értem haza!
A doki rendes volt,bár tényleg nem túl bőbeszédű!
Megkaptamk az összes leletem.
A vérképem jó lett, a férjem spermaeredménye meg felülmúlta minden várakozásunkat
80 milliós spermaszáma van 
A TSH-m 2,5.
Megnézett ultrahanggal túl vagyok az ovuláción, a méhnyálkahártyám 8,4 mm.
Azt mondta hogy az a jóhír,hogy úgy látja van peteérés a szabálytalan ciklus ellenére is.

Képzeljétek tökre izgultam, mire rákérdeztem volna az Inofolicra magától mondta hogy ezt ajánlja, tudja hogy borsos az ára de megéri napi 2 tasakkal mondta nekem.
Visszahívott a következő ciklusban a 9-12. nap között,szintén peteérési UH-ra.

Boldog vagyok,eddig minden rendben.

14.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: jajjj de jóóóóóóó!!! A vérkép az hormontükröt jelent  vagy ez "csak" egy sima vérvétel volt? Lévén a te dokid is két tasak/nap adagot mondott, neki is állok elkészíteni a másodikat:)

@dinyus: nálatok hogy alakul az élet?
lilach
Budapest

@krystin:

Ezek nagyon jón hírek! Akkor mindent bele.. :)

cseniko

@krystin:
Eljen eljen!Akkor jol jelzett az ovus teszt!Remelhetoleg a kovi ciklusban mar mas miatt lesz az uh!Most h megnyugodtal h elkezdodtek a vizsgalatok,ez lesz a ti honapotok!Es a ferjednek gratula,dagadhat a mellkas :lol: ;-)
Caroline ovutesztelsz ebben a honapban?

mimkosz
Budapest

@mimkosz: Igen most nagy büszkeség van!
Azthittem a végén még be is kereteztetjük :-D

Remélem én is nagyon hogy sikeres lesz ez a hónap.
Annak is örültem hogy látja hogy van peteérésem, és nem látott semmilyen eltérést.
Tegnap elött óta elkezdett fájni a mellbimbóm is.
Az internetpatikán 07.10 ig akciós az Inifolic addig kitalálom hogy azt vagy ezt a myo-inozitolosat vegyem.

Egy teljes vérkép volt TSH, Prolaktin, D vitamin szinttel.

krystin
Budapest XXI. kerület

@lilach:

a myo inozitolból két kanálka egy adagot jelent. És én is két adagot készítek belőle. Egyet reggel iszok meg étkezés előtt, egyet pedig lefekvés előtt étekezés után. 

@krystin:

de jó, ezek nagyon jó hírek. örülök, türelem kell és jön a kis csoda :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

Jaj lányok, végre újra szép az élet!!! Ma voltam a nőgyógyászomnál, mindent rendben talált, sőt a genetikai vizsgálat eredménye is ott volt nála a magánrendelőben, oda postázták (én meg minden alkalommal megkérdeztem a főnöknőmtől, hogy még mindig nem jött meg az eredmény?...igen, a missed ab-mat nálunk, azaz a munkahelyemen csinálták), na de a lényeg, hogy nem volt a babókánál genetika rendellenesség, nem emiatt ment el. És a legjobb hír, hogy már csak két ciklust kell várnunk, meg persze azt kell megvárni, hogy helyreálljon a TSH szint, amit lassan elkezdünk kezelni. Ennek kapcsán mindig Mrshope jut eszembe, meg ettől függetlenül is sokszor eszembe jut... Remélem kicsit megnyugodtál, vagy inkább beletörődtél az előző ciklus sikertelenségébe (legalábbis én azt gondolom, megnyugodni majd akkor fogok, ha már az egészséges kicsi babámat a karjaimban tarthatom, addig marad a beletörődés), és pár nap múlva(?) már a követkeő ovut próbáljátok elcsípni!
Gratulálok a szép pozitív ovutesztekhez, remélem hamarosan hozzátok az ugyanilyen kétcsíkos hcg teszteket is!
Ja és még valami... ugyebár a minta, amiből megállapítják, hogy a kicsikénknek volt-e valamilyen genetikai rendellenessége... szóval a dokinőm megkérdezte, hogy szeretném-e tudni, hogy milyen nemű lett volna a baba, én azt válaszoltam, hogy nem. Ti mit gondoltok erről?

sjucus13

Jucus: Örülök hogy jó híreket kaptál!
Nehéz bármit is mondani minden ember más, engem pl hajt a morbid kíváncsiság èn pl. tudni szerettem volna, de a férjem biztos hogy nem akarná.

Tegnap(07.01. Bocsi bezavar az éjszakás műszak)
Volt egy foltnyi friss vér a bugyimon, nem tudok ezzel mit kezdeni, elötte utána semmi és az ovu óta 3- 4 nap telt el...
Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Még vacillálok hogy Inofolicot vagy Inozitolt vegyek.
Lehet hogy mensiig iszok újra palástfű teát.

16.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Én teákat soha többé  nem iszok, mert nagyon megkavarta a ciklusomat, vigyázz vele.

cseniko

@cseniko: Azthiszem igazad van inkább kihagyom.
A vèrzès óta nincs semmi, még nyákom sincs csak egy kevés krèmes.
A hőm még fennt nagyon kíváncsi leszek ebből mi sül ki.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Hát nagyon szurkolok neked! 

Nálam ugye az ovu teszt 2 napig full pozi volt, az igazság hogy többet nem tudtam tesztelni, mert csak az a kettő volt, de a második ovu tesztelős nap 36.1 volt a hőm, ma 36.4, nem sokat emelkedett, nem tudom most mi volt, hogy volt a ovu vagy sem. még sose volt pozi a teszt csak halvány vonal volt rajta. 

De ha a te hőd magasan van, az elég jó jel, mikorra nem várod?

cseniko

@cseniko:
Én is úgy tudtam csinálni hogy a két pozi után meg volt egy nem pozi azóta nem teszteltem.
Nekem utoljára asszem márciusban volt pozi ovutesztem.
Poziknál stagnált a hőm az utánavaló negatívnapon leesett 0,1 fokot és onnantól növekedett a hőm.36,3 ról most 36,7.
Azt hogy mikorra várom nem tudom pontosan sajnos elég kusza nálam de remélem hogy rendesen megjön Július 15. körül.
Ha megint hamarabb jönne meg akkor valamikor jövőhèten fog.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

értem hát elméletileg nekem is a körül kéne megjönnie 11-15. között, úgy hogy együtt izgulhatunk :)
hétfőn megyek nőgyógyászhoz citológiát vetetni, mert a másik nőgyógyász aki megcsinálta nem tudom mit csinált, de az eredményem nincs benne a gépben. Meg valami genoidot is kell nézetnem, de nem tudom mi az.

cseniko

@cseniko: Úgylátszik mi nagyon sorstársak vagyunk :-D
Érdekes hogy nincsenek meg az eredményeid...
Nekem február 28.án volt rákszűrés+citológia az jó lett.
Nekem azért fontos hogy jön meg mert mensitől 9-12 nap között kell menni a dokihoz megint peteérési ultrahangra.
És ha jövőhèten megjön akkor nem tudok menni mert a doki 2 hét szabin lesz...
Ha 15.-e fele jön meg az pont jó lehetne.
Bár a legjobb akkor lenne ha meg se jönne!
:-D

16.cn/3.dpo (mondjuk ha ovu alapján számolom akkor 12-13.-ára lenne esedékes a dolog.)

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Igen, nagyon egyszerre haladunk! Hát reméljük meg se jön. :)

Ha nekem megjön, utána következik az átjárhatósági. :( de nem bánnám ha nem kéne

cseniko

@cseniko: Legalább haladás van, nincs tökölés!
Nekem lesz a következő peteérèsi ultrahang, aztán majd meglátjuk mit lát ott a doki, megyünk-e tovább.
Addig inofolic lesz.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

az jó, én is szedtem inofolicot, 3 hónapig, most mondta hogy ne szedjem, de majd szól ha újra el kell kezdeni...

cseniko

Mizujs csajok? Hogy telt a hétvége?

Én dolgoztam szombat éjjel, ma meg végre átrámoltam a szekrényt a téli cuccokat eltettem.
Még kéne takaritanom,de azt majd holnap.

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin: Köszönöm :) Neked és csenikonak is megy a drukk, szívből kivánom, hogy 10-12 nap múlva hozzátok a kétcsíkos teszteket! Meg persze mindenki másnak is, csak már nem is tudom, hogy ki hol tart a ciklusában.
Én péntek éjjel és most is dolgozom, valaki meglephetne egy nagytakarítással, mert rám is vár...

12. cn

sjucus13

@sjucus13:

Ha ez megnyugtat én egész héten ezzel küzdöttem, minden nap volt valami "program" így szinte semmit nem voltam otthon.
Még vár rám a lakás porszívózása és a felmosás de azzal hamar megleszek holnap,ha nem kell bemennem hamarabb 12-özni.
Ha igen akkor jó lesz az keddnek is

@caroline4:

Nagyon eltűntél! Minden rendben?

Csajok merre vagytok?

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Jó reggelt! Itt vagyok èn. Bekukkantok nèha. De egy picit ezen is látszik, hogy lazulós hónapom van. Sőt az egèsz nyarat ilyenre tervezem. Mèg időpontot se kèrtem a meddősègibe, pedig oda kaptunk beutalót. Lehet ma kèrek, a doki szerint úgyis őszre kapok csak, amit nem is bánok. Nem akarok a tèmával nagyon foglalkozni a nyáron. Elkezdtem az ovutesztet, de egyáltalán mem ugyanabban az időben kèszítem. Ès azt se figyelem mennyit ittam előtte.
Voltunk együtt ès eszembe se jutott a gyerekcsinálás gondolata, majd csak a vègèn, hogy akkor most kène a párna a fenèk alá. De nem volt kedvem így nem tettem. Sőt tíz perc fekvès után le is zuhanyoztam. Laza vagyok :lol:

Azt se tudom hanyadik ciklusnap .

caroline4

@caroline4:

na megnéztem:

11. ciklusnap :)

caroline4

Sziasztok csajok!

@caroline4:

nagyon jó hogy ilyen lazán veszed, ügyes vagy.

@sjucus13:

köszi a drukkot

@krystin:

hát nekem a hétvége elég kellemetlen volt, folyamatos émelygést érzek és fájnak a bimbóim.
Anyósoméknál voltunk vasárnap, hát két óra ott töltött idő után én hazajöttem, olyan rosszul voltam.

cseniko

@sjucus13:
Megkérdezehetem, hogy hanyadik hétben ment el a baba hogy genetikát is tudtak nézni?
adele666

Az én helyzetjelentésem: péntek reggel a 28. napon teszteltem egy hómezőt, másnap meg is jött.. Ennyit a gyönyörű pozi ovutesztről, és a tökéletes időzìtésekről! :D Nem vagyok elkeseredve, vasárnap indulunk nyaralni, ìgy tudok fürdeni, borozgatni. A nyarat még az esélytelenek nyugalmának szentelem! :) Viszont pirospont a barátcserjének, 2. hónap, hogy 0 fájdalommal jön meg. ( ennek hála legalább az endometriózis gyanúról is leállìtottam az agyamat!)
Szép hetet mindenkinek!
adele666

@adele666: 8.hétben, azért néztek genetikát, mert ez volt a második spontán vetélésem.

sjucus13

Sziasztok!
Hát újra munkában vagyok, de elég vicces, met olyan a hangom, hogy nem sismerik fel :) Lázam már nincs, úgyhogy jönni kellett dolgozni.
caroline4 
Jó, hogy el tudod kicsit engedni a dolgot, neked és a párodnak is jót fog tenni, hogy "csak" boldogok vagytok :)
Nálunk most a férjem is nagyon rá van pörögve a babára, még talán nem is mondta ennyire :) Úgyhogy belehúzunk
anniel

Sziasztok Csajok, én is vagyok, csak hétvégén nem voltunk itthon:) Nekem szerintem holnap meg is fog jönni, tegnap még szomorkodtam miatta kicsit, de ma már rendben vagyok! Kezdődik a Clostis hónap, plusz a hőmérőzés, juhéééj, és megyek még egy harmadik napi vérvételre - remélem, jó eredményeket kapok és végre megnyugszom egy kicsit:)

Cseniko: az átjárhatósági nem gáz, nekem ebben a ciklusban csinálták, még eleven az emlék és tényleg nem fáj! Egy picit rosszabb csak mint egy rákszűrés, nyugiii. Persze jobb lenne, ha nem is kéne megcsinálni:) Drukkolok!

Sjucus: azt hiszem, én sem szeretném tudni...Örülök, hogy újra szép az élet:))

Krystin: neked is mennek a drukkok:) Ezen az "azt hittem be is kereteztetjük"-mondaton szétröhögtem magam. Nálunk is nagyon jó lett a sperma-eredmény, azóta én is állandóan ezt hallgatom... Vicces, hogy ettől mennyire kemény legényeknek érzik magukat rögtön:)

Caroline4: hiányzol innen, de persze meg is értem.. Csak sajnálom, hogy ritkán jössz.

lilach
Budapest

@lilach: De tenyleg így van!
Nagyon büszkék ha jó az eredmény :-D
Értem èn hogy jó a nemzőképességük, de amúgy semmin nem változtat a dolog.

Cseniko: Èmelygés gondom nincs de a mellbimbóim nekem is nagyon fájnak.
Érdekes hogy a jobb petefészem is fájdogál, de nem szúrogat hanem feszül.
Esett 0, 3 at a hőm de még coverline fölött van de nagyon izgulok ne jöjjön meg megint 18-22 napra.
Mondjuk a hőbe bezavarhat hogy műszakotváltottam.
Én már attól is boldog lennék ha vègre lenne egy normális ciklusom.

Én is igyekszem azért élvezni majd a nyarat meg a 3 hèt szabit.
Nemsoká a féerjemnek van szülinapja még nem találtam ki mit adjak neki.

18.cn/ 5.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

@lilach:

Hát remélem tényleg nem lesz rossz az átjárhatósági, de ha muszáj muszáj, bár remélem nem jutok el addig... :D

@krystin:

Nekem ovukor 36,1 volt 2 napig, majd 36.4 és most két napja 36.6 ot mérek, remélem ez jót jelent. Sose fáj még a mellbimbóm a lehetséges ovuk körül, nekem ez is új. 
Nekünk is van sperma eredményünk, de még nem tudjuk, hogy jó e amit írnak. Esetleg nem tudtok nekem feltölteni egy jó eredményt, hogy összetudjam hasonlítani a miénkkel?

cseniko

@cseniko:
A képet most nem tudom felrakni majd este de ugy van a sorokban hogy a mint mennyisége, az össz spermaszám, aztán a spermaszám ml-enként, aztan motilitás meg ilyenek.nekünk írja a határértèkeket is.
Elvileg 1ml-ben 15millió spermium az alsóhatár.

Cseniko reménykedjünk!
Remélem holnapra visszamászik a hőm is!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

oké köszi. Szurkolok, hogy emelkedjen a hőd. :)

bizony reménykedjünk!!! Örülnénk ha sikerülne, mert az volt minden vágyunk, hogy az esküvőn jelenthessük be a pici érkezését, és eddig nem igen akart úgy alakulni, és most van egy kicsi remény hogy lehet mégis teljesül... :)

cseniko

krystin
Budapest XXI. kerület

Köszi.

cseniko

hú csajok, rendesen hasogat a hasam alja.... a hőm megint emelkedett 36.6 ról 36.8 ra..

@krystin:

a te hőd hogy alakul?

cseniko

Nekem elkezdett kicsit görcsölgetni, de csak időközönként.
Mondjuk most magy stressznek voltam kitéve, mert vizit volt a melóhelyen.
Emelkedett 1 fokot de még emelkedhetne mert csak 35,5 mielött leesett 36,6-7 volt.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
Megy a drukk mindenkinek!

19.cn/ 6.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

krystin
Budapest XXI. kerület

Szóval 36,55 re emelkedett vissza. :-)

krystin
Budapest XXI. kerület

Valahol olvastam, hogy az 5.dpo körül gyakori a hő visszaesés, ne stresszelj, nem tesz jót. :)

cseniko

Remélem csak azért történt.
Elég para van, félek hogy megint megjön idő elött. :roll:

krystin
Budapest XXI. kerület

Hello Lányok, nálunk semmi nem történik, most persze nem jött meg 26 napra, ahogy általában, pedig már biztos voltam benne, hogy érkezik. Terhes szerintem nem vagyok, szóval most várom, hogy megjöjjön és induljon az új ciklus. A hőmérőzés miatt gondoltam beszerzek egy jó hőmérőt, mert a miénk össze-vissza mér. Amikor a fiam beteg, min. háromszor mérjük és abból átlagolunk:) Na meg úgyis érzem, ha lázas.

Ti milyen hőmérővel mértek? A higanyosról azt hallottam, hogy pontosabban mér, viszont azt nem gáz a szájba tenni?

lilach
Budapest

Amíg nem volt higanyosom, addig vettem a patikában egyet azthiszem 2000.- Ft körül volt.
Azzal viszont 10 percig kell várni, úgyhogy áttértem a higanyosra.
Nekem nem volt gondom a hiagyno szájbavételével, azért nem törik össze olyan könnyen.
Valamelyik oldalon berakom a nyelvem alá 5 percre.
Még szerencse hogy nem most van nálunk az ovu,mert alig találkozunk akkor is már hullák vagyunk,csak arra vágyunk hogy aludjunk egy jót.

20.cn/7.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! Én ma voltam az endokrinológusnál, a múltkor vért vettek, meg ultrahangot csinált, ami alapján azt mondta, hogy tuti, hogy autoimmun pajzsmirigy-gyulladás, ja meg az alapján, hogy vittem magammal egy tsh eredményt is (5,43), de gyógyszert majd most fog felírni, amikor már meglesz az ő vérvételük eredménye is...na szóval ma voltam nála, minden eredényem jó lett, én ezt nem is értem. A TSH-m 2,45, de azt mondta a doktornő, hogy csak akkor kell 2 alatt lenni a TSHnak, ha az anti-TPO  emelkedett. Nekem az rendben volt, így a határ 2,5 mivel babát szeretnénk. Legközelebb akkor kell mennem, ha pozitívat tesztelek (ami remélem szeptember, vagy október lesz) Nem mintha nem örülnék neki, de nem értem, hogy most mitől kezdett el normálisan működni a pajzsmirigyem. Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

15.cn

sjucus13

@sjucus13: Nekem erről nincs tapasztalatom, eddig mindig normális volt a TSH-m.
Mèg jó hogy nem írt fel akkor gyógyszert!
Lehet a csajoknak van erről valami tapasztalata csak nagyon eltűntek!
Lányok mizujs?
Ne hagyjuk a csopit kihalni!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok csajok!

Túl a betonozáson :D:D:D:D

nekünk a 12 és 14. napon sikerült együtt lenni (ma vagyok "elvileg" a 20. napon), de a 14. napi az olyan... khm... "gyorsmenet" volt, mert utána rögtön érkezett a brigád, szóval nem volt idő feküdni utána :)
Viszont, valamikor a 16.-17. nap környékén éreztem a hasamban az "ovus" fájdalmat, viszont akkor esélytelen volt az együttlét. De ezek csak érzések, mivel ugye még nem jutottam oda, hogy vegyek tesztet, szóval, most meglátjuk, hogy mi lesz :)
A pempőm is elfogyott, mondjuk szerencsére azt pont a 14. napon hagytram abba, úgy jött ki az adag, elvileg 5 nap szünet után újra kellett volna kezdenem, de a munkás folyamat mindent borított, oda sem jutottam el :)
Úgyhogy most abban maradtam n is magammal, hogy a nyarat megvárom "spontán" , aztán szeptemberben újra jobban "rákoncentrálok" :)

@cseniko,
Te nagyon jó "tűneteket" produkálsz a leírások alapján, úgyhogy nagyon drukkolok :):):):):)

meg persze MIndenkinek!!!!!

dinyus

@dinyus:
Mi is épp betonozunk remélem az szerencset hoz! :-D
Én holnap megrendelem az inofolicot.
A mai hőm érdekes volt.kb 4-4és fél óra alvas után felkeltem mértem egyet 36,3.
Fenntvoltam kb 20 percet és visszaaludtam még 3 órát mikor felkeltem újra mértem 36,8.
Remélem az utóbbi az igazi, mert ha a 36,3 akkor nemsoká meg fog jönni.
Érdekes ovu óta fáj mellbimbóm először nagyon azóta már nem annyira de még mindig fáj.
Ovu óta van krémes folyásom de tegnap meg a mai nap mostanáig tök száraz vagyok.Az a nagyon kevés nyák ami van az is krémes.
Remélem ez jót jelent de az is lehet hogy csak bele akarom látni a tutit.
Megy a drukk mindenkinek!
Ki mikor tesztel?

21cn/8.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

@dinyus:

Remélem, hogy jó jelek ezek...de már nem merek igazán reménykedni.

@krystin:

Én úgy hallottam hogy terhesség elején jellemző a kevés nyák és a szárazság. Alvó állapotban kb 0,1 fokot nő óránként a hőmérséklet, ezt olvastam valahol, ha a második mérés a megszokott időben volt, biztos jó, meg ugye ha keveset alszol akkor alacsonyabb a hőmérséklet :)

Nem tudom mikortól kéne tesztelni, holnap lehet ellövök egyet, tudom még korai, de szeretek tesztelni. :D

Enyhe hányinger többször előjön a nap folyamán, a mell érzékenység enyhült, de még mindig megvan. 
A hőm ovu óta így alakul, egyébként nem mérem egy ideje, de most kíváncsiságból elkezdtem: 
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 49600_.png

cseniko

@cseniko:
Igen a másodikat már a szokott időben lőttem!
Én elég nyűgös vagyok és hamar felkapom a vizet de ezt be lehet tudni PMS nek is.
Én se merek túlságosan reménykedni, tesztelni meg főleg nem.
Az appom jövőhét keddre, a ciklus. Hu meg péntekre írja a mensit.
Ha nem jön meg szerintem szombaton tesztelek.

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?