Sziasztok!
Nem tom feltűnt e hogy két napja nem voltam
, de nem volt netünk.. kezd kiakasztani a dolog.. Már függőségi tünetek mutatkoztak rajtam
.
No, helyzet:
Tegnap vettem egy gimnasztikai labdát hogy majd azon ülve kímélem a hátam meg erősítem netezés közben. Be is vált tuti meg minden de olyan rohadt gumiszaga van hogy két perc után megfájdul tőle a fejem
. Kiraktam az erkélyre hátha összeszed még valami benzinszagot is..
Enyémek is írtó hisztibe kezdtek egyébként amióta netem sincs.. lehet hogy ők is függők?
Tegnap elmásztunk a postára, Mendi végig hisztizett, a posta előtt elvágta magát, öt percen keresztül ordított, felkeltette Kevint is, meg Edit Annáját is.. arról nem is beszéltem hogy égtem mint a répa.. a város közepén üvölt a gyerekem.. De azér se adtam be a derekam, nem vagyok hajlandó a ruhástól 13 kilós seggét cipelni kilómétereken át! Az kéne még a hátamnak..
Apropó hát.. Ati állandóan szivat a "kimaszírozott" hátammal..
Kevin is tiszta hepp.. nem tom mi van megint. Nappal szinte semmit sem alszik, kb. kétszer fél órát nagy nehezen, azt is ha viszem . Nem karban hanem vállon, hogy kilásson. És csak a hintaszékbe ülhetek vele, mer ha le akarom rakni egyből felkel.. hajj.. nem egyszerűek..
Még mindig vergődöm, hogy adjak e mást vagy ne.. végigolvastam a bébitáplálós gasztronómiai könyvemet , nem árt előre felkészülni.
hajj..
NO, kezdek válaszolgatni, mert a fiam már a lábát rágja jelezvén hogy nem ártana valami rendes kaja..
Kata,
Én se vinném dokihoz ha nem lázas. Ha megnyugtat akkor vidd el, én is úgy szoktam. -nagy segítség voltam?
- De én nem adom be neki az antibigyót sose, ha csak szörcsög.. Az se mulasztja el az orrfolyást , úgyhogy csak az idő oldja meg a dolgot. Mindenesetre ha lázas lenne vidd el!
Jaaa, viszont! Az orcseppet három napon túl ne használd, mert ellenkező hatást vált ki! És -nem vicc!!!- rászokhat a baba!! -Van egy ilyen ismerősöm aki így járt!-
Ati megcsinálta a DVD-t, nem szólt semmit.. igazából ő a bűnös, mert megengedi Mendinek hogy ő cserélje a dvd-ket benne.. Mondtam hogy ne csodálkozzon hogy egyedül is próbálkozik..
No, ez a beszólás akár az én uram szájából is elhangozhatott volna! De jól megmondtad neki
!
Azért én azt gondolom hogy tíz gyerekkel lehet hogy már könnyebb, mert az első vigyázhat a kisebbekre, meg besegítettek a főzésbe, takarításba, meg mindenbe.. Hülyeség hasonlítgatni
!
Melyik adón volt a Babaház? És mikor?
Heppi!
Te biztos nálunk jártál?? Én épp égtem mer ott legeltek az asztal alatt Ati büdös zokniai
, mindig a gép előtt vetkőzik, aztán beesnek az asztal alá
.. ezexerint nem vetted észre..
NO, még sose vádoltak meg azzal hogy rend van nálunk
..
Most jó nagy helyünk van mert tegnap elvitték a franciaágyat.. kicsit sajnáltam , mert feltörtek az emlékek
.. Most egy jó kis édi olcsó sarkot akarunk venni..
Momo!
Jó ez a kis kütyü! Olyan mint amit a tévésopban reklámoznak? Gondolom ez se két fillér volt..
Tyú, tetszik a szék is, de apánál nem aratott sikert, pedig el se mondtam az árát..
Lehet hogy sejtette..
Atyavilág , mekkora már ez a csaj!! Hatalmas!
Huhh, ez a fejreesés nem hangzik valami jól
! Lett vmi baja Zsebinek??
Az oltást nekem azt mondták hogy egyéves kor előtt felírva 2500, utána meg 4500 körül van..
A mi dokink nem igazán ilyen típus
. A tanácsadáson marha sokan vannak mindig, aztán futószalagon mennek a gyerekek.. ha kérdezek se mindig kapok választ
..
MEgkérdeztem egyszer, de azt mondták majd nyáron.. majd rákérdezek azért mégegyszer..
No, megyek ránézek még a mailjaimra is.. meg azt se tudom mi van a másik topikba amit említettem..
Jó éjt mindenkinek!!
Betti