Jófi
Örülök, hogy ilyen jók lettek az eredményeid
Judyt
Szerintem is nagyon szépek az anyagok
Ja, és Kristófka nem 2 hét+6 napos???
Hisz csütörtökön született, az az 1.nap, és onnantól számolva ez a 6.nap
Amúgy ma is folytatódott a hiszti
Éjszaka alvás volt, de ugyanúgy, mint tegnap, pontban reggel 8-kor megkezdte a nyűglődést, egészen idáig.
Szerintem a pocija is fájhatott, mert sugárba lekakilt engem is, meg az egész pelenkázót és a parkettát is.
A kérdés már csak az, hogy az én tejcsimtől, vagy az anyatejgyűjtőből kapott tejcsitől fájt. Ez az átka ennek a kölcsöntejcsinek, mert oké, odafigyelnek az anyukára, aki leadja nekik a tejet, de azt, hogy mit eszik pl., azt nem tudják nyomonkövetni. Elég az anyukának egy kis rostos vagy puffasztó kaja, máris kész a babánál a pocakfájás. Vagy pl. Kristófkának attól is fáj a pocija, ha én tejes kaját eszem(a múltkori rizsfelfújt nyomán kiderült). De lehet, hogy az az anyuka pl. iszik tejet, mert az ő babájának nem fáj tőle a pocakja.
Na mi degy, hosszú, nem untatlak titeket ezzel.
Most amúgy éppen bealudt, de ki tudja meddig tart, mert nagyon morgolódik. Így végre gyorsan volt időm kajálni is. Ami egyébként egy ördögi kör, mivel Kristófka nem hagy időt most semmire, így nem eszem, nem iszom, nem pihenek, ettől nincs elég tejem (most pl. az eddigi 100-110gr helyett már csak 50gr volt
), ha nincs elég tejem, akkor sír, amitől persze megint nincs időm semmire.
Ikresek, kössétek fel a gatyátokat
Ilyenkor bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha kettő lenne belőle
Nehogy panaszkodásnak vegyétek, imádom a kis drágámat, de 1-2 ilyen nap után anyuci is nulla pontra kerül. Az előbb már mondtam apucinak, hogy jöjjön haza érte, és vigye ki magával a munkahelyére
Tényleg, azt még nem is írtam, hogy milyen kis ijedős a drágám. Mindentől összerezzen, a saját büfijétől megijed, apuci tüsszentésétől, stb. De az éjszaka nagyon kinevettem szegényt
Nagyban szopizott és közben pukizott egy jó hangosat, amitől úgy megijedt, hogy ugrott egyet, szó szerint lerepült a ciciről, rendesen el kellett kapnom
Babus