Új privát üzeneted érkezett!

Caroline, nyugi, lesz pozi teszted, de ha megbízol a dokidban tényleg elmehetsz hozzá, hogy megnyugtasson hogy nincs semmi gond és hamarosan jönni fog a babó. Én is kikészülök néha és sírdogálok, de a napok mennek tovább és lábra kell állnom, bár néha elvonulnék a világ elől, de nem lehet. A szerencsém, hogy most elvagyok havazva a szervezéssel így kicsit kevesebbet pörög az agyam a babán, de azért napi szinten még mindig eszembe jut és elszomorodok, hogy nincs még velünk! 


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Megint negatív. 11. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Kitartás!
Én ma már nem is csináltam, várom h megjöjjön, h mehessek a 3. napi vérvételre. Ha esetleg mégse jönne meg, akkor péntek lesz a tesztnap :)
kisbogika
 
 

 
 

@caroline4:
Fel a fejjel, tudom milyen nehéz, most picit én is ebben az állapotban vagyok, sorba jelentik be az ismerősök hogy babát várnak, baromi nehéz.... de meg kell igazítani a fejünkön a koronát és menni tovább, bízni abban hogy eljön a mi időnk is!!!!!!
Én most a Mastodynon cseppel próbálkozok,még csak pár napja szedem de máris pozitív hatásokat veszek észre, remélem a pecsételést is megszünteti majd :)
bunny88
 
 


@kisbogika:


Nekem nincs orvosom. Ha bemegyek az államiba, előbb beutalót kell kérjek vérvételre. De én péntekre nem várom, a 3. nap éppen vasárnapra esne. 4. napon is megcsinálják ezt a vérvételt?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Little:
Boldog Szülinapot utólag is!!!!! szebb ajándékot nem is kaphattál volna :-D
bunny88
 
 


@caroline4:
Igen megcsinálják, úgy tudom hogy a 3. napit legkésőbb 5. napig kell levenni
bunny88
 
 


Köszi lányok, elkenődtem rendesen. Hívtam az OTI-t (nálunk így hívják), és ott mondták, hogy nincs a héten időpontja a dokinek,akihez tartozok, de van egy ügyeletes doki, akihez lehet menni akut problémával. Hátha ad egy beutalót vérvételre. Aztán majd az eredménnyel felkeresném a saját dokimat. 

Remélem összejön. Este 19-ig lehet menni a dokihoz.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
már a házi orvos is megirhatja a hormontükörre a beutalót, nekem is volt amikor ő irta, ha úgy jobb neked
bunny88
 
 


@caroline4:


Szerintem még nem volt meg az ovum. Ma is 36,7-et mértem, elvileg ma vagy holnapra datálja a statisztika...
Hogy mi lesz ebből, fogalmam sincs...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@caroline4:
Nekem az endokrinológus írta ki a vérvételt, pedig "csak" a pajzsmirigy miatt járok hozzá. Tudtommal a nődoki is kiírhatja, de asszem a háziorvos nem (ez nem biztos). Vannak még a magánlaborok (CentrumLab pl.), de az nem olcsó.
Bunny88-nak igaza van, 3-5. nap között levehetik. :)
kisbogika
 
 


@caroline4:


Ne kenődj el nem szabad!
Meg kell állni megnyugodni, és végiggondolni mindent, és egy ilyen nyugodt pillanatban meg is lesz a megoldás merre kell tovább menni, hogy meglegyen a cél!!! 
(Tapasztalatból írom ezt neked.)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Én is voltam 3. napin pár hónapja, de a doki kihagyott dolgokat amiket jó lenne megnézni, most váltok dokit, mert a mostanit hidegen hagyja a betegségem. Egyébként most túl szárnyaltam önmagam az eddigi 17 napos ciklusok helyett már a 20.cn-en tartok és még semmi jele a mensinek. Örülnék ha még se jönne, fura mert tegnap és tegnap előtt enyhe hasogatásokat éreztem, vagy beágyazódás vagy késői ovu??!!!

Caroline, szerintem biztos megadja a doki a beutalót ne aggódj. És szedd össze magad egy picit, jönni fog a kicsi hamarosan, de ha érzi hogy az anyuka szétpergett még várat magára, érzi a pici hogy mikor kell érkezni.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@kisbogika:
Az endokrinológus is kiírhatja viszont ő nem nézet benne mindent. A házi orvos nem írhatja ki, csak az alap vérvételt.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
Én speciel felsoroltam neki, hogy miket szeretnék, és segítőkész volt :)
kisbogika
 
 


Minden orvos csak és kizárólag a saját "jogkörének" megfelelő vizsgálatokat írhatja fel. Csak így számolja el az OEP a labornak. Csak nagyon ritkán adódik az másként, ha a doki és a labor vezető is jó fej, és "bele tudják magyarázni"...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo:
nekem a házi doki írta a beutalót a hormonvizsgálathoz, és a nődoki mondta hogy valami új jogszabály szerint a házi doki is jogosult :) ne vedd kötekedésnek, csak azt mondom amit ők :)
bunny88
 
 


@bunny88:


Dehogy veszem kötekedésnek :) ugyan már ne viccelj...
Az előbb kicsit szakmaisan fogalmaztam... én így tudtam, nemrég még ez volt a szabály, mint ahogy az is, hogy az SZTK csak területi lakosokat fogadhat....
Manapság már minden pillanatról pillanatra változik, pl. kitalálnak valamit, majd bedől, és visszaállítják az eredetit.... 

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo:
mindig variálnak valamit :lol:
bunny88
 
 


@caroline4:
Drukkolok, hogy jó fej legyen a doki!

Nekem anno, 4 vérvételből álló hormon vizsgálatot csináltak! Meg volt szabva, hogy ciklus hányadik napján ill LH teszt pozitívvá válása utan mikor kellett menni!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@bunny88:


köszi szépen lányok!

Ma délután rendel a házidokim. Rákérdezek, hogy adna-e nekem ilyet. És hogy kérjem? hormontükör? nem fog nagyképűnek tartani, hogy a netről ilyen szavakat szedek össze? 
Amúgy jó fej, és lelkiismeretes a háziorvosom.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy lehet beállítani az oldalon a vonalzót? Mert gondolom van több variálás hogy milyen színű milyen minta legyen rajta igaz? De sajnos nem találom hogy hol érem el, hiába állítom be a profilba hogy baba van, de nem csinálja.

Köszi a segítséget!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi: Én csináltam egy vonalzót (lilypie) és bemásoltam a linket a profilomon az aláírásnál. Angol az oldal, de nem nehéz megcsinálni. Lehet van magyar is, azt nem tudom.

Beírod a google-be, biztos kidobja. Ha nem érthetően írtam, akkor szólj csak! Nem vagyok egy számítógépzseni :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: Köszönöm sikerült is!! :-D

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok, 
Tavaly óta nem jelentkeztem, akkor még én is bőszen készültem a babavárásra, és együtt izgultam néhányatokkal a mostaniak közül. VOlt novemberben egy irányított ciklusom, petenövesztéssel, repesztéssel, de abból aztán nem lett semmi, sőt, nem is akat utána elállni a vérzés, amit aztán egy egy hónapig szedett fogamzsgátló oldott meg.
Utáne nem nagyon foglalkoztam a témával, pont beteg lettem, mikor vissza kellett menni az orvosomhoz, aztán megint , aztán már terveztünk egy hazautat márc végére (külföldön élek), gondoltam majd elmegyünk az orvoshoz utána.
Közben voltak problémák a gyomrommal, a ciklusom se volt rdneben, időnként volt egy-egy napig kis vérzés, szóval nem igazán voltam jól. Fáradt, nyűgös voltam.
Húsvétkor voltunk otthon, ahol többen is viccelődtek akiknek elmondtam hogy vagyok (addigra már a cicijeim is fájtak, biztos voltam benne hogy megrekedtem a PMS környékén), hogy biztos terhes vagyok, de mindig mondtam, hogy ez nem túl valószínű, összevissza menstruálok, és nem is nagyon voltam együtt a férjemmel védekezés nélkül, mert volt már több vetélésem, és orvos által nem figyelt módon nem merek teherbe esni, nehogy megint vetéljek.
Na de beletették a bogarat a fülembe, vettem is egy dupla tesztet, hogy az egyiket megcsinálom még ekkor délután, de legyen egy biztosabb reggelre is, mert ugye az a tuti.
Na az első teszt annyira negatív lett, hogy még a kontrollcsík se látszott :D Másnap viszont pozitív lett!!
Alig hittük el, persze nagyon örültünk,d e nem mertük beleélni magunkat, és azon vitatkoztunk, hogy mennyi idős lehet. Nem emlékeztem, mikor menstruáltam úgy rendesen, a férjem szerint nem lehetett túl idős a baba szerintem meg de, mert elég erős volt a csík, és akkor már beazonosítottam a cicifájást, az émelygést meg a fáradtságot is. Azonnal bejelentkeztem a dokimhoz, a következő hétfőre. 
Közben vasárnap véreztem, friss vér, de nem sok, így lélekben megint elbúcsúztam, és az esélytelenek nyugalmával mentem el az orvoshoz.
Ott viszont kiderült, hogy még mindig terhes vagyok, egy 9+5 vagy 10+2 idős baba volt a pocakomban, dobogó szívvel!
Szóval nekem sikerült, teljesen hihetetlen módon spontán :) Azóta minden rendben van, voltunk már a 12.heti UH-on is, azon is mindent rendben talált az orvosom. Most már kezdünk kiengedni és beleengedni magunkat a babavárás örömébe, de még mindig nagyon félek egy újabb vetéléstől...
Szóval ez van velem, próbálok viszaolvasni, de nem nagyon van időm, sok a munka sajnos, a maradék időben meg leginkább pihenek, nem nagyon ülök a gép előtt.
legolina
 
 


Legolina!
Komolyan, pár napja visszaolvastam valamit keresve a fóumban decemberre és eszembe jutottál látva a hozzászólásaid, vajon veled azóta mi van..
GRATULÁLOK!
Szóval tul a 12. héten is, ez szuper!!!

Tudod nekem abban a ciklusban amikor Lolo te és én egy időre vártuk nem is jött, csak sajnos nem sokáig tartott az öröm.... 6. hetet betöltve vége szakadt..
Aztán volt egy hónap szünet meg kivizsgálások, páromat elkezdtem tömni vitaminnal meg esgészséges dolgokkal.
És a márciusi ciklus meghozta végre amit vártunk. Mult héten dobogó szivű kis embriócska.
8+1 vagyok, de a picit hosszabb cilus miatt 3/4 nappal kisebb. Még félek néha én is picit de pozitiv vagyok.
Biztat az hogy a vérzés is lehet teljesen ártalmatlan, igaz nekem nem ez volt, még csak igazán barnázás sem, egyetlen törlésnél vasárnap este egy icipici sárgás enyhén barnás mini mini foltocska - mégis megijesztett. Azóta semmi, és érzem a méhem ahogy feszitget remélem növekszünk..

Örülök hogy benéztél és hogy ilyen szép hirt hoztál!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@legolina:


Csodaszép történet!!! :) Bárcsak én is "átaludhatnám" az első 10 hetet :D :D: D
kisbogika
 
 


@caroline4:
mondhatod nyugodtan, hisz ez a neve, és mond meg a dokinak, hogy mi a probléma és hogy miért szeretnéd, biztosan megirja neked :)
bunny88
 
 


@legolina:
olyan jó ilyen szuper történetet olvasni, tanulságos, példa arra hogy érdemes remélni és küzdeni :) nekem máris jobb kedvem lett, tudom eljön a mi időnk is :)
bunny88
 
 


@legolina:


Tényleg nagyon szép történet, jó babavárást kívánok!!!

@littlebiscuit:


Nálam is mindig van folyás, de szerencsére a vérzés elmarad. Viszont a rák szűrés után volt pici vér de mondta a doki hogy az normális lehet.

Van valakinek méhszáj sebe? Tudtok valamit róla? Okozhat valami komplikációt szerintetek?



Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok!
Igen, a legjobb az egészben, hoyg most megúsztam az első időszak stresszét, főleg visszagondolva az időnkénti vérezgetésekre. Biztos vagyok benne, hogy a stressznek van hatása a terhességre, de egyszerűen nem lehet nem izgulni és aggódni ha sokáig nem jön össze vagy volt egy vagy több vetélés...
Nálam ugye most a 10.héten derült ki és nagyon féltem, nem is éltük bele magunkat a 12.heti UH-ig, az volt a következő. Akkor annyira izgultam, hogy mi van, él-e még a baba, minden rendben van, hogy a baba összevissza pörgött az UH-on. Ficánkolt, nem is tudta az orvos könnyen megmérni a nyaki redőt, sőt az orrát nem is sikerült, mert nem jó oldalra fordult és a 20 perc UH alatt nem is sikerült befogni. Viszont legalább megnyugodtam, és mikor 3 nappal később visszamentem, akkor már sokkal nyugodtabb volt, lassabban mozgott és el is aludt vizsgálat közben <3
Ha korábban tudok róla, biztos hogy végigstresszelem az egészet...
legolina
 
 


@littlebiscuit: elkezdtem ma visszaolvasni, december közepénél járok, ott pont írtál a tesztről és a babáról, de láttama  stickered, hogy most hol tartasz - köszi hoyg leírtad, mert a te sztoridon nagyon izgultam, és így legalább már most tudom a választ 
Lolo-nak is láttam a stickerjét, még nem tartok ott, hogy hogy alakult nála, csak a tüneteket írta, de ezek szerint neki még akkor sikerült.  De örülök mindkettőtöknek!
Neked nagyon szorítok, igyekszem ittmaradni és nyomon követni!!


Hogy kell több embernek is egy hozzászólásban válaszolni, hogy mindenki neve kiemelődjön??

legolina
 
 


@legolina:


Na ezt én is szeretném tudni :D
kisbogika
 
 


@gorzi: nekem van méhszájsebem, és már a kisfiammal is volt 7 éve. Akkor azt mondta az orvosom, hogy nem okoz koplikációt, max annyi, hogy kicsit érzékenyebb és vérzékenyebb. Kerüld az uszodát, strandokat, amiket amúgy terhesen mérsékelten lehetne, de nekünk jobb teljesen elkerülni.
És készülj fel, hogy többször lehet friss piros vérzés, főleg a pároddal való együttlén során vagy zuhanyzáskor, de ez csak a méhszájtól jön és hálisten nem bentről a babától 

Akkor az mondta a doki, hogy majd a baba után megoldjuk, volt is utána fagyasztásom de az nem skerült teljesen, így még mindig van kicsi, de aztán már áttértem babára készülő üzemmódba, akkor meg már nem bolygattuk.

Azért kérdezz rá az orvosodnál is!
Kérdezted, hogy tud-e valaki valamit róla - nekem anno elmagyarázta a doki, hogy mi ez és hogy alakul ki, ez is érdekel?

legolina
 
 


@legolina:


Nagyon köszönöm a válaszod! Sajnos nekem a doki említette hogy ott van, de mível baba van inkább azzal foglalkozott! Nagyon megköszönném ha lemondanád és nincs terhedre. Már ez is több mint a semmi akkor valószínű hogy a rákszűrés után azért volt vérzés és az együtlétünkkor. A fürdőket meg eleve elkerülöm. Köszönöm már ezeket az infokat is.


@legolina:


@kisbogika:


Én úgy szoktam hogy vissza megyek mindenkinek akinek írni szeretnék és a kisnyilacskára kattintok, az a gáz ha a másik oldalon szólt csak hozzá akkor nem megy és akkor sem ha telefonról vagyok.



Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Legolina,
Én ezt kivántam egyszer, bárcsak ha legközelebb terhes leszek, 10/12 hétig ne is tudjak róla mert lehetetlen nem parázni :D
Mondjuk én is húztam a megbizonyosodást.. csak egy hét késésnél teszteltem :)
És milyen jó 10 hetesen menni orvoshoz először.. Mindjárt ott a következő 12. heti uh..
és 7-nél voltam mult héten és nem fogom kibirni 12-ig, 10-nél elmegyek ujra ahogy megvannak a vérvétel eredmények. 

Gorzi, jelentkeztem a decemberi fórumba :) Igy nem ide irjuk ügyes bajos mindenféle közlendőnket.
Ez mégiscsak a fogamzás forum.
Mégpedig az a '2015 ősztől' fórum, ahol szépen sorban mindenki babás lesz!
Mindenki aki maradt, Krystin, Caroline, Cseniko, Bunny, Bsophiana, Bikbok, Kolibri, Kisbogika, Scolo remélem nem hagytam ki senkit, - a gólyák már sorakoznak!!!! Szoritok értetek!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Szívből kívánom, hogy legyen igazad!!!!!!!!! 
kisbogika
 
 


@gorzi: kipróbáltam, működik! AZt hittem, akkor elveszik az addig rt szöveg és új oldalt nyit meg, de csak simán beteszi a nevet a már megírt hsz alá.


@kisbogika: próbáld ki :D


@gorzi:


Nincs terhemre :) Szívesen továbbadom az infót, én is rengeteget talnultam mésoktól, itt is és máshol is 
Szóval az van, hogy a méh falát belülről és a hüvely falát két különböző tipusú hámsejt borítja, és a határ a méhszájnál van. Bent érzékenyebb, vérbőbb sejtek vannak, amik magasabbak mint a kintiek, amik strapabíróbbak és a savasabb kémhatást szeretik (a hüvely savas, a méh belül nem). Aztán valami miatt felborul ez az egyensúly, és ez a határ elhúzódik, és egyre több kinti sejt helyén lesz a benti sejből (már nem emlékszem, melyik a laphám, asszem a kinti és melyik a másik hám, ami asszem a benti, de az se biztos hogy laphám ). Ezt a dokik benézve onnan veszik észre, hogy a méhszáj körül kialakul egy piros kör alakú sáv, mert a benti, vérbő sejtek pirosak, a kintek meg rózsaszínek, mint a hüvely fala. Van, akinél így marad, de van, akinél eldurvul a helyzet és egyre nagyobb lesz ez a sáv, ahol a nem jó sejtek vannak.
Ez azért veszélyes, mert a benti sejtek érzékenyebbek és könnyebben fertőződnek, a méhen belül védve vannak, de a hüvelyben sérülékenyek. Azt nem tudom, mi a kapcsolat a rákkal, csak azt mondják, oda kell figyelni, mert nagyobb az esély, hogy ebből méhnaykrák lesz, mint akiek nincs ilyen "sebe" - állítólag.
Azt is olvastam, hogy talán a sok lúgos, szappanos fürdő lehet az oka, ami belemegy a kádban ülve a hüvelybe és ez jobb környezet a benti sejteknek és ezért is jönnek egyre kijjebb (illetve nem a benti jön ki, hanem mellette is olyan sejt alakul ki fokozatosan), de nem tudom, mi okozza.

Szokták fagyaztani, ilyenkor hirtelen szó szerint lefagyasztják ezeket a sejteket, egy kör alakú eszközt tapaszt a méhszájra a doki, kis ideig ott tartja, amíg a víz megfagy ezekben a sejtekben, ezzel szétroncsolva a sejtek falát, és elpusztítva őket. Aztán betétet kell hordani pár napig, kijön ez a víz ahogy olvad és váladékozik is pár napig, de elivleg ezen elpusztult sejtek helyére a normális, kinti sejtek nőnek vissza.
A hajlam sajnos megmarad, van akinek visszatér a problémája, nekem nem is sikerült rendesen lefagyasztani...


 


 


 

legolina
 
 


Hello csajok! Caroline, mizujs? Megjött teljesen ? Vagy csak lehangolod magad? Én még szorítok veled!


Nekem most igencsak furcsa tüneteim vannak, de annyira nem akarom beleélni magam megint és negatívat tesztelni... A nyakamra kijött ma egy anyajegy.. a mellem durván eres lett (eddig nem vettem észre,hogy mensi előtt ilyet produkálni), plusz egy hete minden nap orbitális hülyeségeket álmodok ..ez meg lehet azért van,mert túl pihent vagyok :D


Szóval érdekes. Azon agyaltam, ha most sem amiatt, akkor brutál fájós mensim lesz... nem akaroooom :( Ezek után már tényleg az lesz gyanús,amikor nincs semmi gyanús -.-" De a remény hal meg utoljára.. 2 nap a nem vártig!

bsophiana
 
 


@legolina:
Óriási gratula!! Nagyon jó hogy hallunk felőled!!! Többen is bizonyítjuk, hogy nem szabad feladni a reményt!!

Bsophiana: ezek babára utaló jelek, a eresebb mell és az intenzívebb álmok. Nem emlékszem már, de itt volt akinek az álmok után lett pozi a tesztje! Megy a drukk!!!

Littlebiscuit: a várakozás 2 uh között a legrosszabb! Ha tehetném minden nap nézetném, de azt is tudom, hogy nem nagyon szeretik! De havonta 1 uh, az azért kell, hogy nyitott legyek!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@legolina:


NAGYON köszönöm!!! így már sokkal érthetőbb a dolog, hogy öszintén nagyon megijedtem mikor mondta a doki a sebet (mert az ember ilyenkor mire gondol egy gennyező sebre)-bocsi. Akkor a kádat hanyagolom (pedig imádom). És majd a mendecés bulikat is csökkentem (természetesen várandóság utánra gondolok). Vajon lehet ahoz köze hogy kiskoromban mindig vissza fertőzött a pelus és így mindig fehérje (fertőzés) volt a vizeletembe? (ez csak költői kérdés) Így nagyon sokáig nem is viselhettem pelust csak is bugyit (szerencsére nyári gyerek voltam, így nem volt baj ha bement kint). 

@littlebiscuit:


Elvileg felvettelek a csoportba (remélem sikerült- ilyet még sosem csináltam) :-D !!

Mimkosz: 2016-os decemberi csoportba te is jösz majd? (félre ne értsetek, nem akarok toborozni senkit, aki szívesen jönne szeretettel várom!!)

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@bsophiana:


A véreres mellek az tényleg baba jelek, nekem is meg vannak duzzadva és ereződik!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Bocsánat Mimkosz nem rád gondoltam hanem

@molyocska:


-ra!!!
Még egyszer bocsánat túl sok az "M" betű!! :-D

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi: Persze! Már nagyon vártam, hogy legyen egy csoport :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Lányok, asszonyok, többször olvastam már itt, h ha 18 óra után jön meg, akkor azt már a következő napra kell írni. Azt szeretném tudni, h ez honnan jött, ill. miért van így. köszi :)
kisbogika
 
 


Mindenki!

Köszönöm a biztatásotokat, ès tanácsotokat.
Tegnap volt egy kis rózsaszin, utána semmi, most este egy indurka-pindurka. Szóval nem is neveznèm igazi pecsètelèsnek, mert ez semmi csupán kèt valamike.
Hőm fentebb ment ma reggel, de ez a múlt ciklusban is így volt a 11. dpon.

Holnap valószínű kúszik lefelè majd.

Háziorvos nem adhatott beutalót hormonra, de a nőgyogyi adott. Alaphormonokat nèznek meg mèg pár dolgot. Hètfőn levetetem a vèrt, ha minden igaz a 4. Cnon leszek.


Legolina! Gratulálok. Ez most remènyt ad nekem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma voltam dokinál, aki felírt clostilbegitet, meg még egy gyógyszert, ami csökkenti  a TSH- m értékét. Mert legutóbb 3,79 volt és azt mondta 2,5 alá kell menni, az a kulcsa az egésznek. Kiváncsi vagyok.
Amúgy a gyógyszert a kövi ciklus elején kell szednem és ha tényleg akkor jönne össze a babó,akkor a megérzésem beigazólódna a júniusi fogantatással kapcsolatban :)

És ami reményt ad, az az, hogy azt mondta a hőgörbéim és a férjem eredménye után a doki,hogy lesz itt baba bőven :D

12.cn
kolibri25
 
 


@legolina:


Gratulálok! :) Szép és csodálatos történet! :) Örülök, hogy jelentkeztél és megosztottad velünk!
kolibri25
 
 


@kolibri25:


clostilt csak nődoki írhat fel nem tudod? mire kaptad?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@legolina:


Mesébe illő valós történet :)


@littlebiscuit:


Úgy legyen :D


Kíváncsi vagyok a holnapi hőmre, elmozdul-e 36,7-ről...


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?