Sziasztok,
Tavaly óta nem jelentkeztem, akkor még én is bőszen készültem a babavárásra, és együtt izgultam néhányatokkal a mostaniak közül. VOlt novemberben egy irányított ciklusom, petenövesztéssel, repesztéssel, de abból aztán nem lett semmi, sőt, nem is akat utána elállni a vérzés, amit aztán egy egy hónapig szedett fogamzsgátló oldott meg.
Utáne nem nagyon foglalkoztam a témával, pont beteg lettem, mikor vissza kellett menni az orvosomhoz, aztán megint , aztán már terveztünk egy hazautat márc végére (külföldön élek), gondoltam majd elmegyünk az orvoshoz utána.
Közben voltak problémák a gyomrommal, a ciklusom se volt rdneben, időnként volt egy-egy napig kis vérzés, szóval nem igazán voltam jól. Fáradt, nyűgös voltam.
Húsvétkor voltunk otthon, ahol többen is viccelődtek akiknek elmondtam hogy vagyok (addigra már a cicijeim is fájtak, biztos voltam benne hogy megrekedtem a PMS környékén), hogy biztos terhes vagyok, de mindig mondtam, hogy ez nem túl valószínű, összevissza menstruálok, és nem is nagyon voltam együtt a férjemmel védekezés nélkül, mert volt már több vetélésem, és orvos által nem figyelt módon nem merek teherbe esni, nehogy megint vetéljek.
Na de beletették a bogarat a fülembe, vettem is egy dupla tesztet, hogy az egyiket megcsinálom még ekkor délután, de legyen egy biztosabb reggelre is, mert ugye az a tuti.
Na az első teszt annyira negatív lett, hogy még a kontrollcsík se látszott
Másnap viszont pozitív lett!!
Alig hittük el, persze nagyon örültünk,d e nem mertük beleélni magunkat, és azon vitatkoztunk, hogy mennyi idős lehet. Nem emlékeztem, mikor menstruáltam úgy rendesen, a férjem szerint nem lehetett túl idős a baba szerintem meg de, mert elég erős volt a csík, és akkor már beazonosítottam a cicifájást, az émelygést meg a fáradtságot is. Azonnal bejelentkeztem a dokimhoz, a következő hétfőre.
Közben vasárnap véreztem, friss vér, de nem sok, így lélekben megint elbúcsúztam, és az esélytelenek nyugalmával mentem el az orvoshoz.
Ott viszont kiderült, hogy még mindig terhes vagyok, egy 9+5 vagy 10+2 idős baba volt a pocakomban, dobogó szívvel!
Szóval nekem sikerült, teljesen hihetetlen módon spontán
Azóta minden rendben van, voltunk már a 12.heti UH-on is, azon is mindent rendben talált az orvosom. Most már kezdünk kiengedni és beleengedni magunkat a babavárás örömébe, de még mindig nagyon félek egy újabb vetéléstől...
Szóval ez van velem, próbálok viszaolvasni, de nem nagyon van időm, sok a munka sajnos, a maradék időben meg leginkább pihenek, nem nagyon ülök a gép előtt.