@caroline4:Ahogy mondod, mindenki azt lát amit akar. Szörnyű menniyre betud valaki gyepesedni és csak a saját igazát látja mindenkin át siketként ugyanazt szajkózva, mert az egon kivül nem létezik neki más csak saját maga, nulla empátiával Ez komoly morális kérdés pláne akkor ha segiteni akar valaki valakin
Kérdem én azzal segitek neked vegyunk bármilyen problémat, ha azt a segitseget adom ami szerintem neked jo, vagy azt adom amit kersz igy pusztan azt kapod amire szukseged van. Feltetelezve ebben a modellben hogy ket felnott beszelget Babások pontosan értik majd, mikor a 20. éppen hogy meg a gyerekre jo rugit kapja, mikor lehet éppen már 3 számmal nagyobb harisnya kellene inkabb Csak egy példa Azert hogy igy talán eljut az uzenet általában A férjek is néha csak annyit szeretnenek, hogy elmondhassak ami a szivukben van, mindenfele akcioterv, tanacs vagy javaslat mentesen. És igen vannak szituk, amikor "ha hallgattal volna bolcs maradttal volna " NEM KELL OKOSKODNI, pláne ha inkompetens valaki és ha jelzi neki valaki hogy héé túllöttél a célon ne neki álljon a zászló, hogy de hát ő segíteni akart ? LoL Mivel, azzal, hogy annyira empatikus egy babaváros forumban hogy egy másik terhes no vetélését minősíti, ugy hogy kozben nem szanta ra az idot enregiat hogy megismerje a hatterinfokat?! Pedig egy reszvet baromira eleg lett volna
Az, hogy hisztizik Ritus megertem hisz benne tutira dulnak a hormonom az aldott allapot miatt Biztos nehéz, megváltozik az egész teste, a férje sem fogja kívánni, elhízik, itt a nyár, biztos megviseli az is jobban Ritust. Vannak ilyen nők. Nem mindneki viseli jól a terhességet, plusz nem mindnekinek elég erős a házassága egy terhességet végigvinni szeretetben, ami nem szégyen szerintem.
Engem nem kell nyugtatnod koszonom. En total nyugodt vagyok, pusztan tenyeket irtam Elhiszem, hogy aki nem akarja belatni a hibajat, vagy megsem probalja beleelni a masik szitujaba magat anelkul hogy a sajat egoja lenne kozeppontban nagyon nem lehet elobbre jutni Igy mondjuk véleményem szerint igen csak nehez lesz a gyermeknevelés a kesobbiekben. Ezt csak hallkan mondom. Javaslok szocialpszichologiai kiadvanyokat forgatasra, mert iszonyatosan nagy karokat tud okozni egy kisgyerekben az ilyen attitud/hozzaallas/viselkedes a kesobbiekben.
Én nem mondtam hogy te szemét lennél Annyit írtam Ritusnak, hogy fenyegetni bárkit vagy egy csoportot, hogy egy konfliktus miatt elmegy nevetséges, gyerekes szerintem Plusz bomlasztó, és feszültséget is generál egy amúgy is kényes helyzetben. Ami neutrális esetben is TÉNY Tőled az esett rosszul amit le is irtam, hogy idehoztad a hormonokat, hogy biztos azért irtam impulzivan ami vicc toled, objektivan szemlelve pedig lekezelo. Plusz most olvastam azt a kommented, hogy SZERINTED NEM IS KAPTAM ILYEN UZENETET :) Hat ez mar a no komment kategoria Nyilvan nem fogom kiadni kik, de annyit szivesen elárulok hogy 3 fő a csoport aktivabb részéből Neked Caroline pedig hozzácsapnék akkor még egy játékelméleti kisokost is, mert van miben fejlődni
Összességében, tehát akik önzetlenül, egészséges mentális állapotban, de némi egészségügyi gubanccal, vagy rossz időzítéssel vágynak babóra és próbálkoznak, azoknak sok sok sikert kitartást kívánok! Türelmet magatok felé és a társatok felé is, biztos vagyok benne, hogy megfelelő odaadással és szeretettel jönni fog a gólya.
Azoknak akiknek olvashatóan biztosan van olyan terület az életükben ahol kellene fejlődni, kivanom hogy legyenek képesek es hajlandok változtatni, fejlődni, mert amig valaki onmagaval nincs rendben, es kivetiti a belso demonait es az egoja van mindenek felett, addig nem gondolom hogy megvan a lelki es mentalis egeszsege ahhoz hogy a babao szeressen jonni hozzájuk sajnos.
Gyors és egészséges babásodást kívánok MINDENKINEK!