Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4:Ahogy mondod, mindenki azt lát amit akar. Szörnyű menniyre betud valaki gyepesedni és csak a saját igazát látja mindenkin át siketként ugyanazt szajkózva, mert az egon kivül nem létezik neki más :) csak saját maga, nulla empátiával :) Ez komoly morális kérdés :) pláne akkor ha segiteni akar valaki valakin :D :D :D

Kérdem én azzal segitek neked vegyunk bármilyen problémat, ha azt a segitseget adom ami szerintem neked jo, vagy azt adom amit kersz igy pusztan azt kapod amire szukseged van. Feltetelezve ebben a modellben hogy ket felnott beszelget :) Babások pontosan értik majd, mikor a 20. éppen hogy meg a gyerekre jo rugit kapja, mikor lehet éppen már 3 számmal nagyobb harisnya kellene inkabb :) Csak egy példa :) Azert hogy igy talán eljut az uzenet általában :) A férjek is néha csak annyit szeretnenek, hogy elmondhassak ami a szivukben van, mindenfele akcioterv, tanacs vagy javaslat mentesen.  És igen vannak szituk, amikor  "ha hallgattal volna bolcs maradttal volna " :) NEM KELL OKOSKODNI, pláne ha inkompetens valaki :) és ha jelzi neki valaki hogy héé túllöttél a célon ne neki álljon a zászló, hogy de hát ő segíteni akart ? LoL Mivel, azzal, hogy annyira empatikus egy babaváros forumban hogy egy másik terhes no vetélését minősíti, ugy hogy kozben nem szanta ra az idot enregiat hogy megismerje a hatterinfokat?! Pedig egy reszvet baromira eleg lett volna :) :)

Az, hogy hisztizik Ritus megertem hisz benne tutira dulnak a hormonom :) az aldott allapot miatt :) Biztos nehéz, megváltozik az egész teste, a férje sem fogja kívánni, elhízik, itt a nyár, biztos megviseli az is jobban Ritust. Vannak ilyen nők. Nem mindneki viseli jól a terhességet, plusz nem mindnekinek elég erős a házassága egy terhességet végigvinni szeretetben, ami nem szégyen szerintem.

Engem nem kell nyugtatnod koszonom. En total nyugodt vagyok, pusztan tenyeket irtam :) Elhiszem, hogy aki nem akarja belatni a hibajat, vagy megsem probalja beleelni a masik szitujaba magat anelkul hogy a sajat egoja lenne kozeppontban nagyon nem lehet elobbre jutni :D Igy mondjuk véleményem szerint igen csak nehez lesz a gyermeknevelés a kesobbiekben. Ezt csak hallkan mondom. Javaslok szocialpszichologiai kiadvanyokat forgatasra, mert iszonyatosan nagy karokat tud okozni egy kisgyerekben az ilyen attitud/hozzaallas/viselkedes a kesobbiekben.

Én nem mondtam hogy te szemét lennél :) Annyit írtam Ritusnak, hogy fenyegetni bárkit vagy egy csoportot, hogy egy konfliktus miatt elmegy nevetséges, gyerekes szerintem :) Plusz bomlasztó, és feszültséget is generál egy amúgy is kényes helyzetben. Ami neutrális esetben is TÉNY :D Tőled az esett rosszul amit le is irtam, hogy idehoztad a hormonokat, hogy biztos azért irtam impulzivan :) ami vicc toled, objektivan szemlelve pedig lekezelo. Plusz most olvastam azt a kommented, hogy SZERINTED NEM IS KAPTAM ILYEN UZENETET :):) Hat ez mar a no komment kategoria :) Nyilvan nem fogom kiadni kik, de annyit szivesen elárulok hogy 3 fő a csoport aktivabb részéből :) Neked Caroline pedig hozzácsapnék akkor még egy játékelméleti kisokost is, mert van miben fejlődni :)

Összességében, tehát akik önzetlenül, egészséges mentális állapotban, de némi egészségügyi gubanccal, vagy rossz időzítéssel vágynak babóra és próbálkoznak, azoknak sok sok sikert kitartást kívánok! Türelmet magatok felé és a társatok felé is, biztos vagyok benne, hogy megfelelő odaadással és szeretettel jönni fog a gólya. 

Azoknak akiknek olvashatóan biztosan van olyan terület az életükben ahol kellene fejlődni, kivanom hogy legyenek képesek es hajlandok változtatni, fejlődni, mert amig valaki onmagaval nincs rendben, es kivetiti a belso demonait es az egoja van mindenek felett, addig nem gondolom hogy megvan a lelki es mentalis egeszsege ahhoz hogy a babao szeressen jonni hozzájuk sajnos.  

Gyors és egészséges babásodást kívánok MINDENKINEK! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gaboooo:


Én 1 hónapig szedtem a premenst, dokim ezt javasolta. Ugyan annyi a hatóanyag elvileg benne mint a sima barátcserje kapszulában csak ezt napi 1szer kell szedni.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Én a Zafír-os barátcserjét szedem.
Ezt ajánlották a lányok,meg a neten is jókat olvastam róla.
Napi 2-t szedek belőle.
2900-ért vettem a 60 szemet.
Pont most jövök a boltból. :-D
Láttam a mio-inozitol+ folsavas port nagyon szemeztem vele,meg méhpempőt is néztem, de majd kövi hónapban.
Nem akarok minden szedni se,ígyis vitaminozok+barátcserje.

27.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

 
 

"Biztos nehéz, megváltozik az egész teste, a férje sem fogja kívánni, elhízik, itt a nyár, biztos megviseli az is jobban Ritust. Vannak ilyen nők. Nem mindneki viseli jól a terhességet, plusz nem mindnekinek elég erős a házassága egy terhességet végigvinni szeretetben, ami nem szégyen szerintem. "

Latkafr,
Miért feltételezed ezt Ritusról? És a kapcsolatuk, hogy nem elég erős??
Ez már tényleg erős mi van veled?? Térj vissza önmagadhoz kérlek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Atyám, de fárasztó volt ez a nap.....  


Hétfőn 10. dpo-n tesztelek, de ha nem bírom kivárni, akkor lehet vasárnap is! Majd jelentkezem. 



Jó hétvégét!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Hello csajok!
Kicsit eltűntem mostanság, de a május vègi költözésünk igencsak lefoglal.
Gratula a babásoknak :) olyan jó nektek! Várom a sok ultrahangfotót nagyon!
Szomorúan tapasztalom,hogy kissé alszabadultak a kedélyek is, de csajok ennyit tényleg nem ér.
Caroline én itt vagyok veled, 29-ére nen várom és nekem is tegnap jött ki egy picike afta, de nem akarom hozzákapcsolni.. Ebben a hónapban még reménykedek, de ma nagy elhatározásra jutottam. Ha most sem jött össze, akkor pihentetem a dolgot(bár a férjemmel nem egyeztettem). Töredelmesen bevallom, egy éve nincs tb-m, mert nincs bejelentett állásom, halasztom, hátha végre bejelentenek, de most új munkahelykeresés stb.. Lehet szeptemberben visszaülök egy okj-ra és akkor ha lecsillapodott a helyzet,újra nekilátunk. Nem tudom,ebből a tb helyzetből hogy jönnék ki,mert amúgy is magánhoz járok mindg tehát nekem tényleg felesleges pénkidobás magamnak fizetni.. Erre az egészségügyre pláne. De hirtelen 100.000.- megterhelne jelenleg.
Lényeg, ha most akar jönni a babci jöjjön, ha nem akkor nem tudom hogyan tovább.. Kicsit letörtem és inkább kifogásokat keresek,de félek.. Nem tudom mitől, de ez így nem jó.
Tünetek: kis mellfájás (szokásos).

Apropo, ma bejelentett anyu masszázsra kettőnket május 9re. Mivel ha terhes vagyok, addig kiderül, de nem tudom, mennyire jó olyankor ilyesmi? De nem mondhattam,hogy ne tervezzen ennyire előre..
bsophiana
 
 


@latkafr:
Nagyon szépen köszönöm most bántottál meg 100%osan. Hogy van jogod ilyeneket írni hogy elhiztam nem kíván a párom és hogy szar a kapcsolatom. Nekem van a világon a legodaadóbb párom itt van velem végig jóban rosszban. Mindent megtudunk beszélni. Kérlek ne írj olyat ami nem igaz főleg a magánéletemről. Csak tudod én sehogy se bántottalak te ebben a hozzászólásodban nem egyszer.
Inkompetensnek nevezel, becsmérelsz engem és a párkapcsolatomat, megkérdőjelezel hogy milyen anya leszek(nevelésre céloztál) plusz hogy az empátiám nulla. Én egyszer nem sértettelek meg te meg folyton. Én innentől kezdve nem fogok neked címezni semmit és jobb ha békén hagyjuk egymást.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@latkafr:
nem akartam beleszólni ebbe a vitába, és nem akarlak megsérteni, de NAGYON DURVÁK a kommentjeid és igazságtalanok is......
bunny88
 
 


Sziasztok. Korábban írtam egy másik csoportba"Negatív teszt? Mégis terhes? ". Egy páran voltatok ott is. Nagy valószínűséggel kémiai terhességem lehetett,de ezt mar nem tudom meg. Kaptam valaszt a kérdéseimre,talan littlebiscuittol. Nyilvan legtöbben nem vagyunk nőgyógyászok,de nem is azért írunk az ilyen es ehhez hasonló fórumokra. Azért írtam,mert másiktapasztalataira voltam kíváncsi,amit meg is kaptam. Őszinte leszek,követem ezt a forumot,ugyanis nemsokára belekezdünk a projektbe,es sok hasznos tippet lehet olvasni általatok. En aki nem vagyok aktív tag,-tehát külső szemlélőként latom az esemenyeket- visszaolvastam Ritus hozzászólásait,es egyáltalán nem okoskodó. Bocsánat,hogy úgymond beleszólok,de azért amiket Latkfar írtál Ritusrol,Carolinrol...ez a viselkedés minősíthetetlen. Pont magadat minősíted a lekezelő hangnemeddel. Igazából nem is neked szol az üzenetem,hanem azoknak akiket megbantottal. Szóval nem szabad felvenni,emiatt ne idegeskedjetek.:) ui: Latkfar,rólam is írhatsz lekezelően,engem nem bantassz meg vele.
Jo olvasni a sok pozitív dolgot,smeghatodok en is,pedig nem is ismerjük egymást. :) szép babavarast! Es a probalkozoknak kitartást,mire en is probalkozos fázisban leszek,remélem ti mar babasak lesztek. :)
moni25
Eger
 
 


Jajj lányok, ne haragudjatok,hogy ezzel fárasztalak benneteket, de muszáj kiírnom magamból.
Felléptem facebookra, ahol az első poszt azzal fogadott,hogy Dobó Ági ismét babát vár.. olvastam a cikket és elkezdtem zokogni. Hogyan lehet ez? Hogy történhet ez az egész,hogy valaki, aki még csak nem is akarja, még nyűgnek is tekinti a gyereket "csak úgy" teherbe essen? Cisztákkal, meddőségi problémákkal... Én itt vagyok, egészségesen, és annyira szeretném már,ha végre megérkezne. Nem is igazán tőle sajnálom, csak maga a helyzet olyan elkeserítő. Hirtelen minden ismerősöm terhes, akinek abszolút nem hiányzott a baba... Itt zokogok fél órája és egyszerűen nem tudom megérteni.
A legszörnyűbb,hogy senkivel nem tudok erről beszélni.. a barátnőömnek mégcsak normális párkapcsolatuk sincs, a legnagyobb gondjuk,hogy milyen új ruhát vegyenek maguknak a buliba, amikor próbáltam rávezetni őket a babatémára, jött a jajj még ráértek, meg olyan fiatal vagy, ezért bele sem kezdtem. A szülőknek szintén nem beszélhetünk róla, mert nem akarom minden hónapban a na még mindig nem sikerült kérdést végighallgatni, ráadásul anyósom által az egész megye már azzal foglalkozna, mikor esek teherbe. Szörnyű ez az egész. A férjem is csak azt hajtogatja, ne görcsöljek rá, dehát amikor megtudta,hogy a link kollágájának babája lesz láttam az ő arcán is az elkeseredettséget.. Megrekedtem. Hogyan lehet ebből kimászni? Mikor lesz már ennek vége?

bsophiana
 
 


Lányok,meg kell osstanon veletek.életem első ovutesztjét csináltam meg és erős kettő csík:)Tudom hogy nem "nagy" dolog,de annyira örülök neki.Azt hittem hogy megint eltelik egy hónap az esèlytelenek nyugalmával,jisz párom kèt hétre külfödre ment..Viszont ma este èrkezik:)

Bsophiana
Àt tudon érezni a mostani helyzetet,igaz nem olyan règ próbálkozunk,körülöttem mindenki babát vár,mindenki tesztet vesz,nálam meg semmi.Hidd el,eljön a mi idönk is:)
melii
 
 


Sziasztok!

Laftkar: őszinte részvétel! Sok sikert a műtéthez, mielőbbi települést kívánok!

Ez a téma sajnos nagyon érzékenyen érint sok embert, kérlek Titeket ne menjünk bele személyeskedésbe!
Annyira jó itt a társaság!

Egy kis jó is mára! Ma voltam uh-n. 19+1 napos vagyok! Bábok szinte mindenben fej-fej mellett haladnak, minden értékük megegyezik! Már 308 grammosak egyébként mind2en! B babó még mindig egyértelműen kisfiú, A babó még mindig nem fedte fel hogy melyik tábort erősíti majd!!!
Lehet teljesül a kívánságom és őt csak a szülőszobán tudjuk meg! Aminek a lányok nagyon nem örülnének!!

Littlebiscuit: nem ér ilyen inycsiklandozó menüt felsorolni, itt csorgatom a nyálam! Amióta terhes vagyok semmit nem kívántam meg, eddig a menüig!!! :lol:
Nagyon jó bulit kívánok nektek! A többieknek meg mond azt, hogy erős gyógyszert kellett bevenni, s nem ihatsz rá!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@bsophiana:
Ez sajnos így van! A 3 év amíg próbálkoztunk végig ilyen volt, nem terveztük becsúszott, vagy első hónapban összejött, tényleg mindenki terhes volt körülöttem! Iszonyat nehéz volt tiszta szívből örülnöm! Olyan is volt aki ezalatt az idő alatt 2x szült, nem tervezett babát!!!
Nagyon nehéz lelkileg, s irdd ki magadból, az egy picit segít!!!
Biztos jönni fog a baba!!! Csak pozitívan előre!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@bsophiana (#p4975502):
Mintha csak a sajat gondolataimat olvastam volna. Epp valamelyik nap dobbentem ra, hogy nekunk ez volt. 7. sikertelen honap.... Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan telik az ido. Azt kepzeltem, hogy ilyenkorra mar babas leszek. Es az a legrosszabb erzes, hogy ugy erzem teljesen tehetetlen vagyok,nem tudok mar tobbet tenni, hogy sikeruljon, csak varok es varok mikozben eltelnek a honapok a fejem felett. Mult heten voltam orvosnal, aki mivel oszinten elmondtam neki hogy mikor kezdtuk csak annyit mondott hogy orvosilag meg nem indokolt semmilyen vizsgalat, csak egy ev mulva.... Kulfoldon elek, itt a biztositasban nincs benne meddosegi vizsgalat. Sajnalom, hogy Te is igy erzel, abszolut megertem. Ti miota probalkoztok?
De nem adjuk fel, hiszem hogy eljon a mi idonk is! Kitartas!

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Caroline, csak a statisztika miatt, márciusban 7. dpo herpesz, aztán a 31. nap megjött :(

Egyébként nekem napok óta fájdogál a hasam, egyéb nincs, 23. cn, a mai 10-es teszt olyan, akár egy homező
kisbogika
 
 


Sziasztok! Most jöttem meg a dokitól és 6.hetes vagyok, láttuk a babszemet ( 6 mm) és ott dobogott a szíve is!
Most elmondtunk a szűlöknek és sikítva örömködtek!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:
Jaj de jó szívből gratulálok :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@gorzi:
Óriási gratula!!! Jó egészséget!! Tünetmentes első trimeszert, aztan jöhet a többi!

Első trimeszter nagyon fontos! 12 hét végére tapad meg teljesen a babó! Most kímélő üzemmód javasolt minden téren!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@gorzi:
Szívből gratulálok!!! :)
bunny88
 
 


@gorzi:


de jó! Gratulálok és bár nem sikítva,de azért örömködöm én is! ;)

Caroline szrukolokneked és remélem a herpesz ez esetben jót jelent! :)
kolibri25
 
 


Gorzi de szupeeer! Örülök hogy minden rendben! Akkor tènyleg nincs nagy külömbsèg köztünk, mi 7,5 mm voltunk tegnap :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bunny88:
@moni25:
Köszönjük támogató soraitok. Jó èrzès h olvastok minket.

Meli! Akkor húzzatok bele ma meg holnap! Sok sikert!.


Sophi!együtt egyidőben nem várjuk. De jó! Szorítok!

Gorzi! Nahát! De szuper! Annyira örülök, h neked is sikerült! Boldog babavárást!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Hello Lányok, gondoltam benézek mi újság errefelé, és meg vagyok döbbenve. Visszaolvastam a dolgokat és senki nem merte megírni, pedig meg kellett volna : latkafr primitív vagy, lekezelő és buta. Sajnálom, de ez az igazság. Olyan embereket bántasz meg, akik nem érdemlik meg, és anno engem is kóstolgattál, csak nem hagytam magam. Azonnal fejezd be a projekciót, mert ezek a Te saját, beteg személyiséged kivetülései. Ezek a Lányok olyan dolgokon vannak túl, amiken Te szerencsére nem és nem ezt érdemlik. Ülj le egy sötét sarokba, gondolkodj egy sort, tanuld meg helyesen leírni, hogy intelligencia ha már ennyire szívesen használod a szót, mert akárhány orvos van a családodban és akárhány nyelven beszél a párod, egyik sem a Te érdemed. A Tiéd az, hogy olyan nőket bántasz meg, akik ezerszer többet érnek nálad, már így ismeretlenül is.

Mindenki másnak minden jót kívánok, folytassuk Caroline által megkezdett stílusban és vigyázzunk egymásra így virtuálisan is.
bikbok
 
 


Gorzi és Little, értetek izgultam és most nagyon nagyon örülök!! Vigyázzatok magatokra, ritus es molyocska Ti is!!
Caroline ahogy mondani szoktad, most már Te jössz :) megy a drukk, és a Többieknek : Lányok, mi is szépen sorban következünk, a babácskák biztosan érzik, hogy várjuk Őket nagyon!
Na megyek, mert megfogadtam, hogy nyugizok :)

Minden szépet és jót Nektek :)
bikbok
 
 


Jó reggelt!

A ciklus.hu holnapra írja,hogy megjön.
Érdekes mert az ovuba és a mensibe is jobban beletalál,mint az appom.
Talán holnap tényleg megjön,sajnos ez a hónap nem volt túl nyerő számunkra.
Remélem a következő az lesz! ;-)
Csajok drukkolok nektek!
Gorzi mégegyszer gratula!
Alig várom hogy én is megtapasztaljam ezt az érzést.

28.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Bikbok! Köszi!


Szèp jó reggelt! Hőm fent, de a luteálisom elèg cikk-cakkosnak tűnik.Remèlem ez nem baj.

8. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Drukkolok Caroline!

Nekem a luterális fázisnál is coverline alatt van,ma el is felejtettem mérni.
Szerintem ma meg fog jönni, úgy érzem.
Kár hogy 6-6ig dolgozom :(
De holnap kertészkedünk :)

Névnapomra kaptam egy szép orchideát úgy örültem neki!
Rég akartam,de valamiért sose vettem(igazából azért mert általában kihaltak a virágaim,de mostanában élnek és virulnak)
Ez ilyen halványlilás-rózsaszínes,nagyon vágyok es olyan lila-fehér cirmosra!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Utólag is boldog nèvnapot! Valahogy csak eltelik ez a munkanapod is. Kíváncsi vagyok, h hogy alakul a ciklusod.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Köszi!
Hát remélem hamar eltellik :-D
Nekem elég szarul sajnos állandóan coverline alatt vagyok,vagy nagyon bezavart a betegség,vagy csak még áll be a ciklusom.
Viszont ha időre megjön az már nagy előrelépés!Én már annak is nagyon örülök!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@gorzi:
Gratulálok :)
kisbogika
 
 


Bsophiana: jól tetted hogy kiírtad magadból, hidd el megoldódik. Miket próbáltál már ki ( teák, barátcserje, Lh teszt)?? Tudom hogy nagyon rossz és szörnyű!!!! Próbáld meg pozitívan látni azt hogy lehet a Föntiek ( régiek) még azt szeretnék hogy a pároddal élvezzétek ki a kettesben töltött időt!!
Nagyon köszönöm a jó kívánságokat!! Viszont képzeljétek a doki alig akarta elhinni hogy későbbi a baba mint az utcsó menzesztől számolva, többször elmondtam neki hogy Lh teszt és a digitális HCG teszt alapján tudom behatárolni a 20.-án volt a peteérésem, de mikor meglátta a baba méreteit belátta hogy igazam lehet, de 2 hét múlva mindenképp menjek vissza és nézzük meg a fejlődését! Viszont a vizsgálat végén kérdezte honan tudok én Lh tesztről és mondtam hogy van egy fórum ahol minderről hallottam :-) !! Így utólag is köszönöm mindenkinek hogy segített tippet adott és főleg Caroline hogy megnyitotad ezt a csoportott! :-)

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Csajok!

Jön a nyár! Nagyon sok olyan ismerősöm van akiknek egy tengerparti nyaralás után sikerült a baba! Szóval egy jó kis nyaralás megszervezéséhez még van idő! Hatha vkinek ez hozza meg a zebra csíkos tesztet! És nem utolsó sorban figyelem elterelőnek is jó egy nyaralás!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok! Erika vagyok Debrecenből. Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e..... mert szerintem mindannyian fiatalabbak Vagytok tőlem.... de én is babát szeretnék...illetve a párommal együtt!!!!  :-) Most hirtelen annyit magamról, hogy 2014. szeptembere óta.... ((( próbálkozunk a babával....  Sokmindent olvastam, de még csak most mertem ide írni. Sok jó tanácsot olvastam....Bocsika ezért...)))) De ha megengeditek, csatlakoznék hozzátok. Én 42 éves vagyok.....((( Van 2 manóm a volt házasságomból... Lányom 20 éves, kisfiam 16. Magamról most ennyit.
Nemrég óta figyelem a hőm, Rátok hatással... szeretném, ha most össze jönne a várva várt bébi...Aki a páromnak első lenne... Egyébként Ő 36 éves....
73era
Debrecen
 
 


@73era:
Üdv itt! Reméljük hamar zebra csíkos lesz a teszted!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@73era: Űdv a fórumban! Itt mindenki segít, ha tud :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@73era:
Üdv itt :)
kisbogika
 
 


Sziasztok lányok
Üdv itt Era.

Restellem kicsit hogy ide jövök panaszkodni mert ez már nem a fogamzas tèmaköre de csak egy teljesen halott november/december csapat van odaát na ès persze ide huz a szivem.

Olyan fáradèkony vagyok :(
Ès aggodom hogy tuleröltetem magam.
Dèlelött nagybevasarlas a bulira. Persze cipekedni nem hagy párom de igy is kèsz hulla vagyok.
Ebèd után aludtam majd elkezdtem rendezgetni a lakast de minden 10 perc eröfeszites utan le kell pihennem mint egy nyugdijas komolyan :oops:
De a legrosszabb ez az aggodalom.. A holnap mèg erösebb a sok sütès fözes. Majd megprobálok minèl több dolgot ülve csinálni. Mert bizony èrzem hogy huzodik odalent (ès ez is aggodalmat szül mikor tudom hogy normális, nö a mèh..) szoval már röhejesen parás vagyok :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Amennyire tudod kíméld magad! Amiben most tud párod segítsen! Magneziumot szedj! Magneb6 tabiból akár napi 3x2 is Lehet az elején! Vagy magnosolv!

Sok sikert a holnapi partyhoz!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@littlebiscuit:
A faradsag normalis,en ulve elaludtam az elejen.Probalj tobbet pihenni es magnezium.En is para vagyok meg a mai napig,szoval azzal nem.tudlak biztatni,hogy el fog mulni :oops: :-D
Caroline akkor holnap teszt?Megy a drukk!
Era udv neked!Voltatok kivizsgalason mar,vagy meg a termeszetre bizzatok?
Bikbok hajnalban olvastam amit irtal,tudom nem szep dolog de en felnevettem,igazan jol fogalmazol :-)
Krystin azert bizz meg a holnapban !

mimkosz
Budapest
 
 


Lolo köszii! Persze a magnezium az alap. De a sima magne b6 (beres gondolom)hany milligrammos? Az enyem nem Beres, es 400 mg..
Igen epp most hurrogott le elkezdtem felmosni hogy hagyjam szepen abba majd megcsinalja.. hu de rosszul viselem hogy nem tudok/szabad ugy pörögni mint règen..
Ès kicsit bánom hogy nem magamra hallgattam nem akartam èn ezt a bulit igazan csak egy baratnö nem hagyott bèkèn hogy hat mivel kerek szam nem tehetem hogy nem csinalok partyt. Ès ó de mèghogy megtehettem volna. Ès legközelebb meg is fogom magamra hallgatok nem mások elvárására :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Tudom nem vigasztal de a fáradtság tünet amire vártál :D Béres Mg+B6 250Mg napi 2-3 nyugodtan mehet. Milyen magnéziumot szedsz? Nem mindegy hogy mi van ráírva mert lehet, hogy csak nagyon kicsi része hasznosul hiába 400Mg. A béres teljes egészében felszívódik. Kitartás a holnaphoz, amint érzed hogy fáradsz ülj le inkább. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Köszöki az üdvözléseket....))  Mi a véleményetek... 42 éves vagyok..babát szeretnék újra a páromtól..!!!! Ő nagyon szeretné... és én is... erre elkezdtem a hőmérőzést, és a Jónás naptárt is... Jónás naptár szerint is voltunk együtt ...sajnos mínusz 1 órával...de általában 2-3 naponta mindig "szeretjük" egymást....nem programozva...)))csak úgy.... mert mindig vágyunk egymásra..)))
73era
Debrecen
 
 


Látom, sok kismama van már itt..)))) Gratula Nekik...)))) Én most úgy érzem, hogy sikerült....de nem bizti...minden hónapban ezt mondom a páromnak...)))))))) De most valahogy más: április 28-ára nem várom...de mellfeszülés, piros pontok a mellbimbó körül, émelygés...iszonyú éhségérzet... hajnalban is felkelek enni...na..és ami nagyon furcsa...pár éjszaka minden nap álmodok...többet is..persze mindig felébredek...de olyan nagyon tiszták akkor az álmok... Nem emlékszem arra, hogy valaha így álmodtam volna....vagy csak megint bebeszélem magamnak...
73era
Debrecen
 
 


Szerintetek????
Tudom...most csak magammal foglalkozom...azért is kérem ki a véleményeteket...de ha gonndoljátok, utána is aktív lehetek.....Na jó ez hülye szoveg volt.....:))))))))))))))))) AKAROK LENNI.... CSAK Meg kel...."ismernem" Titeket....))))))))))))))))
73era
Debrecen
 
 


@73era:
En miota babas vagyok,nagyon sokszor almodom.

mimkosz
Budapest
 
 


2 manóval voltam annó "terhes" a fáradság nem betegség!!! Én is elaluddtam mindig..de kedves volt anyóstárs, aki utált engem...mindig felébresztett...mert azt mondta..LUSTA VAGYOK... Ne engedj a hülyeségeknek.... nem lustaság...))))))))))))
73era
Debrecen
 
 


Mimkosz, Köszike, hogy válaszoltál.... fura,,,,mostanában napi...vagyis éjjeli szinten2-3 álmom is van...és nagyon aktívak.....nem érte....párom szerint megint bebeszélem...
73era
Debrecen
 
 


Erika! Örülök h jöttèl. Ès annak is h babát szeretnèl. Hogyhogy mit gondolunk? Termèszetesen minden pozitívat,amit csak lehet. Megdícsèrlek, h bevállalod. Èn sok 40-42 èves kolleganőmet biztatom ugyanerre. Nagyon nagy boldogság egy gyermek. Fantasztikus lesz újra átèlni, meglátod. Sok sikert! Ès lègy aktív tag itt, azt kívánom!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caoline4..)))) Köszönöm...))) Igyekszem.... De van mág 4 családtagom is, akik velünk laknak...))))) 2 lánycica, egy kandúr, és egy ici-pici cica.... március 1-jén született))))) Viszont nagyon szeretnénk egy közös babát....   hm..párom rögtön kettőt szeretne.... ...)))))Hát ritka lenne ilyen korban ikrek...)))) DE NAGYON KÖSZÖNÖM A FOGADTATÁSOTOKAT!!!))))))))))))































































73era
Debrecen
 
 


Era ne törödj a korral. Èn párom 45 ès most jött el èletèbe a perc hogy családot alapitson.

Lanyok kösziii. Igyekszem. A padlizsanokat 1,5 oraig grilleztem de a nagyrèszèt ülve csináltam odatettem szepen a tüzhelyhez a pulttól egy ilyen magas szèket. Majd a hajszaritasnal is követtem a technikát. Egyszerüen igy nap vègère majd leszakadt a derekam pedig annyira nem is voltam rengeteget talpon.
Holnap relative jobb a fözös rèsze szinte ülve mindennel el tudok pepecselni a pultnál takaritas nagyreszet is letudtuk ma szoval remèljük nem lesz túl megterhelö. Simizem a pocit ès mondom neki "kemèny csaj/kispasi vagy, megcsináljuk" :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?