Helló Lányok!
Gondolom most nagyban taliztok ezért nem is húzom hosszúra!
Köszi a hozzászólásokat a hánytatás ügyében, egyelöre még mindennap csinálja, legalább egyszer remélem tényleg elmúlik nemsokára.
Csak nagyjából tudtam átfutni a történéseket, nem sokat tudok jönni mostanság. Ilang is izgö-mozgó csajszi lett nagyon, mondjuk nem mintha eddig nem lett volna az, de msot vhogy nagyon belehúzott...
Andi!
Tényleg Daninak javult vmelyest az étvágya? Ilang is szokta a kajálás közben ledugdosni az ujját, kész is vagyok töle...
Leszter!
Köszi a "gyanúsítást", de nem számoltam el tényleg az volt
Amúgy nálunk még egy darabig nem aktuel a dolog, suli, pénz, stb.
Hogy boldogulsz a 2 manókával? Amit írtál a csipöszürésröl, hát a zsebemben kinyílt a bicska.
Ari!
Motorozós Bori édes és jó a rucija
Nelli!
Jobbulást Domcsinak!
Beu!
Kollektív jobbulást nektek!
Zulu!
Köszi az együttérzést
legközelebb egy fotót pls. a kalapot, táskát próbáló Macáról!
Ténleg Malac teljesen beszokott az oviba? Házépítés hogy halad? Vagy ne is kérdezzem?
Mariann!
Ilyenkor mikor síelni mentek viszitek magatokkal a Marcit is? Ha van képed dobhatnál fel párat!
Kangi!
Ez a "popókájából lóg egy kukac" nagyon csúcs! Jót nevettem
Elli!
A névkérésben, ha majd oda juttok, tudok segíteni, az Ilang-gal mi már végigcsináltuk. Úgyhogy ha aktuális lesz, szóljál
Mi ez a páfrányos-mohás izé?????
Maci!
Roni, hamar önállósítja magát, nem?
Mármint vesz magának rudit
Elhessegetés
Angi!
Ágyból kimászás, ismerös. Ilang nemes egyszerüséggel, kiszedte a rácsokat grasszált a házban.... képzelheted a feelinget mikor megjelent az ágyvégében, kicsit ledermedtünk
Dorki!
Üdv itt (is)
Még mindig tündéri a kiscsajod
Norka!
Zacskós Jázi
Urszila!
Fiad felvételije
Mikor derül ki, hogy felvették-e?
Lányok egyenlöre ennyire futotta. (mégsem lett rövid
) Most menek a dolgomra, ugyanis elaldut a kis tájfunkám (Zulu után szabadon
)
Tényleg Nadine-ról tud vki vmit?