jó reggelt lányok!
előre félek mi lesz most a következő napokban mert folyamatos csajos programom lesz és szerintem még csak olvasni se foglak tudni titeket... látva hogy egy este alatt mennyit termelünk
Gorzi,
hatalmas gratula!!! majd csinálj még egyet hogy lásd, emelkedik az a béta hcg
Mrshope
örülök (a férjedn eredményeinek) és sajnálom hogy nálad ez van - DE legalább felfedezve a gond és kezelve lesz és akkor zöld lesz az út a baba érkezéséhez
Ritus,
Nagyon drukkolok hogy jól alakuljon az ultrahang! Várunk hirekkel!!!
Ovu környéki lányok, gratula a szép nyákokhoz meg jól időzitett akciókhoz.
Az április különösen szép hónap most sok pozi tesztet kell produkálnunk!
Caroline,
NEM, nem jött még meg. Furi barnázás még mindig de semmi erősödés semmi görcs... 16 dpon vagyok.
Kiváncsiságból megmértem a hőt reggel - sajns nem pont ébredés után hanem pisilás után mivel láttam hogy semmi menzesz vagy bővebb pecsételés - na és 37,1 . Lehet tele vagyok progeszteronnal a krémtől?? és ettől nem megy se a hő és nem jön meg? :S Pedig annyira keveseket tettem ....
Hogy baba lenne nem hinném.. persze ha nem jön meg olyan vasárnap hétfő felé tesztelek egyet..
De az az érzésem hogy holnap vagy vasárnap fog megjönni.. És ez szörnyű mert 34/35 napos ciklus lesz 16/17 napos luteálissal. Az AVIVA meg az a kis pötty prögeszteronkrém nemhogy javitott volna a helyzeten de ezt műveli. Ezért féltem és félek ezektől a külső beavatkozásoktól.. Mostmár méginkább hiszem, hogy ha van egy elég jó rendszeres ciklus (mint az én 32 naposom) nem kell mindenféle külső eszközt bevetni hogy namárpedig a 14. nap kell hogy ovuláljak mert ugy van megirva a nagykönyvben. A természet tudja a dolgát... Ez persze nem érvényes egy PCOS-re vagy pajzsmirigy gondra, de az apró kilengésekre abszolut. Azaz én ebben hiszek.
Örült nap lesz ma a munkában meg közben a kis szüneteimben hajat kell mosnom meg kitakaritanom aztán délután érkezik a barátnőm és megyünk várost nézni yupiiii.
szép napot nektek!