Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi,csak telo,megviccel.Szóval remélem hamarosan èn is megoszthatom veletek a tapasztalataimat
melii

@cseniko: haha ez hcg teszt jessszum pepi egy nagy gratulaaaaaaa ,<3 bocsi csak telorol voltam es nem lattam jol :) De klassz !!! Orom es boldogsaaaag !!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@gorzi: Én is egyértelműen látom! :) Gratulálok! :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@latkafr:
A teszt a gorzié.:)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

@cseniko:

Gondolom nagyon örülnél ha most ez a tiéd lenne. :) De lehet hogy @latkafr megjósolta, hogy nemsokára neked is lesz egy ilyen teszted. :)

ritus922

@ritus922:
;) Amen ;)
Gorzi, neked meg ujra gratulaa ! Igyekszem nem kaoszolni tobbet, csak telorol is vagyok, es tomegkozlekedek! Totalis tuleloroba ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@melii:

Üdv itt köztünk. :) Mesélsz egy kicsit magadról? Milyen praktikákat fogsz bevetni azokból amiket itt olvastál? :)

ritus922

Gorzi, juppy gartulálok ez poz, várjuk a fejleményeket és az újabb teszt képet 

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

Csajok úgy izgulok a holnapi doki miatt. Remélem lesz már szívhang. Elvileg ha mensitől számoljuk akkor most vagyok 6+3 napos terhes. Ma se került el a hányinger többször is megölelgettem a jó öreg wc-t, de semmi sem jött ki. Eddig használt a langyos zöld tea de mostmár nem. Megpróbálom holnap a gyömbéres üdítőt hátha meg kikérem a doki  tanácsát is. :)

ritus922

@ritus922:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem sok esély van rá, hogy lesz szívhang főleg, h később is volt peteérésed. Gyömbért reszelj langyos teába ha tudsz hátha az segít.

Gorzi: Gratulálok Neked is :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:

Azért jó lenne ha lenne de akkor se esek kétségbe ha nem lesz mivel tudom, hogy később volt a peteérésem ezért is akarok majd később is visszamenni hogy kukucskálják meg újra. :)

ritus922

@ritus92
Ugy döntöttem hogy pár hónapig figyelem a testem jelzéseit.Miytán abba hagytam még tavaly a fogamzásgátlót,mindjárt èszre vettem a jeleket a peteèrèskor.(görcsök,folyás)Későbbiekben bevetem a ovu tesztet,hőmérőzést ès a gyógyteákat.Családban a teakeverékek nagyon beválltak.10 èv sikertelen próbálkozások után,5 lombik után,megszülettek a "hármasikrek"
melii

Egyenlöre még az elején vagyunk,de már nem bánnám ha a közeljövöben sikerülne:)
melii

@ritus922:

Hát persze hogy örülnék. :) De hát majd eljön az én időm is.. :)

@melii:

Én a helyedben, már a következő ciklusód elejétől mérném a hőt, mert mi már próbálkozunk egy ideje és csak akkor kezdtem el hőmérőzni amikor rátaláltam a csoportra, és megbántam hogy nem jutott az eszembe hamarabb. Mert nekem nagyon bejön, hogy megértem a testemet, hogy mikor milyen a hőm....
De ez az én véleményem, mindenki másképp gondolja...:) hány éves vagy? hol laksz?  

cseniko

Csajok egyre biztosabb vagyok benne, hogy megvolt az ovum a 7. cn-en, bár még a nem húzta be a vonalat a ciklus.hu, de nekem nagyon úgy tűnik. Szerintetek is? Mert ha többen gondolnánk így akkor elkezdeném inni a palástfüvet....

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 82400_.png

cseniko

@cseniko:
25èves vagyok,Pécs mellett lakom.Fontolóra veszem a tanácsod,az a baj hogy pont köv peteèrèsemkor pont a párom elutazik,nem hiszem hogy most az első próbàlkozáskor sikerült,bár lenne így:)Szóval addig próbálkozom tanulmányozni az eseményeket.

Ui:ritus992 szorítok neked,remélem jó híreket kapsz holnap
melii

Ritus, szoritok a szívhanghoz. Minden rendben lesz.

Gorzi! De jó. Tènyleg ott a csík. Ahogy magamat ismerem èn holnap reggel is csinálnèk.

Melii! Üdv köztünk. Mindig örülök az újaknak. Sok sikert itt.

Latkafr! De szèp pozi ovud van. Hajrá! Ez most sikerülhet, ha a nyákod is jó. Ès olyan jó h te is olyan pozi vagy mint a teszted.

Little, megjött?

caroline4

@melii:

De ha nem is sikerül a babó, legalább egy hónappaé előrébb vagy a tanulmányozásban :)

cseniko

Köszönöm csajok, de még nem merem/merjük bele élni magunkat!! Úgy gondoltam hogy vasárnap reggel tesztelek majd egy újjat mert már csak 3HCG tesztem maradt (10-es) és egy darab (25-ös), gondoltam veszek egy digitálisat is mikor már a 25-s látszik akkor mutassa meg kb. hányadik hétben vagyok. Aki ciklus.hu- zik megtudjátok mondani hogyan tudom beállítani a valós ovumat, nem jöttem rá. Mindig 10-11-t mutatja de az bizti nem nagy valószínűséggel 20-21 körül volt, és ha azt sikerül beállítani akkor utána azt is mutatja milyen nemű lesz a baba?
21 dpo

Kép
gorzi
Keszthely

Igen lehet, h megvolt az ovud. Nem kizárt. Pont ma olvastam hogy valakinek a menstruáció elmúlása után volt az ovuja. Ès akkor eshetett teherbe mert csak azon az egy napon voltak együtt.

De az is lehet h az alaphőd kúszott feljebb a sok gyógycucc miatt amit szedsz. Vagy nem hathatnak a höre? Vagyis a pajzsmirigyedre? Nincs mit tenni várni kell h hogy alakul a köv.pár nap.

caroline4

Ja! Cseniko neked irtam fentebb.

caroline4

@caroline4:

Köszi a válasz, tulajdonképpen, amit szedek azok közül eddig is szedtem mindet, ami új az a magne b6 párnapja kezdtem szedni mert kicsit görcsölgetett a kezem, de nem hiszem, hogy az hatással lehet a hőre.

cseniko

@gorzi:

szuper, szuper, szuper!! Nagyon gratula és megy a drukk az erősödéshez
bikbok

@ritus922:

Nekem 5+6 nál volt szívverés szóval lehet... Drukkolok!

@gorzi:

Gratula! 

Valaki kérdezte a beágyazódést, nekem a 8. napon ovu után volt egy csepp véres vmi. piros, nem barna, be is paráztam, hogy megjön... Semmi más tunet nem volt.

szandra0408

@latkafr:
Kolibri:
most délelőtt volt ovis
bunny88

bocsi telefon megviccelt :)
szóval volt ovus fájdalom délelőtt, és a nyák is jó :) de nem ovu tesztelek a hőmet se nézem, csak sejtem :)
szóval hajrá nekünk :)
bunny88

@gorzi:
szívből gratulálok :)
bunny88

@gorzi:
szívből gratulálok :)
bunny88

a technika ördöge :-D ;-)
bunny88

@gorzi:

Nagyon örülök a hírnek! Gratulálok! :)

Bunny:
dejó, akkor veled is együtt izgulok majd 2 hét múlva. Én ebben a hónapban nem kezdeményeztem a férjemnél,nem mondtam,hogy na most együtt kell lennünk. (Sajnos előző hónapban folyton erről beszéltem) Viszont tegnap este és ma este is ő kezdeményezett. És az ovus fájdalom pont a kettő együttlét között volt,mintha megérezte volna. :)

Kiváncsi vagyok a holnap reggeli hőmre! :)
kolibri25

Sziasztok!
Először is @gorzi nagy gratula!!!!!! :-)

@bikbok:
Háááát, túl vagyunk a teljes kivizsgáláson. Kezdem a jó hírrel, a férjem spermiogramja olyan csecse, hogy le se lehet lőni azóta, olyan büszke magára, nagyon cuki a büszke fiú! :-D

Én:
A pajzsmirigy ugye megtalálva, gyógyszert már szedem, alig vártam, hogy mensi után újra nekiláthassunk a kisbabának. Erre érkezik a rossz hír. Röviden annyi, hogy a rákszűrésem P2, de HPV gyanús lett, így készült egy tenyésztés. A HPV-m sajnos a méhnyakrákot okozó, agresszív fajta. Szerencsére még nem támadta meg a sejtecskéimet, nem okozott kárt, még csak ott van, de a doki azt javasolta, hogy csináljunk egy gyógyszer kúrát. 50% a gyógyulás esélye, és 6 hétig tart. Addig nuku baba, sőőőtttt gumival kell védekezni, hogy ne fertőzzük vissza egymást a kezelés alatt!!!! Első hallásra kissé ijesztő volt ez az egész, örülök, hogy felfedeztük idejében a bajt...csak...újabb 6 hét várakozás hogy újra próbálkozhassunk... Valamiért nekünk várnunk kell a babánkra. Hiszek a sorsban, és hogy nincsenek véletlenek. Most még nem akadtam ki, de félek, hogy ezt nem fogom tudni kibekkelni megzuhanás nélkül. :-( ...és így telik el szépen lassan, észrevétlenül 1 év. :-(
mrshope
Budapest

@szandra0408:
Köszi a biztatást majd ma minden kiderül. :)

De most azt néztem hogy 6 nappal később volt az ovum akkor a 6+5-ből levonva 6ot akkor az 5+6 hetes a babó akkor elvileg már lehet szívverése. :)

ritus922

@mrshope:
Fel a fejjel minden rendben lesz. Végig viszitek a gyógyszeres kezelést meggyógyulsz és jönni fog a baba. :)

ritus922

@mrshope:

A párod akkor most nagyon örül, ez jó. Viszont sajnálom, hogy te rossz hírt kaptál, együtt tudok érezni veled, mert amikor nekem megmondták hogy pcom van, eléggé depis lettem, de a párom pozitív hozzá állása és az akarat erő, hogy de nekem akkor is lesz babám bárki bármit mond, kihozott a depiből, és pozítvan állok hozzá, persze néha elszomorodok mikor megjön, de aztán újra reménykedem. Ne aggódj, a gyógyszerek rendbe tesznek mindent. Aztán 6 hét után, beköszön hozzátok a babóca. Ne legyél elkeseredve. 

@kolibri25:

@bunny88:

Akkor kb én is veletek haladok, és nálunk is véletlen együttlétek történtek, pont az ovukor. :D Én hőmérőzöm, de mivel az alaphőm alacsony meg se gondoltam, hogy ovu lesz 36.2 hő után, főleg hogy elég korán volt, de azóta emelkedik  ahőm, ami arra utal, bár a ciklus.hu nem húzott be vonalat, viszont a tervezettbaba.hu be húzta. :) 
Itt a görbém ha érdekel esetleg.  http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3e9a3e9a2f7413f1d73eb6bf540e1367_160321_160401_1459468800_.png

cseniko

@cseniko:
A ciklus.hu-nak kell legalább öt adat hogy behúzza. Nekem is a 22. vagy a 23. cn-on ugrott fel a hőm és majd hogy nem a 28. cn-on húzta be. Sajnos nem rögtön húzza be mivel elemzi az utána lévő hőmérsékleteket és ahhoz igazodik majd. :)

ritus922

én ma úgy ébredtem,hogy elég melegnek éreztem a bőröm,mint amilyen a lut.időszakban szokott,úgyhogy kíváncsiságból megmértem a hőmet, 36,9 :) úgyhogy szerintem megvolt az ovu :)
bunny88

@cseniko:
örülök hogy együtt haladunk :)
bunny88

@cseniko:

a link nem jó, amit legutóbb megadtál.

@mrshope:

sajnálom,de van egy jó hírem. Unokatesómnak (35 éves) ugyanez volt a problémája. ugyanígy ahogy írod, ilyen eredményekkel, és kapott gyógyszert és utána rendbejött, és jó lett az eredménye. És augusztustól próbálták a babát és januárban pozitívat tesztelt. És kisfia lesz. Egyáltalán nem kilátástalan a helyzeted, abszolút ott a remény. Szóval csak várnod kell, addig először is a te egészséged a legfontosabb, próbálj meg pozitívan gondolkodni, a gondolataiddal is gyógyítani magad ott lent. Ez sokat fog segíteni a gyógyulásban a gyógyszeres kezelés mellett. Aztán az a 6 hét nem olyan borszasztóan sok. Van akinek 6 hónapot kell várnia pl egy műtét után. Fel a fejjel. Kitartás, pozitív hozzáállás és jön a babátok. Sok sikert hozzá! És gyógyulást! 

@bunny88:

akkor hajrá, hajrá Nektek is!

@gorzi:

csináltál tesztet ma reggel? 

Little!
hogy vagy?

Reggeli hőm 36,6. Visszaállt a normál alaphőmre. Szedem az evitamint.

3. cn

caroline4

@mrshope:
nagyon sajnálom hogy várnod kell, tudom hogy nem könnyű.de gondolj arra,hogy legalább túl vagy a kivizsgáláson,tudjátok mi a probléma és kezelitek is.
Kitartás!!!!!!
bunny88

@mrshope:

Én is sajnálom,hogy várnotok kell,de legalább most minden kiderült,6 hét és szabad a pálya.
A férjed nagyon cuki,imádom mikor ilyen büszkék.
A barátnőim a terhességről könyvbe van egy ilyen idézet:
"A férfiaknak egyszerűen hízeleg,ha a mozsárágyúnak nem csak az állapota kifogástalan,de oda is pörköl rendesen."

Én most az elengedés mellett vagyok,hőrémőzök ugyan,de hagyom hogy történjenek a dolgok.

6.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

minden relatív és nagyon jó, hogy a párod eredménye ennyire jó és az is szuper, hogy Nálad időben kiderült. Megérezted, hogy kivizsgálás kell és meg is csináltattad. Ebből is látszik, hogy a baba is dönt, hogy mikor jön, és hogy a leendő anyuka megérzi ha valamit tennie kell, nem csak vár és vár. Örülj neki, hogy kiderült és hogy csak 6 hét. Az pikkpakk eltelik.
bikbok

jó reggelt lányok!

előre félek mi lesz most a következő napokban mert folyamatos csajos programom lesz és szerintem még csak olvasni se foglak tudni titeket... látva hogy egy este alatt mennyit termelünk :D

Gorzi,
hatalmas gratula!!! majd csinálj még egyet hogy lásd, emelkedik az a béta hcg :)

Mrshope
örülök (a férjedn eredményeinek) és sajnálom hogy nálad ez van - DE legalább felfedezve a gond és kezelve lesz és akkor zöld lesz az út a baba érkezéséhez :)

Ritus,
Nagyon drukkolok hogy jól alakuljon az ultrahang! Várunk hirekkel!!!

Ovu környéki lányok, gratula a szép nyákokhoz meg jól időzitett akciókhoz.
Az április különösen szép hónap most sok pozi tesztet kell produkálnunk!

Caroline,
NEM, nem jött még meg. Furi barnázás még mindig de semmi erősödés semmi görcs... 16 dpon vagyok.
Kiváncsiságból megmértem a hőt reggel - sajns nem pont ébredés után hanem pisilás után mivel láttam hogy semmi menzesz vagy bővebb pecsételés - na és 37,1 . Lehet tele vagyok progeszteronnal a krémtől?? és ettől nem megy se a hő és nem jön meg? :S Pedig annyira keveseket tettem ....
Hogy baba lenne nem hinném.. persze ha nem jön meg olyan vasárnap hétfő felé tesztelek egyet..
De az az érzésem hogy holnap vagy vasárnap fog megjönni.. És ez szörnyű mert 34/35 napos ciklus lesz 16/17 napos luteálissal. Az AVIVA meg az a kis pötty prögeszteronkrém nemhogy javitott volna a helyzeten de ezt műveli. Ezért féltem és félek ezektől a külső beavatkozásoktól.. Mostmár méginkább hiszem, hogy ha van egy elég jó rendszeres ciklus (mint az én 32 naposom) nem kell mindenféle külső eszközt bevetni hogy namárpedig a 14. nap kell hogy ovuláljak mert ugy van megirva a nagykönyvben. A természet tudja a dolgát... Ez persze nem érvényes egy PCOS-re vagy pajzsmirigy gondra, de az apró kilengésekre abszolut. Azaz én ebben hiszek.

Örült nap lesz ma a munkában meg közben a kis szüneteimben hajat kell mosnom meg kitakaritanom aztán délután érkezik a barátnőm és megyünk várost nézni yupiiii.

szép napot nektek!

littlebiscuit

@littlebiscuit:

jaaaj, little! miért nem teszteltél még? lehet babás vagy. Simán lehet. Ne várj már vasárnapig. Holnap reggel csinálj egy tesztet. Annnnnnnyyyyira szorítok neked. Hogy Bírod ki??? :O 

caroline4

Csajok aszem megtaláltam a hatásós hányingercsillapítót. :) A gyömbéres üdítő egy kicsit enyhíti nem olyan elviselhetetlen. :)

ritus922

Ritus:
Várom a híreket! :)

Littlebiscuit: nemtudom,hogy bírod ki a tesztelést vasárnapig,de éna hejedben már teszteltem volna! Mégmindig megy a drukk! :)

Cseniko, Bunny, Latkafr: 3tizedet emelkedett a hőm,úgyhogy szerintem ismegvolt az ovu :)

itt a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 68800_.png
kolibri25

@kolibri25:
Nem lehet hogy a 12. Cnen volt az ovud?

cseniko

Sziasztok!

@caroline4:

Erős vagyok és ma nem csináltam ma reggel tesztett. Holnapig várok vele mindenképp!!! :-D

@mrshope:

Nagyon sajnálom a rossz hírt viszont a gyógyszer kúra után meg ekkora kihagyás után nagy valószínűséggel simán jönni fog a baba!!

Nekem még mindig vannak fájdalmaim kisebb nagyobb görcseim a méhemnél/petefészeknél! Ez meddig normális? Pár napja a melleim is megduzzadtak és egyre jobban fájnak.
Én úgye ebben a hónapban kezdtem a teázását és az LH tesztelést, de nem volt jók a tesztek mert sose volt igazából pozitív. Amikor oylan pozitív forma volt akkorra teszem az ovumat az a márc. 20 reggel és mi délután voltunk együtt a férjemmel (azt hittem jós tesztnek).
A teákat is 13.-án abba hagytam inni mert azt hittem egyáltalán nem volt peteérésem és mégig volt :-) .

Kép
gorzi
Keszthely

Kolibri: Így akkor te is velünk haladsz, megint izgalmas időszak lesz.

cseniko

Nem értem ezt a ciklus.hu-t, egyeszűen hiába írom be hogy 20.-án volt ovum nem teszi át a kis kiszinezett négyzeteket. Valaki rájött már hogy kell???
A terhességet is az utcsó mensitől kell számolni (mármint a heteket) vagy a valószínű ovutól?

Kép
gorzi
Keszthely

@gorzi:

írd be aznapra, hogy tojcsis nyákod volt be lehet állítani a nyáknál, ha nem húzza be így sem, akkor jelöld, hogy pozitív ovuteszted volt aznap. Ekkor behúzza oda. Tudom csalás, de legalább pontos képet mutat.

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?