Sziasztok!
Pocika, jó hogy jelentkeztél, de Ti hogy vagytok, erről is írj légyszi!: ) Ma egész délután a tesztekkel szemeztem a patikában
El is olvastam vagy 3-nak a betegtájékoztatóját. Sajnos, nagyon-nagyon beleéltem már magam
Leginkább attól félek,hogy negatív és fogja magát és nem akar megjönni
Nem tudom, mikor csináljak. Eredetileg keddre terveztem, de aztán eszembe jutott,hogy Valentin nap hétfő, akkor egy nappal előbbre hoztam.
De mostmár nem tudom, hogy kibírom-e addig. Annyira úgy érzem,hogy...
Tuti,hogy a felét csak hozzáképzelem, de akkoris. Most nekilátok és megnézem, hogy Poci,Cirmi, Nata mikor csinált. Hogy én milyen kis lüke vagyok, még nem is késik és csak erre tudok gondolni.
Bocs!
Hajni, nagyon sajnálom a hitel-dolgot, gondolom most kilátástalannak tűnik az egész, de még semmi sem dőlt el! Felafejjel, légyszi!
Proone, a papucs-dolog elég durva, én is tuti kiakadtam volna. Te nem szoktál direkt borsot törni az orra alá? Én biztos azt tenném.
Kata, hétfőn megyek a dokihoz, remélem utoljára. Milyen folsav amit láttál? Amit én mondok az gyógyszer, nem egyéb termék(ezt most érted? szóval nem olyan , mint pl. az étrendkiegészítők)
Tegnap megnéztem a képeket, csatlakozom Jucához(apropó, Juca leadtad már a szakd-t, meddig kell?)nagyon dögös az a kép Rólad, a pasid meg igazán aranyos.Bár még Bálintot nem láttam
Ha érzékeny vagy a talcumra, akkor a babát kesztyűben fogod hintőporozni
Nem is , van más hintőpor alapanyag is.
Amúgy Elevitben is van folsav, Bea, de én felváltva akarom szedni őket.
Lola, ha tudsz raksz fel képet a ruhádról? Mikor lesz a nagy nap? A gombás dolog szörnyű, hátha most már ok lesz minden
Nagyon tetszett a távirányítós dolog
Bocs, de most írhatnékom van, addig sem a hasamra figyelek.