Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk is van pár kilyuggatott zokni... Átdobhatom, h jusson Neked holnapra is?! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Mar probaltam tegnap (vagy tegnapelott) irni, de sajnos elszallt minden...

Loli, jokat rohogtem azon, amit a parod tanitasi tapasztalatarol irtal, hat az sem konnyu szakma... A "megszakitasos" vedekezesrol: en is ugyanattol feltem, amitol Te, kb. 2 evig csak igy "vedekeztunk", megsem lett veletlen baleset. Kezdtem mar ketelkedni a "veletlen" terhessegekben, hogy lehet, hogy emberek akaratuk ellenere esnek teherbe, mikor ilyen egyszeruen lehet vedekezni ellene... Na de tenyleg nem tudom mi az oka, lehet hogy tenyleg ugyesek a fiuk Kép Az utobbi 1 evben mar nem bantam volna, ha osszejon vmi veletlen "baleset", de nem. Erre aztan mikor elesben probalkoztunk, az elso honapban osszejott Kép Ugyhogy biztos nalatok is rendben lesz minden, ne izgulj!

Nolina, ne haragudj, kicsit lemaradtam, akkor Te mikor fogsz tesztelni???
Szoritok neked is meg Zafirnak is nagyon (meg mindenkinek persze)!
Zafir, tenyleg nem lehet kellemes ez az idobeosztas, de mar biztos nem tart sokaig, jonnek a gyerkocok szepen sorban egymas utan Kép

Proone, le a kalappal, nem lehet konnyu dolgod szegeny gyerekekkel. Nekem biztos nem lenne turelmem ilyesmihez, sajnos.

Pattanasos lanyok Kép A ciklus 2. feleben meg jot is jelenthet, azt hogy magasabb a progeszteronszint, nekem is mindig voltak mensi elott, eleg durvak is, abban a honapban is amikor teherbe estem, meg sajnos azota is Kép

Puszi mindenkinek,

Poci
pocika

Áááá, csak megint én vagyok.

Kata,
a gombát okozó óvszerrel természetesen nem reklamáltunk. Hogyan bizonyítottuk volna bárkinek is, hogy tényleg attól van? Úgy derült ki, hogy aztán fél évvel még egyszer megpróbáltuk gumival (a játékosság kedvéért), s másnapra láss csodát, mehettem az orvoshoz. Ő mondta, hogy valószínűleg talcum-érzékenység lehet az oka. Ez a talcum (latinul: 'por'), amit az óvszer tartósításához használnak, hogy ne ragadjon össze a csomagolásban. (Mint a gumikesztyűbe a hintőpor.) Nem minden óvszernél használják, de ezek után nem volt kedvem kísérletezni, melyikben van vagy nincs...

Te sem vagy még túl az esküvőn, ugye?

Hajni,
a ruhaválasztást persze én sem így képzeltem anno. De mivel a szalonok jórészt délelőtt vannak nyitva és minden barátnőm dolgozik ekkor, a Párom meg délutántól estig, így ő jött el velem. Ehhez a tényhez idomítottam az általatok ismert babonát is, mivel bemagyarázom magamnak, hogy a Párom úgysem a teljes verziót látja rajtam, (no smink, no frizura, no cipő), ezért nem lenne fair a babona részéről, ha hatna. Kép

Pocika,
Teljesen egy véleményen vagyunk az ügyben. Én is mindig elkezdek röhögni, mikor hallom, hogy valaki ártatlan képpel azt mondja, hogy véletlenül lett terhes, a faszi meg azt mondja, hogy: "Pedig én úúúúúgy vigyáztam..." Párom mondta éveken át, hogy higyjem el, ő minden egyes cseppet érez, ami kijön belőle, akár a dolog előtt, akár alatt. Úgy látszik, tényleg vannak ilyen hiperérzékeny férfiak. Remélem, hogy rám is ugyanaz a sors vár, mint Rád és az első próba után sikerül.

Tanításról még csak annyit, hogy volt még egy aranyos sztorija a Páromnak, ugyanebben az iskolában. Az egyik órán egy srác felvetette, hogy az apja milyen ügyes, mert a fatelepen, ahol dolgozik 6000 Ft-ért veszik köbméterét a fának és ő ellopja, majd 9000 Ft-ért tovább adja. És így biztos több pénzt keres, mint a Tanár úr. Egy másik fiú erre előjött a bátyjával, aki lányokat futtat és többszörösét keresi, mint a tanári fizetés. Eztán elkezdte agitálni, hogy nem akar-e ő is beszállni a 'biznisz'-be. Eddig a pillanatig Párom is úriember tudott maradni... Kép

Mikor teszel már fel Te is képet magadról és a pocakodról? Vagy egy UH-t! Kíváncsiak vagyunk ám Rátok!

jövök még, csak eladó ingatlanokat keresek a neten!
Lola
lolita

Ki szeretnék mesélni magamból egy itthoni incidenst.
Apósom tegnap előtt a kulcstartóra akasztotta a papucsait (itt az a rend, hogy egy bizonyos határig bejöhetsz cipővel, onnan a folyosón CSAK papucsban, a szobákban meg CSAK mezítláb, zokniban szabad lenni). A kulcstartóról levettem, és alá tettem, ahol szokott lenni. Másnap mikor reggel elment apósom, ugyan ezt tette. Én fogtam, levettem, és a cipőtartóra tettem.
Erre este leszúrta a páromat (a fiát) hogy miért kell levenni onnan a papucsot, és főleg miért kell a cipőtartóra tenni, ahova vagy cipőben vagy mezítláb el kell kúszni (ahol CSAK papucsban szabad közlekedni). Mindezt idegesen, fújtatva közölte vele, mire én a háta mögött jó hangosan: "Mert az kulcstartó!" felkiáltással próbáltam magamra terelni a figyelmet, mivel tulajdonképpen én vagyok a hibás. De nem vett tudomást rólam, mondta tovább a magáét a páromnak. Na, erre aztán nagyon bedühödtem, de nem szóltam többet. Ez így leírva nem tűnik olyan nagy dolognak, de én majd felrobbantam! Mi az, hogy felém se néz, ha szólok hozzá! Annyira nem egyenes ember!!! Pedig nagyon okosnak és kultúráltnak tartja magát, na és persze az összes többi ember mind HÜLYE TAHÓ! Hát nem is tudom, ki az, aki csak így tud szólni, hogy valami nem felel meg neki.
Na és persze ha én vétek a papucstörvény ellen, akkor rámvágja az ajtót...
És persze nem csak a pauccsal vannak itt gondok, mindenben ilyen. Nem mondja meg, ha baja van, addig tartogatja, amíg ki nem dől belőle egy lecseszés formájában. Néha napkig csak szuszog, magára csukja az ajtót, és ha nem kérdezzük meg mi baja, elmúlik, és hetek múlva képes a fejünkhöz vágni.

Szabad ilyen feszült körülmények között babát vállalni???

KépKépKépKép
proone

Kata! Nem kaptam meg a képet, lehet, hogy tele volt az emailcímem, de most töröltem róla. Elküldenéd még egyszer?

Lolita! Semmi baj azzal, hogy nyilas vagy, csak ne kelljen Veled élnem! Kép A képet a párom készítette, amatőr szinten foglalkozott fotózással, de nem igazán művészivel. Csak a működését érti jól, pl. tőle tudom, hogy mi értelme a rekesznek, meg hogy lehetőleg ne vakuzzak... De én már csak digitális gépen tanulom ezeket. Nem szereti, ha automata módban fényképezek. Fehéregyensúlyt állítsam be, rekeszt állítsak... Hmmm.... Ezt a képet meg jó messziről, rámzoomolva csinálta, hogy ne torzítson. Kép És neki is tetszik, mondja, hogy szépek a fények, mert naplemente volt. Kép Na ennyit a képről. Kép

KépKépKépKép
proone

Lolita! Rólad is elég művészi kép van fent! Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok, megyek el, anyu gáztűzhelyet akar venni, őt visszük az Electro World-be.

Hajni,
kerestelek, de úgy látszik, nem voltál gépközelben. Komolyan mondod, hogy nem lesz baba? Ez rémes! Mi is úgy voltunk, hogy várunk, amíg apóstól külön kerülünk. De azt nem lehet kivárni! Anniyra kilátástalan! Kép És az a gonosz kis törpe (após) nem ad bele semmibe, mi veszünk minden új dolgot a lakásba (székeket, fűszertartót, gáztűzhelyet, mosógépet...) És persze ő is használja. A műanyag székek se voltak neki jók, mindenképp párnát is kellett rá venni, mert műanyagfóbiája van, ha kimosom a huzatot, akkor leteríti vmi ronggyal a széket, csak ne a csupasz műanyagon kelljen ülni. (Úgy látszik, most ki vagyok rá akadva...)

Na, mentem el!

Pussz!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Pocika, jó hogy jelentkeztél, de Ti hogy vagytok, erről is írj légyszi!: ) Ma egész délután a tesztekkel szemeztem a patikábanKép El is olvastam vagy 3-nak a betegtájékoztatóját. Sajnos, nagyon-nagyon beleéltem már magamKép Leginkább attól félek,hogy negatív és fogja magát és nem akar megjönniKép Nem tudom, mikor csináljak. Eredetileg keddre terveztem, de aztán eszembe jutott,hogy Valentin nap hétfő, akkor egy nappal előbbre hoztam.Kép De mostmár nem tudom, hogy kibírom-e addig. Annyira úgy érzem,hogy...Kép Tuti,hogy a felét csak hozzáképzelem, de akkoris. Most nekilátok és megnézem, hogy Poci,Cirmi, Nata mikor csinált. Hogy én milyen kis lüke vagyok, még nem is késik és csak erre tudok gondolni.Kép
Bocs!

Hajni, nagyon sajnálom a hitel-dolgot, gondolom most kilátástalannak tűnik az egész, de még semmi sem dőlt el! Felafejjel, légyszi!

Proone, a papucs-dolog elég durva, én is tuti kiakadtam volna. Te nem szoktál direkt borsot törni az orra alá? Én biztos azt tenném.Kép

Kata, hétfőn megyek a dokihoz, remélem utoljára. Milyen folsav amit láttál? Amit én mondok az gyógyszer, nem egyéb termék(ezt most érted? szóval nem olyan , mint pl. az étrendkiegészítők)
Tegnap megnéztem a képeket, csatlakozom Jucához(apropó, Juca leadtad már a szakd-t, meddig kell?)nagyon dögös az a kép Rólad, a pasid meg igazán aranyos.Bár még Bálintot nem láttamKép Ha érzékeny vagy a talcumra, akkor a babát kesztyűben fogod hintőporozniKép Nem is , van más hintőpor alapanyag is.

Amúgy Elevitben is van folsav, Bea, de én felváltva akarom szedni őket.

Lola, ha tudsz raksz fel képet a ruhádról? Mikor lesz a nagy nap? A gombás dolog szörnyű, hátha most már ok lesz mindenKép Nagyon tetszett a távirányítós dologKépKépKép
Bocs, de most írhatnékom van, addig sem a hasamra figyelek.
nolina

Sziasztok
Meg jöttem,gyorsan vissza olvasok.
csanita

Proone, tényleg nem voltam, most valahogy nincs kedvem számítógépezni. Holnap szerintem leszek. Különben is ne nagyon hiányoljatok, mert ugye a 14. napnál tartok. Úgyhogy inkább izguljatok értünk.
Szóval a lényeg, hogy holnap keress leszünk Kép

Nolina, már egész jól vagyok, kicsit látom a fényt Kép, bár még elég halvány. Nagyon mellbevágott a hír. De van jó hír is. A másik hitel amit vissza akartunk fizetni "csak" 10 évig tart úgyhogy az utolsó 10 évben kevesebb lesz a részlet KépKép.
Látjátok milyen optimista vagyok?

Ja, meg azt is akartam írni, hogy nem nagyon állhatunk le a babával, mert ugye aláírtunk kettőre Kép. Szóval most csak lassítunk Kép. Azért kérem ám az izgulás részemet, különben ti sem kaptok (na most jól megfenyegettem mindenkit Kép)

Na megyek "tenti"

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Jó éjszakát!
Olvastam a rossz híreket!!
Ne szomorkodj!!
Mindig te szoktál minket vigasztalni!!Fogunk érted izgulni mindannyian!!!
csanita

Van itt valaki??
Hahóóóóóóó!!!!!
mindenki pihizik már???
Beu!!!
jó lenne dumcsizni!!!
csanita

Anita aranyos vagy, reméltem is hogy izgultok. Ezen túl is vígasztallak benneteket, abban nem kell bízni hogy elmegyek innen Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hátha senki nincs akkor megyek alukálni!
Jó éjszakát mindenkinek!!
Holnap majd jövök,de csak kicsit leszek.Megyek barátnőmhöz,szombaton megy férjhez,és még sok a tennivaló!
Pussz mindenkinek.
csanita

JAJ ne menjetek el itt vagyok!!!!!

Kép
Kép
beuka

Úgy látom késő Kép
Mindenki elment Kép

Mindegy én azért dumálok még egy kicsit!

Lola: látszik, hogy mennyire küzdöttél ezzel a gombaproblémával, hisz annyira tájékozottt vagy! Nem is gondoltam, hogy ennyi mindentől lehet!
Hát igen a menyassszonyiruhában való pisilés érdekes dolog, pedig nekem nem volt uszályom. Kép
Szicilia nagyon jó hely lehet én is elmennék egyszer oda! Akkor ezek szerint nég nem döntöttetek? Egyébként ki lesz a tanud és hányan lesztek, hol lesz az esküvő, lesz lagzi is?? NE haragudj jó sokat kérdeztem Kép
Egyébként valamennyire tudok kötni, de ha lesz unokám, megígérem addigra profi leszek!!

Kép
Kép
beuka

Úgy látom túl későn értem haza Kép már mindenki alszik.
Annyiar hideg van kint, szétfagytam, mire hazaértem. És úgy érezetem, hogy megjött, mert fáj a pocim, de szerencsére még nem. Szerintem csak még...

Nolina a valentin napi tesztelés nagyon jól hangzikKép Ennél szebb ajándékot nem is lehetne kapni...

Poci tényleg írj Magatokról!! Hogy állsz a hányingerrel? Mi van a pároddal?

Hajni Kép ezek nagyon vacak hírek. De ha találnál munkát meg lehet változtatni ezt a hitelkonstrukciót, nem? Utána meg már nem számít, hogy babázol munka helyett.

Zafir

Kép
Kép
zafír

Hajni: még a festéshez visszatérve a két réteget úgy érted, hogy a glettelés és a festés között??
Megmondom őszintén nekem nem annyira tetszik a mai tábla Kép ne haragudj. Tudom, hogy rengeteg munkád van vele.
Hitelügy: lehet hogy rosszul gondolom, de nem lehet hogy az értékbecslésnél úgy gondolták, hogy nektek ennyi is elég lesz a befejezéshez? Szarházi bankok, mi még nem is tudjuk, hogy megkapjuk-e a hitelt, amit kértünk, pedig már múlt héten volt az értékbecslő.
Egyébként én azt nem értem, hogy miért nem akarod a babát, hisz a gyes azért több mint a semmi, mert én ha jól értem, Neked most nincs jövedelmed??Vagy most mi van?

Kép
Kép
beuka

Most látom, hogy itt vagy Zafír.
Ilyen sokáig tartott a "család látogatás" Jó fáradt lehetsz!!!!

Kép
Kép
beuka

Proone: borzalmas lehet az apósoddal! Kitartás.

No asszem lassan én is megyek!
Hajni: nektek sikeres estét kivánok !!!! :o
Nolina, Zafír, Lolita, Juca nektek és magamnak pegig további "száraz" napokat!!!!!!! Szorítok ám mindenkinek!!!!!!!!! Kép Kép Kép

De mi lehet Incivel, Andival, Carlossal, Anikóval??

Holnap napközben biztos nem jövök, mert Dorogra kell mennem (közelebb leszek hozzátok fizikailag Kép Kép)
De este jövök!!!!!!

Üdv: Bea Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Na akkor most kicsit magamrol Kép
Alig varom mar, hogy vege legyen ennek az "onkenteskedesnek" az egyetemen (biztos irtam mar, bejarok itt az egyik egyetemi klinikara ingyen es onkentesen, mert az itt toltott idot otthon beszamitjak a szakvizsgaidobe, penzert meg nem tudok dolgozni, mert meg nem honositottam a diplomamat Kép ) Szoval ez az utolso honap, mar vagom a centit, csak 12 nap van hatra Kép A ho vegen meg lesz egy kongresszus, arra kell keszulnom, mert az egyik profno befuzott, hogy szerepeljek, de teljesen kikeszit idegileg, most pont nem erre lenne szuksegem Kép Teljesen bolond es szerintem buta is, de nem lenne jo az utolso napokban osszeveszni...

Hanyingerem mintha muloban lenne, de tovabbra is nagyon finnyas vagyok, nem igazan kivanok semmi etelt, ha megis, mire elkeszitem mar nem kell Kép

A hasam szerintem olyan mint egy kisebb lufi, a parom szerint meg nem nott semmit... Amugy kicsit haragszom ra (marmint a ferjemre), azt mondogatja, hogy mar elege van a folytonos nyavalygasombol (ami a hanyingert illeti), mi lesz akkor kesobb ? Kép

Majd rakok fel magamrol kepek, bar nem vagyok tul exhibicionista, nem akarom, hogy az egesz vilag az en hulye kepemet bamulja, de azert remelhetoleg nem latogatjak illetlenek a babanetet... (Bar olvastam egyszer, hogy egy lany kapott nevtelen emailben obszcen megjegyzeseket a pocakjarol Kép )
Ja es a ferjem pedig mindig azt az amerikai esetet emlegeti, amikor ket no az interneten keresztul ismerkedett meg, az egyik 8 honapos terhes volt, megbeszeltek egy talalkozot, majd a netes baratno megkeselte es kivagta a hasabol a magzatot...

Na bocsi, eleg a horrorbol, szep almokat mindenkinek!

Poci
pocika

Poci, ne izgulj, ha olyantól kapsz levelet esetleg akitől nem akarsz, majd kitörlöd és kész. Ezért kár minket megfosztani a látványodtól KépKép. Főleg a nagy pocakostól Kép.

Csajok, összeszedtem magam, nemsokára megyek egy megbeszélésre, remélem sikerül, bár akkor csak a délelőttös műszakban leszek itt. De nem baj, majd akkor írok sokat Kép.

Na megyek készülődök mert elkések Kép. Aztán még jövök majd, és hozok táblát.

Ja, nyugodtan kritizáljátok, csak próbálkozom. Ha találok valami új formát mindig azt teszem be. Szóval ha nem tetszik szóljatok, akkor ilyen stílus többet nem lesz. Legalábbis míg el nem felejtem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Azt nem írtam oda hogy a táblát Kép. Remélem azért értettétek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt mindenkinek!!
Látom még mindenki alszik.
Hajni

Remélem már jobb a kedved!!nem is vettem komolyan,hogy itt hagynál minket!!Az pedig,hogy le álltok a babával csak egy pillanatnyi elkeseredés volt nem de??????
Most láttam csak,hogy lehet egyszerre jön a baba nálunk???De jó is lenne!!!Most jóba kell lenni az apákkal!!!/ez csak vicc volt/
Nekem tetszett a tábla!
csanita

A jó kritikának is örülök ám Kép. Mi nagyon jóban vagyunk, még meg is borotválkoztam neki KépKép.

Na most már tényleg indulok, szerintem egy óra és itt vagyok.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni hova mentél??meghallgatásra??
Irj ám ha megjöttél!!!Kép

Hol vannak a többiek??
nicola79

Én itt vagyok,de már megyek is.Majd este jövök!Előbb írtam de el szállt.

Hajni
Mi is jóban vagyunk,mondtam is neki,hogy siessen haza mert 37.2 mértem reggel!
csanita

Na visszajöttem. A munka 2-10-ig, május-júniusig van. Azért furi lesz megint visszafejlődni, hogy csak hétvégenként láthatom a férjemet 3-4 hónapon keresztül, de ez van. Kép

Olyan aranyos volt a párom tegnap. Este hozzábújtam és valami ment a tévében, erre megkérdezte hogy bennünk van valami közös? Mondtam neki, hogy szerintem nincs Kép. Erre közölte hogy majd lesz. Megkérdeztem hogy mi lesz, a válasz háááát. Jó akkor mikor lesz? Majd hamarosan. Mikor látta hogy kezdek érdekesen nézni, kinyögte, hogy egy baba, igaz csak bennem lesz Kép. Annyira meghatódtam, folyt a könnyem. Megmondom őszintén, nem erre gondoltam az elején Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita, neked akartam még írni, hogy azért érdekes mire vetemedik az ember. Páfrányokra, meg hőmérőre szeretkezni Kép. Pár évvel ezelőtt még kinevettem volna, ha valaki ilyet mond nekem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Most nem volt kedvem alakítgatni, úgyhogy sima egyszerű táblát kaptatok.

Kép

Kép
vkhajni

Szisztok!
Gyorsan olvasok, aztán jövök! Kép
Ja, GIGIJUCA Boldog születésnapot!!!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja, tényleg itt is boldog szülinapot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Milyen munka Hajni??Legalább jól fizetnek???

Gigi!Küldessz nekem is képet rólatok??
nicola79@freemail.hu
Boldog szülinapot!!!!Kép
nicola79

Újra én Kép
Proone,
Küldöm újra a képeket. Kép Apósod botrányos lehet! Kép Amúgy az enyém sem sokkal jobb... Kép Igaz, én tegnap nem hagytam magam felbosszantani, inkább csak röhögtem rajta. Kép Ui. tegnapelőtt pizzát vacsiztunk. A dobozt ráraktam a szemetesre, mert már be volt zárva az egész ház (4 zár), és nem volt kedvem kivinni a kukához. Gondoltam, majd reggel, amikor megyek dolgozni. Kép Reggel látam, h nincs ott. Gondoltam, vki kedves volt és kivitte. Erre hívott délelőtt a pasim, h láttam, milyen levelet írt ki nekünk az apja?! Kép Azt írta, h a pizzásdobozt ne a szemetesre rakjuk, hanem vigyük ki a kukába, mert ellepnek bennünket a hangyák... KépKépKépKép Én oooolyan jót röhögtem! Mert az persze nem jut eszébe, h amikor ő telepakolja a mosogatót, akkor arra ugyanannyi erővel jöhetnek a hangyák.. De szerencsére a pasimat sem bosszantotta föl! Kép

Lola,
Köszi a gumis felvilágosítást! Kép Tényleg tudatlan voltam ilyen szinten. Mi csak nagyfelhasználók vagyunk. KépKépKép Hát, igen, nálunk még nem volt esküvő, és mostanában nem is nagyon lesz (az sem biztos, h lesz egyáltalán... Kép).
A ruha-teóriád viszont naggggyon tetszett! Kép

Nolina,
A folsavat nem én láttam, hanem Lolita, tehát hiába értem miről beszélsz, érdemben nem tudok hozzászólni. Kép
Köszönöm a dícsérő szavakat! Kép Nem is tudom, elmeséljem-e a pasimnak, h ekkora sikert arat... KépKépKép

Pocika,
Már csak 12 napot kell önkénteskednek?! Az tök jóóó! Azt már simán ki lehet bírni! Kép

Hajni,
Milyen volt a munkamegbeszélés? Leírod részletesebben, h ez milyen munka? Szorítottam ám! Kép És örülök, h már látod a pozitívumokat is! KépKépKép Jobban szeretem a vidám-Hajnit! Kép

Ja, Lola,
Én is megnéztem a fotódat és Te is bekerültél a csitrialbumba! Kép Pedig most nézem, h mi nagyjából egyidősek vagyunk... Nagyon jó ez a kép Rólad! Kép Tényleg, Te mikor leszel 28?

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, az apeh-ban adóbevallásokat kell rögzíteni. Teljesítménybérben működik. Mást nem nagyon tudok róla. Hetente van szerződéskötés. Holnap még mennem kell a munkaügyibe is. Szóval lesz dolgom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Ez nem tűnik olyan vészesnek! Ügyes legyél! Kép Ha ott tartassz az enyémnél, rögzíthetnéd úgy, h nagyon-csomó pénzt visszaadjanak nekem! KépKépKép
Adnék Neked is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Tényleg nem tűnik vészesnek, csak az időbeosztás egy picikét rossz. Ugye a párom 6-2-ig van Kép. Azért érdekes lesz a szitu, ha megkérdik hogy van a párom. Nem tudom, nem láttam már egy hete Kép. Mit fognak rólunk gondolni???

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Boldog szülinapot Juca!!!
Mindjárt indulnom kell dolgozni,de egy kicsit magamba vagyok zuhanva, így nincs kedvem készülni. Kép Nem jellemző rám ez a nincskedvemsemmihez, de most eléggé így érzek. Remélem írtok ma sok szépet és vidámat, amitől visszatér belém az élet.
nolina

Hajni!
Én nem is egyszer voltam igy hogy nem láttam a párom hetekig pedig egy lakásban lakunk!Ő állandó délutános volt én állandó délelőttös de vagy egy fél évig, aztán ő felmondott, most meg az országot járja ugyhogy otthon sincs!Kép
Nem tudom hogy fog összejönni egy baba?Kép
nicola79

Nicola, mi is szerintem leállunk erre a pár hónapra a babával. Így nem sok értelme van izgulni miatta. Ő reggel 4:40-kor kel, úgyhogy 10 körül már illik elaludni Kép.
Pedig én mindig azt mondtam, hogy egyikünk munkája sem mehet a házasságunk rovására. De ez van. Majd lesz jobb is, csak ezt bírjuk ki Kép.

Különben most száradt meg a nyálam, és ma már rengeteg páfrányom van KépKépKép. Alig várom,hogy hazajöjjön a párom Kép. Legalább ezt a hónapot ne hagyjuk ki Kép.
Aztán meg majd bőgök itt nektek délelőttönként, hogy hogy hiányzik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A párom is szokott jó korán kelni mikor hogy de mi 8 után soha nem bírunk fenn maradni!!KépKép
Itt a cégnél mindenki röhög hogy mi ilyen korán alszunk és hogy soha nem sexelünk!!KépKépKép
nicola79

A 8 az azért elég korán van, itt olyankor még zajlik az élet Kép. De mikor külön laktunk, mi is korábban feküdtünk. Kép Sőt, volt hogy csak enni meg pisilni másztunk ki. Jajj, de szeretnék még egynéhány olyan napot!!!KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nekünk az összes nap ilyen!!Kép vagyunk mi is ugy hogy nem kelünk fel, és a telefonokat is kikapcsoljuk...Kép
De mostanában olyan fáradt mindig a párom hogy este csak bezuhan az ágyba és még le se ér a feje alszik...
nicola79

Jajj, Bea, neked még akartam írni. De megvárom a páromat, mert nem tudom mennyire kell megszáradnia két festés réteg között. Szóval azt tudom, hogy a glettelés után teljesen. De majd még írok bővebben, ha jön a párocskám Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, ne is mond, úgy utálom. Időnként legszívesebben felébreszteném hogy velem is foglalkozzon egy picikét KépKép. De olyan édesen alszik, mindig csak megpuszilgatom, odabújok és alszok én is, holott egyátalán nem vagyok álmos Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Olyan aranyos, ahogy írod, h vége a gyerekprojectnek, aztán meg írod, h ráugrassz a párodra, ha hazaér! Kép Ez nekem nagyon tetszik! Kép Én is ilyen kis hezitálós szoktam lenni. Kép

Nicola,
És azt honnan veszik, h soha nem szexeltek?! Hiszen azt délután is lehet! Vagy akár reggelire! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hihi KépKépKép
Nálunk is szokott olyan lenni, h mire én megfürdök, addigra az én kis drágám már alszik! Kép És nekem sincs általában szívem felébreszteni - mert aaaaannnnyira édesen alszik, mint egy kisfiú! KépKépKép Ilyankor inkább csak odabújok hozzá, hallgatom a szuszogását, aztán egyszercsak én is elalszom... És ilyenkor reggel kérdezi, h miért nem ébresztettem föl, már nem is kívánom?! KépKép Olyan kis hülyeségeket tud kérdezni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is úgy szoktam, éjjel-nappal alszok, naponta kb 10-12 órákat, de komolyan..Kép
Valamikor felkelek vasárnap este hogy már felfekvésem vanKépKép
Tudod ahol mi lakunk, senki rokon, ismerős nincs, egy két munkatárs de jó hogy őket már hétvégén nem nézegetem!Szóval mi csak ketten vagyunk, néha hazamegyünk, a párom az alföldön lakik oda ritkán megyünk, hozzánk is csak 2-3 hetente..
Úgyhogy mi igy is jól elvagyunk!KépKép
nicola79

Hát nem Kata, akkor lehet sexelni amikor csak akar az ember, olyan kis naivak!!Kép
nicola79

Nálunk később is az lesz a probléma, hogy hétvégén lehetne pihizni, de akkor meg anyuékat kell látogatni, meg mamát, meg sógornőt (bár oda szerencsére ritkán megyünk Kép). Szóval az egész napos pihi ritkán megoldható. Meg különben is amilyen átjáróház volt nálunk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?