Sziasztok!
Szemét Babanet! Tegnap egy jó hosszút beírtam, erre elszállt
Tehát:
Hétfőn megkapta Marcus is a 15 hós oltást. Jól viselte, két karba kapta. 83 cm-t és 11200g-ot mértek. Nagyon virgonc volt, oltás után sem sírt sokáig, eddig semmi látszatja az oltásnak (remélem, hogy nem is lesz). Én is megkérdeztem a védőnőtől a tejet, azt mondta, hogy lehet, de csak 2.8-ast és csak forralva. Ádám direkt rákérdezett a pasztőrizálásra, nem tudta megmagyarázni, de azt mondta, hogy akkor is forraljuk (ő még a 8 és 11 éves gyerekeinek is forralja).
Kedden volt az első bölcsis nap. Bő egy órát voltunk bent, nem volt gond. Marcus csak akkor sírt, mikor elvették a játékot tőle, de akkor nagyon (még az orra is vérezgett akkor is és ma is
) Ahogy kijöttünk el, is aludt és aludt két óra hosszát! Aztán délután 4-kor elaludt, 7-kor úgy keltettük és 9-kor már megint aludt
Szerdán megint bő egy órát voltunk, akkor nyűgösebb volt, mert már fél 6-tól fent kukorékolt. Kapott tízórai üdítőt mindkét nap, szépen megitta (pohárból, cumiból egyaránt). Megint bealudt, mikor eljöttünk, másfél órát. De délután egy szemet nem aludt! Pedig próbáltam, reménytelenül. Viszont nekem este 6-ra kellett reumára mennem (fáj a fejem, fülem, kiderült, hogy gond van a nyaki dolgokkal is, nem csak a derekammal... 30 után már ez megy nálam
). Ádám állta a sarat, szépen lefürdette, bepelusozta, felöltöztette, megetette és elaltatta! Mire 7-re hazajöttem, már aludt szépen!
És aludt fél 5-ig (akkor evett), utána tovább majdnem 7-ig
Ma már tovább voltunk, kapott tízórait, majd fél 11 körül kiküldtek. Hát elég nehéz volt, nem gondoltam volna! Az elején nem volt gond, de 3 ajtó nyílik a belső térre és mindig azt hallgattam, hogy Marcus sír-e. Majdnem én is sírtam. De csak egyszer sírt, nem volt gond, nem is hívtak be. Egyszer aztán nem bírtam tovább, bementem és belestem az üvegajtón. De szépen térdelt a földön és valamit nagyon hallgatott, mert koncentrált
Ebédet is kapott, mikor a gondozónő (Gizi néni) kihozta, mondta, hogy szépen evett és sokat (mondtam, hgoy tudom, ő az én haspók fiam). Ma is bealudt, mire hazaértünk, úgy, hogy kivettem a kocsiból, levetkőztettem, és aludt másfél órát. Aztán én suliba mentem, elvittek a fiúk, ők meg anyukámért a pályaudvarra (ma jött haza mamától). Marcus imádja a vonatokat, azért is mondtam, hogy menjenek érte
És ma este nem volt olyan nyűgös, szépen 7-kor fürdött, evett és magától elaludt
Szirom,
Jó Miksáról a papucsos kép
Ádám azt üzeni, hogy majd emilben megírja, hogy mi volt, jó?
Sajnálom a cicusodat, és az a gond, hogy a hólyaggyulladás egyébként is kemény dolog macskáknál
Marycus,
Örülök, hogy ez a Ringató jobban bejött. Reméltem, hogy jó lesz. Az a másik zenebölcsi az Örsön elég "szigorúnak" tűnt, főleg, mikor írtad, hogy ülni kellett, meg hogy elvették a játékokat!
És örülök, hogy rendeződik a nappal, éjjel
Mármint alvásilag... Este te Vikót tápi előtt vacsoráztatod is rendesen? Csak hogy nem nagyon iszik alvás előtt, azt írod.
Tejet még nem adtunk Marcusnak, addig, míg nem voltunk a gasztron, kontrollon. Amikor menni kellett volna, akkor lett lázas beteg. Márc 17-én megyünk majd, addig nem kap (bár tejjel főzöttet már kapott).
Az én fiam is izgő-mozgó, a bölcsiben is van, aki ilyen és van, aki csak ül a gondozók mellett és szépen játszik. Meg az unokaöcséim is különbözőek: Tomi nyugis volt, Dávid meg olyan szélvész, mint Marcus. És ez még most is állja a helyét
Jó utat Parádra!!! Ez valami spéci üdülő, nem emlékszem...
Szuszoka,
Fanni mikor született pontosan? Lehet, hogy írtad már, csak átsiklottam felette, akkor bocsi!
Ildi,
Jó utat és jelentkezz, ha megjöttetek! És vigyázzatok magatokra!
(Én is akarok majd talizni! Brü-hü-hü...)
Már csak 3 nap
H.