Mucus
Az a baj, hogy nagyon kitartó, ha nem reagálok akkor képes újra és újra nyomni ugyanazt, amíg nem bírom tovább, és válaszolok vmit. Akkor fogást talál rajtam, és új "érvekkel" támad.
Laga
Ó, nagyon vicces ötletei vannak. És az a jó, hogy önmagának is ellent mond!
Verzió 1.: a háló legyen csak a gyereké, mert az ÚGY VALÓ, hogy legyen neki saját szobája. Mi aludjunk a nappaliban az ülőgarnitúra kinyitható ágyán.
Probléma 1.: csak 140 széles, így nem férünk el a párommal (leszorítom...
), lelóg róla a lábunk, olyan rövid, és 1-2 éjszaka alatt kikészül a hátam, mert nem arra tervezték, hogy tartósan azon aludjon valaki. Vendégágy. Tehát csak a saját ágyunkon vagyok hajlandó aludni.
Vezió 2.: én aludjak benn a bébinél, a párom aludjon kint a nappaliban, neki is jobb úgy, tud pihenni nélkülünk.
Probléma 2.: Attól még a vendégágy kényelmetlen neki is, és különben sem akarunk külön aludni! Tehát csak a saját ágyunkon vagyok hajlandó aludni a FÉRJEMMEL.
Verzió 3.: AKkor maradjunk mi a hálóban, és a gyereket rakjam ki a nappaliba!
Probléma 3.: Egyrészt akkor nincs egy nyugis zuga szegénykémnek, ahol napközben tudna nyugodtan pihenni, v. ha jönnek vendégek, meg egyáltalán, miért tenném a nappaliba?! Ráadásul az egyetlen sarok ahová elférne a kiságy iszonyú huzatos (nem lehet normálisan leszigetelni az ablakot).
Verzió 4.: Ez a legviccesebb!!! MINDANNYIAN költözzünk ki a nappaliba!
???????????????????????????????????????!