Sziasztok!
Csoda történt, kb. 1,5 órája lett jó a net, ADSL szolgáltatás halott votl tegnap reggel óta
Babus
Te minta anyuka vagy, kismamaként is az voltál
Kristóf meg minta gyerek
Én is ilyet szeretnék
Örülök, hogy jól vagy, varratok se fájnak meg semmi, ez kész csoda
Nagyon édi ez a kép apukával
Ja, én is 2750 g-mal születtem
Wish
Köszi, hoyg szóltál az érdekemben is néhány jó szót
Te valami kém vagy? Tudod a menzi-központ számát, Jónásékkal is jóba vagy ...
Amúgy örülök, hogy kész a lapozás, kellemes takarítást utána, ennyi munka után akár még kikapcsolódás is lehet a takarítás, nem?
Judit
Én is azt tudom csak írni, mint Stella, hogy fontosabb az hogy veletek minden oké legyen, és te megnyugodjál, minthogy találkozzunk csak mert megígérted aztán még a végén itt rosszul lennél nekünk. Pihenjél csak, próbálj meg nem aggódni, tudom hogy nagyon lelkiismerets vagy, de ne csinálj gondot abból, hogy nem tudunk találkozni hétfőn. MAjd másik hétfőn találkozunk, hiszen minden héten van 1
Judyt
Ti már lassan Pesten lesztek, jó vásárlást, és jó hétvégét!
Jófi
Drukkolok a HSG-hez hétfőn!!!!!!!!!!
Évi79
Nagyon sajnálom, hogy mégsem nőttek meg azok a tüszők. Ha mész dokihoz, faggasd ki jól a lehetőségekről! Hármasfogat marajunk amíg nem nagy a különbség a napjaink között, hiszen úgy van értelme
Majcsi, Dorka
SAjnálom, hogy nektek is megjött!
Reméljük, utoljára!
Gyöngyi
Én még nem tudtam megnézni a pocikádat, de nem adom fel!
Mint Stella írta, oké minden, hőm fent, na csúnya is lenne, ha 22. napon leesne
Tüszőrepi után fájt a pocim lent, aztán 1-2 nap szünet, és most megint fáj folyamatosan. Dehát ez még nem jelent semmit
8 nap múlva szeretném begyűjteni a megérzéseket
Akár jó akár nem
Egy jó már van
Amúgy minden nap legalább 1-szer megsimizem a pocim, és kérem a Törpét, hoyg kapaszkodjon nagyon erősen, simuljon a mami pocijába :9
Judyt
Ez már az amikor hiszek benne egy picit?
Tündi