Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha ennyi mindenkit érdekel a homeos tanfolyam, akkor amint tudok többet róla, ide megírom.

Tigris: gratula a cukoreredményedhez!! :-))

Sus: a DTV-nél a gazdasági alelnök asszisztense voltam. Érdekes meló, irtó rendes, jó fej főnök, klassz kollégák - mi kellhet még egy munkavállalónak??

Ági: gratulálok az "1,96 kilós" csöppséghez...:-)) Olyan jó kismamának lenni! Megértem a méretbeli aggályaidat én is folyton ettől tartottam, főleg miután a dokim elmesélte, hogy nemrég egy anyuka 5 kilós babát szült meg természetes úton. De hál istennek ez nagyon ritka. Nem beszélve arról, hogy van aki egy 2,8 kg-os babát is kínkeservesen szül meg és van aki a 4,5 kg-osat pikk-pakk.

Lányok meséltem, hogy a kolléganőm előre megmondta, hogy mikor fogok szülni? Még áprilisban egyszercsak közölte, hogy megnézte a horoszkópomat (ja, negyedéves asztrológus) és az alapján júni.9 és 11 között van a legnagyobb esély a szülésre. Persze jót nevettünk rajta, mivel júni 22-re voltam kiírva. Aztán láss csodát: Bencus júni 9-én reggel született meg.

Jó éjt!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok!
Mindig elfelejtek egy csomó dologra reagálni Kép

Ági!
Gratulálok én is a 2 kg-os babához Kép Kép Emlékszem, amikor mi először voltunk 4D-ós uh-on (22. héten), előre mondta ott a doki, hogy ne rémüljünk meg a látványtól, mert ilyenkor még nincs zsír a bőrük alatt, ezért olyan mintha egy csontvázat látnánk... hát tényleg, de ennek ellenére olyan édes volt Máté és képzeljétek, már akkor fülig ért a szája Kép Kép Kép

Lányok!
Mivel hárman is jelezték hogy a hétfő helyett a kedd jobb lenne, sztem inkább akkorra tegyük a talit, hm?

Kép

Kép
csaju

Dóri: örülök hogy jó lett a cukor eredményed! Nem engem láthattál, mert vérvételre mindíg a csömöri rendelőbe megyek. Szerintem nagyon kedves az az aszisztens (Ilike), miért nem javaslod a dokinénit? Én is mindig figyellek mikor megyek hazafelé ott a buszvégállomás körül, nézem a gyerekekkel sétálgató, szánkózó anyukákat és ráadásul én már láttalak is fényképen. Ha majd márciusba is csináltok talit arra mindenképp elmegyek.
Köszi a gratulákat!
Sus: engem érdekelne a zuglói gyerekorvos (a homeos)megkérdeznéd, hogy hol rendel és mi a neve!?
Sweetlady: ha esetleg Levi lesz akkor meg országos haverok lehetnek.
Te még tudsz háton feküdni? Én hason alvós voltam és úgy hiányzik, de az hogy háton is olyan vagyok mint egy felborított teknős! Az UH-nál is a Lukács doki segített feltápászkodni!
Egyre kényelmetlenebb minden (ülni,állni feküdni)de azér nagyon szeretem és képzeljétek ha jobb oldalon kidugja a tappancsát és megnyomom akkor bal oldalon kinyomja a fenekét! Na nem sokszor piszkálom...
Gabi: köszi a bíztatást, remélem én a pikk-pakk csoportba fogok tartozni, de azért felkészülök a legrosszabbra.A családom elég nehezen szülős.
Krisz: gondolok rád pénteken, és drukkolok hogy meg se érezd!
Csaju: tényleg már mosolygott? Én most vacilálok hogy menjek -e 4D-s felvételre.
bragi

Sziasztok!

Tkrisz:
Hát eléggé megviseli ez a nyavalya a kicsit,de azért nem dőlt ágynak.Jön megy dumál ezerrel,csak vannak rossz pillanatai.Én viszont egyre nehezebben viselem.Szegény párom,ma már inkább elment dolgozni.

Kimuki:
Mi a neve annak a gyógyszinak? Megpróbálunk mindent,hátha segít.

Ez a homeós tanfolyam engem is érdekelne.

Szép napot mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Ági!
IGen, mindjárt teszek fel egy képet, jó? Kép EGyébként utána még voltunk egyszer, azt hiszem a 32. héten és az is fantasztikus élmény volt, biztos hogy a kistesónál is el fogunk menni Kép Kép

Kép

Kép
csaju

Ági!

Most csak azt a képet találtam, ami Máté 32 hetes korában készült, de megkeresem majd azt a CD-t, amint rajta van a mosolygós kép is, jó?Kép

Kép

Kép
csaju

Na, látod oldalról a pofiját? Így is nézett ki újszülötten Kép

Kép

Kép
csaju

Na, megtaláltam a régit is Kép

Kép

Kép

Kép
csaju

Csaju: Hát 21 hetesen még nagyon kis "zigóta" de a 32 hetes kép már gyönyörű! Jó kis kedvet csináltál a pocakmozihoz.

Köszi, puszcsi Ági
bragi

A 4d-s uh tényleg jópofa, szerintem is érdemes megnézni Kép
Nekünk jó a kedd is, csak az a kérdés, hogy Tigris tud-e jönni.
sus

Ági!
Örülök Kép

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Boldog névnapot BalázsnakKép
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok Lányok!
Ha mindenkinek jobb a kedd, akkor legyen kedden a találkozó! 10 óra körül, mint múltkor?

Állítólag van egy új ekcéma elleni készítmény, ami nem szteroidos, így kismamák is használhatják, nem hallottatok róla? Nekem sajnos hormonális alapon kijött most a terhesség alatt egy csomó folt, nagyon zavaró.

Ági, Vik eddig háromszor volt beteg, az itteni gyerekorvosnő egyszer sem ismerte fel a problémát, kétszer kórházba kellett vinni utána.
Mosolyog, de nem az az őszinte arc van mögötte.
Hétvégén/ este nem jön ki, rendelési időben meg én is be tudom vinni a gyereket. Házi gyógymódokat nem javasol, mindig ugyanazokat a recept nélkül kapható méregdrága készítményeket veteti meg, amelyeknek a gyártója a kenyai utazását finanszírozza. Félre ne értsd, nem a kenyai utazást irigylem tőle, csak ha lehet kapni 120 forintos köhögés elleni szirupot, akkor nem mondja azt, hogy a 870 forintos jó csak:-) A helyi értelmesebb anyukák már mind lecserélték másik orvosra.
Én most lehet, hogy Újpalotán keresek gyerekorvost, mert az is elég közel van Csömörhöz és anyósomék ott laknak.
Tud valaki jót jót ajánlani?

Dóri
tigris

Szerintem a kedd 10 jó! Többiek, nektek?
Sajnos ekcéma elleni dolgot nem tudok, de ha gondolod a gyerekdokit megkérdezhetem (vagy a tündéri védőnőnket Kép ).Csapó nem tud ilyenekben segíteni?
sus

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, egy kicsit eltűntem ...
Rajtam van még ez a kezdeti álomkór, alig birok dolgozni és ráadásul hétvégén már megint vizsgázom.
De olvasva levelezéseteket, látom jól vagytok, babók is gyógyulnak Kép Kép Kép

Bazsinak sok puszi névnapjára Kép

Múlt hét csütin voltam Gyarmatinál, 7 hetes voltam, 7,3 mili a drágaságom és édesen dobog a szíve. Olyan jó volt hallani.
Hétfőn kora reggel voltam vérvételen, EKG-n. Nézegettem a kismamákat, hogy vajon van-e ott valaki, akit innen "ismerek".

Jövő héten mennem kell a védőnőhöz, én az Örs rendelőbe tartozom. Jár oda valaki? Hogy működik, van több védőnéni, akihez bejelentkezem, ahhoz tartozom???
Tudtok ajánlani valakit?

Puszi mindenkinek, Vuk
vukkocska

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam Kép

Vuk: Én is járok az Örsre is a Terhesgondozóba. Eddig 2 védőnővel találkoztam, mert ott ahhoz mész, aki éppen rendel, és mindkettő kedves, segítőkész volt. Általában súlymérés és vérnyomásmérés után felvezetik a kartonodra az aktuális vizsgálat eredményeit, ha van kérdésed válaszolnak rá, tanácsot adnak. Ott fogják megmondani, hogy lakhely szerint melyik védőnőhöz tartozol, én pl. a Bosnyákon lévő rendelőintézetben Rajner Andreához. Viszont a beutalókat minden ezetben az Örsön adják, legalább is nálam így megy, nem a nögyogyim, és a vizsgálatokra is, az UH-t kivéve oda járok.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe Kép és gratulálok a 7.3 millis babádhoz! Kép Kép Kép

Puszi
Sweetlady
sweetlady

Sziasztok!
Most találtalak meg titeket, azt szeretném kérdezni, hogy nem tud valaki valamit Dr. Tibáról? Esetleg szült valaki nála, mennyi a tarifája, hasonlók. Juni 1-re vagyok kiírva, de még nem tudom kihez menjek, bár szinte minden orvos nagyon szimpatikus volt amikor bennt feküdtem, de a szülés azért más! Esetleg egy 4d-s rendelő címet is írna valaki, vagy ott mindenhol kedvesek, szakértők?
Előre is köszi.
csbabo

Vuk én is hétfő kora reggel voltam AFP-n, Te is a kórházban voltál? Lehet, hogy találkozunk?
Én soron kívül beelőztem a terheléses cukor miatt, biztos nem voltam túl népszerű...

Csbabo, a barátnőm a Tibánál szült volna, de orvost váltott közben :-( Ezután ment Csapóhoz, és kettő gyermekét nála szülte. Nekem is ő ajánlotta Csapó dokit, én javaslom Neked is :-)
Én az első babámmal a Megatoys 4D rendelőben voltam, a Soroksári úton. Viszont állítólag az Uzsokiban van olyan jó a gép, mint a 4D rendelőkben, csak karamellfagyi-színű fotót nem tudnak adni. Nekem Csapó előbb meg tudta mondani a gyermek nemét, mint a 4D-en, ahol ugyanazokat a vizsgálatokat végzik el, mint a kórházban.
Csak a kórházban ugye nem mozizhatod 20 percig a babádat, mert kint sorbanállás van.
tigris

Szia Tigris!

Én a férjemmel voltam, ő volt az egyetlen férfiember ott. Igen, engem beelőzött valaki,lehet, hogy te??????
Hosszú hullámos göndöres barna haj, szürkés térdigérő hasított bőr szerű szőröskés...
Hatalmas poci Kép Kép

Talált? Kép Kép Kép
vukkocska

Nem tudom ki kérdezte a múltkor, de ma láttam intimtorna videót a Rossmannban 3000 forintért!

Csbabo, úgy emlékszem Kismuki szült Tibánál, szerintem ő mesél majd neked!
sus

Sziasztok,

Vukkocska: gratulálok én is a csöppséghez, na ugye, hogy minden rendben van? :-) Védőnőt sajnos nem lehet választani, de a terhesgondozáson mindegyik rendes, aztán hogy állandó védőnődnek kit fogsz ki, kihez tartozol, ahhoz jó adag szerencse kell:-), itt többeknek nem túl pozitív a tapasztalatuk ezügyben, ahogy arról már volt szó :-)! Remélem, te egy szuperjóhoz tartozol! :-)

Csbabo: hát, én sem hiszem, hogy Tibát választanám, de persze ez csak egy magánvélemény, Kismuki biztos jókat fog mesélni róla, ha nála szült :-)!

Csajok, szorítsatok nekem úgy 5 körül du. holnap, akkor mentesítenek az említett csomóktól, kicsit be vagyok ... :-) Jó lenne, ha a körvonalazódó keddi találkára mi is el tudnánk bicegni :-), majd kiderül.

Puszi mindenkinek, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Mi nem tudunk mennni kedden, mert nekünk akkor van a baba-mama torna a Cserepesházban, de a legközelebbire már biztosan megyünk!

Csbabo: én sem hallottam eddig sok jót Tibáról... Szerintem nagyon sok jó fej doki van az Uzsokiban, próbálj közülük választani. Én spec. Habermajernél szültem, nagyon jó fej, megbízható, precíz. De Csapó, Gyarmati vagy Járányi doktornő is nagyon jó, ha visszaolvasol láthatod a véleményeket.

Krisz: szorítok neked!

GAbi

Kép
Kép
almadi

SziasztokKép

Lányok, köszönöm szépen a névnapi üdvözleteket BalázsnakKép Aranyosak vagytok!!Kép

Csbabo: hallottam olyanról, aki Tibánál szült, nem rossz állítólag, csak azt mondják, hogy elég magas a tarifája. Pontosan nem tudok mondani, de tényleg jó orvosok vannak az Uzsokiban. Én is Csapóhoz járok, mindkét fiamat nála szültem, eszemben sincs máshoz menni, de csak Gabit tudom ismételni, hogy Gyarmai, Habermajer, Járányi dokik nagyon jók, személyesen nem ismerem őket, csak látásból, és így nagyon szimpatikusak. Ill. ahogy bánnak a kismamákkal, az sem elhanyagolható szempont.

Mennénk mi is kedden, ha a nagyfiamra tud vigyázni anyu. Ill. ha Balázs nem lázasodik be a hétfői oltás után. Még addig úgyis jövökKép

Anita: Nimród jól van már?

Vigyázzatok magatokra nagyon, most olyan változékony az időjárás, hamar meg lehet fázni.

Pussz
Lau
lau

Krisz, szorítunk neked, és ha túl vagy rajta, feltétlenül jelentkezz!!!

A tali akkor kedd 10-kor OK????? Én így tervezek Kép
sus

Sziasztok!

Ha még mindig áll,nekünk jó a kedd 10-1/2 11.

Anita: mi sosem szedtük (Márk eddig alig volt beteg) de felhívtam a barátnőmet és mondta hogy a gyógyszer neve:Ribomunyl,de a doki néni írja fel és ő elmondja a részleteket.

Dóri: nekünk szuper aranyos rendes dokinénink van itt Újpalotán.Télen kijött oltani Márkot,hogy hidegbe ilyen pici babával ne menjünk mi sehova.Igaz nem látjuk túl sűrűn(szerencsére)de amúgy mindig nagyon rendes.

Csbabo: én a Tiba főorvosnál szültem és már meséltem a többieknek hogy nagyon meg voltam vele elégedve.Sosem kért egy fillért sem,csak a kórházba jártam be hozzá és ált. Sosem vártam negyed óránál többet,ráadásul az UH-kat is ő maga csinálta és nem kellett sorban állnom sehol.Igaz kicsit elvarázsolt fazon de sztem szakmailag nagyon ott van.
Ha más is érdekel privátban leírom neked,profilban van az email címem.
Igaz a Csapó az ő jobb keze,tehát nyugodt szívvel őt is ajánlanám bárkinek.

Remélem mindent leírtam amit akartam!!!

Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki

Dóri! Köszi a jó tanácsot, kiváncsi vagyok találsz-e jó dokinénit...Én azt hiszem Zugló felé orientálódnék inkább, én ott születtem és onnan költöztem Csömörre.Valahogy oda kötődök

Sus! Én kérdeztem az intimtornát.Köszike!Tudsz ajánlani jó dokinénit Zuglóban?

Vuk! Gratula és nagyon boldog terhességet!

Krisz! Szorítok! Meg sem fogod érezni!

pusszancs Ági
bragi

Sziasztok!

Krisz!
Gondolok rád Kép

Én sajnos dögrováson vagyok, egész éjszaka hánytam és ment a hasam.
Az előbbi már szerencsére elmúlt, de már fáj mindenem, azt hiszem ez vmi betegség és nem gyomorrontás Kép

Azt hiszem elaludt Máté, megyek én is ledőlök...

Kellemes hétvégén mindenkinek!

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Köszi az infókat, az a bajom, hogy volt egy méhenkívülim, amiböl lett egy összenövésem, amit a Sztakó operált. (Szerintem Ö nagyon ott van.) Csakhogy mivel ugye a Tiba a fö fö fö, ezért legközelebb, már a viziten a Sztakóval megbeszélte, hogy Ö is megnéz. Aztán lett egy másik méhenkívülim, amikor is a Tiba vett fel, s emlékezett is rám. Ettöl kezdve folyamatosan, ö jött, hívott vissza HCG-re. Csakhogy mivel a nagyviziten az összes orvos látta, hallotta, ezért mindenki minden kérdésemel hozá fordított, míg bent feküdtem. Mikor kijöttem, még vissza kellett járnom HCG ellenörzésre, s már a folyosón kérdezték a szembe jövö orvosok, (akik nem mindig értették miért járok még mindig ellenörizgetni) hogy mi a HCG eredmény. De a Tibának senki nem mer,tud ellentmondani. Szóval így kezdödött. Amikor terhes lettem, megint konzílium volt, mert féltek egy ujabb méhenkívülitöl, s ismét a Tiba vett kezelésbe, s akkor már mint érdekes esetet, s mint a kórház keresztjét emlegetett az orvosok elött. Szerintetek lehet még választásom?
1: a többi orvos nem hiszem hogy szembeszáll vele
2: ha átmegyek, mit szól hozzá Ö, s mi lesz velem, ha talán nem fogadja jól, hiszen mégiscsak ö az atyauristen ott.
Bocsi kicsit hosszúra sikerült!
csbabo

Csaju, jobbulást, remélem azért keddig meggyógyulsz!
Nehogy Máté is elkapja! Kép
sus

Lau, a nagyfiadat is elhozhatod a talira, 12 éves korig lehet hozni gyerekeket a játszóházba!
Annamari, kedden megadod a dokinéni elérhetőségét?
Csaju Neked jobbulást!
Krisz, Neked pedig szorítok nagyon!
Én holnap megyek terhesgondozásra, már nagyon várom, mert ez a folyamatos hasfájás még mindig kínoz.
Jó hétvégét, kedden találkozunk!
Dóri
tigris

Tigriiiis!

Megöl a kiváncsiság, hogy te voltál-e hétfőn az Uzsiban? Feljebb leírtam, hogy elvileg hogy nézel ki!!!!

Szóval? Kép Kép Kép

Puszi, Vuk
vukkocska

Sziasztok!

Dóri:hozom a telefonszámot meg mindent!!!

Csbabo: hát így nem igazán tudok neked mit mondani.Azt tudom,hogy szimpla terhességekkel nem nagyon foglalkozik,viszont a problémás esetek általában nála kötnek ki.Nekem még a terhességem előtt voltak gondjaim és úgy kerültem hozzá viszont végig nagyon rendes volt.
Nem hiszem hogy megsértődne ha váltanál,szerintem a többiek inkább gázosak a főnök betegével kapcsolatban.Viszont az egyetlen a Csapó lenne aki nem tartana attól hogy átvegyen téged.Szerintem...
Viszont ha nála maradsz azt tuti nem fogod megbánni,mert nemhiába ő ott a főorvos!!!
nem könnyű dönteni,de bármelyikőjüket is válaszd nem jársz roszul.

Lányok: ha valaki nézni fogja esetleg holnap délelőtt 11kor a tv-t,az kapcsoljon a tv2 re,ott indul az új babás műsor:és ha minden igaz Márk benne lesz a főcímben.(ha belevágták) már nagyon kíváncsi vagyok.Persze lehet nem is lesz benne de azért elmondom:zöld fehér felsőben lesz.

Várom a keddet!!!!

Jó éjt nektek

Annamari
kismuki

Tigris, ha kiderül valami meséld el, remélem minden rendben van!!!!

Csbabo, voltál már terhes rendelésen Tibánál? Ha nem, szerintem pl. simán vissza mehetsz Sztakóhoz, mivel nála kezdtél. Jó kis fejtörés, és kínos helyzet, de szerintem az a fontos, hogy bízz a dokidban. Ha bízol benne, mindegy mit mondunk itt a neten, tarts ki mellette. Ha viszont nem bízol benne, akármennyire cikinek tűnik válts! Jogod van hozzá, hogy olyan dokid legyen, akivel nem kell végig aggódnod a terhességet, hogy milyen lesz vele szülni! Bátorság, ezt neked kell eldönteni. Kép

Csaju jobban vagy?
sus

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szorítottatok nekem! Túlestem a 10 perces beharangozott műtét helyett egy 40 percesen, már teljesen kivoltam. Nagyon ragaszkodtak hozzám a csomók... :-) Az érzéstelenítés borzalmas volt, ráadásul kellett adni közben még egy szurit, mert nem hatott rendesen, szóval megkínoztak. A magyar egészségügy szépségeiről ismételten annyit, hogy szabályosan kilökdöstek az ajtón, mert "nagyon elhúzódott", mintha én tehetnék róla, már behívták közben a köv. pácienst, a doki kámforrá vált és úgy kellett az asszisztensből a legalapvetőbb dolgokat is kihúznom, így hogy mikor jöjjek vissza, mire vigyázzak, hogyan tovább, stb. Még izgulhatok tovább, mert szövettanra küldték, 10 nap múlva derül ki, mik is ezek tulajdonképpen. Mióta kiment az érzéstelenítés, rá sem bírok állni a lábamra, így elég érdekesen telnek a napok. Szerencse, hogy a párom itthon van, hétvége lévén, de hogy hétfőtől mi lesz, hogy cipelem, látom el a gyereket, amikor egyelőre lábra se tudok állni, az még rejtély... Bizakodom, hogy addig javul annyit, hogy valamennyire rá tudok állni. Szóval most erősen kétlem, hogy csatlakozni tudok hozzátok kedden... :-( Egyébként a szerda nem jöhet számításba, ha többeknek nem jó a hétfő vagy a kedd?

Annamari: sajnos későn jutottam az infóhoz, de benne volt végül Márk a tévében? Nem is tudtam, hogy már most indul ez a műsor!

Dóri: mi volt a terhesgondozáson, mit mondtak?

Csaju: gyógyulgatsz már, mi a helyzet nálatok?

Gabi: jó a baba-mama torna? Én is mindig el akartam menni rá Mátéval, de amikor egyszer sikerült elindulni, elmaradt :-). Azóta meg elfelejtődött. Majd ha "felépülök", egyszer megbeszélhetnénk, hogy elmegyünk együtt, mit szólsz?

Puszi nektek, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Krisz, jobbulást! Sajna nekem a szerda és a csütörtök semmiképp nem jó, de szerintem biztos fogunk hamarosan megint találkozni. (elég jó az a játszóház Kép )
sus

Sziasztok!

Krisz! Gyógyulj meg minél hamarabb! Sajnálom,hogy nem tudsz jönni,de ha valami csoda folytán rendbejönnél,remélem mégis csatlakozol.
Márk végül benne volt a műsorban,persze másodpercekre,de elég sokszor bevágva.
Maga a műsor viszont elég gyenge volt szerintem.Nem akarom Benkő Nórát lehúzni....de aki látta annak biztos van véleménye.Igaz fél órába nagyon nehéz mindent besűríteni.Jövő héten is lesz még egy adás,aztán kíváncsi leszek,hogy folytatják-e?!

A Talival akkor hogy állunk?Sus,Dóri,Csaju ti ugye mindenképpen jöttök akkor?!Lau?És a többiek?
Puszi
Annamari
kismuki

Sziasztok!

Krisz!
Jobbulást, reméltem, hogy fájdalommentesen megúszod Kép

Köszönöm, már jobban vagyok, viszont ma Máténak kezdett el folyni az orra, remélem semmi komoly, eddig még nem volt beteg, talán most sem lesz Kép

Kép

Kép
csaju

Dóri: nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Köszi a jobbulás-kívánságokat :-), biztos hat, mert már egy fokkal kevésbé kellemetlen az egész. Igaz, ráállni még mindig nem tudok, így nem tudom, hogy megyek pl. kötözésre holnap :-(. Na de hátha javul holnapig.

Csaju: örülök, hogy jobban vagy, remélem, Máté nem lesz beteg!

Kép

Kép
tkrisz

Én is remélem, hogy nem keddre betegszik meg megint a fél csapat! Kép
Krisz, ápold a lábad, hogy tudjatok jönni!

Anita, Nimród hogy van? Gyógyulgat?

Tigris, tényleg boldog Dóri napot! Kép
sus

sziasztok,

Remelem emlekeztek meg ram.Kép
Szal megszuletett 25en a kislanyunk, 3000gal es 53 cmel.Normal uton, konnyen es roviden (5 ora alatt megvolt, elso baba)
Jottem irni a korhazrol!Kép
En maximalisan elegedett voltam!!!tartottam a csecsemosoktol mert mindenhol azt olvastam hogy milyen "rosszak".hat csajok....bejartak hozzank mellet maszirozni,segitettek pelusozni,szoptatni.mindenben segitettek!!a noverek is tok rendesek voltak,nek kellett semmiert se konyorogni, jottek ertem gatmosasra,agynemut csereltek, barmi bajom volt jottek, nem huztak a szajukat.
Amin meglepodtem hogy eheto volt a kajaKép es amikor maradt tea vagy kakao,vagy barmilyen kaja jottek hogy ez meg az maradt kerunk e.
2 agyas fizetos szobaban voltam (nem hinnem hogy ezert voltak olyan kedvesek) igy meg csak korhazban sem ereztem magam.nagyon fullos a 2 agyas szoba, aki teheti menjen oda tenyleg annyira jo volt hogy nem ereztem egyatalan magam korhazban.olyan mint egy apartman.Kép
Csaporol:aznap mikor szultem epp szabin volt de nem volt 10 perc es ott volt mellettem.halas vagyok neki a szulesemert,vegig biztatott,simogatta az arcom.a korhazi napokban mindig meglatogatott volt hogy napjaba tobbszor is benezett hozzam.ha lesz masodik babank tuti nala fogom szulni!!!
Szuleszno:Mullerne Bea volt asszem a neve.O is nagyon rendes volt, vegig mondott minden biztatot, szakszeruen ellatott, villam gyors keze van.Kép
Szal mind a korhazzal mind a szemelyzettel maximalisan elegedett voltam, es orulok hogy Csapohoz kerultem es ebbe a korhazba!
Nekem a szules tenyleg egy gyonyoru elemnykent maradt meg.
space

Space: nagyon gratulálok neked!
Tök jó hallani hogy nekd is ilyen könnyen és gyorsan ment minden,és persze azt is,hogy így meg voltál elégedve mindennel és mindenkivel.
Milyen volt a szoba?TV,Zuhi,WC,Hűtő,minden volt bent ugye?
És tényleg 6000/nap?

Remélem képet is küldessz a piciről nekünk minél előbb.Úgyis olyan sok fiú baba van itt,hogy kellenek a lányok.

Tényleg Eszty el vagy tűnve,mi van veled?!

Jó éjt
Annamari
kismuki

Koszonom Kismuki!Kép
2 agyas fizetos szoba volt, es igen 6000Ft/nap volt.volt kulon steril zuhanyzo,huto,merleg,es adtak meg egy olajradiatort is ha faznank.szep tiszta volt minden.
Kepet igyekszem kuldeni de nemtom hogyan kell lekicsinyiteni majd apjuk megcsinalja es akkor tudok feltenni ide.
space

Szia Space, gratula a gyerkőchöz!
A fizetős szoba a zuhanyzón és a tisztaságon kívül járt valami extrával? (több törődés, más kaja...)
Kicsit nehezen hiszem, hogy fél év alatt ilyen gyökeresen megváltozott minden Kép Persze lehet, hogy mázlid volt mindennel, pont ebben a hétben Kép

Többiek! Holnap 10 akkor OK? Mi megyünk!! Ki jön még?
sus

Sus,
szerintem nem jart tobb extraval a fizetos, csak amikor en szultem szabin volt azUrsula csecsemos es az alitolagos "rosszabb" gyerekorvos.igy kifogtuk a kedvesebbiket. meg hat egy korhaz dolgozoval voltam egy szobaba aki ismert mindenkit....Kép es jol osszebaratkoztunk.Kép
space

Sziasztok!

Space:szerencséd van akkor a jobbik gyerekorvossal.Nálunk tuti a rosszabbik volt.

Sus: mi tuti megyünk holnap.Szerintem 10re mi is ott leszünk,mert délben már olyan álmos Márk hogy kezelhetetlen és akkor már itthon akarok lenni.
kismuki

Space!
Gratulálok a kislányodhoz, várom a fényképeket Kép

Egyébként nekem is pont ilyen pozitív élményeim voltak mindennel és mindenkivel kapcsolatban a kórházban, pedig nem fizetős szobában voltam Kép

Nekem már kutya bajom, Máté még taknyos, nem tudom megyünk-e holnap...

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!

Gratula Space!

Gyógyulgatunk.Nimródnak már csak ici-picit folyik az orra és néha köhög csak.De azért szerintem nem megyünk még a talira,majd a következőre.

Sziasztok

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Space: Gratulálok, nagyon ügyes voltál, hogy ilyen gyorsan ment! Mivel készültél előtte? Esetleg van valami titkos recepted? Kép Én is szeretnék ilyen gyorsan szülni! Kép

Krisz: Jobbulást, gyógyulj meg gyorsan!

Puszi mindenkinek!

Sweetlady
sweetlady

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Szombaton voltunk orvosnál, azt mondta, hogy ez a fájdalom attól van, hogy
tágulnak a szövetek, illetve hogy lazábbak, és könnyen nyom a baba egy
ideget. És hogy ez már a terhesség végéig így lesz!!!
Ezért kell húszévesen szülni, mert akkor rugalmasabb
az ember :-)

Szombaton esküvőn is voltunk, szuper zene volt, hajnali fél 2-ig táncoltunk, Marcikám is nagyon
élvezte a pcoakban :-)

Ma délelőtt elvittem Viktort a gyerekbőrgyógyászatra, ugyanis
tegnap úgy hoztam haza a nagyszülőtől, hogy az egész teste csupa ekcémás
kiütés volt (pecsenyezsíros kenyér, csokipuding, házi befőtt leve - kb 1
kiló cukorból, Nestlé Ice Tee volt többek között a menü). Felírt a dokinő
négyféle krémet, és eltiltotta az uszodától. Ezt nem tudom, hogy fogja
kibírni.
Bőrgyógy után fárasztó nap az Ikeában, mindig kiszökik a játszórészről,
zokniban elviharzik, és ordít valahonnan a polcok közül, hogy anya,
elbúúúúújtam. Annyira fárasztó rohangálni utána. Amikor ezt közöltem, így
válaszolt: "Anya, gyönge vagy és buta." Ezért érdemes gyermekünkre annyi
energiát pazarolni....:-)
Holnap megyünk mi is!
Sziasztok!
Dóri

Space, én is gratulálok a kisbabához!!!
Vuk, én is a férjemmel voltam 31-én vérvételen, vörösesbarna haj, piros pulcsi. A férjem pedig jóképű barnahajú fickó :-)
tigris

Még akartam írni, hogy az Örs sztk-ba beköltözött egy vadiúj gyerekambulancia.
Gyerekbőrgyógyászat, szemészet, ortopédia, labor stb.
A bőrdokinéni nagyon aranyos, kb 10 percet kellett csak várni.
tigris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?