sziasztok,
Remelem emlekeztek meg ram.
Szal megszuletett 25en a kislanyunk, 3000gal es 53 cmel.Normal uton, konnyen es roviden (5 ora alatt megvolt, elso baba)
Jottem irni a korhazrol!
En maximalisan elegedett voltam!!!tartottam a csecsemosoktol mert mindenhol azt olvastam hogy milyen "rosszak".hat csajok....bejartak hozzank mellet maszirozni,segitettek pelusozni,szoptatni.mindenben segitettek!!a noverek is tok rendesek voltak,nek kellett semmiert se konyorogni, jottek ertem gatmosasra,agynemut csereltek, barmi bajom volt jottek, nem huztak a szajukat.
Amin meglepodtem hogy eheto volt a kaja
es amikor maradt tea vagy kakao,vagy barmilyen kaja jottek hogy ez meg az maradt kerunk e.
2 agyas fizetos szobaban voltam (nem hinnem hogy ezert voltak olyan kedvesek) igy meg csak korhazban sem ereztem magam.nagyon fullos a 2 agyas szoba, aki teheti menjen oda tenyleg annyira jo volt hogy nem ereztem egyatalan magam korhazban.olyan mint egy apartman.
Csaporol:aznap mikor szultem epp szabin volt de nem volt 10 perc es ott volt mellettem.halas vagyok neki a szulesemert,vegig biztatott,simogatta az arcom.a korhazi napokban mindig meglatogatott volt hogy napjaba tobbszor is benezett hozzam.ha lesz masodik babank tuti nala fogom szulni!!!
Szuleszno:Mullerne Bea volt asszem a neve.O is nagyon rendes volt, vegig mondott minden biztatot, szakszeruen ellatott, villam gyors keze van.
Szal mind a korhazzal mind a szemelyzettel maximalisan elegedett voltam, es orulok hogy Csapohoz kerultem es ebbe a korhazba!
Nekem a szules tenyleg egy gyonyoru elemnykent maradt meg.