Betti,
az etetőszéket azért adom el, mert a két nagyobb maca kapott rendes fa széket, amivel már velünk esznek az asztalnál. Így valamivel jobban esznek a mi példánkon felbuzdulva
és ami nekem még ennél is fontosabb, egyedül tudnak le-fel mászni ezekre a székekre, mert van egy lábtartó része. Nekem teljesen kikészült a derekam, amikor a 17 kilós Timit pakolásztam a Brevi székbe, akármilyen klassz is maga a szék
Ja és a kicsinek persze azért marad egy etetőszéke, mivel csak Zsebiét adom el
Szóval ha nem akarsz megszakadni, akkor a lányodnak keresel olyan asztalhozülős megoldást, amit nagyjából már egyedül is tud használni
A 3 oltás úgy volt, hogy a nem kötelező agyhártyagyuszi elleni (Neisvac) oltás második menetét is megkapta a csajszi a 4 hós kötelezők mellé (két láb +egy kar megbökve...brrr), sajnáltam nagyon, de nem tudtam két nap múlva újra visszavinni, hogy külön kapja, mert a férjem így is lóg ilyenkor a munkából
Azért megnyugtató, hogy vannak még olyan kisétkű gyerkőcök, mint Timi meg Zsebi, mert Heppi Orsiját látva mindíg lekonyulok
Minden elképzelhető a hormonos spirállal kapcsolatban, a vélemények is megoszlanak arról, hogy lehet-e szopi alatt használni. A dokik szerint annyira helyi hatású a hormon, hogy az nem kavarhat be, a szopitanácsadók viszont nem rajonganak érte. De most vetessek le 30.000 forintot 3 hónap után, amikor 5 évig jó lenne??? Igaz, én ingyen kaptam a sógornőmtől, de akkor is sajnálom.
Mesi egyébként olyan heti 10 deka körül azért hízik, csak marha nagy a rapli a kajálások körül és ettől vagyok kibukva. Már mindent megkérdeztem az LLL szopitanácsadójától ezügyben, de nagyon messzire azért nem jutottam vele
Mindenesetre a hízás elegendő, ha nem is sok, a hiszti meg annyi mindentől lehet
A bukás miatt meg már csak kenyéren és vizen élek, mert a tej és tejtermékek csak rontanak a helyzeten...
A segítség téma már régi gondom, csak a férjem van, anyám dolgozik, anyósom meg öreg és nem szeretik a gyerekeim se (de még a saját fia is nehezen viseli) és persze egyik sem a szomszédban lakik
Szerintem azért ne legyen se most se később "elrontottam" érzésed, ha Kevint megkínálod, mert ez marhaság. Nem arról van szó, hogy pár nap alatt le akarod beszélni a szopiról a rendes kaja kedvéért, csak megkóstoltatod vele, amit annyira néz. Én hibajavítási céllal még egy tucat gyereket is bevállalhatnék, na de azt már neeeeeeem
Egyébként sokszor nem rajtad múlik, ha valami nem jön be a terv szerint, sokkal inkább a gyerek mentalításán.
Kép nagyon helyes
Nálunk is gyakran szunnyad meg hétvégén a párom Timivel a hóna alatt valamelyik mesén
Kata,
eddig B6 vitamint adott a doki a csajoknak, de ettől csak még veszettebbül követelik a túró rudit és a tejszeletet
Én meg rendes kaját szeretnék beléjük tuszkolni, mindhiába
Mesi össze-vissza kajál, igazából az a gáz az órarenddel, hogy 3 órákat szunyál nappal is és két alvás között 2-2,5-et van fenn. Ja és 2 óránál gyakrabban nem lehet rábeszélni a szopira. Na ezt osszam be, ahogy akarom
Kap egyszer enni ébredés után (ez ált. műxik) és egyszer közvetlenül alvás előtt, ez már nem mindíg jön be. Éjjel meg, ha éhes, ha nem, alszik reggel 5-6 óráig, de közben folyamatosan szopja az ujját
Ennyit az én átlagbébimről
Heppi,
szóval azért kétemberes a dolog
Hát ezért nem jön nekem össze
A szopiprogramozást én csak egyszer szerettem volna, amikor Timit kellett Pesten szemészetre vinni, de persze akkor is kitolt velem drága Mesike...úgyhogy 1,5 órát üvöltött anyám kezében, amíg álomba sírta magát
Ja tényleg, nem is mondtam, Timi szemüveges törpe lett
Sajna a rövidlátást örökölte a családtól, amitől szép lassan enyhén kancsal is lett, szóval most szemüveges korrigálást kap. A doki szerint teljesen kikezelhető, nem olyan gáz, mint az enyém
A szemüveg egyébként nagyon aranyos rajta és egész jól tűri, csak iszonyú koszos lesz a sok tapizástól a lencse, erről még nem sikerült lebeszélnem.
Zsebi úgy tűnik, ebből a szemészeti örökségből kimaradt, őt is megnézték, de egyelőre tökéletes a szeme. Bár nagyon irígy Timi szemcsijére, már közölte is velem, alig várja, hogy nagyobb legyen és neki is lehessen (persze, a maga szókincsével és nem ilyen bonyolultan, de világos volt a mondandó)
Mennem kell...
pá
Momo