Sziasztok!
Sofka,
nagyon együttérzek az átéltek miatt!
Gondolom az a tíz nap egy örökkévalóságnak tűnt, mire megkaphattátok Tomit... De annyira jó, hogy most egészséges és jól van!
Írtam neked még rég emilt is, meg ide a fórumra is, de nem válaszoltál. Nem kaptad meg?
Kangi,
Beki pár hónapos koráig kizárólag a hordozóban volt hajlandó elaludni, vagy velünk-rajtunk. Úgyhogy nappalra maradt ez, Apuci ringatta mindig álomba. Egyszer számítógépezett, és a lábához ért az üres hordozó, ő meg reflexből elkezdte ringatni, vagy 2 perc után kapcsolt csak, hogy feleslegesen fáradozik
. Csak ennyit volt benne Beki...
És gyönyörű egyenes a gerince, úgyhogy nem kell félned!
Gombóc,
ez a betegség szörnyű! Remélem hamar kilábaltok!
Elli,
annyira azért nem kell félned kukiügyben! Tapasztalatból mondom, hogy nagy korban semmiféle hátrányt nem okoz a bőrtelenség, sőt... ;)! Persze rossz átesni a műtéten meg utána a lábadozás, úgyhogy drukk, hogy mégse kelljen!
Leszter,
nagyon aranyosak a képek, különösen ahol együtt vagytok hárman!
Réka,
elhiszem, hogy nem sikerült feldolgozni még a dolgokat, bennem is mély nyomot hagyott az a sok (persze a tiétekhez képest nagyon pici) nehézség és probléma, ami a szülés körül történt! De az a jó, hogy Dani mostmár vidám és egészséges nagyfiú!
Zsuzsi,
ezen az "anya ideges" fotón annyit nevettem!
Gondolom Te már kevésbé.
De nagyon arik a kölkök!
Zsuzsó,
remélem Dana hamar visszaszokik az emberek társaságához! Rossz, amikor fél és csak rajtad csimpaszkodik...
Manócs,
sportboltban tuti van rövidgatyesz, csillagászati áron...
Köszi az érdeklődést, Apuci rendben megjött, Beki mondta is, hogy "Papszika sikukuzik"
Képeket megkaptad Bogártól??? Kíváncsi vagyok, talán egyet ide is feltehetnénk a csajokról.
Tündér,
jó, hogy már kevésbé depizel, nincs is annak értelme! (Tudnám akkor miért csinálom én is olyan gyakran?!
)
Tüni,
tényleg, Gergőt végülis beengedted magadhoz a kórházba látogatni?
Beu,
milyen az új ház? Kicsit bővebben lehetne olvasni róla?
Manó2,
Dorka nagyon szép csajszi, sok bajod lesz majd vele !
Kaska,
tök jó, hogy Vilcsi már szépen alszik és jó kislány, Te is megérdemeltél már egy kis nyugis időszakot!
Évi,
jól jönnek a bogyóid, mert bizony még most is rosszul vagyok, sőt... Mostanában már extrán hányingerkedem a kakis pelustól, meg ilyesmitől, pedig eddig nem volt gond...
Neked mikor múlt el?
Tök jó, hogy Te is ilyen korán érezted a mocorgást, így már nem érzem magam csodabogárnak!
Virga,
remélem Levi már jobban van!
Hogy bírod a munkát?
Andi,
köszi az érdeklődést, a fertőzés már elmúlt. Nem vizsgált meg valami alaposan a doki, csak bekukkantott azzal az ezüst vacakkal, de nem nyomkodta a pocimat. Majd írok emilt róla, nem akarom itt fogalalni a helyet.