Sziasztok!
Végigolvastam a három nap történéseit, de közben elfelejtettem, hogy kinek mit is akartam írni.
Én tegnap egyik barátnőm szülinap-névnapját ünnepeltük a bnőinkkel, tök jó volt, a tortás buli után elmentünk egy táncos-élőzenés helyre, mulatós zenére táncoltunk sokat.
Csak tegnap este óta itt - ott fájdogál alul a hasam, nem görcsöl, csak úgy tompán. Remélem semmi gond, csak mert nekem menst.előtt nem szokott fájni, csak mikor megjön.
Tök jó,hogy már abba az időszakba léptünk, amikor szoríthatunk egymás után mindenkinek. Legelőször Lolitának.
Lolita, mi volt a dokinál??
Inciről semmi hír?
Proone, gyönyörű a kicsi, ill. szerintem egy hetes létére hatalmas.
Tök jó,hogy most kiélheted babázási vágyidat egyelőre, megtanulsz mindent , amit kell és a tiédnél már meg sem fogsz lepődni, vagy ha mégis, nővéred segíteni tud.
Amúgy meggyógyultál már? Írtad már ,hogy hanyadikosokat és mire tanítasz? Lehet,hogy csak tyúkeszű vagyok.
Hajni , milyen volt a buli?
Poci, sztem egy-két hét és jobban leszel
Milyen volt a felvonulás? Beöltöztek? Mikor akarod megmondani ,hogy babát vársz?
Cirmi, Ti a családnak mikor mondtátok el?
Juca, én is tuti úgy gondolnám, mint Te, én is türelmetlen vagyok. Csak hát a dokik ált. nem élik ezt át. Örülök, hogy a kukacka lassan gyógyulgat
Zafír, én is szeretnék esküvői képet is , légyszi
Többiek is küldjenek, csak hogy teljes legyen az albumomé. Inkább erre a mailcímre küldjétek, itt csinálok albumot:
rozsai@emitelnet.hu Előre is köszi!
Na nem is írok már , nehogy kitiltsatok.
De ha vki errefelé járna, itt leszek. Már ha én is jó vagyok