Új privát üzeneted érkezett!

De válaszolok Hajni!
Párom is szokott a gép előtt ülni, és akkor is be van jelentkezve a Messenger. De nyugodtan megszólíthetsz, ő nem szokott válaszolni. Tehát ha nem jön válasz, akkor vagy ő ül a gép előtt, vagy senki.

KépKépKépKép
proone

Ha nem jön senki és van időd átmehetünk magánba is Kép. Gondoltam ám hogy válaszolsz, de hogy nem az volt az első !!!!!

Kép

Kép
vkhajni

Babácskát nem mertem sokat fogdosni, mert eléggé köhögök még, de azért párszor a kezembe vettem. Nagyon ari, nyugodt kisfickó. Mikor megérkeztünk, át lett pelenkázva, aztán evett egyet és aludt vagy 2 órát. Aztán hurcolva lett ide-oda, megint evett, stb... Nagyon nyugodtan tűrte, csak pelenkázáskor, meg öltöztetéskor sírt. És egy hetesen már 3 éjszakát végigaludt (23h-5h-ig). Nekem is ilyen baba kell! Kép

KépKépKépKép
proone

Nekem meg szerintem olyan kell, akinek az éjszaka 22-08-ig tart Kép. Nem vagyok nagy igényű ugye? De hat óra alvást én el sem tudok képzelni. Nekem minimum a 8. Lehet hogy még nem vagyok elég felnőtt anyukának lenni Kép Bár azt mondják az okosok, hogy a hormonok segítenek nem fáradtnak lenni. Na majd én kíváncsi leszek. Jövök ide panaszkodni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
eszembe se jutott a 3a-s játékosKép na de most már mindegy,már regisztráltam magam ígyKép
még nincs msn-em,remélem holnap sikerül apának megszerelni,sajna hétvégén is dolgozik,meg holnap is fog:-(,csomó melójuk van

Zafír,
dehogynem izgulom magam halálra,amúgy is egy pánikolós nőszemély vagyok,de hála istennek fantasztikus gyerkorvosunk van,ha éjjel hívom akkor akkor mondja hogy nem zavarom!
nagyon alapos,megnyugatat mindig,meg minden nap felhív hogy mi van a bálinttal,szóval tündériKépKépKép
szegény papagájodKépKépKép

meg sem kérdezitek hogy jött a gigi név?????????????KépKépKép
nem baj,azért én leírom,hátha valami kósza lélek azért elovassa:oKép
szóval a gyermekem legújabb gügyögése hogy gigigigigigigigi,gondoltam ha így nevez hát legyenKépKépKép
nem reagáltatok rá amit írtm beunak,mindenkinek szóltKépKépKép
szóval most mégegyszer:nagyon hülyén gondolom szerintetek?

holnap jövök,
cupp
juca
32/31
Vendég

Proone, ez a baba gyönyörű!!!Kép És nagyon jól áll a kezedben! Kép A féreddel az a kzös kép meg zseniális, nekem nagyon tetszik! Köszi, hogy felraktad!

Juca ilyen gyerekorvos nem terem minden bokorban! Nagyon szerencsések vagytok!
Amit Beánk írtál: miért gondolnád hülyén... Furcsa, hogy ahány orvos annyiféleképpen kezelik a hozzáfordulókat.Engem egy kicsit ez idegesít, fura, hogy nincs általános protokoll.
Tényleg nem látom nagy értelmét a kísérletezgetésnek, az én dokim olyan amilyen, de legalább azt felfogja, hogy én most akarom a babát!

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír! Örülök, hogy tetszenek a képek - na meg a baba! Kép Aranyos kis unokaöcsi. Kép

KépKépKépKép
proone

Juca, szerintem sem gondolod hülyén Kép.
Mondd meg a párodnak, hogy a béta verziót csinálja meg, hogy ne kelljen keresgélned Kép. Már alig várlak itt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lanyok!

Tudom, megint eltuntem kicsit, ne haragudjatok...
Visszaolvasgattam kicsit, hat Cirmike nem vagy semmi a koromporkolttel Kép akkor meg nem is olyan veszes az emelyges Kép Kép Kép

Zafir, akkor most meg kell varnod a kovetkezo ciklust es akkor kell elkezdenen a Closty-t? Egyebkent vannak altalanos protokollok mindenfele bajra, csak ugy tunik senki nem kapja el az orvosok toket, ha nem tartjak be Kép Itt pl. szerintem sokkal szigorubban veszik az ilyesmit, mivel maganbiztositok vannak, amik nyilvan nem akarnak (es nem is fognak) fizetni az indokolatlan vizsgalatokert vagy gyogyszerekert... Jo lenne azert ha sikeres lenne minden a Closty-val a kovetkezo honapban, de azert akkor sem artott volna nehany vizsgalat mielott igy belevagott a gyogyszerelesbe... Na bocsi ne hallgass ram, csak karogok itt, oregszem biztos Kép

Hajni, tenyleg nagyon jo a tabla, tegnap meg csak 10 voltam, de lattam irtad is utolag, amugy az az egy nap igazan nem szamit Kép Azt viszot nem irtad, miert lettek a babasok fekete-feherek???

Mindenkinek megneztem am a kepet, akinek van a profiljaban, aranyosak vagytok nagyon, kulonosen az eskuvoi kepeket imadom nezegetni Kép Kép Kép
Nekunk itt nics digitalis eskuvoi kepunk, csak nehany papirkep, azokat meg nem tudom bescannelni Kép

Proone, aranyosak vagytok a babaval, remelem hamar meggyogyulsz es akkor mar tobbet jatszhatsz vele Kép

Velem nincs semmi kulonosebb, hanyinger tovabbra is megvan, most mar egyre nehezeben talalom ki mit egyek, mert hiaba kivanok meg vmit, kovetkezo alkalommal mar ra sem birok nezni ugyanarra a kajara... Tegnap voltak vendegeink, a parom kollegai jottek, hogy egyutt nezzuk az egyik farsangi felvonulast, itt voltak vagy ejfelig Kép
Az a kolleganoje is jott aki 15 hetes terhes, meg nem latszik rajta semmi, de iszonyu nyugos volt, hozza kepest en szinte tele voltam energiaval, persze nem is akartam hogy barmit megsejtsenek, meg nem tudnak semmit Kép

Na most aztan jo sokat irtam (na jo nem is annyira, de legalabb tobbet, mint szoktam),

legyetek jok,
puszi

Pocika
pocika

Jó reggelt!

Beuka! Hol van a hőgörbéd? Készíted?

Én is elkeztdtem mától egyet, csak hogy belejöjjek, ma 36,8 volt a 10 cn-on. Bár ebben a hónapban nem sokat várok tőle, még most is beteg vagyok kicsit, tüsszögök egyfolytában...

KépKépKépKép
proone

Itt egy mai tábla, (nem olyan szép, mint Hajnié...) remélem, semmit nem rontottam el rajta... :-)
Hajni! Tegnap miért nem küldtél táblát? Nem volt elég nagy a forgalom?
Kép

KépKépKépKép
proone

Hétvégén alig vagyunk azért nem küldök. Hol maradtak a babásaink?
Látom, nálad is 21 éves vagyok még Kép.

Pocika, szerintem az nem fekete-fehér hanem barna. Majd kitalálok mást is, már ügyködtem. Következőleg nem barnák lesztek, de nekem nagyon tetszett Kép. Nem tudom miért lettél egy nappal idősebb pedig pont azt néztem, hogy a napjaitok megegyeznek Cirmikével Kép. Gondoltam milyen könnyű dolgom lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! Berakod a babásokat, vagy csináljam meg azt is? :o) Az a baj, hogy én meg pont hétvégén vagyok itt... Kép Nincs véletlenül hétvégi műszak..?
Boldog szülinapot (így utólag)!

KépKépKépKép
proone

Köszi Kép. Nem azért mondtam.

Ha van igény akkor teszek be hétvégén is táblát, de eddig nem volt, úgyhogy gondoltam nem teszek. Rakom a babásat Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Most nézem hogy azért senki nem kiabált, hogy Cirmike 2004-ben fog szülni Kép. Látszik mennyire nézitek a táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, ezután jobban oda fogunk rád figyelni, Hajni! Kép

KépKépKépKép
proone

Direkt hagyom benne a hibákat, hogy lássam mennyire nézitek Kép.

Na, mi most megyünk a telekre hegeszteni Kép. Estére jövök, lesz valaki?

Kép

Kép
vkhajni

Én leszek... Bár ha senki nem néz itt rám, lehet, hogy megunom... Kép Kép Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Végigolvastam a három nap történéseit, de közben elfelejtettem, hogy kinek mit is akartam írni. Kép
Én tegnap egyik barátnőm szülinap-névnapját ünnepeltük a bnőinkkel, tök jó volt, a tortás buli után elmentünk egy táncos-élőzenés helyre, mulatós zenére táncoltunk sokat. Kép Csak tegnap este óta itt - ott fájdogál alul a hasam, nem görcsöl, csak úgy tompán. Remélem semmi gond, csak mert nekem menst.előtt nem szokott fájni, csak mikor megjön.
Tök jó,hogy már abba az időszakba léptünk, amikor szoríthatunk egymás után mindenkinek. Legelőször Lolitának. Kép Lolita, mi volt a dokinál??
Inciről semmi hír? Kép
Proone, gyönyörű a kicsi, ill. szerintem egy hetes létére hatalmas.Kép Tök jó,hogy most kiélheted babázási vágyidat egyelőre, megtanulsz mindent , amit kell és a tiédnél már meg sem fogsz lepődni, vagy ha mégis, nővéred segíteni tud. Kép Amúgy meggyógyultál már? Írtad már ,hogy hanyadikosokat és mire tanítasz? Lehet,hogy csak tyúkeszű vagyok.
Hajni , milyen volt a buli?
Poci, sztem egy-két hét és jobban leszelKép Milyen volt a felvonulás? Beöltöztek? Mikor akarod megmondani ,hogy babát vársz?
Cirmi, Ti a családnak mikor mondtátok el?
Juca, én is tuti úgy gondolnám, mint Te, én is türelmetlen vagyok. Csak hát a dokik ált. nem élik ezt át. Örülök, hogy a kukacka lassan gyógyulgatKép
Zafír, én is szeretnék esküvői képet is , légysziKép Többiek is küldjenek, csak hogy teljes legyen az albumomé. Inkább erre a mailcímre küldjétek, itt csinálok albumot: rozsai@emitelnet.hu Előre is köszi!
Na nem is írok már , nehogy kitiltsatok.
De ha vki errefelé járna, itt leszek. Már ha én is jó vagyokKép
nolina

Sziasztok megjöttem Kép. Teljesen épen és egészségesen, égés nélkül Kép. Annyira jó melegen sütött ma a napocska, hogy égette a hátunkat Kép. És hallottam nyitnikéket is, úgyhogy hamarosan jön a tavasz Kép. Érdemes néha kint lenni a szabadban, imádom ennek a madárkának a hangját Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Nolina, nekem jó leszel Kép. Jó lehetett a buli Kép. Nálunk nem volt semmi különös, csak jöttek a mamáék, ettek sütit aztán mentek Kép. Remélem ez a fájdogálás jót jelent Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!
Olvastam a süti -teremtéstKép Én mérgemben lehet kidobtam volna a krémet.KépSomlóit csináltál? Imádom. Most éppen a legelső üzeneteiteket olvasgattam.Kép Tök jó így visszatekinteni. Nata és Cirmi már babás a kezdőcsapatból , most már Neked meg Zafírnak kell jönni.Kép Nektek is jönnek az akciózós napokKép Szoktatok figyelni a másnaponta ajánlott akcióra?
nolina

Sziasztok!

Poci, mindig úgy örülök, ha jelentkezel! Már csak két hét és túl vagy az első harmadon, meg a hányingeren is. Kép Biztos könnyebb lesz akkor.
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Meglepődtem, hogy van a nőgyógyászoknak is protokoll, csak tojnak rá... Kép Biztos igazad van a dokimmal kapcsolatban, de látod Beukát még uh-val se nézi a dokija (meg több ilyen történetet olvastam), szóval nem az igazi, de lehetne rosszabb is...

Nolina nekem is fájdogál a hasam kb. a 20. naptól, pedig nem szokott... Hátha jót jelent ez nekünk, bár én személy szerint nem bízom benne.
Jó lehetett a buli!
A jövő hét izgalmas lesz, tényleg ott hárman felül a táblán a kritikus napokba lépünk... Jó lenne, ha most nem csak egy zebra jutna februárban.
Küldök majd esküvői képet, de én is kérek.

Hajni, örülök, hogy balaeset nélkül telt a napod, ott kint a telken. Kép
Én is hiányoltam a hétvégi táblit, de látom akadt helyettesed. Kép

Én nem nagyon leszek este, tegnap én játszottam a géppel, ma a párom a "soros." Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Itt vagyok, jól eltüntem, picit lemaradtam, de szerencsére nem írtatok olyan sokat!

Juca vagyis gigi (nagyon aranyos ám ez a gigi!!!)
jól van na megértettem én hogy Neked az lenne a jobb ha nem jönne meg! De miért döntöttetek úgy hogy máris jöhet a következő? Bírni fogod?

Zafír jó az a kép nem azért mondta, csak meglepő volt az a nénike, de mostmár értem!
Végül nem az Ikeában, hanem a Kikában voltunk konyhabútort nézni, de én is sok babacuccot láttam meg rendeget babát, majd megszakadt a szívem! Ti vettetek valamit? Mi van a papaájjal??
AZ orvossal kapcsolatban egyetértek VEled! Ahányan vagyunk itt már annyifélet verziót hallottunk egy csomó dologgal kapcsolatban! Most akkor honnan tudjuk, mi a jó??

Pronne: nagyon nagyon nagyon... édes ez a baba!!!! Nekem a legjobban az a kép tetszik, amikor a pároddal fekszenek, nagyon édes!!!Felraknám én a hőgörbémet, de nem tudom!! PEdig azt hittem értek a számítógéphez! Segíts!! Te hogy szúrtál be táblát és HAJNI Te hogy?? HELP!!

Pocika: mikor mondjátok el?? Hú ez olyan izgi!!! Kép

Nolina: Nekem is fájdogált a hasam, bár én még messzebb vagyok a menzitől, mint Te!

HAjni ne haragudj, hogy nem voltam itt, pedig megígértem, de nem úgy jött össze Kép

Kép
Kép
beuka

Azt el is felejtettem, hogy úgy tűnik megfáztam. Kép Torkom fájdogál és az orrom bedugult. Ráadásul holnap de. megyek fogdokihoz a végleges tömésemért, tök jó lesz, ha levegőszünetet kell tartani. Gyorsan ittam calcium sandoz+c vitamint , nekem sokszor segített és nem is "gyógyszer"
Akartam már kérdezni,hogy szedtek vmit, pl folsavat vagy elevitet? Én kb másnaponta folsavat(ahogy eszembe jutKép meg centrumot szintén másnaponta--elvileg, gyakorlatilag, ha épp eszembe jut és van is nálam. Gondoltam a betegek miatt sűrűn vagyok kitéve fertőzésnek és hátha kicsit megerősödnék a baba előtt.

Zafír tök jó lenne, ha tényleg... Na de ilyenről mostantól egy szót se. Különben meg fog-szurit is kaptam ebben a hónapban és martinit is ittam, tehát meg se "érdemlem" De majd jövő hónapban olyan jó kislány leszek ,hogy csak na.
Nézi vki a Kód neve: Merkúr-t? Én már láttam, de pont az ilyen filmeket szeretem, tehát rohanok nézni.
Puszi
nolina

Zafír: mi akkor együtt izgulhatunk, mert én két napal később vagyok, de legutóbb 28-ra jött meg!
Ha neked is a 30 napot számoljuk, akkor szobbaton együtt izgulunk!! Bár én az ég világon nem érzek sajnos semmi!! Kép

Mi lehet Incivel??

Lolita, Nolina értetek már lassan izgulni kell!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Nyisd meg a hőgörbédet, hogy az látszódjon a képernyőn. Keress a billentyűzeten egy olyan gombot, hogy "Print Screen" (jobbra fent keresd)és nyomd meg (ez képként a vágólapra helyezi, ami éppen a képernyőn látszik). Nyiss meg egy képkezelő programot (IrfanView, PhotoShop, vagy amit használsz) és illeszd be. Mentsd el, esetleg vágd ki azt a részt a képből, amit fel szeretnél tenni, és töltsd fel ide a Mellékletek feltöltése...-vel. Remélem, tudtam segíteni.

KépKépKépKép
proone

Bea, semmi gond, én is össze vissza voltam.
Én úgy csinálom, hogy az exceles képet, a photoshopban elmentem jpg-nek, és úgy rakom fel mellékletnek Kép.

Zafír, hát még én hogy örülök a balesetmentességnek Kép.
Különben a nagykutyus majdnem megint leesett Kép. A két első lábával kapaszkodott, én meg kitéptem egy marék szőrét (bár lehet hogy vedlik Kép), hogy felhúzzam. Őrült dögök Kép.

Jó, ha így meggyőztetek, akkor teszek fel hétvégenként is táblát Kép. De akkor tessék jönni, nem ám az lesz, hogy egymás után ott virít a két napi tábla Kép

Kép

Kép
vkhajni

de a görbédet úgy is felteheted, hogy csak a melléklet feltőltésénél tallózol és a a dokumentumot berakod. Akkor úgy jelenik meg, hogy nekünk kell megnyitni, de szerintem mindenki megtudja Kép

Kép

Kép
vkhajni

Juca, meddig kell még várnom rád? Ma még ide sem írtál. Mi van veled? Hogy van a pici fiad? Kenegeted rendesen? Vigyázz ám a pici Bálintunkra Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni, Proone, ne haragudjatok, hogy tegnap úgy leléptem, de sikerült beillesztenem a görbét (KÖSZ a segítséget!!!) De amikor rákattintottam a Nézet/küldésre háromszor ledobott a NEt és nem volt tovább türelmem !! AZt írja ki állandóan hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre ..... !

Kép
Kép
beuka

Egyébbként hol van mindenki???

Én most csak illegélisan Netezek, úgyhogy nem tudom mikor tudok jönni legközelebb de írjatok sokat!!!

Kép
Kép
beuka

Nolina! Jobbulást kívánok!! Miért szedsz folsavat? Én nem nagyon értek hozzá??

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!
Gyorsan olvastam,de nem írtatok valami sokat!!
Hajni!
Valami csodás a tábla!!Pussz érte.
Jól sikerült a hétvége??

Beuka!
De jó,hogy itt vagy!!Gondolom dolgozol.Milyen volt a bál??
Kata,NOlina merre vagytok??
Szerintetek Incike merre lehet!Csak úgy itt hagyott minket???
csanita

Úgy szeretem ha megdicsértek Kép. Köszi szépen KépKép.

Átlagos hétvége volt, semmi különös nem törpént, az ajándékokon kívül Kép

Te hogy vagy?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mit kaptál a szülinapodra?És a párodtól???Kép
Hajni úgy döntöttem, hogy fel akarok kerülni a táblára, nicola 24 év, Győr, rendszretelen,35-50 nap.Kell még valami??
nicola79

Én jól vagyok.Kicsit fáradtan,még nem ébredtem fel rendesen.Sok volt a munka,főleg szombaton.
Mit főzől??Kaptál sok sok ajándékot???
Én ma fasirozottat csinálok,krumplival.

Téged csak dicsérni lehet.
csanita

igen kell,5. cn!
nicola79

Beuka, küldtem képet meg raktam is a profilomba
nicola79

Nicola!
Te GYőri vagy??
Az én családom Győrben lakik,Én is csak 5 éve lakom Pesten.De jó.Merre laksz??
csanita

Nem tudom még mit főzök, lehet hogy semmit, mert hétvégéről maradt kaja.

Igen kaptam egy csomó mindent ahhoz képest, hogy csak a szűk család köszönt Kép

Akkor töltődj fel ma, úgyis olyan szépen süt kint a napocska Kép.
A fasírtot nem szeretem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Győr közelében lakom, nem akarom, hogy kitudodjon..Szóval tök jó hogy a profilomban Veszprém megye van, itt meg Győrt akarok!
Győrben tanultam és több mint valószínű hogy Győrbe járok majd orvoshoz.Kép
nicola79

Nicola, teljesen kihagytam az írásodat Kép. Beírtalak a táblába. Majd akkor szólj ha teljesen élesbe próbálkoztok.

A páromtól kaptam fűszertartót meg kukát Kép, az öcsikémtől egy nagy fazekat, az anyukáméktól tésztanyújtó gépet, a mamáéktól fagyit, meg virágot. Szóval a konyhám lassan berendezve Kép

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek anyukám egyik munkatársának a lánya terhes (volt), 10 hetesen el kellett venni a babát , mert egyik nap nagyon fájt a feje, bevett egy kataflánt!!KépKép Bocs a rossz hirért!
nicola79

Csajok
Most mennem kell,van egy csomó dolgom.El kell vinnem tisztitóba a férjem öltönyét,meg ....stb.sietek vissza!
csanita

Siess vissza, én addig panaszkodom Kép.

Olyan ideges lettem, képzeljétek el, kiküldték a papírt, hogy fizessek telekadót. Tavaly azt monták azért kell fizetni mert 2003-ban nem volt még építési engedélyünk Kép. Bementünk szólni, hogy novemberben vettük a telket, hogy a fenébe lenne rá építési engedély, közölték hogy bocsi, aki tud venni telket, és még építkezni is, az be tud fizetni 30.000 Forintot, ne is reménykedjünk kedvezményben. Ok, befizettük. Erre most megint kiküldik 38.700 Forintról, pedig van építési engedélyünk 2004.03.02-től. Annyira nagyon ideges lettem. Mi a kukit képzelnek ezek maguról. Bemegyek és .......

Bocsi, olyan jól esett kidühöngeni magam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nyugodtan máskor is!Kép
nicola79

Sziasztok!

Gyorsan olvasok, aztán írok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: