Sziasztok!
Saviri!
Nagyon jól hangzik az elmúlt éjszakátok, csak így tovább
!
És naná, hogy nem ugorjuk át, én imádlak olvasni!
Kikocs!
Ez a konyha-sztorid olyan, mint nálunk az Apa-bonyodalmak.
Képzeljétek!
Ma eljött és el is mentünk az anyakönyvvezetőhöz, csak a papírjainkkkal volt egy kis gubanc, úgyhogy persze az Apasági nem lett kész, viszont várnak vissza szeretettel, és ha addig mégis megszületik Erika (Apa utzik, de szerencsére csak pár napra) akkor is egy sima névváltoztatási kérelemmel postai úton elintézhető az egyész. Úgyhogy végül is elégedett vagyok, mert már ez is nagy előrelépés volt, meg jól megnyugodtam, hogy Apa tényleg kifejezetten az ő nevén akarja tudni a bébit.
A nap további hírei:
Reggel észleltem némi nyákot jövögetni, aztán nap közben is még egyszer. Nem túl sokat, de az egyértelmű volt!!! Olyan boldog lettem tőle, hogy madarat lehetett volna velem fogatni
Aztán elmentem ctg-re, Erika aktívabb, mint valaha
, viszont fájás nem volt egy szál se. Mármint a gép szerint nem, szerintem meg de, merthogy én márpedig fájtam
Mentem is a dokihoz mutogatni a szerdai meg a mai ctg eredményeket. A szerdaira azt mondta, az úgy nézett ki, hogy akár szülés is lehetett volna belőle
Mondtam neki a nyákot, bólogatott és azt mondta, innen ált még két-három nap, meg is beszéltük, hogy a hétfő az pont jó a szülésre, akkor úgyis ügyel, szóval hétfőn szülök
Bagzer! Hallod! Még szülhetünk együtt!!!
Feltettem még azt az ártatlan kérdést, hogy az meg, hogy a manóba lehet, hogy nekem szerdán is, meg ma is pont úgy fájt, de a mai ctg-n mégsem látszik semmi????
Erre azt a valóban megnyugtató választ kaptam, hogy "Az úgy lehet, hogy nem a gép fog szülni, hanem maga, úgyhogy ne aggódjon
"
Ezek szerint nem én vagyok lüke, fájok
isteni!!!
Orbis!
Látod, nálunk is használ, hogy dumcsizgatok Erikával, bár én nem noszogatom, hogy jöjjön ki, csak mesélek neki arról, hogy már jöhet, ha úgy érzi, és akkor mennyire nagyon szuper lesz nekünk együtt, meg, hogy ne féljen én végig vele leszek, és amikor megérkezik, egyenesen a karjaimba kerül, ami még jobb lesz, mint a pocakban
Nálam a jelek szerint ez bevált, eddig legalábbis.
Gondoltam, hátha így sikerülne Bogyókát is meggyőzni. Ha ezen rég túl vagy, és legszívesebben engem is lecsapnál, akkor bocsi, de tényleg!!! És még meg is írhatod, vagy bármi a mi segít, és azt a kismamot szerintem is megverhetted volna, már csak a mihez tartás végett is
Kikocs nagyon találóan jellemezte azt a "nőfajtát". Mondjuk a játszótéren még kaphat a fejére, és akkor már veled leszünk, mint túlerő ugye...
No, elhúzok enni, mert azt ma még nem sikerült.
Pussz!
Aura és Era
37+1