Hehe
Azt én is hallottam, hogy az egyágyasok protekciósok
Nagyon fújtak rájuk a négyágyasban lévők, folyton húzták rájuk a szájukat, meg nem álltak velük szóba többen, mondván, ha egyágyasba mentek, akkor fogalalkozzanak magukkal. Bár amikor én voltam ott, akkor volt egy csaj, aki folyton azzal jött az ebédlőbe, hogy minden mondatába beletette, hogy "tudjátok én EGYÁGYASBA vagyok" - és ezt olyan hangsúllyal, mintha azt mondta volna, hogy "tudjátok én anyakirálynő vagyok". Szerintem ez elég vicces volt, a vergődése is, meg az is, ahogy a többiek lereagálták. Nem kell ezzel foglalkozni!
Nyeste: A babám hangulata roppant rapszódikus. Kicsit hangulatember, és kicsit akaratos - vajon honnan örökölte...?! Néha igazi kis kenyérre kenhető, simulékony angyalka, máskor meg kezelhetetlen. Ha olyan hangulata van, akkor gyönyörűen tud szopni, ha viszont nem, akkor ha beledölök sem eszik, maximum üvegből, lefejt tejet. Rémísztgetnek a cumizavarossággal, de inkább adok neki így - ha éppen őnagysága így akarja - mint, hogy sírjon, tomboljon és éhezzen. Meg ha jó a hangulata amúgy se igényli. Amúgy 10 napja jöttünk ki a kórházból és már 25g-ot hízott azóta, ami szerintem elég jó. Néha 95-100-akat eszik, utána meg eldől, mint a liszteszsák
Nagyon jól eszik, csak hát ahogy írtam hol így hol úgy igényli. Nem örülök neki, hogy ezt csinálja, de több olyan mamát ismerek, akiknél hasonló a helyzet, azaz etet üvegből is, mellből is hónapok - vagy akár évek - óta gond nélkül. Az éjszakák szintén változóan telnek. Néha csak enni kel fel és utána 3-4 órákat alszik, de pl. ma hajnal 4 és 9 között egyáltalán nem volt alvás...
De akármilyen is, imádjuk, az az egy biztos. Igazi kis egyéniség
Nálatok van már valami rendszer?