Sziasztok!
Megvagyunk mi is, neha jobb a helyzet, neha kicsit nehezebb.
De ugy erzem, alakulunk.
Apa USAba utazott egy hetre, addig anyukam itt van velunk, es igy most eleg jo dolgom van.
Persze Gabor hianyzik, egyre jobban, pedig meg csak kedden indult.
Kisagy tema: Petranak korabban 60x120-as (kiveheto racsos!) kisagya volt, par honapja vettunk egy 70x140-es heverove alakithatot, es azota o abban alszik, Marci pedig a kicsiben. Szerintem Petra meg jo sokaig igenyelni fogja a racsosat, amit en nem is banok, mivel egy szobaban alszanak a gyerekek, es jobb, ha nem tudja maceralni az occset.
Alvas: eleg valtozo. Eddig a leghosszabb ejszakai alvas kicsit tobb, mint 5 ora volt (egyetlen egyszer), persze az etetes kezdetetol a kovetkezo kezdeteig. Egy etetes pedig nagyon jo esetben fel ora, atlagosan 3/4 ora, de ha tisztaba is kell tenni, akkor tutira tobb, mint egy ora. Szoval az 5 orabol sem marad 4-nel sokkal tobb, ha meg csak 3-4 orat alszik, akkor ugye meg kevesebb.
(Remelem, nem voltam nagyon bonyolult.
En Kangival ellentetben MAR nem vagyok annyira kimerult. En a korhazban nem birtam aludni, csak 4-5 orakat, az elso ejszaka meg egy az egyben kimaradt a szules miatt, szoval eleg nagy hatralekkal jottem haza, es eleg nehez volt bepotolnom, de mar jobban vagyok. Vagy csak hozzaszoktam.
Igyekszem mindket kolkot minel elobb lefektetni, mire oket furdetjuk, addigra en is lezuhanyzok, mindent elrendezek, hogy szamomra is korabban elkezdodhessen az ejszaka. Igy en 9-10 korul lefekszem, es a szopimegszakitasok utan vegleg 8-10 korul kelek fel, mert Petra szerencsere neha 10-ig is hajlano aludni, en meg persze kihasznalom.
Ja, es en nem birok egy agyban aludni Marcival, ugyhogy muszaj ebren kivarnom, mig elalmosodik, akkor viszem csak at a kisagyba, hogy ne keltse fel lehetoleg Petrat. O is sokat fejlodott egyebkent, most mar altalaban Marci sirasara sem ebred fel, vagy csak nem szol, de az elso napokban amint megnyekkent Marci, petra rogton razenditett, ugyhogy mindketten pattantunk ki az agybol Gaborral.
Marci szerencsere nem igazan hasfajos, bar a mai napunk kicsit nehezebb, kakiproblemak voltak, aztan nagy nehezen dugig telerakott egy pelust. De azota sem nyugodt valahogy, most atkoltoztettem a nagyagyba, hogy legalabb Petra aludjon rendesen. En mindent megteszek, hogy szimultan aludjanak, inkabb felkeltem Marcit, vagy huzom vele az idot, hogy legyen egy kis nyugi delutan.
Koszonom mindenkinek a ket gyerek setaltatasaval kapcsolatos infokat, olvastam am, csak irni nem volt mar erom. Most azt szeretnem, ha vennenk egy tesokocsit mi is, mert ez igy nem allapot, mar csak apanak kell beadnom a dolgot, ha hazajon Amerikabol.
Hajmosas: mi kb. 3 naponta szoktunk, de nalunk muszaj, mert Petra rendszeresen a hajaba keni a kajat.
De szerencsere jol viseli, csak a leoblitest kell jol menedzselni, meg a habtol megijed neha, de ha tukorben megmutatom neki a habos fejet, akkor vigyorog.
Koltozoket, lakaseladokat, epitkezoket nem irigylem, talan meg emlekeztek, en mennyit panaszkodtam kb. 1 eve...
Na asszem nem voltam tul osszeszedett, de most ennyire futotta.
Onzoztem, bocsi, remelem, nem voltam tul uncsi.
Puszi:
Leszter