Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak...gyönyörűűűűűűűűűűűű minden amit láttam!
Teljesen odavagyok meg vissza kétszer ezektől a művektől....olyan sok mindent láttam, hogy már nem is tudom meliket ki csinálta, de hogy csal lestem mint Szergej a matinéban az tuti!
Mondjuk a z egres nyulas sztorin jót is röhögtem
Honnan van ez a kis dobozka? Azt tudom, hogy Ikeás de pontosan megneveznéd nekem? Nagyon rákattantam az "ízére"
Minikém! Látod minek maradt volna nekem ez a kék rózsás szali...tudtam én hogy jobb helyen lesz nálad meg Jubinál!
Én is alkottam tegnap rekord mennyiséget. Le is fotóztuk és ma hozza haza a párom őket mert a telepítő cuccost nem hozta...lényeg hogy este már én is mutizok...de csak apránként, hogy tuzdjatok kritizálni mert hozzátok képest megen le vagyok maradva rendesen!
Az új emberkéknek melegszivű köszöntés tőlem:
érezzétek jól magatokat közöttünk!
drEri! Minden kép nagyon csudi de a katikás van a toppon nálam!
Annaa! A dobozka meg tündéri...gondolom tündérkének is készült!
Én mostkezdek foglalkozni a gondolattal, hogy kellene ilyet is kiprószálnom...persze minike biztatott erre is...sokba van nekem ez a nő...köcsögök, fadoboz, ládika...mi jöhet még?!
Timtim! hatalmas gratula neked!
Ugye milyen jó érzés a saját ágyikódban-és nem vonaton-akkor és úgy aludni ahogy éppen kedved van,!
De hogy fogsz majd unatkozni....hmmm
Ha a dicséretekből valaki kimaradt akkor bocsi, de tényleg mindent végignéztem és minden de minden nagyon tetszett!
Stuci!
Na mentem pizzát sütni....