Sziasztok!
MEgtértem a világkörüli utamból, hog ymegpihenjek, és újra nekiinduljak ezúttal kutyasétáltatni... Remélem a nagy aktívkodásnak meglesz az eredménye, mert bár ugye én jól érzem magam, azért szeretném a császárt megúszni.
Azt csináltam ma, hogy először séta után megtömtem végre a párnákat, közben szitkozódtam mint egy kocsis, de legalább kiadtam a dühöm (eléggé morci voltam reggel). Aztán mentem uh-ra, meg ctg-re. Természetesen az uh néni is mondta, hogy óóóóriásbabánk lesz, készüljünk, mondta, hogy jó szűkre vette a méreteket, de még így is 3500+-10%-ot becsült, és mondta, hogy szerinte nyugodtan adjam hozzá azt a 10%-ot, mert biztos nagyobb... Szülésznő is megnyugtatott, hogy ma éjjel is született valaki, aki 4és fél kiló volt, holott 3600-ra becsülték hétfőn... Na, ez jólesett. Ctg-n elhallgattuk egymás szívverését babócával, Ő a mostani, nem túl aktív formáját hozta, szóvá is tette Ági. Viszont a múlkori lapos ctg-k után most már egész rendes cakkos hegyekvölgyek vannak a méhtevékenységet illetőleg, gondolom már nagyon nagyon feszíti odabentről kismanó az izmokat... De természetesen fájásokat nem produkáltam. Aztán benéztem Ilonához, csak nagyon röviden, elvégre ma hajnalban szült, de ha már ott voltam, nem akartam kihagyni. Láttam a babócát is, nagyon szép, és nem is óriásbébi, ami viszont megnyugatató annyiban, hogy nekünk azért egyformákat saccoltak eddig...
Aztán még kellett mennem szerezni a konyhához dolgokat, aztán meg mentem Eszterhez, abban már nem voltam biztos, hgoy jó ötlet, de azért már nem voltam messze
Persze Eszter tökéletesen van, futkos, le sem ült, nem fáj semmije, csak most jött meg a teje, és az. Csemetéjét most sem tudja felébreszteni
Petra nagyon szép egyébként, és szerintem hasonlít a mamájára... A mamája szerint nem...
Mesélt a szülésről, meg mindenféléről, ami volt vele, alig akartam eljönni, de azért inkább, mert már elég sok volt nekem is, meg ott volt a sógornője is. MIndenkit puszil és üdvözöl, és holnap mennek haza, majd igyekszik ő is bejelentkezni. Pocakja nagyon kicsi, ez volt, ami nagyon feltűnő volt ahhoz képest, amit eddig tapasztaltam
és persze nagyon SZÉP is!!! Olyan jó, ahogy megszépít az anyaság mindenkit a nagy fáradtságok ellenére!!!
Aztán most már haza is jöttem, és most szenvedek
És mindjárt indulok is
Bendegúz, tegnap elfelejtettem írni, hogy olyan szép a fiad, mint egy porcelánbaba!!!! Ez a férjem hasonlata
Azért megnyugtató, hogy lesznek jóképű hapsik a lányom koroszályában
Katy, ez rád is, vagyis Dávidra is vonatkozik
Remélem jó sok kép lesz nemsokára már majd mindenkiről. Kicsinyíteni meg úgy kell, hogy megnyitod a képet sajátgépben, jobb gomb, szerkesztés, akkor megnyitja a paint-et, ott kép menü, nyújtás6döntés parancs, és a %-ok átállításával tudsz kicsinyíteni. Aztán persze mentés másként... Hajrá!!!
Ja, és Hanára már nem írok semmit
Úgyis mindenki mondja
Orbis, kösz a nyomozást
Remélem nemsokára már nem lesz időd ilyesmikre...
Bagzer, én is jártam már hasonlóan... De azért akkor is nagyon vicces!!
Juj, most jutott eszembe, hogy én reggel csak elolvastam, amiket írtatok, de nem reagáltam... Na, mindegy, talán majd este megnézem, volt-e valami, amit elfelejtettem, és szerettem volna...
Na, nekiindulok a menésnek megint, bár egyátalán nincs kedvem, főleg nem cipőt kötni...
Szép estét mindenkinek!!!
Kikocska
38+6