Sziasztok!
Először is megkésve, de nem elfelejtve Nagyon Boldog SZülinapot kívánunk Zsombinak!!!
Képeket megnéztem, nagyon édes Mindenki!
Olyan jó, amikor ennyi kép van, szeretek képeket nézni.
Közös képek alegjobbak!!
Én is akarok ilyet
HAjmosás: Nálunk eddig nem volt gond, teszek majd fel képet, de mondjuk Daninak azt a pár szál haját mi elég ritkán mossuk.
Elli!
Dani is ennyit eszik, kezdem megszokni. Eleinte néztem, hogy mikor jön ki belőle, de nem lett gond. Tegnap például reggelire benyomott egy vajas Bagettet (hogy írják?). DE azt az egy méter hosszút. Aztán tízóraira egy banán, meg két alma. Alvás előtt egy nagy tányér zöldborsóleves, 4 halrudacska répávan meg borsóval. Alvás után szintén borsóleves két bagy tányérral. Dokinénihez menet a kocsiban oda-vissza benyomott egy zacsi háztartási kekszet. Aztán itthon amíg csináltam neki a vacsit (3 lazackrémes zsömle) bulátát eszegetett, mert már éhen akart halni. Ja és most egyébként diétán van. És olyan rossz, hogy sokszor azt kell neki mondanom, hogy most nincs kaja. HA rajta múlna egész nap enne.
Szerintem is nézessétek meg apa szemé több orvossal is, és ne gondolj egyből a legrosszabbra.
Tegnap voltunk homeodokinál, de annyira nehéz válaszolni a kérdésekre. Kérdezte például, hogy mit szeret a legjobban játszani Dani. Mondom olvasni, meg focizni. Kérdezi: jól focizik? Hát én nem tudom. És egy csomó kérdésnél rájöttem, hogy nem ismerem a fiam eléggé. Például azt is kérdezte, hogy mi a kedvenc étele, vagy mi az amit nem szeret. Én ezt sem tudom. Nem láttam még olyat, hogy valamit nem eszik meg.
Úgy elkeseredtem, hogy szinte alig ismerem Danit.
Na mindegy nem szomorkodom, én úgyis tudom, hogy persze szuper ügyes, szuper okos és gyönyörű
És én nem vagyok elfogult
Norka!
Dani is a betegsége óta újra a kiságyban alszik el csak. De ott jókat. Bár minket ugye még nem sürget az idő, de én most ezt így hagyom egy kicsit. Pedig Daninak aztán tényleg igen picike az ágya.
Gombóc!
Olyan jó olvasni, hogy jobb a kedved
Ennek nagyon örülök
És nem felejtettem el amit írtál, csak még mindig várnunk kell sajna.
Zsuzsó!
Mandula sajna ilyen
Apának is visszanőtt. Azt mondják, ha nem jól szedik ki éás marad egy kis csonk akkor vissza tud nőni. De lehet, hogy ez még gyerekkori rémhír volt.
Angi!
A krém amit egyszer adtál szuper. Nálam is működik. Úgy kimarta valami a kezem, hoyg csak na és egy nap alatt rendbejött. Daninál meg azóta is egyből segít, ha baj van.
Ezer köszi mégegyszer!!!
Gyerkőcök nagyon édesek, akkorát nőttek, hogy csuda
Kangi!
HAsfájósság elmúlik, nyugi. Dani nagyon hasfájós volt, ő nem is kakilt, ami még rátett egy lapáttal. Ő a dokinénik által receptre írt gyógyszert szedett, aminek Papaverini volt a fő alapanyaga és az tett csodákat. MEg persze nagyon szigorúan figyeltem arra, hogy én mit eszek.
Andris a fürdőkádban zabálnivaló
Na lépek, mert jött Dani, hogy foci, foci. Msot meglesem, hoyg ügyes-e
Tali részünkről eredmény függő, ha minden igaz holnap lesz kész.
Teszek fel én is fürcsis képeket:
HAjmosás közben:
Öblítés után:
Na tényleg eldugultam.
Réka