Haló, na ma megint sikerült szétmászkálnom magam. Na jó, csak a kórházban voltam, de szétmászkálásnak éreztem
Írom mi volt, csak előbb reagálok.
Bagzer!
Tök jó, az én Anyám is a mi! dokinkra hajt
de sosem ér rá (mármint Anya)
Képzeld, ma alálkotam vele, és valahogy szóba jött a babanet, mondtam, midjárt szülsz (ja meg a szülőszobai tömegről volt szó) és mi mennénk egy szobába, jó kis helymegtakarítás
dokibácsinak is tetszett ám az ötlet
mondta, hogy este akár mehetünk, mert úgyis ügyel, megígértem neki, hogy összekapjuk magunkat, hátha...
Kikocs!
Gondoltam én is, hogy csörgök neked, de haza kellett jönnöm, a szerda az kissé megkuszálódott, de még van remény! Ma nem hiszem, hogy csetelek, de holnap mindenképp megdumcsizzuk
Bendegúz!
Szerintem is tegyél rá ki mit mond, a más szenvedése a tiedet cseppet sem kisebbíti, mindenkinek a saját fájásával kell küzdenie, és ezeket nem lehet összeméricskélni, úgyhogy "EDÁzz" nyugodtan, attól még hős vagy!
Esztyx!
Azanyja!!! Tényleg hiperhős vagy, most te adtál reményt, hogy mégis lehet majd bébi mellett sulizni, mert ezen azért parázgatok a biztonság kedvéért, csak nem írom
Savitri, Katy!
Köszi a pocakrázkódós nyugikat
Na és most a nagy hírek:
Uh-n néztek flow metriát, az még kielégítő, pöttöm panna is nőtt szépen, (bár az uh-s néni szerint pici de normális mértékben) (a doki szerint meg pont jó) a feje olyan lent van, hogy alig lehetett hozzáférni, a méhlepényem, pedig elérte a III-as kategóriát, vagyis végstádiumos.
Ezek után kérdeztem, hogy van-e okom aggódni, erre azt mondták, majd a doki megmondja, és ne várjak csüt-ig, most keressem meg!
Na be is pánikoltam!
Doki jött, babát pont jó méretűnek titulálta, de a méhl. miatt be kell mennem hétfőn is uh-ra, flowmetria...
Aggodalmas arcom lehetett, mert mondta, ha megnyugtat, megvizsgál, én meg hálásan elfogadtam, mert picit tényleg aggódtam.
Ki is derült azonnal, hogy nyitva vagyok egy ujjnyira!!! Erre a szerdai ctg-re rádobtunk gyorsan egy péntekit is, majd a drága dokibácsi közölte, hogy ezennel mindenórásnak nyilvánít, és ha szülni támad kedvem vár szeretettel
Szóval nem semmi, kicsit meglepődtem, de úgy feldobódtam tiszta fura érzés.
Úgy látszik Erika, a kis versenycsigám nem akar lemaradni a mezőnytől
Nem is regényezek tovább, mert eléggé éhen halok, zabi után jövök még, pussz!
Aura+Erabera
36+4